Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Καταδίκη Ντινόπουλου για την συκοφαντία ότι η Δούρου ήταν συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου



Καταδικάστηκε ο Ντινόπουλος αλλά δεν ήταν ο μόνος που διακίνησε αυτή την αθλιότητα.
Οι Πρώτοι Θέμοι συνεχίζουν ανενόχλητοι τις συκοφαντίες

Η έκπληξη ολοκληρώθηκε: Ο Τζέρεμι Κόρμπιν κέρδισε την κούρσα στους Εργατικούς!



Φιλειρηνιστής, οπαδός μιας οικονομικής πολιτικής που θα επιβάλει μεγαλύτερη φορολογία στους πιο πλούσιους, χορτοφάγος, ο Κόρμπιν κατάφερε να κερδίσει την υποστήριξη όσων αναζητούν μια εναλλακτική πολιτική. Τάχθηκε ευθέως κατά της συμμετοχής της Βρετανίας στον πόλεμο του Ιράκ και εξακολουθεί να ζητά την παραπομπή του Μπλερ σε δίκη για εγκλήματα πολέμου.

Το εκλογικό ένστικτο


Εκείνοι που κατάφεραν, δυστυχώς, να προσελκύσουν ένα υπολογίσιμο εκλογικό μέλος του σώματος της δεξιάς, είναι οι χειρότεροι εκπρόσωποι των ανασφαλών ενστίκτων πολιτών που αδυνατούν παντελώς να σκεφτούν οι ίδιοι την ταυτότητα, τη ζωή και τη θέση τους στον κόσμο. Αυτούς εκπροσωπεί ο Μιχαλολιάκος και οι σωματοφύλακές του, τους ανασφαλέστερους ψηφοφόρους της δεξιάς.

Η μαγκιά ως πρόταση εξουσίας, ένα ''αύριο'' από το βαθύ παρελθόν



Η τακτική της ΝΔ είναι να λένε ανακρίβειες και ψέμματα μπροστά στις κάμερες έχοντας όχι μόνο την ανοχή του δημοσιογράφου αλλά και την προστασία του με αποτέλεσμα πολλές φορές τα ψέμματα να μένουν αναπάντητα.Αν ο πολιτευτής της ΝΔ δεν είναι (ικανός) να πει το ποίημά τους τότε το λέει ο δημοσιογράφος.Τα εσωτερικά έγγραφα της δεξιάς παράταξης λένε επακριβώς ποια ψέμματα να πούνε και αυτά τα έγγραφα μοιράζονται και στους δημοσιογράφους.

Μας έχουν γανώσει τ' αυτιά - του Τάσου Παππά



Τα αποτελέσματα της κάλπης θα οριστικοποιήσουν το τέλος  και αυτού του σεναρίου της διαπλοκής.
Αυτές οι εκλογές είναι η τελευταία μάχη των πολιτικών τζακιών και δεν τους βλέπω ορεξάτους καθώς ξέρουν τι θα επακολουθήσει.
Με την ψήφο μας τους τελειώνουμε για πάντα.Η Ελλάδα γυρίζει σελίδα.

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Aφαίρεση και αποστασία



Ας ελπίσουμε ότι η ιστορία θα τους ξεχάσει αφού δεν φαίνεται  ότι θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν τον σκοπό τους....και καλύτερα γι αυτούς.

Μια έκπληξη με συμβολικό πρόσημο


  • Μόνο που η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ έκανε και κάτι ακόμα. Εσπασε στη Θεσσαλονίκη την κατήφεια στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής, όπου η αναγγελία της αποδοχής από μέρους του της πρότασης έγινε δεκτή με ενθουσιασμό και χαρά.

Στήριξη στον ΣΥΡΙΖΑ και πολιτική κίνηση από πρώην στελέχη της ΔΗΜΑΡ



  • το δίλημμα των εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου, για το ποια πολιτική δύναμη θα έχει την κύρια ευθύνη των εξελίξεων της χώρας, ο ΣΥΡΙΖΑ ή η Ν.Δ., ή «Αριστερά ή Δεξιά» ή «οι προοδευτικές δυνάμεις ή οι συντηρητικές». 

