Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

καταγγελια


Σάββατο, 3 Νοεμβρίου 2012

Καταγγελία

του Γιάννη Μακριδάκη
Πριν από λίγο μου τηλεφώνησαν από τον αριθμό  2271021906, ο οποίος ανήκει στην ΔΟΥ Χίου και κάποιος υπάλληλος, ονόματι Ραπίτης, απαίτησε από μένα να του δώσω στοιχεία προσωπικών δεδομένων για κάποιον (άγνωστο σε μένα) πολίτη, του οποίου φορολογικές υποθέσεις ερευνούν.

Όταν εξέφρασα την οργή μου και την απορία μου για την απαράδεκτη αυτή τακτική, έλαβα την απάντηση ότι απευθύνθηκαν σε μένα τυχαία, βρίσκοντας το τηλέφωνό μου από τον τηλεφωνικό κατάλογο, επειδή μετά από έρευνά τους έμαθαν ότι ζω στην ίδια γειτονιά με τον εν λόγω φορολογούμενο και ότι έχουν κι άλλα τηλέφωνα γειτόνων με τα οποία θα επικοινωνήσουν.

Η αντίδρασή μου ήταν άμεση. Πήγα στον Εισαγγελέα Χίου, το γραφείο του οποίου είχε κλείσει ...
και θα απευθυνθώ σε αυτόν την Δευτέρα. Έκανα καταγγελία στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης μέσω της φόρμας καταγγελιών που υπάρχει στον ιστότοπό του και κατευθύνθηκα στην ΔΟΥ Χίου για να πάρω εξηγήσεις αυτοπροσώπως. Εκεί με ανέλαβαν κάποιοι προϊστάμενοι του εν λόγω υπαλλήλου και προσπάθησαν να μου πουν ότι παρεξήγησα τις προθέσεις τους, ότι δεν ήταν κάτι προσωπικό για μένα αλλά ότι αυτή είναι μια συνήθης τακτική τους, να επικοινωνούν δηλαδή τηλεφωνικά με πολίτες και να ζητούν πληροφορίες προσωπικών δεδομένων για διάφορους φορολογούμενους που θεωρούν ότι τους γνωρίζουν.

Τα παραπάνω είναι μια ακόμα απόδειξη του φασισμού εντός του οποίου ζούμε και καλό θα είναι να διαχυθεί ως πληροφορία και να λάβει δημοσιότητα διότι μόνο έτσι μπορούμε να αντισταθούμε κάπως σε ένα ανοργάνωτο, γελοίο και διεφθαρμένο κράτος που το αποτελούν παράνομοι και διεφθαρμένοι υπάλληλοι.

ΥΓ. Τον Βαξεβάνη τον συνέλαβαν για δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων κάποιων πολιτών αλλά εμένα με πήρε τηλέφωνο το επίσημο κράτος και μου ζήτησε πληροφορίες προσωπικών δεδομένων συγκεκριμένου πολίτη. Μόνο οργή και σιχαμάρα μπορεί να νιώσει κανείς από αυτήν ξεφτιλισμένη Διοίκηση της υποκρισίας.

ΟΧΙ ρε κουφάλες ΔΕN θα σωπάσω…

 
 
 
 
 
 
Rate This

Την περασμένη Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου, ο Στρατής Γιαννουλάκης, εργαζόμενος στην Olympic Handling, συμφερόντων του ομίλου εταιρειών MIG του Ανδρέα Βγενόπουλου, πήγε πριν την έναρξη της βάρδιας του στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” και δήλωσε στους προϊσταμένους του ότι νιώθει την ανάγκη να απεργήσει.

Έγιναν έντονες προσπάθειες από τους προϊσταμένους του προκειμένου να… μεταπειστεί και να δηλώσει ασθένεια ή αδυναμία! Ο Στρατής Γιαννουλάκης επέμεινε και άσκησε τελικά το νόμιμο δικαίωμά του στην απεργία, ενώ συμμετείχε επίσης στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα. Χθες, Πέμπτη 8 Νοεμβρίου, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, τον περίμενε η… απόλυση, ως αποτέλεσμα της πράξης του!

Γράμμα του Στρατή Γιαννουλάκη

Ο λόγος μου, η φωνή μου, η γραφή μου, είναι τα μόνα όπλα που μου αφήσανε ΑΥΤΟΙ να έχω.

Δεν έχω άλλες δυνάμεις…….η φωνή μου έχει βραχνιάνσει…..ο λόγος μου κατακρίνεται.

Επιτρέψτε όμως εδώ, στον δικό μας “τοίχο” ελευθερίας να μοιραστώ την πίκρα μου, την απογοήτευσή μου…..αφήστε με για λίγο να ανασάνω……

Είμαι 37 χρονών….ανύπαντρος και …φοβισμένος.

Μεγάλωσα ακολουθώντας κατά γράμμα όλες ….. τις συνταγές επιτυχίας που ΑΥΤΟΙ μου ορίσανε.

Διαφωνίες πολλές, αλλά ποτέ μου δεν έκανα ατομικά κάτι ριζοσπαστικό, κάτι ανατρεπτικό, κάτι…..αναρχικό.

Με τρομάζει η μοναξιά, δεν μου αρέσει……. Γι αυτό ποτέ μου δεν “περιθωριοποιήθηκα” και πάντα πρόσεχα να βρίσκομαι πάντα μέσα σε αυτό που ΑΥΤΟΙ επιλέξανε να ονομάσουν “κοινωνία”.

Δεν μου αρέσει να ενοχλώ…αλλά και ούτε να με ενοχλούνε.

Δεν κατακρίνω τους απεργούς και τις απεργίες, αλλά ενοχλούμε όταν πρόκειται για μία μειοψηφεία αυτή η οποία επηρεάζει την καθημερινότητα των πολλών.

Εργάζομαι στον αεροπορικό χώρο, όπου σχετίζεται με την καθημερινή μετακίνηση συνανθρώπων μου….. Και δεν μου αρέσει να τους ενοχλώ.

Εδώ και 13 χρόνια όπου εργάζομαι στον χώρο, έχω συμμετάσχει σε απεργιακές κινητοποιήσεις μόνο όταν μου το “επιτρέπει” η βάρδια που έχω.

Συμπάσχω και συμμερίζομαι τις αγωνίες και τους αγώνες των όποιων απεργών, αλλά….. ε, κάποιος πρέπει να στείλει και κάποιους άλλους συνανθρώπους μας που δεν συμμετέχουν σε αυτά, σπίτια τους.

Τα τελευταία 3,5 χρόνια εργάζομαι σε μια….πλέον ιδιωτική εταιρεία handling, συμφερόντων του Α.Β

3,5 χρόνια τώρα είμαι ένας από τους παραγωγικούς εργαζόμενους της εταιρείας. Έχω απουσιάσει 3 μέρες λόγω ασθένειας, δεν δημιουργώ προβλήματα στην εταιρεία…. γενικώς είμαι ένας σωστός εργαζόμενος.

Προχθές (7 Νοεμβρίου) είχα βάρδια 1400-2200. Στις 1800 ήταν το απεργιακό ραντεβού μπροστά στη Βουλή…… όπου μέσα την ίδια ώρα γινόντουσαν οι συζητήσεις λίγο πριν το ψήφισμα για κάτι που για μένα επρόκειτο για το μεγαλύτερο έγκλημα κατά της χώρας μου….της ίδιας μου της ζωής.

Έπρεπε να είμαι εκεί. Έπρεπε να ακουστεί και το δικό μου γιουχάρισμα. Έπρεπε να νιώσουν και την δικιά μου μούντζα. Όχι, δεν μπορούσα να μήν είμαι εκεί.

Όσο και να έβλεπα τον Α.Β. να καταστρέφει την εταιρεία, όσο και αν έβλεπα ότι το παιχνίδι πλέον που παίζεται στον αεροπορικό χώρο είναι πολιτικό……όχι δεν μπορούσα να τον κατηγορήσω. Εξακολουθούσε και μας πλήρωνε στην ώρα του, με τους υψηλότερους μισθούς για τον χώρο.

Όμως δεν μπορούσα να μην είμαι εκεί. Το θέμα της ημέρας ήταν πολύ περισσότερο από το “εγώ”…..ήταν για το “εμείς”…..ήταν για τον ανιψιό μου, για όλη την χώρα μου.

Όχι δεν μπορούσα να μήν είμαι εκεί.

Στις 13:40 δήλωσα “παρουσία” στην εργασία, και αφού βεβαιώθηκα ότι η βάρδια ήταν “καλυμμένη” παρόλες τις “απώλειες” που είχαμε λόγω “αρρώστιας” ή “μη δυνατότητας μετακίνησης”, παρουσιάστηκα στον προϊστάμενό μου να του δηλώσω ότι νιώθω την ανάγκη να απεργήσω.

