Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Βίντεο:Ο Π.Καμμένος αποκαλύπτει τον ρόλο του Γιαννακόπουλου και του newsbomb - Απίστευτες καταγγελίες




Βλέπαμε το newsbomb να στηρίζει την κυβέρνηση μέχρι πρόσφατα και ξαφνικά να αλλάζει τελείως ρότα και να βάλει με βαρύγδουπους τίτλους κατά της κυβέρνησης.Το τι έγινε όσοι ξέραμε σε ποιον ανήκει το newsbomb το φανταζόμασταν αλλά να βγουν στη φόρα τα sms του Γιαννακόπουλου δεν το περιμέναμε.
Κάπως έτσι γινόταν οι μπίζνες όλο το προηγούμενο διάστημα μεταξύ πολιτικών και ΜΜΕ...κάνε μου τα χατίρια να σε στηρίξω αλλιώς σε ρίχνω.

Παρακολουθείστε με προσοχή το απόσπασμα με την αναφορά στον Γιαννακόπουλο από το 11:30 του βίντεο


Το ασφαλιστικό και τα... ψεύτικα τα λόγια, τα μεγάλα


  • Δυο-τρία πρόχειρα παραδείγματα; Οι πρόωρες συνταξιοδοτήσεις σαραντάρηδων με 15ετία (κυρίως σε συντεχνίες του δημοσίου, ΔΕΚΟ, τράπεζες, ΕΡΤ, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ και άλλες κατηγορίες κρατικοδίαιτων υπαλλήλων, ώστε να αδειάζουν θέσεις για τους νέους πελάτες-ψηφοφόρους), οι χρυσές εθελούσιες σαραντάρηδων και πενηντάρηδων (με πιο τρανά τα παραδείγματα της Ολυμπιακής, του ΟΤΕ και της ΕΡΤ), ή η ισόβια συνταξιοδότηση άγαμων θυγατέρων ενστόλων.

Ο Λαφαζάνης αποκαλύπτει:Το Μαξίμου δίνει εντολές στα συστημικά ΜΜΕ (βίντεο)



Η ομιλία ξεκινά με τον Λαφαζάνη να λέει ότι "οι γύρω δρόμοι και ο κόσμος έχει πλημμυρίσει" !!!!

Στη συνέχεια κάνει την μεγάλη αποκάλυψη:
"Αυτή η συγκέντρωση παρόλο ότι είχε αναγγελθεί νωρίς,δίναμε καθημερινά δελτία τύπου,δεν γράφτηκε ούτε μια γραμμή σε ένα από τα συστημικά ΜΜΕ ότι γίνετε αυτή η συγκέντρωση.
Καθολικό εμπάργκο,άκρα του τάφου σιωπή...και απ ότι μας πληροφορούνε Η ΕΝΤΟΛΗ για αυτή την σιωπή ΕΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ.Το Μαξίμου τους λέει :ούτε μια λέξη για την ΛΑΕ.Αυτό είναι το κατάντημα τους."

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Πρωτοβουλία δημοσιογράφων της ΕΡΤ κατά της απεργίας και της πολυθεσίας στο δημόσιο


  • Συνοψίζοντας λοιπόν για όποιον δεν κατάλαβε, οι δημοσιογράφοι σήμερα, απεργούμε κατά της ονομαστικοποίησης των μετοχών των ιδιωτικών καναλιών και κατά της επιβολή ενός μίνιμουμ πλαφόν εργαζομένων που θα πρέπει να απασχολούν τα κανάλια για να πάρουν άδεια

Πάνω στην αντίστροφη μέτρηση, εγώ δεν παραιτούμαι...