Από τα 90 στα 66 δις... Δεν κόβετε άλλα 63 κ.Σταϊκούρα




Ο κ.Σταϊκούρας είναι από τα πιο σοβαρά στελέχη του οικονομικού επιτελείου της Νέας Δημοκρατίας. Για αυτόν ακριβώς τον λόγο μας προξένησε ιδιαίτερη εντύπωση το άρθρο-πόρισμα που δημοσίευσε σύμφωνα με το οποίο η 7μηνη διακυβέρνηση της χώρας απο τον ΣΥΡΙΖΑ κόστισε στη χώρα 90 δις ήταν η πρώτη του δήλωση, 66 δις η πιο....τεκμηριωμένη.

Και δεύτερος υπουργός στο σκάνδαλο της Μυκόνου με τα εκδιδόμενα μοντέλα


Είναι γόνος παραδοσιακής πολιτικής οικογένειας, ο πατέρας του ανήκε επί σειρά ετών στα ηγετικά στελέχη της παράταξης και χάριν του ονόματός αυτού και μόνο κατόρθωσε να αναρριχηθεί, αφού από τα υπουργεία που πέρασε από το 2009 και μετά δεν επέδειξε κανένα απολύτως έργο.

Δημοσκοπήσεις: Η εξάντληση της ...αναποφασιστικότητας


  • Τίποτα δεν έχει αλλάξει στο πολιτικό σκηνικό παρά την απεγνωσμένη προσπάθεια παλινόρθωσης του δεξιού συνασπισμού ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι. Το ερώτημα αφορά καθαρά στον ΣΥΡΙΖΑ και την μετεκλογική πορεία του στον χώρο των μεταρρυθμίσεων, τώρα που δεν βαρύνεται πλέον από την υποχρεωτική συμπόρευση με το αναχρονιστικό δογματικό κομμάτι της αριστεράς. Έχουμε πολλές θετικές ενδείξεις αλλά όχι ακόμη αποδείξεις ότι έχει συνέλθει οριστικά από την "αριστερή μελαγχολία"

Ο Λαπαβίτσας ομολογεί ότι θα έριχναν την κυβέρνηση από τον Φεβρουάριο (ηχητικό)




Ειλικρινής ο Λαπαβίτσας είπε αυτό που όλοι ξέραμε αλλά δεν το παραδέχτηκαν ποτέ οι πλατφορμιστές.
Θα έριχναν την κυβέρνηση σε όποια συμφωνία και να ερχόταν και ο Αλέξης το ήξερε ότι συμφωνία σήμαινε ταυτόχρονα και εκλογές.
Είχα πει πολλές φορές από τότε ότι θα έχουμε συμφωνία καθώς και οι δυο πλευρές την ήθελαν αλλά και ταυτόχρονη πτώση της κυβέρνησης.
Το ότι θα έπεφτε η κυβέρνηση με την υπογραφή της συμφωνίας το ήξερε και η Γερμανία γιαυτό φρόντισε η συμφωνία να χαντακώνει δημοσκοπικά τον ΣΥΡΙΖΑ ώστε να επανέλθουν οι γνώριμοι της στην κυβέρνηση με τους οποίους μπορεί να (συνεννοηθεί)

Τώρα, τι κάνεις; - του Γιάννη Μάρκοβιτς (εξαιρετικό κείμενο)



  • Θέλει πλήρωμα που δουλεύει νυχθημερόν κι επιβάτες που παρεμβαίνουν και συμμετέχουν στα έργα. Θέλει όραμα και πράξη. Θέλει τιμονιέρη και μπροστάρη. Θέλει χαραγμένη πορεία, στρωμένη και μελετημένη. Αυτό να κάνεις…

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Δημοσκόπηση ProRata: Με 4,5 μονάδες προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου





Παρατηρώ ότι στις απαντήσεις τους οι ερωτηθέντες είναι φανερά επηρεασμένοι από τα ΜΜΕ ενώ υποτίθεται ότι δεν τους επηρεάζουν πλέον.Κακά τα ψέμματα τα ΜΜΕ συνεχίζουν να έχουν μεγάλη επιρροή και ο μόνος τρόπος να μην σε επηρεάσουν είναι να κλείσεις την τηλεόραση και να μην διαβάζεις τις φυλλάδες τους

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πίνακες με τις συσπειρώσεις και τις διαρροές των κομμάτων(αν φυσικά δεν τρολάρουν).