“Να δηλώσεις ασθένεια”, με συμβούλεψε, “Είναι δύσκολη καιροί”.

“Είμαι από τους καλύτερους υπαλλήλους. Με εμπιστεύεστε γιατί τόσα χρόνια ότι έχω να πώ το λέω πάντα μπροστά σας, γνωρίζετε ότι είναι η αλήθεια και ότι ο λόγος μου είναι “λόγος”. Γιατί να δηλώσω ασθένεια όταν βρίσκομαι εδώ μπροστά σας? Δεν εναντιώνομαι στην εταιρεία, ούτε στην διοίκηση. Γι αυτό και δήλωσα “παρουσία”. Πρέπει να βρίσκομαι εκεί. Είναι ένα γενικό κάλεσμα από 2 θεσμοθετημένα όργανα, για κάτι που αφορά όλους μας.”

“Δήλωσε ασθένεια γιατί στη διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορέσω να σε προστατέψω”

Όχι δεν μπορούσα να μην είμαι εκεί. Όχι δεν μπορούσα να δηλώσω ασθένεια.

Δεν έκανα τίποτα παράνομο. Τίποτα καν που να δυσκολέψει την “παραγωγική γραμμή” της εταιρείας.

Πάντα νομοταγής, πάντα συγκρατημένος, πάντα…….μαλάκας.

Χθές, ανήμερα της ονομαστικής μου εορτής -και αφού τελείωσα μια συνάντηση με τον manager του εκπαιδευτικού τμήματος ενημερώνοντας μου ότι θα συνεχίσω κάποιες εκπαιδεύσεις και εκτός Αθηνών- με κάλεσε ο προϊστάμενος στο γραφείο του, όπου απεσταλμένη από το τμήμα H.R μου ανακοίνωσε την απόλυσή μου !!!!!!

“Για πιό λόγο”, ρώτησα

“Μείωση προσωπικού” ήταν η απάντηση που πήρα.

Είμαι 37 χρονών ρε κουφάλες και τόσα χρόνια παίζω άριστα το παιχνίδι που ΕΣΕΙΣ μου μάθατε. Είμαι ένα υπερκαταναλωτικό ζώων, δεν παραπονιέμαι και έχω αποδεχτεί την δύναμη του “κέρδους”.

Δεν θέλω να σας πάρω τα λεφτά σας ρε κουφάλες, αλλά άφησε με και μένα να ζώ αξιοπρεπώς.

Δεν υπάρχει “Σοσιαλισμός” “Κομμουνισμός” “Καπιταλισμός” που κάποτε ΕΣΕΙΣ ανακαλύψατε. Τώρα το παιχνίδι είναι άλλο.

Και το ξέρω κι εγώ ρε κουφάλες το παιχνίδι αυτό. ΕΣΕΙΣ μου το μάθατε.

Δεν σου ζητάω τίποτα άλλο, από το δικαίωμα της ατομικής μου ζωής.

Αλλά ΕΣΕΙΣ τα θέλετε ΟΛΑ.

Έχετε γίνει πλέον αχόρταγα κτήνη.

Με τρομοκρατείτε πλέον καθημερινά, με βιάζεται ψυχολογικά, μου γκρεμίζετε τα όνειρα……

Ασφυκτιώ….. Δεν μου αφήσατε κανένα περιθώριο να ανασάνω…….

ΟΧΙ ρε κουφάλες…. ΔΕν έκανα τίποτα παράνομο…..Είναι ΔΙΑΚΑΙΩΜΑ μου η ΑΠΕΡΓΙΑ………..

ΜΕ ακούτε κουφάλες?????

Ακούτε την οργή μου?????

Ακούτε τις φωνές που όλο και δυναμώνουν????

Νιώθεται τις μούντζες μας που σας πλησιάζουν????

ΟΧΙ ρε κουφάλες ΔΕν θα σωπάσω…..

Με όση δύναμη μου αφήσατε……Με όσο φόβο με έχετε ποτίσει…..

Εγώ θα μιλάω….Θα φωνάζω…..

Θα λέω πόσο κουφάλες είσαστε…..

Με ακούτε κουφάλες?????

“Η Ελλάδα ψηλά” έλεγες κουφάλα

Με ποιούς όρους δεν μας είπες όμως?

Πλήρη υποταγή και ΟΛΑ δικά σου τα θέλεις κουφάλα…

ΟΧΙ δεν θα με λυγίσεις!!!!

ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ!!!

Αυτό είναι το όπλο μου

Φίλοι μου, καταγγέλλω από αυτό το φόρουμ το κάθε φασιστόμουτρο όπως ο εργοδότης μου Α.Β και τις φασιστικές τους διαθέσεις και παρακαλώ όλους σας να σκεφτείτε την κατάσταση που βιώνουμε πλέον με την πλήρη ανοχή μας.

ΟΧΙ δεν πρέπει αυτό να συνεχιστεί

Ο βιασμός των ατομικών μας δικαιωμάτων

Την εξαφάνιση των εργασιακών δικαιωμάτων

Την προσωπική μας εξαθλίωση και εξευτελισμό

Θα σε πολεμήσω κουφάλα!!!

Η μέρα έρχεται……

genikhapergia.blogspot.gr
alfavita.gr

ΔΕΝ ΦΕΥΓΟΥΜΕ


Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Η ΚΡΗΤΗ ΑΡΧΙΣΕ-ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΚΟΜΙΑΣ

Η Κρήτη άρχισε: ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ

                        ποιος θα τα κάνει αυτά που υπογράφουν;
                        η δύναμη όλη είναι στα χέρια μας!
                                       Η Κρήτη άρχισε:



ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΕΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ 7 ΤΟ ΠΡΩΙ. ΟΧΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟΣ.

Επισης το εργατικο κεντρο ηρακλειου προκυρηξε νεα 24ωρη απεργια για αυριο για να μπορεί ο κόσμος να συμμετέχει στον αυριανό αποκλεισμό.

Επισης η Καταληψη περιφερειας που συμμετεχει πολυς κινηματικος κοσμος και οχι μονο εργατοπατερες ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ και αυριο.


Τελος θα βγει αμεσα καλεσμα στους εργαζομενους και στους ανέργους όλης της ελλαδας απο το ηρακλειο για να παρθουν αναλογες αποφασεις.


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΙΑ ΜΑΖΙΚΟΤΑΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΠΟΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
 
   ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ 

Πηγή: http://revealedtheninthwave.blogspot.com/2012/11/blog-post_5863.html#ixzz2Blbu5S8T

Νέα ΤΟΞΙΚΗ ΔΙΑΡΡΟΗ από μεταλλείο στη Φινλανδία! Αυτή είναι η “ανάπτυξη” που μας περιμένει στη γωνία…

Läckageområdet i Talvivaara. Foto:  LEHTIKUVA
Από την περασμένη Κυριακή, 4 Νοεμβρίου, υγρά απόβλητα από το μεταλλείο Talvivaara στη Φινλανδία, το μεγαλύτερο μεταλλείο νικελίου (και ουρανίου) της Ευρώπης, χύνονται στις λίμνες της περιοχής.
Kαι δείτε τι συμβαίνει στη Φινλανδία, όπου τα μεταλλεία υποτίθεται ότι λειτουργούν άψογα και χωρίς προβλήματα στο περιβάλλον!
  • Έξι ολόκληρες μέρες μετά την Κυριακή 4 Νοεμβρίου που η εταιρεία ανακοίνωσε τη διαρροή, οι Φινλανδοί ακόμα παλεύουν να τη σταματήσουν!
  • Χθες, 8 Νοεμβρίου, ζητήθηκε επισήμως η βοήθεια του στρατού (εδώ)
  • Η συγκέντρωση ουρανίου στα νερά των γειτονικών λιμνών βρέθηκε να είναι 100-200 φορές ανώτερη του φυσιολογικού (εδώ)
  • Όπως προέκυψε,  το μεταλλείο δεν διέθετε “λίμνες εκτάκτου ανάγκης” (εδώ)…
  • Για “σοβαρό περιβαλλοντικό έγκλημα” κάνει λόγο ο Υπουργός Περιβάλλοντος (εδώ)
  • Να κλείσει το μεταλλείο Talvivaara ζητάει υψηλόβαθμο στέλεχος του Υπουργείου Οικονομίας και Απασχόλησης (εδώ)
  • Να κλείσει το μεταλλείο ζητάνε και οι Φινλανδοί πολίτες που στις 30 Νοεμβρίου διαδηλώνουν γι’αυτό το σκοπό (εδώ)
Για το Talvivaara έχουμε γράψει εδώ κι εδώ. Πέρσι την άνοιξη ένας υπάλληλος πέθανε από δηλητηρίαση από υδρόθειο μέσα στο χώρο του μεταλλείου και δεκάδες νεροπούλια βρέθηκαν  νεκρά στην ανοιχτή λίμνη αποβλήτων. Η σκόνη και οι δυσάρεστες οσμές από το μεταλλείο διαχέονται σε μεγάλη έκταση, ενώ η επίπτωση του μεταλλείου στους υδατικούς πόρους έχει ανιχνευθεί ακόμα και εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά.
Συνεχίστε να λέτε παραμυθάκια για το Κιτιλά και τον Αη-Βασίλη, η σκληρή πραγματικότητα είναι ΑΥΤΗ:

Saastevesi ryöppyää valtoimenaan ulos sakka-altaasta...
Η εταιρεία ανακοίνωσε τη διαρροή κατά τη διάρκεια της περασμένης Κυριακής 4 Νοέμβρη και παραδέχτηκε πως θέλει αρκετές ημέρες για να επισκευάσει το σημείο της διαρροής. Αυτά τα λύματα που χύθηκαν έξω βρίσκονται ακόμη στα όρια της περιοχής του μεταλλείου, το οποίο καταλαμβάνει 60 τετραγωνικά χιλιόμετρα.
Το 2008 και το 2010 συνέβηκαν παρόμοιες διαρροές. Παρόλα τα περιβαλλοντικά προβλήματα ο Δήμος του Sotkamo ήταν θετικός στα πλάνα της εταιρείας να διευρύνει τη περιοχή εξόρυξης στα 134 τετραγωνικά χιλιόμετρα.” (http://yle.fi)

Από τις προσπάθειες της εταιρείας να μπαλώσει τη διαρροή.
Περισσότερες φωτογραφίες εδώ.
Εκατοντάδες χιλιάδες κυβικά μέτρα τοξικών υγρών αποβλήτων από το μεταλλείο έχουν διαρρεύσει στο περιβάλλον…  Βαρέα μέταλλα όπως κάδμιο και νικέλιο έχουν διαρρεύσει στις γειτονικές λίμνες. Η συγκέντρωση ουρανίου στα νερά ανέβηκε 100-200 πάνω από τα φυσιολογικά επίπεδα. Πριν από τρεις εβδομάδες, οι εκπρόσωποι της εταιρείας ανέφεραν ότι 1,4 εκατ. κυβικά μέτρα ρυπασμένων νερών υπήρχαν μέσα στο ίδιο το ορυχείο”.
Stop Talvivaara -  Vesistöjen puolestaΤην Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, η μεγαλύτερη περιβαλλοντική οργάνωση της Φινλανδίας ζήτησε την παρέμβαση της κυβέρνησης:
“Η Φινλανδία είναι γνωστή ως χώρα υψηλής τεχνολογίας στον τομέα του περιβάλλοντος. Ωστόσο, δεν έχει εφαρμόσει τις ικανότητες της στις μεταλλευτικές δραστηριότητες. Συγκεκριμένα, υπάρχουν ελλείψεις στον έλεγχο. Το μεταλλείο  Talvivaara έχει γίνει ένα κλασικό παράδειγμα του τι συμβαίνει όταν ο περιβαλλοντικός έλεγχος εναποτίθεται στα εταιρικά συμφέροντα” (www.sll.fi)
… και σχετικό βίντεο: Talvivaara’s gypsum waste pond leaking on 05-Nov-2012
Η διαρροή στη Φινλανδία ξεκίνησε την Κυριακή 4 Νοεμβρίου. Kαι τι κάναμε εμείς, στην Ελλάδα, ακριβώς αυτήν την ημέρα; 
.….. οι Θράκες διαδηλώναν ΚΑΤΑ των σχεδίων για μεταλλεία στο Πέραμα, η Χαλκιδική την ίδια μέρα βρίσκοταν αλληλέγγυα στη Θράκη για την ανάβαση στο Πέραμα και το Μέτωπο του Κιλκίς βρισκόταν στο Πάικο για τον 2ο ημιμαραθώνιο με σύνθημα “metalleia stop” !!!
Την ίδια μέρα ! Την ίδια μέρα που σε ένα άλλο μέρος της Ευρώπης η μεταλλεία οδηγούσε σε ένα καινούργιο περιβαλλοντικό έγκλημα, την ίδια μέρα εμείς αναγκαζόμασταν να φωνάξουμε και πάλι το ΟΧΙ μας!
συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Πέραμα Έβρου

Το ίδιο θα κάνουν και οι Φινλανδοί στις 30 Νοεμβρίου: Διαδηλώνουν για να κλείσουν επιτέλους την πληγή που λέγεται Talvivaara! Εκδήλωση που είχε οργανωθεί πολύ πριν την πρόσφατη διαρροή.
Και αν στους συμπατριώτες μας από τη Β. Χαλκιδική αυτά τα κόκκινα νερά και τα πορτοκαλί κυματάκια θυμίζουν κάτι, έχουμε να τους πούμε το εξής: Αυτά τα κόκκινα νερά στη λιμνούλα στη Φινλανδία είναι πολύ πιο αθώα από τα δικά μας “κόκκινα”, τα όξινα νέρα από τις στοές των δικών μας μεταλλείων, που κάθε τόσο “κοκκινίζουν” το ποτάμι και τη θάλασσά μας για να μας θυμίζουν ότι η φύση είναι πάντα πολύ πιο δυνατή από τον άθρωπο.
...ajetaan vuotopaikalle...
...palaset lastataan veneisiin...

Ο ΨΕΥΤΗΣ,Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑΣ

Ο ΨΕΥΤΗΣ,Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΝ ΔΥΜΑΜΗ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΜΙΛΙΑ.

Ο ΨΕΥΤΗΣ.

ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 15'55 ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ.
 ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΡΗΤΡΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ.

Ο ΚΛΕΦΤΗΣ.

ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 17'25 ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ.
ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ.

ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΘΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ.

Ο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΑΣ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΝ ΔΥΜΑΜΗ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟ 10'30.
ΕΠΙ ΛΕΞΗ.
ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ,ΤΙΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΧΙ  ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΑΚΡΑΙΩΝ,ΦΥΤΩΡΙΟ ΗΜΗΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΥΤΑΝΕΙΟ ΟΠΟΥ ΣΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ.

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

  http://www.naftemporiki.gr/video/video.asp?id=58352

Καζάκης Tι είναι η τιτλοποίση γιατί ο Λαμογιοσκούφης την επέτρεψε

ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ


ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΗ


Την Κυριακή 11 Νοέμβρη ΞΑΝΑ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ

E-mail Εκτύπωση PDF
Η οριακή υπερψήφιση του 3ου μνημονίου από το μαύρο μέτωπο της καταρρέουσας συγκυβέρνησης έδειξε την πλήρη απαξίωση του πολιτικού κατεστημένου, που έχει τεθεί απροκάλυπτα στην υπηρεσία των τραπεζών του κεφαλαίου και των δανειστών.
Η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ είναι πλέον, πολιτικά και κοινωνικά,  μειοψηφία και έρμαιο των εντολών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του ΔΝΤ.
Οι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες,  που βγήκαν σε πλατείες και σε δρόμους στην Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις σε όλη τη χώρα, έχουν σπείρει τον τρόμο στην κυβέρνηση Σαμαρά και τους συμμάχους της.
Γι αυτό δεν αρκέστηκαν στα κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα και την καταρράκωση του συντάγματος αλλά επιτέθηκαν με βαρβαρότητα στο λαό που διαδήλωνε χρησιμοποιώντας τα ΜΑΤ, τις αύρες και τα δακρυγόνα.
Η προσπάθεια των συνέταιρων του Σαμαρά, ιδιαίτερα του «σύντροφου» Κουβέλη και της παρέας του, να κρύψουν τις πομπές τους με τα δήθεν «ηρωικά» παρόν, αυτοδιαψεύδονται την ίδια ώρα από τις δηλώσεις τους για την υπερψήφιση του μνημονιακού κρατικού προϋπολογισμού που αυτές τις μέρες συζητείται στη Βουλή.
Ο φετινός κρατικός προϋπολογισμός αποτυπώνει σε νούμερα την συνέχιση για 5ο χρόνο της ύφεσης στην οικονομία με αποτέλεσμα την εκτίναξη της ανεργίας πάνω από το 30%. Περιλαμβάνει τις αιματηρές παρεμβάσεις στα εργασιακά, τις μαζικές απολύσεις χιλιάδων υπαλλήλων, τις περικοπές στις συντάξεις και τα επιδόματα, την διάλυση της Δημόσιας Υγείας και Παιδείας, προδιαγράφει την νέα ληστρική φοροεπιδρομή.
Είναι ένα προϋπολογισμός που οδηγεί εκατομμύρια συμπολίτες μας στη φτώχια και την πλήρη εξαθλίωση, με αποτέλεσμα να οξυνθούν τα χαρακτηριστικά της ανθρωπιστικής κρίσης, με συνέπεια τον κίνδυνο  ολοκληρωτικής καταστροφής τους.
Η ανατροπή αυτών των πολιτικών είναι πλέον μονόδρομος.
Το συλλαλητήριο που οργανώνουν τα συνδικάτα την Κυριακή 11 Νοέμβρη στο Σύνταγμα είναι μια ακόμα μάχη στον πόλεμο διαρκείας που έχουμε κηρύξει όλοι οι εργαζόμενοι και ο λαός σε αυτές τις βάρβαρες πολιτικές με στόχο την ανατροπή τους και μαζί την εκδίωξη του μαύρου μετώπου της συγκυβέρνησης.
Κανένας δεν πρέπει να παραδώσει τα όπλα.
Την Κυριακή το Σύνταγμα πρέπει να πλημμυρίσει για μια ακόμα φορά από αποφασισμένους διαδηλωτές, η οργή και η αγανάκτηση να γίνει απόφαση για αγώνα μέχρι την ανατροπή.
Στο τέλος θα νικήσουν οι εργαζόμενοι και ο λαός μας
Όλοι την Κυριακή στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ στις 5 το Απόγευμα

Ραντεβού Αυτόνομης Παρέμβασης γωνία Αμαλίας και Όθωνος

ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΠΙΤΙ...

