Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

...θα μπουκάρω στα γραφεία σας.




Ντριν, ντριν, ντριν. Χτυπάει το τηλέφωνο.
Εσύ: Εμπρός

Φωνή: Καλημέρα σας κύριε Ελληνίδη, σάς καλώ από το call center του Υπουργείου Οικονομικών. Είμαι η Σούζυ Βολεψαροπούλου-Φιλοτόμαρου και η συνομιλία μας καταγράφεται. Έχετε ληξιπρόθεσμες οφειλές 150 ευρώ προς το δημόσιο ταμείο αλλά από τον έλεγχο που κάναμε διαπιστώσαμε ότι έχετε κάνει αγορές βρεφικού γάλακτος το 2012 αξίας 60 ευρώ και επισκεφθήκατε δύο φορές τον παιδίατρο με κόστος 80 ευρώ. Έχετε αγοράσει και τρία πακέτα τσιγάρα όλο το χρόνο αξίας 12 ευρώ. Γιατί δεν πληρώσατε το χρέος σας εφόσον μπορούσατε να κάνετε αυτές τις άσκοπες δαπάνες;

Εσύ: &*#@@@^%**???###&***@ :))))@%##:((((!!!!!!!!&&&@@ (από μέσα σου προσπαθώντας να συνειδητοποιήσεις αν είναι φάρσα ή γεγονός.

Φωνή: Ελπίζω να μην έχετε κατεβάσει το ακουστικό διότι αυτό θα έχει τις ανάλογες κυρώσεις.

Εσύ: Πλάκα μού κάνετε, κυρία μου;

Φωνή: Όχι διότι σύμφωνα με τις νομοθετημένες διαταγές που έχουμε λάβει, ελέγχουμε τις δαπάνες σας σύμφωνα με το μοντέλο e - fatoura το οποίο είναι ήδη σε εφαρμογή.

Εσύ: Ποια φαγούρα, κυρία μου; Δεν έχω καμία φαγούρα.

Φωνή: Εκτός από εισφοροφειλέτης, είστε και αγράμματος. Είπαμε κύριε, e - fatura. Μα επιτέλους πότε θα γίνεται άνθρωποι και θα χωνέψετε την αλλαγή σε αυτή την χώρα; Εμείς είμαστε η φωνή του κράτους, το ξυπνητήρι της φορολογικής συνείδησής σας. Αυτός είναι ο ρόλος μας. Πρώτα θα σκέφτεστε τι χρωστάτε και μετά τι θα φάτε.

Εσύ: Δεν σκέφτομαι πια τι θα φάω εγώ αλλά πώς θα έχει φαΐ το παιδί μου.

Φωνή: Απ΄ ό,τι δείχνουν τα στοιχεία σας το γάλα που καταναλώθηκε είναι βρεφικό. Αυτό σημαίνει ότι ο παιδί σας δεν είναι πάνω του ενός έτους. Μα καλά κύριε μου, χρωστάτε στο Κράτος και θέλετε να κάνετε και παιδιά; Αυτό δηλώνει την επιπολαιότητά σας για να μην πω ότι είστε και εχθρός του Κράτους, διότι από την στιγμή που εσείς δεν θα μπορέσετε να θρέψετε το παιδί σας το Κράτος θα είναι αναγκασμένο, δυστυχώς, να το φροντίσει μέσω κρατικού ιδρύματος. Ξέρετε πόσο θα κόστιζε αυτό εάν δεν βοηθούσε ο φιλάνθρωπος Σόρος με τις χορηγίες του με τις οποίες ζεσταίνουμε και τα παιδιά χιλιάδων ανεπρόκοπων σας εσάς;

Εσύ: Ξέρετε, κυρία μου, είχα την ατυχία τον περσινό χειμώνα με το πολύ βαρύ κρύο να αγκαλιαστώ με την γυναίκα μου για να μην ξεπαγιάσουμε και είχα στύση. Τότε μου λέει η γυναίκα: “Κρυώνουμε που κρυώνουμε δεν κάνουμε και τίποτε παραπάνω να ζεσταθούμε;” Και έτσι προέκυψε το παιδί. Τι να σας λέω, κυρία Βολεψαροπούλου-Φιλοτόμαρου, για την περίπτωση μου δεν ισχύει το “άλλος γ@μ@ει και άλλος πληρώνει”. Εγώ και γ@μησ@ και χρεώθηκα. Να φανταστείς, κυρία μου, ότι έχω κι άλλο νταλκά. Λύσσαξε η κυρά Πόπη και θέλει να το βαφτίσουμε πριν πάει φαντάρος. Αλλά επειδή δεν υπάρχει μία το βαφτίσαμε μόνοι μας στο νεροχύτη και το φωνάζουμε χαϊδευτικά Γάκη.