Αν ο Τσίπρας δεν υποχωρεί με εκβιασμούς ή αν δεν κουράζεται από το μόνιμο και ατελείωτο γρονθοκόπημα, δεν μένει παρά να πέσει από τον ίδιο τον λαό που τον ανέβασε επί τρεις συνεχόμενες εκλογές... Η λαϊκή στήριξη είναι ο συμπαγέστερος τοίχος που έχουν μπροστά τους και αποτελεί ένα μόνιμο ανυπέρβλητο εμπόδιο...
Και θα κάνουν τα πάντα για να γκρεμιστεί... χρησιμοποιώντας κάθε πιθανό μέσο, από απανωτή τρομοαναπαραγωγή μέχρι πλυντήριο δημιουργίας εντυπώσεων, από αλλεπάλληλες συκοφαντίες μέχρι επίδειξη δυνάμεων, αρκεί να καταρρεύσουν τα είδωλα και να εκμηδενιστεί ο "ενοχλητικός"...
Και όλα αυτά, την ώρα που ο δείκτης του ρολογιού κάνει την πρώτη του βαριά κίνηση για να ξεκολλήσει επιτέλους από το ναδίρ της Ιστορίας, μια κίνηση που προκαλεί δονήσεις πολλών σεισμικών ρίχτερ... κι ενώ για πρώτη φορά εμφανίζεται ένας Πρωθυπουργός που αγνοεί τη θύελλα και αφουγκράζεται τον παλμό του κόσμου εστιάζοντας επιμελώς πάνω στο πρόβλημα... 

Απεργία υπέρ των εργοδοτών και της πολυθεσίας από την ΕΣΗΕΑ



ΕΣΗΕΑ:Αν δεν συμπαρασταθείς στο αφεντικό σου σε ποιον θα συμπαρασταθείς;;...

Μπράβο στην ΕΣΗΕΑ...αυτό που δεν αξιωνόμαστε να το κάνουμε πράξη εμείς το κάνουν αυτοί.

Αντί οι δημοσιογράφοι να στηρίζουν το νομοσχέδιο στηρίζουν τους καναλάρχες.Αλλά θα μου πεις το νομοσχέδιο δίνει προοπτική στους άνεργους δημοσιογράφους και όχι στους δημοσιοκάφρους των καναλιών.

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Προχωράει η παραπομπή δημοσιογράφων για άσκηση προπαγάνδας




Το θέμα δεν πρέπει να ξεχαστεί.
Η μαύρη βδομάδα της δημοσιογραφίας δεν πρέπει να επαναληφθεί.
Ακόμη βουίζει ο εγκέφαλός μου από τις τσιρίδες της Πόπης,της Στάη,της Κάτιας Μακρή και όλους αυτούς που ούρλιαζαν στα  ρεπορτάζ

Τα ψυχιατρεία του Βερολίνου γεμίζουν από τους Ελληνες μετανάστες της κρίσης




«Είναι η ίδια εικόνα που παρουσιάζουν πρόσφυγες πολέμου. Πάσχουν από μετατραυματικό σύνδρομο το οποίο εκφράζεται με κατάθλιψη, φοβίες, κρίσεις πανικού και νευρώσεις. Αυτό συμβαίνει γιατί οι περισσότεροι έχουν υποστεί μια εξαναγκαστική μετανάστευση, το αισθάνονται ως βίαιο ξεριζωμό από την πατρίδα, έρχονται στη Γερμανία με μαύρη καρδιά όχι ως αποτέλεσμα επιλογής. Είναι τόσο σπρωγμένοι από την ανάγκη που πολλοί δεν έχουν καν την ευκαιρία να προετοιμαστούν για τη μετανάστευση. Ερχονται χωρίς να γνωρίζουν τη γλώσσα και αντιμετωπίζουν ρατσισμό»

Ονόματα κι αριθμοί από Μιχαλίτση στη Βουλή: Η ΕΡΤ ζημιώθηκε 4 εκατ. ευρώ για χάρη της Digea (βίντεο)