Αυτοκτόνησε επειδή του αρνήθηκαν τη σύνταξη!

Συγκλονίζει η ιστορία του αυτόχειρα της Σιάτιστας 
«Γυναίκα δεν θα γυρίσω σπίτι. Δεν έχω τίποτα να προσφέρω. Είμαι ένα σκουπίδι. Σας αγαπώ όλους. Να προσέχεις τα παιδιά…» 
Με αυτά τα λόγια αποχαιρέτησε τηλεφωνικά τη γυναίκα του ο απελπισμένος Γιώργος Χατζής από τη Σιάτιστα πριν πάρει την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή του. Ένα ακόμη θύμα της οικονομικής κρίσης που έρχεται να προστεθεί στον μακάβριο κατάλογο των αυτοκτονιών που έχει πάρει δραματικές διαστάσεις...
τα τρία τελευταία χρόνια.
Ο 60χρονος οικοδόμος είχε εξαφανιστεί από τις 29 Αυγούστου, την μοιραία μέρα που έφυγε από το σπίτι του προκειμένου να πάει στο ΙΚΑ Σιάτιστας για τη σύνταξή του. Εκεί ενημερώθηκε ότι «κόπηκε» η πενιχρή αναπηρική σύνταξη που έπαιρνε, η οποία ήταν και ο μοναδικός οικονομικός πόρος για την οικογένειά του. 
«Δεν θέλαμε να πιστέψουμε ότι έπαθε κάποιο κακό. Ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση», λέει η σύζυγος του αυτόχειρα στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος για τον άνθρωπο που πέρασε μια ζωή στις οικοδομές και τις σκαλωσιές για τη μάχη του μεροκάματου. 
Πριν έξι χρόνια ο Γιώργος Χατζής είχε ένα σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια της δουλειάς του με αποτέλεσμα να πάθει ρήξη χιαστού και μηνίσκου. Ένας σοβαρός τραυματισμός που ήταν αρκετός να του κόψει το μεροκάματο. Από τότε ξεκίνησε γι αυτόν και την οικογένειά του μια μεγάλη περιπέτεια. «Για τέσσερα χρόνια του δόθηκε αναπηρική σύνταξη 350 ευρώ και μαζί με τα 50 ευρώ του ΕΚΑΣ έπαιρνε 400 ευρώ που ήταν και τα μοναδικά χρήματα που έμπαιναν σπίτι μας», λέει η σύζυγος του αυτόχειρα. 
Τον Φεβρουάριο το ΙΚΑ ενημέρωσε τον ανάπηρο οικοδόμο πως η σύνταξη αυτή θα κοβόταν ανοίγοντας έναν φαύλο κύκλο αιτήσεων, ατελείωτων ωρών αναμονής από γραφείο σε γραφείο και αγωνίας. Ένας κύκλος που έκλεισε στις 29 Αυγούστου όταν και πήρε την τελική αρνητική απάντηση από το ΙΚΑ. Η αναπηρική σύνταξη είχε κοπεί οριστικά και θα έπρεπε να περιμένει πέντε ολόκληρα χρόνια χωρίς κανένα βοήθημα ώσπου να του εγκριθεί κάποια μειωμένη σύνταξη. 
Σακατεμένος από το ατύχημα που δεν του επέτρεπε να ξαναβρεί μεροκάματο σε κάποια οικοδομή ο Γιώργος Χατζής λύγισε κάτω από το βάρος της φτώχειας και της απελπισίας. Κάποιοι του έκοψαν τη σύνταξη… κι αυτός αποφάσισε να κόψει το νήμα της ζωής του. 
Πριν λίγες μέρες ένας αλλοδαπός βοσκός, στην ορεινή βραχώδη περιοχή της Γαλατινής, αντίκρισε έναν ανθρώπινο σκελετό σε προχωρημένη αποσύνθεση να κρέμεται από τον βράχο! 
Η κινητοποίηση της Αστυνομίας ήταν άμεση και ακολούθησε επιχείρηση περισυλλογής του αποσυνθεμένου πτώματος, όπου και διαπιστώθηκε ότι άνηκε στον άτυχο 60χρόνο συνταξιούχο οικοδόμο που είχε εξαφανιστεί στις 29 Αυγούστου 2012.

ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΛΕΜΕ!!!


ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΡΑ!!!

«Σκούπα» Γερμανών στη χώρα

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Νοεμβρίου 8, 2012
βουλη, ραιχ, λαος, πασοκΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΛΑΡΡΥΤΗ
Στην τελική ευθεία βρίσκεται το «γερμανικό σχέδιο» οικονομικής κατάληψης της χώρας μέσω της παραχώρησης της δημόσιας περιουσίας και αρπαγής της ιδιωτικής.
Ταυτόχρονα, επιχειρείται η μετατροπή της Ελλάδας σε κανονικό προτεκτοράτο, με τον απόλυτο έλεγχο και τη διαχείριση από τους δανειστές των πόρων του κράτους –έσοδα, δαπάνες, πληρωμές (!)–, πρόταση που διατύπωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, και την οποία προσπάθησε κατόπιν εορτής και ανεπιτυχώς να διαψεύσει το Μέγαρο Μαξίμου. Σύμφωνα με «υποψίες», μάλιστα, της αντιπολίτευσης αλλά και των κυβερνητικών εταίρων, ο πρωθυπουργός έχει συζητήσει και είχε συμφωνήσει ακόμα και με αυτή τη ρύθμιση στις συνομιλίες με τους Γερμανούς… Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση βρίσκεται εγγράφως υπόψη του Μεγάρου Μαξίμου, αλλά ο πρωθυπουργός δηλώνει σε συζητήσεις ότι την έχει απορρίψει.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες των «Επικαίρων», ο σχεδιασμός, τον οποίο και έχει αποδεχτεί η ελληνική κυβέρνηση, προβλέπει τη μέσω του ΤΑΙΠΕΔ –αναδεικνύεται σε βασικό μοχλό για το ξεπούλημα σε εξευτελιστικό τίμημα της χώρας συνολικά– απόκτηση κυρίως από τους Γερμανούς ακινήτων του Δημοσίου. Με σειρά τροπολογιών το τελευταίο διάστημα παραχωρείται προς «αξιοποίηση» στο Ταμείο το σύνολο σχεδόν της ακίνητης περιουσίας της Ελλάδας, είτε αυτή βρίσκεται εντός των συνόρων είτε εκτός, καθώς στο σφυρί βγαίνουν και ακίνητα στα οποία στεγάζονται ελληνικές πρεσβείες στο εξωτερικό. Στο σχεδιασμό στον οποίο εμπλέκονται νομικά γραφεία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, όπως επίσης και ελληνικές τράπεζες που δραστηριοποιούνται με το «μανδύα» τεχνικών συμβούλων, προβλέπεται τα ακίνητα να δοθούν ως «εγγύηση» για τη δανειοδότηση της χώρας. Κοινοτικές πηγές αναφέρουν ότι με αυτό ακριβώς τον εκβιασμό βρέθηκε αντιμέτωπος και ο κ. Σαμαράς κατά τη διάρκεια των συναντήσεών του με την Άνγκελα Μέρκελ, αλλά και με τον επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι. Οι ίδιοι παράγοντες, που είναι σε θέση να γνωρίζουν το παρασκήνιο των εκβιαστικών διλημμάτων που τίθενται προς την Αθήνα, αναφέρουν ότι οποιαδήποτε υποχώρηση των θεσμικών εταίρων και δανειστών μας στο μείζον για την ελληνική πλευρά κομμάτι της επιμήκυνσης, αλλά και στο ενδεχόμενο «κουρέματος», προϋποθέτει τελική και αμετάκλητη ρύθμιση για την εκχώρηση της ακίνητης περιουσίας. Στη διαδικασία αυτή πρωταγωνιστικό ρόλο φέρεται να έχει και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, όπως φέρεται να ζήτησε από τον πρωθυπουργό ο Μάριο Ντράγκι.
Στο στόχαστρο των δανειστών βρίσκονται και τα ακίνητα που ανήκουν στην ιδιοκτησία των ΑΕΙ και των ΤΕΙ. Η σπουδή της κυβέρνησης να υποταχθεί άρον άρον στα συμφέροντα των δανειστών προσέλαβε τις τελευταίες ημέρες κωμικοτραγικές διαστάσεις, καθώς το υπουργείο Οικονομικών επιχείρησε να παραχωρήσει στο ΤΑΙΠΕΔ ακίνητα που ανήκουν στα πανεπιστήμια μέσω τροπολογίας που κατατέθηκε από το υπουργείο Οικονομικών. Στη σχετική τροπολογία μεταβίβασης συγκεκριμένων ακινήτων και εκτάσεων που ανήκουν στα πανεπιστήμια υπήρξε, μάλιστα, η διατύπωση «χωρίς αντάλλαγμα», που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στη Βουλή. Η οσμή σκανδάλου στο χειρισμό του υπουργείου Οικονομικών, το οποίο εμφανίστηκε να παραβλέπει (;) τη συνταγματική διάταξη «για το αυτοδιοίκητο» των ΑΕΙ, προκάλεσε αναβρασμό και στο εσωτερικό των Κοινοβουλευτικών Ομάδων των τριών κομμάτων. Το κλίμα που δημιουργήθηκε οδήγησε τον υπουργό Παιδείας, Κ. Αρβανιτόπουλο σε έκρηξη –εντονότατη φημολογία, μάλιστα, τον έφερε να απειλεί ακόμα και με παραίτηση–, και τελικά η επίμαχη τροπολογία αποσύρθηκε από τον κ. Στουρνάρα. Θεωρείται δεδομένο ότι οι δανειστές θα επιμείνουν και θα επανέλθουν μέσω της κυβέρνησης, καθώς δεν είναι διατεθειμένοι να «χάσουν» τα ακίνητα των πανεπιστημίων.


