Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Ποιός ξεπλένει την Χρυσή Αυγή στην Βουλή;



Ο κ. Λοβέρδος, βέβαια, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα στην υπεράσπιση της Χρυσής Αυγής, ισχυριζόμενος ότι τα συγκεκριμένα κείμενα είναι αδιαβάθμητα και συνεπώς δεν απαγορεύεται η δημοσιοποίησή τους, καταθέτοντας τα στα πρακτικά, καίτοι απόρρητα.

Παραγραφή λίστας Λαγκάρντ STOP



Ο ΣΥΡΙΖΑ επανεκλέχθηκε να κυβερνήσει γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να τα βάλει με την διαφθορά και την διαπλοκή.
Η ελληνική οικονομία και κοινωνία θα επανακάμψει μόνο αν καθαρίσει από την διαπλοκή
Ο κόσμος που τον ψήφισε έχει ήδη καταστραφεί οικονομικά και το μόνο που θέλει είναι δικαιοσύνη.

Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Οκτώ μήνες φυλακή στον οδηγό του ΟΑΣΘ που κατέβασε από το λεωφορείο δύο Αφρικανούς επιβάτες



Επικαλούμενοι μαρτυρία επιβάτιδας, οι δικηγόροι υποστήριξαν ότι ο οδηγός, αφού κατέβασε τους δύο Αφρικανούς από το λεωφορείο με το πρόσχημα ότι δεν είχαν ακυρώσει εισιτήριο, επιτέθηκε φραστικά στους υπόλοιπους επιβάτες που θορυβήθηκαν από τη συμπεριφορά του. Μάλιστα, κατά την ίδια μαρτυρία, απευθυνόμενους προς τους επιβάτες φέρεται να τους είπε ότι είναι «Χρυσαυγίτης», επιδεικνύοντας μενταγιόν που φορούσε με το σύμβολο του κόμματος κι ένα σχετικό τατουάζ.

Ωραία η ανάλυσή σου, Νίκο μου...


Αυτό το παραμύθι της αποχής στο οποίο τσουβαλιάζονται νεκροί εδώ και χρόνια,ανήμποροι,φραπεδοπνίχτες,ακαμάτηδες,αναρχικοί,ωχαδελφιστές το βλέπουμε συνήθως ως επιχείρημα ακροδεξιών...και πρόσφατα απογοητευμένων από τα αποτελέσματα (αριστερών).

Νίκο μου...πάλι καλά να λες που δεν ήταν μικρότερη η αποχή γιατί το ΚΚΕ πάλι τον ίδιο αριθμό ψήφων θα έπαιρνε αλλά αυτόματα αυτό θα ισοδυναμούσε με μικρότερο ποσοστό(ο αριθμός των ψηφοφόρων του κκε αποτελεί την μόνη σταθερά των εκλογών)

Κατερίνα Ακριβοπούλου: υλικό από πρώην εχθρούς και νυν συμμάχους...



Το ότι η διαπλοκή πλέον έχει συμμαχήσει με την ΛΑΕ για να κατατροπώσουν τον κοινό εχθρό είναι φανερό.Αυτό που δεν είναι φανερό είναι ότι αυτή η άντληση πληροφοριών και η διασπορά φημών υπήρχε από πριν και δεν είναι νέο φρούτο.
Μην αναρωτιέστε γιατί κάποια πράγματα δεν προχωρούσαν το προηγούμενο διάστημα...

Κλήση για κακούργημα στη Σαββαΐδου



Να θυμίσουμε ότι η Σαββαίδου ήταν πρώην στέλεχος της εταιρεία παροχής υπηρεσιών λογιστικής, τήρησης βιβλίων και ελέγχου και παροχής φορολογικών συμβουλών PricewaterhouseCoope.Η PwC βρίσκετε κάτω από όποια πέτρα-σκάνδαλο και να σηκώσεις...και μιας κοτρόνας (Siemens)...μέρος 1ο, μέρος 2ο, μέρος 3ο,μέρος 4ο

Διαβάστε και : Κατερίνα Σαββαΐδου: Ο λύκος που φυλάει τους λύκους
  •  η Κ. Σαββαΐδου, αντί να επισπεύσει την είσπραξη φόρων συγκεκριμένης εταιρείας στην οποία έχουν καταλογιστεί πρόστιμα 78 εκατομμυρίων ευρώ, ζήτησε λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 τον επανέλεγχο της εταιρείας και των προστίμων.