Φωνή: Γάκη; Από που βγαίνει το Γάκη;

Εσύ: Απ' το Παγάκι. Και περιμένοντας να μεγαλώσει ο Παγάκης αφήσαμε αυτό το χρέος προς το φιλάνθρωπο ελληνικό κράτος γιατί στο κάτω-κάτω σκεφτήκαμε ότι δεν κάναμε κάτι κακό. Προσθέσαμε ακόμα έναν φορολογούμενο στην νέα Ελλάδα που χτίζετε εσείς και οι πανάξιοι κυβερνήτες μας, που να σας έχει όλους ο θεός καλά. Εν τω μεταξύ πρέπει να σας ευχαριστήσω όλους διότι με τα μέτρα που πήρατε αν δεν ξεπαγιάζαμε δύο χειμώνες τώρα, ούτε η κυρά Πόπη, ούτε εγώ θα είχαμε δει χαρά στα σκέλια μας. Τα μέτρα σας μάς έφεραν πιο κοντά.

Φωνή: Όλα αυτά τα οποία δηλώσατε, και τα οποία όπως σας είπα καταγράφονται ως αποδεικτικά στοιχεία, αποδεικνύουν ότι όχι μόνο φανήκατε επιπόλαιος μέχρι τώρα αλλά συνεχίζεται να καταστρέφεται την προσπάθεια που κάνουμε με το success story και τους σχεδιασμούς fast track να χτίσουμε τη Νέα Ελλάδα. Θα υποστείτε τις κυρώσεις με τις ανάλογες προσαυξήσεις και πρόστιμα που από ό,τι υπολογίζω με μία απλή πράξη, από τα 150 ευρώ χρέος με την λήξη της συνομιλίας μας θα έχει φθάσει στα 15,000 ευρώ. Και επειδή βλέπω ότι το σπίτι στο οποίο μένετε είναι ιδιοκτησία σας κληρονομιά από τον πατέρα σας, καταλαβαίνετε ότι θα αναγκαστούμε να το βγάλουμε σε πλειστηριασμό. Έχετε κάτι άλλο να προσθέσετε;

Εσύ: Κυρία Βολεψαροπούλου-Φιλοτόμαρου, κι εγώ διαπιστώνω ότι τα μέτρα σας αλλά και η συμπεριφορά σας έχουν παντελή έλλειψη λογικής και συναισθηματισμού, έτσι μία είναι η λύση που μού απομένει. Επειδή αποφασίσατε να μου τα πάρετε όλα τον Παγάκη, τη δουλειά, το φαγητό, τη ζέστη, το σπίτι, αλλά και την κυρά Πόπη, και επειδή γλυκάθηκα από την διαδικασία κατασκευής του Παγάκη, μη μπορώντας να να ανταμώσω τους εργοδότες σας, θα μπουκάρω στα γραφεία σας.
Σου' ρχομαι.-


Εκπομπή 19-12-2013



Τους κόψαμε τα δίφραγκα.....Τι θα γίνει με τα "χοντρά"




Του Σπύρου Γουδέβενου

Πανηγυρίζει σήμερα το "Δημοκρατικό Τόξο", του οποίου ηγείται το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ, για την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης της φασιστικής Χρυσής Αυγής. Την απόφαση, σωστά υπερψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, και ΚΚΕ, γιατί η Αριστερά στην Ελλάδα δεν χρειάζεται καμία απόφαση δικαστηρίου, για να "πειστεί" ότι μιλάμε για μία εγκληματική οργάνωση, που έδινε εντολές για ξυλοδαρμούς, μαχαιρώματα και εντέλει και φόνους μεταναστών και Αριστερών.....Των μόνων εχθρών του φασισμού, άλλωστε! (Η καταγγελία στα μνημόνια, η αγάπη στον Χριστιανισμό, είναι παροδικά επιχειρήματα για αλίευση ψήφων, και μόνο, από την μεριά των φασιστών)