Περιουσία Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Στις προτεραιότητες των Γερμανών βρίσκεται και η απόκτηση της περιουσίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, διότι, όταν λένε ότι τα θέλουν όλα, εννοούν όλα. Ο αγαπημένος της Άνγκελα Μέρκελ, Χανς Γιοακίμ Φούχτελ, έχει αναλάβει να διασφαλίσει ότι οι περιουσίες των δήμων θα περάσουν και αυτές σε γερμανικά χέρια. Το μυστικό βρίσκεται στην «αδελφοποίηση» ελληνικών με γερμανικούς δήμους και στα κοινά αναπτυξιακά projects ελληνικών δήμων με γερμανικές επιχειρήσεις. Με δεδομένη τη μείωση της χρηματοδότησης από το κράτος, οι δήμοι –πέραν της φορολογίας που θα επιβάλουν στους δημότες για να αντεπεξέλθουν στα έξοδα λειτουργία τους–, θα βάζουν ως εγγύηση την ακίνητη περιουσία τους είτε για να συμμετάσχουν σε κοινές αναπτυξιακές επιχειρήσεις με γερμανικές εταιρείες είτε για να λαμβάνουν δάνεια. Και, βέβαια, σε οτιδήποτε προσφέρεται για business σε επίπεδο δήμων, από τη διαχείριση απορριμμάτων μέχρι τον τουρισμό, τον πρώτο λόγο θα έχουν οι Γερμανοί επιχειρηματίες. Οι Γερμανοί έχουν ανακαλύψει έναν τεράστιο θησαυρό στην περιουσία των δήμων και γι’ αυτό ο Φούχτελ οργώνει την Ελλάδα. Να σημειωθεί ότι ο Σόιμπλε δήλωσε πως «πρέπει να δημιουργηθούν διοικητικές δομές σε όλη την Ελλάδα, ακόμα και από το επίπεδο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης»…
Στο μείζον θέμα της ενέργειας οι Γερμανοί φυσικά και είναι παρόντες. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Άνγκελα Μέρκελ έχει θέσει με σαφήνεια και με επιτακτικό τρόπο το γερμανικό ενδιαφέρον για τα πιθανολογούμενα κοιτάσματα υδρογονανθράκων στις ελληνικές θάλασσες. Οι προσπάθειες να υποθηκευτούν τα κοιτάσματα θα ενταθούν μετά τα αποτελέσματα των γεωτρήσεων, υπάρχει, εξάλλου, πρόνοια στο Μνημόνιο για δέσμευση και των μελλοντικών κρατικών εσόδων.
Ειρήσθω εν παρόδω, πληροφορίες αναφέρουν ότι η απόλυτη πρόσδεση της κυβέρνησης στο γερμανικό άρμα έχει προκαλέσει τη δυσφορία των Αμερικανών, που εκδηλώνεται με διάφορους τρόπους, ίσως όχι άμεσα αντιληπτούς σε αυτή τη φάση. Η συνέχεια μετά τις αμερικανικές εκλογές.


Και η… ιδιωτική περιουσία!
Παράλληλα με το σχεδιασμό για την εκποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου εξελίσσεται και σχέδιο μεταβίβασης σε ξένους της ακίνητης ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων. Κομβικό ρόλο σε αυτή τη διαδικασία διαδραματίζουν οι ελληνικές τράπεζες, οι οποίες πιέζουν τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά για προσημειώσεις ακινήτων ακόμα και για καταναλωτικά δάνεια ή κάρτες!
Η ιδιωτική περιουσία, όπως έχουν γράψει εδώ και καιρό τα «Επίκαιρα», έχει στοχοποιηθεί από την τρόικα και κυρίως από τους Γερμανούς. Η αύξηση της φορολογίας στα ακίνητα σε συνδυασμό με τη ραγδαία μείωση των εισοδημάτων οδηγούν χιλιάδες δανειολήπτες σε αδυναμία αποπληρωμής των στεγαστικών δανείων τους αλλά και χιλιάδες ιδιοκτήτες σε αδιέξοδο, καθώς δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα αλλεπάλληλα χαράτσια. Η περαιτέρω μείωση των τιμών των κατοικιών θα απαξιώσει τις περιουσίες αλλά θα δημιουργήσει ευκαιρίες για τα γερμανικά και εγχώρια «κοράκια». Σε περίπτωση, δε, που το ύψος του στεγαστικού δεν θα καλύπτεται από τον πλειστηριασμό, η τράπεζα θα εκποιεί και τυχόν άλλα ακίνητα του δανειολήπτη. Τα «πακέτα» των ακινήτων που θα μαζέψουν οι τράπεζες θα περάσουν στη συνέχεια είτε σε γερμανικές εταιρείες real estate, που έχουν δημιουργηθεί γι’ αυτό το σκοπό, είτε απευθείας σε γερμανικές τράπεζες, που θα ελέγχουν τις ελληνικές.
Το ίδιο θα συμβεί και με τις χρεωμένες ελληνικές επιχειρήσεις. Ήδη οι τράπεζες «στραγγαλίζουν» την αγορά, αρνούμενες να διευκολύνουν τις εταιρείες, ακόμα και τις υγιείς, οι οποίες εξωθούνται σε κλείσιμο και σε κατάσχεση των περιουσιακών τους στοιχείων. Ετοιμάζεται έτσι το έδαφος για «σκουπίσουν» οι Γερμανοί και την ελληνική αγορά.
Η πολιτική των εκβιασμών που ακολουθεί η τρόικα πριν από την εκταμίευση κάθε δόσης την τελευταία διετία, ώστε να επιβάλλει κάθε φορά όλο και πιο επώδυνα μέτρα, θα συνεχιστεί τουλάχιστον έως το τέλος του 2014. Τα 31,5 δις ευρώ δεν θα είναι το τελευταίο ποσό που θα πάρουμε από τα δάνεια ύψους 240 δις ευρώ –110 δις. ευρώ από την πρώτη δανειακή σύμβαση και 130 δις ευρώ από τη δεύτερη– από τις χώρες της Ευρωζώνης και το ΔΝΤ. Εφόσον η Ελλάδα πάρει το Νοέμβριο τα 31,5 δις ευρώ –τα οποία με βάση τη σύμβαση του περασμένου Μαρτίου θα έπρεπε να τα έχει πάρει τον Ιούνιο– και εξασφαλίσει και τα επιπλέον 5 δις ευρώ που διεκδικεί για τη δόση του Σεπτεμβρίου, θα έχει λαμβάνειν ακόμη 59 δις ευρώ. Τα χρήματα είναι πολλά και με βάση τη δανειακή σύμβαση θα δίνονται ανά τρίμηνο και αφού έχει προηγηθεί η σχετική έκθεση αξιολόγησης από την τρόικα. Το γαϊτανάκι των πιέσεων θα συνεχιστεί και στο μέλλον και δεν θα αφορούν μόνο στη λήψη νέων δημοσιονομικών μέτρων, με νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, αλλά και στην περαιτέρω αποδόμηση των εργασιακών δικαιωμάτων. Υπάρχει, άλλωστε, συμφωνία για ρήτρα απόκλισης οπότε θα απαιτείται από την τρόικα άμεση περικοπή μισθών και συντάξεων κάθε φορά που θα διαπιστώνει ότι υπάρχει υπέρβαση του στόχου για το δημοσιονομικό έλλειμμα. Επειδή οι Γερμανοί γνωρίζουν ότι η ύφεση και η φοροδοτική αδυναμία που θα προκαλούν τα μέτρα θα οδηγούν σε απόκλιση, θα τη χρησιμοποιούν για να κατεβάσουν μισθούς και συντάξεις, και συνολικά το βιοτικό επίπεδο εκεί που εξαρχής ήθελαν: ούτε καν σε επίπεδο Βουλγαρίας.