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

To TTIP και οι αριστεροί Μουρούτηδες





Αναρωτιέται ο Κούλογλου πώς "του βλάκα δεν του πέρασε από το μυαλό".
Δεν είναι πως δεν τους περνάει από το μυαλό αλλά ό,τι πέφτει στην αντίληψή αυτών των τύπων πρέπει να το συσχετίσουν με τον ΣΥΡΙΖΑ.Για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ σώνει και καλά.Μόνο στο όνομα επομένως αριστεροί αλλά στην ουσία βαθιά αντιδημοκρατικοί και με φασιστικές νοοτροπίες.

Ο τύπος που έκανε την επίμαχη ανάρτηση είναι φανερό ότι πρόσκειται στην ΛΑΕ.
Ακούγοντας σήμερα στην βουλή την ομιλία ενός ναζί της ΧΑ αναρωτιόμουν τι διαφορετικό λέει η Ζωή,η Ραχήλ,ο Πετράκος και οι λοιποί ΛΑΕκιστές.

Πρόστιμα για πορνοστάρ,ναρκωτικά,σεξουαλικά υπονοούμενα και κηδείες στην κίτρινη ζώνη της TV


Εμένα αυτά μου φαίνονται πταίσματα μπροστά στην χυδαιότητα των δήθεν πολιτικών εκπομπών.
Πόσο διαφέρουν οι σχολιαστές των λαιφ σταιλ εκπομπών από τον Μπογδάνο;
Πόσο διαφέρουν τα σχόλια του Πρετεντέρη από αυτά της Τατιάνας;

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Επεισόδιο στην Βουλή για ενδεχόμενη παραγραφή της λίστας Λαγκάρντ Παπαγιάννης Κώστας(βίντεο)


Τι κι αν δίνονται διευκρινήσεις,αυτοί επιμένουν μέχρι η ίδια η πραγματικότητα να τους διαψεύσει.
Είναι να γελά κανείς που εκφράζει φόβους το ΠΑΣΟΚ για ενδεχόμενη διαγραφή της λίστας Λαγκάρντ όταν οι ίδιοι κυνηγούσαν τον Βαξεβάνη που την αποκάλυψε και ο Βενιζέλος την κρατούσε στο συρτάρι του


Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Αναχώρησε για Βρυξέλλες η ελληνική αποστολή για συμμετοχή στις ημέρες δράσης ενάντια στη λιτότητα και στο TTIP




Στο πλαίσιο των Ευρωπορειών για την οικοδόμηση μιας άλλης Ευρώπης, των ανθρώπων και όχι του κεφαλαίου, της αξιοπρέπειας, της ισότητας, της αλληλεγγύης, της περιβαλλοντικής και κοινωνικής δικαιοσύνης, ενάντια στις πολιτικές λιτότητας, τη φτώχεια, το TTIP, το ρατσισμό και τη διαφθορά, αναχώρησε την Τρίτη το μεσημέρι και από την Ελλάδα αποστολή νέων ακτιβιστών/ριών.

Καταργείτε η ομάδα «Δέλτα»



Ο αναπληρωτής υπουργός έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς την Χρυσή Αυγή και τις άλλες ακροδεξιές οργανώσεις όπως είπε ότι δεν θα ανεχθεί να υποκαταστήσει κανείς το ρόλο της Αστυνομίας και τόνισε ότι θα είναι αμείλικτος σε περιπτώσεις αυθαιρεσίας και απειθαρχίας στους κόλπους της ΕΛΑΣ.

Η πολιτική αλητεία της αντιπολίτευσης




Παρακολουθώντας τους λοιπόν ,μου ήρθε στο μυαλό η ρήση του Λένιν ότι στην πολιτική δεν υπάρχει ηθική παρά μόνο σκοπιμότητα .
Ο Σύριζα έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία ασκώντας πολιτική να την διαψεύσει την συγκεκριμένη ρήση. Μπορεί όμως παράλληλα να έχει και μια σκοπιμότητα. Να εξαφανίσει πολιτικά την Νέα Δημοκρατία και το Πασόκ και να ηγεμονεύσει. Θα ήταν μια σκοπιμότητα ,που κανείς δεν θα μπορούσε , αν μη τι άλλο ,να την αποκαλέσει ανήθικη.

Φοροκαταιγίδα! Είναι ωραίος τίτλος. Πουλάει

Όταν ήταν κυβέρνηση οι προηγούμενοι οι φοροκαταιγίδες θεωρούνταν από τις φυλλάδες απαραίτητες και ευεργετικές για την οικονομία.
Οι αναλυτές των πάνελ αποκαλούσαν την μείωση των μισθών και των συντάξεων εξορθολογισμό και έπρεπε όλοι να πληρώσουμε αφού όλοι μαζί τα φάγαμε καθώς ζούσαμε πάνω από τις δυνατότητές μας.
Ο κόσμος όμως τους έμαθε και το μόνο που καταφέρνουν είναι να τον εξοργίζουν με την υποκρισία τους.