Σέβομαι τις διαφοροποιήσεις Γλέζου, και Κωνσταντοπούλου, με το επιχείρημα, ότι μία, όντος ακροδεξιά κυβέρνηση, όπως αυτή του Σαμαρά, μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το προηγούμενο, ενάντια σε κόμματα της Αριστεράς, αλλά δεν τις ασπάζομαι....Οι ακροδεξιές αυταρχικές κυβερνήσεις, τύπου Σαμαρά, αν το αποφασίσουν, αν κρίνουν ότι "τους παίρνει", δεν χρειάζονται "προηγούμενα". ..Το είδαμε με την ΕΡΤ, και σε άλλες περιπτώσεις, άλλωστε. Το ερώτημα για την Αριστερά, για τον κόσμο της Αριστεράς, να έχει συνειδητοποιήσει που μπορεί να φτάσει σήμερα μία κυβέρνηση Σαμαρά, και να είναι αποφασισμένος να συγκρουστεί με όποια αυταρχική της απόφαση, μέχρι τέλους. Μέχρι τέλους, όμως.....!!

 Τους κόψαμε τα δίφραγκα.....Τι θα γίνει με τα "χοντρά"

Η κρατική χρηματοδότηση των κομμάτων, καταρχάς για εμένα σωστά υπάρχει, αφού υφίσταται θεωρητικά για την αυτονομία τους, από οικονομικά συμφέροντα. Να συζητήσω, για το ύψος της, ενδεχόμενη ανάγκη μείωσης της, αλλά χρηματοδότηση κομμάτων, όπως γίνεται στις ΗΠΑ, και προμοτάρει ο Λοβέρδος, μακριά από εμάς.......Να νομοθετήσουμε, λέμε τώρα, την επίσημη, και δια νόμου εκχώρηση κομμάτων, συλλογικοτήτων πολιτών, σε εταιρίες! Καλύτερα, αν δούμε πως θα λειτουργούν πιο "οικονομικά" τα κόμματα, ώστε να μην έχουν άτυπες εξαρτήσεις.

Η Χρυσή Αυγή, λοιπόν στερείται κάποιων ευρώ, που τα χρησιμοποιούσε για συντήρηση γραφείων, έξοδα υπαλλήλων της, αγορά χιλιάδων ελληνικών σημαιών-ροπάλων. Θα χάσει όντως κάποια ευρώ!

* Τι γίνεται όμως με τους κρυφούς χρηματοδότες της Χρυσής Αυγής;;

* Τι γίνεται με τον εφοπλιστή-πρόεδρο ομάδας που φέρεται να τους χρηματοδοτούσε;

* Τι γίνεται με τον καναλάρχη που τους χρηματοδοτούσε και τους προμόταρε κιόλας;;;

Μετά το Σεπτεμβριανό σόου, λοιπόν, και την "καταιγίδα" αποκαλύψεων για την φασιστική Χρυσή Αυγή, και συγκεκριμένα με τις διαρροές για τους κρυφούς χρηματοδότες της, ΣΙΩΠΗ......Δεν κουνήθηκε φύλλο! 

Μήπως λέω, ότι ευθύνεται ότι οι συγκεκριμένοι μεγαλοπαράγοντες εκτός από "φίλοι" της Χρυσής Αυγής, ήταν και "φίλοι" του Μαξίμου;; Μία ερώτηση, κάνω....


Χρυσή Αυγή....Ο αποθηκευτικός χώρος του σάπιου συστήματος ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

Το έχω ξαναγράψει, δεν θα κουράσω πάλι. Η Χρυσή Αυγή, είναι μία παλαιά μεν πολιτική δύναμη του περιθωρίου, που ενόψει των εκλογών του 2012, στις οποίες ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, βλέποντας να χάνουν τεράστιες δυνάμεις, πριμοδοτήθηκε, ώστε ένα κομμάτι του κόσμου της, να μην οδηγηθεί στον πραγματικό εχθρό τους, την ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Η Χρυσή Αυγή, και πριν τις εκλογές υποκατέστησε το Κράτος στο κέντρο της Αθήνας, με διοικητές αστυνομικών τμημάτων να λένε σε πολίτες, να καλέσουν τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, για να επιβληθεί η νομιμότητα (της Χρυσής Αυγής η νομιμότητα). 