Εκβιασμός με κάθε δόση
Από τις επόμενες δόσεις, οι δύο μεγαλύτερες προβλέπονται για το Μάρτιο του 2013 (9,8 δις ευρώ) και το Μάρτιο του 2014 (12,3 δις ευρώ), ενώ στα άλλα τρίμηνα κυμαίνονται περί τα 5 δις ευρώ. Ο εκβιασμός γύρω από τις δόσεις αυτές θα γίνεται, ανεξάρτητα από το ότι αυτές θα αφορούν κυρίως στην εξυπηρέτηση των δανείων που έχουμε λάβει από τους πιστωτές μας.
Οι πιέσεις για μέτρα θα συνοδεύονται πιθανότατα και με νέες χρονικές καθυστερήσεις στις εκθέσεις της τρόικας και συνεπώς στην εκταμίευση των δόσεων, με αποτέλεσμα να διατηρείται συνεχώς το πρόβλημα ρευστότητας και της ασφυξίας της οικονομίας. Η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών –θα ολοκληρωθεί με τη δόση των 31,5 δις ευρώ– δεν θα λύσει το πρόβλημα της ρευστότητας που απασχολεί τις επιχειρήσεις, ιδιαίτερα τις μικρομεσαίες, και συνολικά την οικονομία. Για να λυθεί το πρόβλημα, θα πρέπει να υπάρξει μεγαλύτερη χρηματοδότηση των τραπεζών από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα απευθείας ή μέσω της Τράπεζας της Ελλάδος, αλλά δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η ΕΚΤ, που ελέγχεται από τη Γερμανία, θα κινηθεί σε τέτοια κατεύθυνση. Η ασφυξία στην αγορά εντείνεται από την εμπλοκή στην απορρόφηση των κοινοτικών πόρων που είναι διαθέσιμοι στην Ελλάδα με το ΕΣΠΑ και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων. Η απορρόφηση των αδιάθετων πόρων του ΕΣΠΑ έχει κολλήσει, ενώ η ομάδα δράσης του Χορστ Ράιχενμπαχ υποτίθεται ότι ασχολείται εδώ και ένα χρόνο για να διευκολύνει την κατάσταση. Αντί για βελτίωση, όμως, δημιουργούνται εμπλοκές λόγω των πολύπλοκων γραφειοκρατικών διαδικασιών των Βρυξελλών, ενώ στελέχη της τρόικας να θεωρούν ότι ο κ. Ράιχενμπαχ σκοπίμως δεν βοηθά ουσιαστικά την κατάσταση, αλλά απλώς κάνει παιχνίδι δημοσίων σχέσεων. Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων έχει δεσμευθεί από τον περασμένο Μάρτιο να διαθέσει στην Ελλάδα –με εγγύηση πόρους του ΕΣΠΑ– πάνω από 1,5 δις ευρώ για τη δημιουργία ενός ταμείου που θα εγγυάται την αποπληρωμή των δανείων μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Η εκταμίευση όμως των κεφαλαίων καθυστερεί, με αποτέλεσμα να στραφεί κατά της ΕΤΕπ ακόμη και ο Γιόχανες Χαν, ο αρμόδιος για την περιφερειακή πολιτική επίτροπος της ΕΕ.
Ασφυξία δημιουργούν στα νοικοκυριά και στην αγορά οι συνεχείς φορολογικές επιβαρύνσεις. Ορισμένες πληροφορίες φέρουν την τρόικα να μην δέχεται την πρόταση της κυβέρνησης για αποπληρωμή των φορολογικών χαρατσιών σε πολλές μηνιαίες δόσεις, μετά τη διαπίστωση ότι το 40% των φορολογουμένων δεν μπορεί να είναι συνεπές στην πληρωμή τους. Ήδη το υπουργείο Οικονομικών άρχισε να βγάζει σε πλειστηριασμό ακίνητα φορολογουμένων για οφειλές στην εφορία, ακόμη και για ποσά της τάξης των 3.000 ευρώ. Αν κάποιος, δηλαδή, «χάσει» ένα χαράτσι και μία δόση στην εφορία, θα βρίσκεται αντιμέτωπος με κατάσχεση του σπιτιού του…

Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Επίκαιρα» (25/10/2012)

Δένδιας Vs ΣΥΡΙΖΑ – Ας μιλήσουμε, λοιπόν, για ασφαλίτες! (videos)