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

Πορτογαλία: Σήμερα τελείωσε η κυβέρνηση της δεξιάς


Είχαμε προβλέψει ότι θα ηταν πολυ πιο εύκολο να σχηματιστεί κυβέρνηση σοσιαλιστών με την αριστερά παρά κυβέρνηση δεξιάς με τους σοσιαλιστές.(διαβάστε ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ)

  • Δύο φαίνονται τα πιο πιθανά σενάρια για το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, το πρώτο είναι μια κυβέρνηση σοσιαλιστών με την εξωτερική στήριξη του Μπλόκου της Αριστεράς και του Πορτογαλικού ΚΚ ή μια κυβέρνηση σοσιαλιστών με τη συμμετοχή του Μπλόκου, γιατί δεν έχει γίνει σαφές εάν το Πορτογαλικό ΚΚ θα δεχόταν να συμμετάσχει σε μια τρικομαμματική κυβέρνηση.




Αυστρία: Βατερλό των δημοσκόπτων - Καθαρή νίκη των Σοσιαλδημοκρατών




Στην τρίτη από την τέταρτη θέση, με ποσοστό 11,7% (έναντι του 12,6%) περνούν οι Πράσινοι της ελληνικής καταγωγής έως τώρα αντιδημάρχου και αναπληρώτριας κυβερνήτη, Μαρίας Βασιλάκου, που βρίσκονται από τον Οκτώβριο του 2010 σε κυβερνητικό συνασπισμό με τους Σοσιαλδημοκράτες του Μίχαελ Χόιπλ, συνασπισμό ο οποίος πιθανότατα θα συνεχιστεί στα επόμενα πέντε χρόνια.

Τα μάθατε; Άρχισαν οι πλειστηριασμοί και χαρίζονται τα πρόστιμα στα λαμόγια...




Ειδικά με τους πλειστηριασμούς υπάρχουν μερικοί κύκλοι και δήθεν κινήματα που κερδίζουν και έτσι όχι μόνο συντηρούν αλλά επαυξάνουν τον φόβο του κοσμάκη

Ο Θεοδωράκης έχει πάει με νταλίκα στο φεγγάρι - σχόλιο του Βαξεβάνη



Εδώ μάθαμε από τον Γιάνη ότι ο Τσίπρας έπεσε σε απόγνωση όταν βγήκαν τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος και στήνουμε ολάκερα σενάρια που να στηρίζουν αυτή την βλακεία...

Προς ενημέρωση του Ποτάμι,καθώς έχει χάσει επεισόδια,τα τρόλς έχουν μετακομίσει από τα υπόγεια της Κουμουνδούρου και τώρα έχουν εγκατασταθεί στην πλήρως εξοπλισμένη βάση στα έγκατα της Λευκής πυραμίδαν στην Τάκλα Μακάν

Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Ο Αλέξης Τσίπρας θα απογοητεύσει μόνο τους αντιπάλους του, όχι το λαό...









Γιατί είναι η εποχή, που οι μάσκες πια πέφτουν ολοσχερώς και τα πραγματικά πρόσωπα αποκαλύπτονται… Είναι η εποχή που τα χαρτιά του δόλου ανοίγονται διάπλατα και η μασκαράτα της ωραιοποίησης παγώνει…

Μήνυμα Τσίπρα ότι έληξε η «παραλειτουργία» μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ





Ποια ήταν η παραλειτουργία ΜΕΣΑ στον ΣΥΡΙΖΑ?
Πιστεύω ότι δεν εννοεί τους πλατφορμιστές που είχαν δικό τους κομματικό μηχανισμό εντός του κόμματος και ήταν φυσικό να μην τους εμπιστεύεται αλλά κάποιους άλλους που λειτουργούσαν ως πληροφοριοδότες των ΜΜΕ της διαπλοκής.
Πολλές φορές ενώ υπήρχε άκρα του τάφου σιωπή(και μάλιστα με ρητή εντολή) από του Μαξίμου έβγαιναν πληροφορίες προς τα έξω πρώτα από ένα (αριστερό) σαιτ γνωστό για το αντισύριζα μένος του και μετά μέσω (γνωριμιών) σε γνωστά σαιτ της διαπλοκής.
Αυτά παθαίνεις Αλέξη όταν έχεις μέσα στον κύκλο σου πρώην αρχισυντάκτες του STAR και του ANT1...φυσικό είναι να δίνουν πληροφορίες σε (αριστερούς) δημοσιογράφους που όπως λένε έχουν φίλους δημοσιογράφους στην Καθημερινή,στο capital και σε άλλα ακραία νεοφιλελέ σαιτ