Στην προηγούμενη δημοσκόπηση της εταιρίας τέλος Αυγούστου η διαφορά ήταν στις 3,5 μονάδες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ με τους πολλούς ιδιοκτήτες - του Τάσου Παππά



Συμπέρασμα: Έχει αποδειχτεί μέχρι τώρα ότι εκείνη η πλευρά που κατέχει τους τίτλους ιδιοκτησίας βγαίνει κερδισμένη σε βάθος χρόνου. Αυτό δεν σημαίνει ότι είχε δίκιο. Ωστόσο το αποτέλεσμα μετράει.

Τρέμη-Καμμένος κλείδωσαν τη νίκη Τσίπρα σε βάρος τού Μπροστάντζα...


Δεν ξέρω για την βαθμολογία των πολιτικών αρχηγών αλλά οι δημοσιογράφοι πήραν όλοι κουλούρια
Αν κέρδισε κάποιος από αυτό το πράγμα ήταν
1.ο Καμμένος
2.όσοι δεν συμμετείχαν και
3. η αναγκαιότητα να αλλάξει η δημοσιογραφία στην Ελλάδα

Ο Κουτσούμπας πάντως πρωτοτύπησε και πρώτη φορά δεν επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ
Ο Λαφαζάνης παραπονέθηκε που του επιτέθηκε ο Κουτσούμπας ενώ ο ίδιος επιτέθηκε αποκλειστικά στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ....

Τώρα τι ντιμπέιτ ειναι αυτό που οι δημοσιογράφοι σε άλλους δίνουν πάσες και σε άλλους κάνουν μαρκάρισμα...όχι πως δεν το περιμέναμε

Τσίπρας προς Τρέμη:" Έχετε μύγα και μυγιάζεστε;" (Video)


Και εκεί που όλα έδειχναν ότι η Φώφη θα κέρδιζε τον τίτλο της στρίγκλας του ντιμπέιτ πετάχτηκε η Τρέμη λες και την έβαλαν νεφτι στον κ@@@ και έκοψε το νήμα στο φίνις

Κατερίνα Ακριβοπούλου: Επισφάλειες …




Το όλο σκηνικό διευκολύνει την ΧΑ και την αποχή η την τρολοψήφο όμως οι πολίτες πρέπει να σκεφτούν για το αύριο της 20ης Σεπτεμβρίου

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Σ. Βούλτεψη: Δεν ψηφίζουμε το νομοσχέδιο για τα κανάλια (Video)


Εντωμεταξύ στην Βενεζουέλα ο Τσάβες δέχονταν ανελέητο πόλεμο από τα εκεί ΜΜΕ και η Βούλτεψη λέει τα δικά της.Αλλά ξέρει ότι το ακροατήριό της είναι κάφροι

Σταματάμε να «παίζουμε άμυνα» - του Οδυσσέα Βουδούρη



Σωστά να σταματήσουμε την άμυνα...όμως άμυνα είναι και η υπεράσπιση της όλης συμφωνίας.
Υπάρχουν σημεία που πρέπει να βρεθούν αντίμετρα η να ανατραπούν και σημεία που πρέπει να προβληθούν αλλά και να δείξεις ότι μπορείς να τα εφαρμόσεις γιατί τα πιστεύεις.

Το όλο ζήτημα είναι να καταφέρεις να πείσεις τους πολίτες ότι είσαι ικανός και να φέρεις εις πέρας την συμφωνία αλλά και να την ανατρέψεις.

