Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Είτε τα άρπαξαν είτε όχι είναι εκβιαζόμενοι.



Η υπόθεση χρηματισμού του Χαϊκάλη μας δείχνει και την ακριβή διαδικασία που ακολουθήθηκε και σε τυχών άλλους χρηματισμούς,άσχετα αν καρποφόρησαν η όχι.

Το σημείο που θα σταθούμε είναι ότι αν υπήρξαν και άλλες συναντήσεις με βουλευτές αυτές ηχογραφούνταν από την πλευρά του μεσάζοντα.Οι ηχογραφήσεις αυτές τους καίνε και μπορούν εύκολα να τους εκβιάζουν για το υπόλοιπο του πολιτικού τους βίου.

(Θα μου πείτε ότι δεν μπορεί να ήταν τόσο χαζοί ώστε να μην υπολόγιζαν από πριν ότι ο μεσάζων θα μπορούσε να τους παγιδέψει.Εγώ όμως αμφιβάλλω για την εξυπνάδα τους...άλλωστε υπάρχει και η κουτοπονηριά)

Έτσι λοιπόν,μετά την αποκάλυψη του Χαϊκάλη,όσοι βουλευτές κάθισαν σε τραπέζι συνδιαλλαγής και συμφώνησαν ξέρουν τώρα ότι έχουν ηχογραφημένη την συνάντησή τους και δεν μπορούνε να κάνουν πίσω.Αν πάλι δεν συμφώνησαν αγχώνονται μήπως δοθεί στην δημοσιότητα το ντοκουμέντο της συνάντησης αφού μπορούν να το εμφανίσουν χωρίς να περιλαμβάνει την τελική διαφωνία τους.

Αυτό το άγχος τους δεν μπορούν να το κρύψουν...έτσι μπορεί να εξηγηθεί και το ξέσπασμα του Αηδόνη ή του άλλου του Νταβρή που βγήκε στα κάγκελα χωρίς κανένας να αναφερθεί στο όνομα του.

Οι Γερμανοί όταν έφευγαν από την Ελλάδα εκτελούσαν τους σπιούνους
Fantoma Rimbaud