Νοεμβρίου 8th, 2012 Leave a comment Go to comments
Φοράει μαύρα ρούχα, έχει μούσια και μαλλιά, σκουλαρίκι στο αυτί του, μαντήλια, παπούτσια «μάχης». Μην είναι σύντροφος, μην είναι συναγωνιστής; Όχι, είναι η Ελληνική Αστυνομία στο πλευρό του διαδηλωτή. Γιατί και ο διαδηλωτής, πολίτης είναι.
Το πρωί της 7/11, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενο από τους βουλευτές Μαρία Μπόλαρη, Πέτρο Τατσόπουλο, Ειρήνη Αγαθοπούλου, Απόστολος Αλεξόπουλο, Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, Κατερίνα Ιγγλέζη, Δημήτρη Τσουκαλά και Χρήστο Μαντά, τη Νομική Υποστήριξη, μέλη της Επιτροπής Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και μέλη του κόμματος, κινήθηκαν πριν από τη διαδήλωση κατά μήκος των οδών Σόλωνος και Ακαδημίας με στόχο να ελέγξουν τη δράση αστυνομικών με πολιτικά, λόγω… κάκιστου προηγούμενου της Ασφάλειας με τους διαδηλωτές. Και, φυσικά, ειπώθηκαν ατάκες και ατάκες. «Και τι σημαίνει «βουλευτής», ρε; Τι είναι το κοινοβούλιο, δηλαδή; Κι εσείς τι είστε, βασιλιάδες; Στο απυρόβλητο;» Εμείς κακοπροαίρετοι δεν είμαστε, υποστηρίζουμε λυσσαλέα πως και τον κ. Δένδια να είχαν μπροστά τους, πάλι έτσι θα αντιδρούσαν τα incognito παιδιά της Ελληνικής Αστυνομίας.
«Στην τσάντα μου έχω τις χειροπέδες μου, υπάρχει πρόβλημα;». Οπωσδήποτε όχι. Δεν πέσαμε δα κι απ΄τα σύννεφα. Άλλοι, βέβαια, ήταν πιο διαλλακτικοί και μας τόνισαν πως «Είμαστε κι εμείς εργαζόμενοι, έτσι βγάζουμε τα λεφτά μας». Σαφές. «Κι εγώ συνδικαλιστής είμαι κι έχω ευαισθησίες», τόνισε ο επικεφαλής μίας από τις ομάδες. Επίσης σαφές.
Η αλήθεια είναι πως δεν πειστήκαμε για το αγνό των προθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, αλλά ακόμα κι αν το είχαμε κάνει, στο επόμενο στενό μας περίμενε μια «έκπληξη». Νέοι, γένια, μαλλιά, κουκούλες, ύφος ζοχαδιασμένο από τη λύσσα της ταξικής πάλης, τσιγάρο. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησαν αν είναι αστυνομικοί. Η απάντηση δόθηκε. Η επόμενη εύλογη: «Κι αφού είστε αστυνομικοί γιατί έχετε κουκούλες. «Γιατί έτσι μας αρέσει» και απομακρύνθηκαν αφού πρώτα, όπως και όλοι οι προηγούμενοι, απαίτησαν να σβηστούν όλες οι φωτογραφίες.
ΥΓ 1: »Να σβηστούν όλες οι φωτογραφίες» και μάλιστα μπροστά τους. Γιατί η ΕΛ.ΑΣ δεν τις μπορεί τις αδιακρισίες. Εξάλλου ποτέ δε δημοσίευσε στοιχεία διαδηλωτών ή αντιεξουσιαστών ή «οροθετικών» ιερόδουλων. «Μην κάνεις ό,τι δε θέλεις να κάνουν και σε σένα» είναι το μότο στη ΓΑΔΑ.
ΥΓ 2: Ένας από τους ασφαλίτες φεύγοντας γύρισε την πλάτη και η μπλούζα του με μεγάλα άσπρα έγραφε St. Pauli. Μεγάλη η χάρη του Αγίου, τον φυλάει εν ώρα υπηρεσίας, μάλλον.
Τελικά έγιναν μόνο 2 (δύο) προσαγωγές, η μία μάλιστα πριν ξεκινήσει η παρέμβαση! Πού οι… ένδοξες κατοστάρες κι οι εκατοπενηντάρες… Σύμπτωση;
 http://youtu.be/_P2zX8yZfU4
&&&&
 Ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τη χθεσινή παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ σε ασφαλίτικα μπλόκα
«Η ενέργεια βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ να επιχειρήσουν «ελέγχους» σε… αστυνομικούς σε ώρα υπηρεσίας αποδεικνύει ότι η συμπεριφορά του συγκεκριμένου κόμματος έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο, χωρίς τον παραμικρό σεβασμό στη Δημοκρατία, τη νομιμότητα και τους θεσμούς.
Σε μια πρωτοφανή στα κοινοβουλευτικά χρονικά ενέργεια, οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – μιμούμενοι τη φασίζουσα πρακτική του άλλου άκρου - επιχείρησαν να υποκαταστήσουν τις αρμόδιες Αρχές και να υποδυθούν τον ρόλο της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας! Προφανώς, στη δική τους συλλογιστική, το πρόβλημα δεν είναι η ίδια η αντιποίηση Αρχής, αλλά το ποιος τη διαπράττει.
Αλλά όπως επίσης έπραξε το άλλο άκρο, ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να δώσει στη δημοσιότητα το βίντεο με την αντιποίηση αρχής στην ιστοσελίδα του  (left.gr) επιχαίροντας για τις ενέργειες των βουλευτών του και δίνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο πολιτική κάλυψη σε αυτήν.
Ακόμη χειρότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ μιμείται την πρακτική του indymedia, με τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών αστυνομικών! Ο στόχος προφανής: να τους δώσει «βορά» στον αντιεξουσιαστικό χώρο, τον οποίο ανενδοίαστα έχει αναλάβει πλέον να εκφράζει πολιτικά και να κόπτεται υπέρ του. Μόνο τυχαίο δεν θεωρείται επίσης, όπως αναφέρεται σήμερα στην εφημερίδα «Δημοκρατία», (: Γαρουφαήλου… τεκνό), ότι από τον ΣΥΡΙΖΑ εκδόθηκαν οδηγίες προς επίδοξους «μπαχαλάκηδες» για το τι να αποφεύγουν κατά την ώρα της σύλληψης!
Όσον αφορά τη «δικαιολογία» που επικαλείται η ιστοσελίδα, ότι και η Ελληνική Αστυνομία δημοσιοποιεί ονόματα «διαδηλωτών», αυτή μόνο ως αστεία και ως επικίνδυνη μπορεί να χαρακτηρισθεί. Η Ελληνική Αστυνομία, όπως πολύ καλά γνωρίζει το συγκεκριμένο κόμμα, δημοσιοποιεί φωτογραφίες όσων έχουν διαπράξει σοβαρά αδικήματα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής και μόνον. Εκτός κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να υποκαταστήσει με δικά του «λαϊκά δικαστήρια» και τον ρόλο της Δικαιοσύνης
Αλλά όπως αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά, οι κουκούλες έπεσαν. Δυστυχώς, ο αντιδημοκρατικός κατήφορος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται.
http://youtu.be/tctjBvVzNUs
Ο Παν. Λαφαζάνης εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ απάντησε στον υπ. Δημ. Τάξης ως εξής: «Απορώ με τον κ. υπουργό, ο οποίος είναι ασυγκράτητος. Κύριε υπουργέ, ξέρετε σε ποια φάση είμαστε; Εδώ έχουμε τους εισηγητές των κομμάτων. Διακόπτετε τους εισηγητές για να κάνετε αυτές τις βρώμικες καταγγελίες σας; Τις βρώμικες καταγγελίες σας, οι οποίες έρχονται από το παρελθόν» [εδώ προσπαθεί να διακόψει ο Ν. Δένδιας], «και δυστυχώς είναι κολλημένες στη δεκαετία του ’50. Ξέρετε, είμαστε στο 2012, όχι στο 1950. Εδώ εσείς κάνετε το αδίκημα του ακροδεξιού παραληρήματος σε αυτή την αίθουσα, κι αντί να είσαστε αυτός που κατευνάζει τα πνεύματα, είστε αυτός που ρίχνει λάδι στη φωτιά. Και μάλιστα σε μέρες που είναι πάρα πολύ κρίσιμες.
»Δεν υπάρχει καμιά αντιποίηση, απολύτως καμία, για συζήτηση που έγινε με τους υπεύθυνους των αστυνομικών αρχών. Οταν βλέπουμε δήθεν κύριους της Ασφάλειας,  κι έχουν διάφορα από πίσω, τσαντάκια, παρατσαντάκια, τσαντούλες, σακίδια, και κουκούλες… Εχουμε υποχρέωση, και ερωτούνταν οι υπεύθυνοι «κύριοι, τι έχουν αυτοί μες στις τσαντούλες τους;», μήπως είναι αυτοί που προκαλούν κατά καιρούς διάφορα επεισόδια στο όνομα της περιφρούρησης της τάξης και της δημόσιας ασφάλειας; [χειροκροτήματα] Λυπάμαι πάρα πολύ, αλλά οποιοσδήποτε πολίτης έχει δικαίωμα…» [ο υπουργός προσπαθεί ξανά να διακόψει, με το προεδρείο να προσπαθεί να τον συνετίσει λέγοντας "πώς συμπεριφέρεστε έτσι;"]
Ο Π. Λαφαζάνης, μετά τις συνεχείς διακοπές του Ν. Δένδια, ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του ως εξής: «…οι φωτορεπόρτερ έχουν φωτογραφίσει εγκλήματα τα οποία κάνουν κάποια αστυνομικά όργανα… Αυτές τις καταγγελίες σάς τις επιστρέφουμε, δεν θα μας γυρίσετε στο παρελθόν».
 $$$$
Ας μιλήσουμε, λοιπόν, για ασφαλίτες!