Η χαβαλεδοποίηση της ψήφου - της Κατερίνα Ακριβοπούλου




Ποιος φταίει λοιπόν?
Τα ΜΜΕ που όμως διαβάζουμε και παρακολουθούμε?
Οι πολιτικοί που εμείς ψηφίζουμε?
Οι πολίτες που τα ξέρουν όλα γιατί τους τα είπε ο μπατζανάκης τους που έχει γνωριμίες?
Φαύλος κύκλος θα μου πείτε...αν δεν έχεις ανεπτυγμένη κρίση

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Γιώργος Χριστοφορίδης αποκαλύπτει τι έγινε εκτός κάμερας στο στούντιο της ΕΡΤ




Κάποιοι βοηθάνε τον Κεφαλογιάννη και την παρέα του να επανέλθει στην εξουσία...δείγμα το τι θα ακολουθήσει σε αυτό το ενδεχόμενο ήταν το χθεσινό περιστατικό.

Φασίστω δημοσιογράφος κλωτσά προσφυγόπουλα στην Ουγγαρία(δύο βίντεο)


Πολύ θα ήθελα η συγκεκριμένη να περάσει τα ίδια και να την κλωτσάνε άλλοι φασίστες.

Σε αυτό το βιντεάκι από το twitter βλέπουμε το σίχαμα να κλωτσά μικρά παιδιά στην προσπάθεια τους να διαφύγουν και στο παρακάτω βίντεο βάζει τρικλοποδιά στον πατέρα που κρατά το παιδί του στην αγκαλιά...ούτε καν οι μπάτσοι δεν συμπεριφέρονται έτσι.

"Ψηφίστε μας γιατί σας γαμήσαμε λιγότερο από τον ψευτράκο με τον οποίο θέλουμε να συγκυβερνήσουμε"...


  • Ο Αλέξης Τσίπρας δικαιούται μια πρώτη ευκαιρία να κυβερνήσει σε βάθος τετραετίας και δίχως την τροχοπέδη τής διαπραγμάτευσης και της από λεπτό σε λεπτό χρεοκοπίας. Πολύ περισσότερο από εκείνους που κυβέρνησαν τις εποχές των παχιών αγελάδων και τις κατάντησαν ξερακιανές ζητιάνες...

Το δικαίωμα βέτο στην συμφωνία-διάβολο TTIP ως ένα ακόμα διακύβευμα των εκλογών της 20/9



Η μόνη κυβέρνηση στην Ευρώπη που μπορεί να ασκήσει βέτο σε αυτή την συμφωνία είναι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ...ένας ακόμη λόγος που την πολέμησαν με λύσσα να την ρίξουν...ας μην τους κάνουμε το χατήρι.

Kατερίνα Ακριβοπούλου: Ας πρόσεχαν…





...και μετρήθηκε ο Καλύβης με το αριστερόμετρο και βρέθηκε να υστερεί της Ραχήλ

Δεν είναι άνθρωπος ο Βαγγέλας, είναι η Παλινόρθωση με μουστάκι.




Είναι αριστεροί οι της ΛΑΕ άραγε?
Αρκει να δείτε σε ποια νερά ψαρεύουν.
Αρκεί να δείτε ποιους ελκύει ο λόγος τους.
Ο δρόμος προς την αριστερά είναι μακρύς 

Απαράδεκτος Κεφαλογιάννης σε Χαρίτο: "Νιώθετε την ανάγκη να στηρίξετε το κόμμα που κυβερνά" (βίντεο)



Δεν φτάνει που ο Χαρίτος δεν προστάτεψε καθόλου τον Σκουρλέτη ούτε άφησε τον δημοσιογράφο από το ΧΩΝΙ να απαντήσει στα ψέμματα που είπε ο Κεφαλογιάννης στο τέλος πλήρωσε και την νύφη καθώς ο Κεφαλογιάννης του είπε μέσα στα μούτρα του ότι "νιώθει την ανάγκη να στηρίξει την κυβέρνηση" και μάλιστα συμπλήρωσε με υπονοούμενα "να μην ανοίξουμε άλλα προσωπικά...".

Βίντεο:Οι τραμπουκισμοί του Κεφαλογιάννη σε πάνελ της ΕΡΤ... μια γεύση για το τι μας περιμένει




Ο ρόλος του συντονιστή είναι να μην επιτρέπει τους τραμπουκισμούς και όταν έχει στο πάνελ του φασισταριά σαν τον Κεφαλογιάννη αυτό είναι σιγουράκι.
Κρίμα για τον Χαρίτο που συνέχισε την εκπομπή με τον τραμπούκο.