Και μετά τις εκλογές, και αφού ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, κατάφεραν να πείσουν το 40% του Ελληνικού λαού, ότι αν και οι ίδιοι χρεοκόπησαν την χώρα, αυτοί θα είναι που θα την σώσουν, όλα τα κυβερνητικά ΜΜΕ, λιγότερο ή περισσότερο το καθένα, διαφήμισαν την Χρυσή Αυγή, και τα ιδεολογήματα μίσους που έφερε. Την Ελληνικής κοινή γνώμη, δεν την έπεισαν οι Χρυσαυγίτες, ότι όλοι οι μετανάστες είναι εγκληματίες, ότι οι μουσουλμάνοι τρώνε σκυλιά ως εξαιρετικό έδεσμα, αλλά τα καθεστωτικά ΜΜΕ!

Και όσο η Χρυσή Αυγή, δεχόταν το δώρο αυτό από το σύστημα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αυτή ανταπέδιδε αφού στο νέο κοινό της, θύμιζε πόσο κακή είναι η Αριστερά, πόσο ανθέλληνες είναι οι κομμουνιστές και οι ΣΥΡΙΖαίοι. 

Με λίγα λόγια, το σύστημα φώναζε :"Αγανακτήστε, αλλά προς τα άκρα δεξιά. 

Εκεί που είναι ασφαλή, αφού και οι ίδιοι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, δεν θεωρούν τους Μιχαλολιάκους, τους Κασιδιάρηδες, σοβαρούς ούτε και για τηλεφωνητές στην HOL!  Να παρκάρουν για λίγο εκεί τα "πρόβατα", και μετά επιστρέφουν σε εμάς(ΝΔ-ΠΑΣΟΚ), τους σοβαρούς, για να τους κυβερνήσουμε...ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

Άρα το ερώτημα, είναι πως θα τσακιστούν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, μιντιάρχες, διαπλεκόμενοι εφοπλιστές. Πίσω από τους ουρακοτάγκος της Χ.Α., αυτοί είναι...Και ως ουραγκοτάγκοι, χωρίς αυτούς, για το μόνο που είναι ικανοί, είναι για κάνα ζωολογικό κήπο! 


Πηγή: http://anemosantistasis

Δες τι ψηφίζουν όλοι αυτοί που πίνουν το αίμα σου και πολέμα τους.