 07/11/2012
του Πρόδρομου Σεϊτανίδη
Εδώ και πολύ καιρό τους δρόμους των πόλεών μας λυμαίνονται ανεξέλεγκτες ορδές νεαρών – κυρίως ανδρών- ντυμένων ύποπτα με κουκούλες και μαύρα γυαλιά. Πρόκειται για μια πραγματική υγειονομική βόμβα στα θεμέλια της κοινωνικής μας ειρήνης: τους ασφαλίτες. Πολύ απέχουν αυτοί από τον κλασσικό ασφαλίτη της δεκαετίας του ’50-’60 με το καβουράκι και την τρύπια εφημερίδα ή εκείνον με τα μαλλιά που έκαναν «σκαλάκι» από το πηλίκιο στα ξέφρενα ’70s και ’80s. Είναι μια ράτσα, ντυμένη στα πρότυπα των πιο εξτρέμ διαδηλωτών, και δασκαλεμένη στη θρασύτητα των πιο ιταμών υπουργών «Προστασίας» του πολίτη.
Δεν ξέρουμε εάν κυκλοφορούν ως προβοκάτορες ή ως «ομάδες συλλήψεων», snatch squads, όπως έλεγε και ο μέγας ανανεωτής της Ελ.Ασ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Έτσι κι αλλιώς, βέβαια, οι συλλήψεις γίνονται πάντα στο σωρό και εκ του ασφαλούς από τους ΜΑΤατζήδες, που απλώς σηκώνουν τους πεσμένους διαδηλωτές και μετά από ένα δεύτερο χέρι ξύλο, τους πάνε στην κλούβα. Ίσως οι ασφαλίτες να κουβαλάνε απλώς τα γνωστά σακίδια με τα μολότοφ, που πρέπει να χρεωθούν σε συλληφθέντες διαδηλωτές. Κι αν ακόμη δρουν προβοκατόρικα, ποιός μπορεί να το πεί μέσα στη λαίλαπα του καπνού και των δακρυγόνων, όπου χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί το δρόμο του;
Τις προάλλες, όταν τους τσίμπησαν οι βουλευτές και η ομάδα νομικής υποστήριξης του Σύριζα, είπαν -μεταξύ άλλων- και το γνωστό τους τροπάρι: ότι η φωτογράφισή τους είναι παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Πιο λάθος δεν γίνεται! Είναι δημόσιοι υπάλληλοι, εκτελούντες υπηρεσία σε δημόσιο χώρο. Θα ήμασταν παράνομοι εάν τους είχαμε φωτογραφίσει το βράδυ με το ταίρι τους στο κλαμπάκι, σε ιδιωτικές δηλαδή στιγμές. Κι όταν λέμε «σε δημόσιο χώρο» εννοούμε πως όπως είναι παράνομο να εισβάλεις σε ένα σχολείο για να φωτογραφίσεις δασκάλους και μαθητές μέσα στις αίθουσες ή και στην αυλή, είναι εξίσου νόμιμο να τους φωτογραφίσεις σε δημόσια εκδήλωση, πχ σε μια σχολική παρέλαση. Όπως είναι παράνομο να μπουκάρεις σε ένα στρατόπεδο για να φωτογραφίσεις τα ελικόπτερα ή τα άρματα μάχης, είναι άλλο τόσο νόμιμο να φωτογραφίσεις τα εν λόγω οχήματα σε στιγμή δημόσιας επίδειξης, πχ πάλι σε μια παρέλαση. Κι αφού είπαμε δημόσια επίδειξη, οι επελάσεις των ΜΑΤ μέσα σε καπνούς (δικούς τους) και βρισιές (δικές μας) τι άλλο είναι, αν όχι δημόσια επίδειξη δύναμης;
Το ίδιο παραμύθι περί προσωπικών δεδομένων επικαλούνται και οι αστυφύλακες ή οι ΜΑΤατζήδες όταν δέρνουν ή κάνουν συλλήψεις. Μα αυτοί δεν οφείλουν να φέρουν εμφανώς τον αριθμό τους και κάνουν ό,τι μπορούν για να μην φαίνεται; Οι ΜΑΤατζήδες ύστερα από χρόνια άρχισαν να φοράνε εμβλήματα στο πίσω μέρος του κράνους τους κι αυτό περισσότερο για να μην χάνονται μεταξύ τους. Στο πίσω μέρος του κράνους τους, ενώ συνήθως τα προβλήματα τα αντιμετωπίζει ο πολίτης από την αντίθετη πλευρά, την μπροστινή. Κι αν δεν πιστεύετε εμάς, ρωτείστε τις εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που από τη μεταπολίτευση και μετά έχουν υποστεί ξυλοδαρμούς και κλωτσίδια από τους ένστολους υπηρέτες της τάξης. Οι ΜΑΤατζήδες έχουν τρίγωνα στο σβέρκο, όταν ακόμα και τα αυτοκίνητα είναι υποχρεωμένα να κυκλοφορούν με ευδιάκριτες πινακίδες τόσο πίσω όσο και εμπρος!
Με το παραμύθι της παραβίασης προσωπικών δεδομένων μπουζούριασαν και τις προάλλες τον ερασιτέχνη φωτογράφο στην Κέρκυρα που τους κατέγραψε να δέρνουν και να συλλαμβάνουν διαδηλωτές στην παρέλαση. Δηλαδή, άμα φωτογραφίσουμε έναν εργολάβο που ρίχνει παράνομα μπετά στο δάσος, δικαιούται να μας κάνει μήνυση για παραβίαση προσωπικών δεδομένων;
Εφόσον, επαναλαμβάνουμε, πρόκειται για δημόσιους «λειτουργούς» σε διατεταγμένη υπηρεσία, η κοινωνία έχει δικαίωμα και καθήκον να τους ελέγχει. Και πώς θα τους ελέγξει αν όχι φωτογραφίζοντάς τους; Θα καταγράψει τους … αριθμούς τους;
Όσο για το επιχείρημα του υπουργό «Προ». Πο. ότι οι βουλευτές του Σύριζα έδρασαν ως το άλλο άκρο (ενν. τη χρυσή Αυγή) επειδή πήγαν να ελέγξουν τους αστυφύλακες, αφού τού υπενθυμίσουμε πως δεν είναι ακριβώς το ίδιο να ελέγχεις δημόσια όργανα και να σπας πάγκους (και μούτρα) μικροπωλητών, θα το αρχειοθετήσουμε στους φακέλους μας. Δίπλα στα ανέκδοτα με τον Τοτό.
(Οι υπογραμμίσεις του κειμένου)

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

fantomarimbaud: τζεκινς χαν-πρακτορες πολαν

fantomarimbaud: τζεκινς χαν-πρακτορες πολαν: http://www.antinews.gr/2011/01/09/79201/ Το ΒΗΜΑ, στο σημερινό  Βηματοδότη έθεσε το παρακάτω κουϊζ στους αναγνώστες του: « Ποιος σ...

ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΕΣ ΛΙΡΕΣ ΜΟΥ

7 Ιουλίου

Άτε, το πείραμα απέτυχε, αρκετά επαίξαμε, ακριβά το πληρώσαμε το ΕΥΡΩ τους, καιρός να φέρουμε το νού μας και να κάνουμε αυτό που πρέπει.....

ΔΕ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ?

ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΚΡΟΤΑΦΟ!!

Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που έγινε στην βουλή κατά την ομιλία της τεράστιας Θεοδώρας Τζάκρη!

Η στελεχάρα του ΠΑΣΟΚ ήταν εισηγήτρια του κόμματος για τα μέτρα. Τι μπορεί να δηλώσει ένας εισηγητής; Δεν μιλάμε για απλό βουλευτή αλλά για εισηγητή του κόμματος…

“Θα ψηφίσω τα μέτρα με το πιστόλι στον κρόταφο”!!!

Για τέτοιον ενθουσιασμό μιλάμε… και τότε από τα έδρανα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, ακούγεται η ατάκα της δεκαετίας:

“Δεν θα βρεθεί ένας μαλάκας να πατήσει την σκανδάλη;;;”

Ήταν η κορυφαία στιγμή κοινοβουλευτικής δραστηριότητας του κινήματος…

 

Ε,ΝΑ!!!!!!















ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΣΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.

ΑΥΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗΣ

ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ!!!


 ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΤΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΣΤΗ ΠΟΘΟΥΛΑΚΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΥΤΗΡΙΑΣΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΔΟΛΟΦΟΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΘΑΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ.

ΜΠΑΦΟΜΕΤ





ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ¨ΟΜΟΑΙΜΟΝ¨. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ! ΕΛΛΗΝΕΣ…

Αναρτήθηκε από τον/την 1greek στο Νοεμβρίου 7, 2012
 
 
 
 
 
 
1 Vote

..ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΣΠΟΡΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ.

ΝΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ, ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΗΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ.

ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ¨ΓΟΝΙΔΙΑΚΟΙ ΦΩΤΟΦΥΛΑΚΕΣ¨ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ, ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ, ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΔΑΝΙΚΑ, ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΟΔΑ ΤΟΥ ¨ΦΡΑΠΕ¨ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΔΟΓΜΑΤΑ, ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Μ.Μ.Ε. ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ, ΠΟΥ ΦΥΤΟΖΩΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΦΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΚΜΟΝΟΣ.

ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΡΚΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ Η ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΤΑΝ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΙΧΩΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΑΟ.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΗΣ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΠΙΒΙΩΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΑΝ ΛΑΟ ΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΔΥΣΩΠΗΤΟ ΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΟΥΝ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΛΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΓΙΑΣΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ, ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΦΑΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΝΗΣΤΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΤΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΙΧΩΣ ΛΟΓΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΥΓΙΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΕΣ, ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΓΕΛΑΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΘΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΛΥΜΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΝΕΙΡΟ ΒΑΡΒΑΡΙΚΟΥ ΝΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ, ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΘΕΪΚΟΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ¨ΤΩΡΑ¨ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ ΑΝΑΛΟΓΩΣ. ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΟΡΑΤΟ ΕΧΘΡΟ, ΕΝΑΝ ΕΧΘΡΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΘΑΨΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΠΟΡΟ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΠΙΕΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΣΤΑΛΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ¨ΧΟΥΦΤΑ¨ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ! ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΝΗΚΕΙ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΩΣΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΣΠΟΥΣΑΝ!

Ο ΜΟΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ¨ΟΜΟΑΙΜΟΝ¨ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ. ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ (ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ) ΑΤΡΩΤΟ!

ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ¨ΑΟΡΑΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ¨ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΣΚΛΑΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΕΠΟΧΩΝ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΕΛΛΟΧΕΥΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΛΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΡΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ…! ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ¨ΟΜΟΑΙΜΟΝ¨ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΡΟΥΝ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΤΡΟΠΟ!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ) ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΠΥΡΓΙΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΤΗΝ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Η ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ, ΑΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΡΑΤΗ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΑΝ ΝΤΟΜΙΝΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.

πηγη  katohika.

οι φωτογραφιες ειναι απο το http://www.vilart.gr