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Η δημιουργός της ιστοσελίδας "έδωσα φακελάκι" επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας των ΑΝΕΛ


Η ιδέα για τη δημιουργία της ιστοσελίδας «ξεκίνησε από μια δική μου εμπειρία» είχε δηλώσει στην ίδια συνέντευξη. «Εκείνο το βράδυ που χρειάστηκε να πάμε τον παππού μου στο νοσοκομείο. 'Ηταν ένας περήφανος άνθρωπος, ανάπηρος πολέμου από 20 χρονών. Στα ενενήντα του πια είχε καρκίνο. Εκείνο το βράδυ ήταν τραγικό, αιμορραγούσε ασταμάτητα. Τον πήγαμε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας. Φτάσαμε, φαντάζεστε σε τι κατάσταση, κι ακούσαμε αυτά, τα γνωστά: “δεν έχουμε κρεβάτι, δεν έχουμε γιατρό, αν βοηθούσατε κι εσείς λίγο…”. Κι εγώ σκέφτηκα πως ο άνθρωπος έδωσε τα πάντα για την Ελλάδα, και τώρα πια που γέρασε, να τι εισπράττει απ' τη χώρα του».

Τρεις επιλογές σε μια μάχη - του Νίκου Κοτζιά




Η υποχώρηση είναι και αυτή μέρος της στρατηγικής.Η ανασύνταξη δεν είναι ήττα εκτός αν αυτή η ανασύνταξη βασιστεί στα ίδια φθαρμένα υλικά που οδήγησαν στην υποχώρηση.Όχι πλέον λάθη.
Όχι πλέον μάχες αφήνοντας στα μετόπισθεν τους εσωτερικούς εχθρούς να αλωνίζουν.
Όχι πλέον στρατηγούς που δεν πιστεύουν στην νίκη.
Όχι πλέον φαντάρους που δίνουν την μάχη σε φανταστικό πεδίο.
,,,και προπάντων όχι μάχες υπολογίζοντας ότι ο εχθρός είναι τόσο έντιμος όσο εσύ.

... αυτοί οι τυχοδιώκτες που σέρνονται μαζί τους



Κι άντε οι δήθεν φοβεροί και τρομεροί δογματικοί... αυτοί οι τυχοδιώκτες που σέρνονται μαζί τους - και μου θυμίζουν τις εταίρες που ακολουθούσαν τους στρατούς σ' αρχαίες εποχές που πάει στην ευχή λειτούργημα επιτελούσαν - απλώνοντας πέπλα πολύχρωμα κι αρώματα μεθυστικά, σε τι ακριβώς ελπίζουν και πού ποντάρουν?

Όταν η αποχή τους βολεύει τότε την διαφημίζουν.Τώρα τους βολεύει




Όποτε τους βολεύει σε σπρώχνουν σε αποχή και όποτε δεν τους βολεύει τότε θυμούνται το δημοκρατικό σου δικαίωμα.

Στις εκλογές του Ιανουαρίου ο κόσμος ήταν αποφασισμένος να δώσει την νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ και αυτοί που ήταν απογοητευμένοι ήταν τα συντηρητικά στρώματα του πληθυσμού όπου οι δημοσκόποι έβρισκαν σε αυτά σημαντικά ποσοστά εκδήλωσης αποχής(μικρή συσπείρωση της ΝΔ).Τότε κανείς δεν μιλούσε για αποχή καθώς ήξεραν ότι η αποχή θα βόλευε τον ΣΥΡΙΖΑ και όχι τους ίδιους.

Έξω ο Καλύβης για τα μάτια και το πολιτικό εκτόπισμα της Ραχήλ...



Θα ήθελα να είμαι σε μια άκρη να παρακολουθώ τους αριστερούς με τα αριστερόμετρα να τρέχουν για την Ραχήλ.Αναρωτιέμαι τι θα τους λένε για τις θέσεις της στο μεταναστευτικό...εκτός αν αρχίσουν το ψάρεμα στους ακροδεξιούς.
Απλός στρατιώτης λοιπόν ο Καλύβης...