Επειδής το κουσούρι δεν φεύγει ποτές σκέφτηκα να σας κάνω μάθημα, άλλωστε 20 χρόνια ειν αυτά δεν ξεχνιούνται.
Θυμάμαι πόσο καιρό έκανα να κατέβω από την έδρα όταν ξεκίνησα ….. απαπαπαπαπα, επικίνδυνο πράμα, η έδρα προσφέρει ασφάλεια για να κατέβεις θέλει μαγκιά, ενώ εκεί πάνω έχει μια ησυχία είναι κάπως ψηλά. Βέβαια με σας ο φόβος δεν υπάρχει γιατί είσαστε ακίνδυνοι, δεν είσαστε παιδιά.
Στο μάθημα τώρα.
Περπατάς στο δρόμο και βλέπεις τέσσερις πιτσιρικάδες της ΔΙΑΣ να χαριεντίζονται αναμεταξύ τους …. τι σκέφτεσαι…? Αυτοί θα με σώσουν.
Βλέπεις στη τηλεόραση τη βουλή και σχολιάζεις ….. τι σκέφτεσαι….? Αυτοί θα με σώσουν.
Κάνεις πολιτική κουβέντα με τους φίλους σου και ψάχνεις να βρεις. Ποιος θα σε σώσει?
Γυρεύεις απεγνωσμένα σύντροφο να πορευτείς στη ζωή ….. για να σε σώσει αν χρειαστεί.
Φτιάχνεις παιδιά και στο πίσω μέρος του εγκεφάλου σου έχεις την ελπίδα ότι αν χρειαστεί ίσως σε σώσουν.
Φτιάχνεις θεούς για να σε σώσουν.
Τελικά μάλλον όλα τα κάνεις για να σωθείς και έτσι προκύπτουν κάποια ερωτήματα. Να σωθείς …… από ποιόν? από τι? και γιατί δεν σώζεσαι μονάχος? Μα θα μου πείτε  …. μόνος είμαι αδύναμος (η ισχύς εν τη ενώσει). Ναι, αλλά αφού για την πάρτη σου  νοιάζεσαι, γιατί ψάχνεις για σωτήρες σε άλλους? εσύ κουλός είσαι?
Μ’αυτά και μ’αυτά φτάνουμε στη δημοκρατία….. ψηφίζεις λοιπόν κάποιον άξιο για να σε σώσει. Ωραία….. αλλά κι αυτός θέλει να σωθεί, άνθρωπος είναι, να μη σωθεί ? Οπότε αφού όλοι να σωθούμε θέμε που στραβώνει το πράμα?
Εδώ λοιπόν έρχεται ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ να λύσει τον γρίφο.
Χρόνια τώρα μαθαίνουμε για τάξεις, αστική, μεγαλοαστική, προλεταριακή ……. μάλιστα…. δηλαδή ο προλετάριος που ψηφάει νδ δεν είναι προλετάριος?…… δεν ξέρω, μπορεί, ίσως.
Εδώ και αρκετό καιρό πάντως βλέποντας ότι αυτός ο διαχωρισμός κάπου κολλάει σκέφτηκα έναν άλλον. Δύο τάξεις, στη μια ανήκουν αυτοί που θεωρούν ότι η σωτηρία τους περνάει μέσα από τη σωτηρία του διπλανού τους, και στη άλλη αυτοί που θεωρούν ότι η σωτηρία τους είναι ενάντια σ’αυτή του διπλανού τους.
Στη δεύτερη αυτή τάξη ανήκουν όλοι αυτοί που υποστηρίζουν εξουσίες, κράτη, σύνορα, νόμους,….. και οτιδήποτε άλλο γεννήθηκε για να χωρίζει τους ανθρώπους από τους ανθρώπους. Είναι αυτοί που δεν πετάνε στα σύννεφα και λένε ότι πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού, ναι μα ποιος καθορίζει το τι είναι εφικτό? Η ζωή? Η ιστορία? Τότε τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει. Είναι οι νοικοκυραίοι που κοιτάνε τη δουλίτσα τους, την οικογένειά τους. Είναι οι έξυπνοι, οι επιτυχημένοι, αυτοί που κάνουν πολέμους χωρίς να ξέρουν τον εχθρό. Είναι οι κύριοι που εφεύραν το κόλπο να δουλεύεις εσύ για αυτούς. Οπως και οι άλλοι που ανακάλυψαν τη τράπεζα για να φυλάει τα λεφτά που δεν ειν δικά της.
Στη πρώτη τάξη ανήκουν αυτοί που πιστεύουν στο αυτονόητο το λογικό, ότι δεν έχουν να χωρίσουν τίποτε, ότι ο αγώνας για κάτι καλύτερο είναι κοινός. Καμία σχέση με Χριστιανισμούς και άλλες επινοήσεις μη μπερδευόσαστε… μιλάω για το απολύτως φυσικό.
Να λοιπόν δύο άλλου είδους τάξεις……… Μάλιστα …. εεεεε…και…????θα ρωτήσει κάποιος…..
Τι εεε και, ρε μαλακοπίτουρα βρες σε ποια τάξη ανήκεις και πολέμα τον οχτρό σου, βρες τους συντρόφους σου και φάτου του οχτρού σου το λαρύγγι …. τόσο απλά γιατί θα στο φάει εκείνος.
Ναι μιλάω ίσως και για αίμα αν χρειαστεί, αίμα που σίγουρα δεν θα βαρύνει την πρώτη τάξη αλλά τους μισανθρώπους της δεύτερης.
Ετσι είναι τα πράγματα.Τόσο απλά.
Δες τι ψηφίζουν όλοι αυτοί που πίνουν το αίμα σου και πολέμα τους.