Λουτσιάνα Καστελίνα: Η ευρωπαϊκή Αριστερά διασπάται όταν αντιμετωπίζει το θέμα της διακυβέρνησης



  • Εάν εγκαταλείψουμε το ευρωπαϊκό επίπεδο, θα χάσουμε και την τελευταία ελπίδα να διασφαλίσουμε ακόμη και μια ελάχιστη δημοκρατία σε έναν παγκοσμιοποιημένο κόσμο
  • Πρέπει να το παραδεχθούμε: η ευρωπαϊκή Αριστερά διασπάται όταν αντιμετωπίζει το θέμα της διακυβέρνησης και της εξουσίας.
  •  Στο θέμα της διακυβέρνησης διασπάστηκε η Αριστερά της Ιταλίας, της Νορβηγίας, της Δανίας, της Ολλανδίας, της Γαλλίας. Η Αριστερά πρέπει να αρχίσει να λειτουργεί με τη λογική της επιλογής λύσεων για το κάθε πρόβλημα.
  • Θα είναι καλύτερα για τους ανθρώπους που πλήττονται από την κρίση να επιστρέψει η ελληνική Αριστερά στο 10% και να κυβερνά η Νέα Δημοκρατία; Μου φαίνεται μια άθλια σκέψη.

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2015

Πού ποντάρει ο κ. Μεϊμαράκης; - Η Αριστερά του φόβου...και του θρήνου



Πού ποντάρει όμως ο κ. Μεϊμαράκης;
Στη διάσπαση της Αριστεράς και στις τραυματικές συνέπειες που έχει στο ακροατήριό της. Είναι το μόνο χαρτί του.
Βοηθάει, βεβαίως, τον αρχηγό της Ν.Δ. και η Αριστερά
Η θρηνολογία για το κακό που τη βρήκε συνεχίζεται

Στο πλευρό του ΚΚΕ και του Ποταμιού οι μεταλλωρύχοι της Χαλκιδικής



Χωρίς σχόλια για να μην παρεκτραπώ....

Αλήτες παιδί μου, καθάρματα........


  • Μας έβγαλαν από το αποικιοκρατικό Αγγλικό δίκαιο
  • Μας γλύτωσαν 20 δις μέτρα 
  • Πέτυχαν να αναστείλουν την κατάργηση του ΕΚΑΣ.
  • Μας έφεραν το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση.

Λάκης Λαζόπουλος: Πίσω ολοτάχως!



  • Δεν αγωνίζεσαι όμως άπαξ για την χώρα σου, ούτε μένεις άβουλος απέναντι σ΄αυτό που έρχεται, επειδή εσύ δεν έχεις το κουράγιο ούτε μέχρι τις κάλπες να συρθείς. Όσο πιο νέος είσαι, τόσο πιο γρήγορα σηκώνεσαι, τόσο πιο γρήγορα αντιδράς, τόσο πιο γρήγορα αποφασίζεις. Δεν αφήνεις το μέλλον να γίνει παρελθόν.

Από πότε γίναμε τόσο καθίκια; ...από τότε που βγάζουμε κέρδος

Η απάντηση βγαίνει αβίαστα...από τότε που τα καθίκια βγάζουν κέρδος

Η διαπλοκή παίζει τα ρέστα της – Θα πάμε πάσο;



Η διαπλοκή αγαπάει και προβάλει όσους θα μιλήσουν άσχημα για τον ΣΥΡΙΖΑ.Οι δημοσιογράφοι κάθονται ευλαβικά και ακούνε όσους έχουν κάτι να πούνε κατά του Τσίπρα αλλά δεν έχουν να πούνε τίποτα κατά της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Αν είσαι ο μίστερ τίποτα(ή η miss nothing)και θέλεις προβολή μίλα κατά του Τσίπρα και θα έχεις μόνιμο στασίδι στον ΣΚΑΙ

Δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις του Ιανουαρίου για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας:
Όλες οι δημοσκοπήσεις του Ιανουαρίου 2015 και σε τι συμφωνούσαν