"Ο «φυσικός αυτουργός» είναι ο Νίκος Παπαουλάκης, ο οποίος το 2013 ήταν σύμβουλος του υπουργού" είπε ο γενικός διευθυντής Ανάπτυξης και Τεχνολογίας της ΕΡΤ και πρόσθεσε: «Το Δεκέμβριο, λίγο πριν τον διαγωνισμό για την DIGEA, ανταμείφθηκε με το να διοριστεί αντιπρόεδρος της ΕΕΤΤ. Είναι ο ίδιος που, σύμφωνα με μαρτυρίες συναδέλφων, στις 11 Ιουλίου ανέβηκε και έκλεισε τους πομπούς του Υμηττού με τους οποίους η ΕΡΤ εξέπεμπε στην Αττική» είπε ο κ. Μιχαλίτσης από τα έδρανα της Βουλής.

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Η Ν.Δ. στο πλευρό της Διαπλοκής - του Δ.Τρίμη



  • Αλλά γιατί η Ν.Δ. τάσσεται τόσο φανατικά με την πλευρά της χρεοκοπημένης (απ' όλες τις απόψεις) διαπλοκής των ΜΜΕ; Η απάντηση βρίσκεται στο απίθανο deal που είχε πραγματοποιήσει η συγκυβέρνηση (Σαμαρά, Βενιζέλου) με τους καναλάρχες για το μονοπώλιο της Digea.

Η ΛΑΕ απέκτησε κλεψιμαίικο ευρωβουλευτή!

Για ερώτημά σας, πως ο Ν. Χουντής δεν παραιτείτε από την έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο, που ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ, με τον οποίο έχει θέσει υποψηφιότητα, αλλά σήμερα διαφωνεί ε, μη μου βάζετε δύσκολα.

Απέστειλε γραπτό χαιρετισμό ο Ν. Χουντής, και τόνισε ότι, διαβάστε με προσοχή, μην σας φύγει καμιά οξεία :

"Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι παράδειγμα προς αποφυγήν για τις αριστερές δυνάμεις της Ευρώπης"!

Μοσχοβισί: Μπλόφα το σενάριο grexit του Σόιμπλε




Σιγά σιγά βγαίνει η αλήθεια για την περίοδο των διαπραγματεύσεων.Τα δημοσιεύματα των γερμανικών εφημερίδων αποδεικνύονται ότι ήταν διαφήμιση της μπλόφας ώστε αυτή να γίνει πιστευτή.
Αντίθετα η δικιά μας μπλόφα για plan B ήταν για κλάματα.

Κυνικός και ψευτράκος ο Σόιμπλε




Αυτό που βγαίνει αβίαστα από τις δηλώσεις του Σόιμπλε είναι ότι υπήρξε σχέδιο "αριστερής παρένθεσης" και αυτό έληξε άδοξα με τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος.

Μόνο έτσι ερμηνεύεται η παραίτηση Σαμαρά όχι μετά τις εκλογές αλλά μετά το δημοψήφισμα.

Το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα θα ήταν η παλινόρθωση της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ενώ με το ΟΧΙ ο Σόιμπλε ήξερε ότι θα αναγκαζόταν σε συμφωνία με την (αγαπημένη) του κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Το σχέδιο grexit δεν ήταν τίποτα άλλο από μπλόφα για να κερδίσει όλο και περισσότερα στην τελική διαπραγμάτευση η λιτότητα.

Τον Αλέξη θα τον γύριζαν πίσω όσες φορές χρειαζόταν μέχρι να γίνει η συμφωνία(ήδη το είχαν κάνει δυο φορές,θα το έκαναν και τρίτη).Δεν τον κατακρίνω όμως γιατί άλλοι στην θέση του θα υπέγραφαν πολύ πριν...ακόμη και κάποιοι σούπερ-αριστεροί που έτρεμαν στην ιδέα μπας και σκάσει καμιά τράπεζα την βδομάδα του δημοψηφίσματος.

Όσο για τον Βαρουφάκη ναι θα κέρδιζε την παρτίδα αλλά ευτυχώς για εμάς δεν ήταν αυτός στη θέση του πρωθυπουργού...

Οι δηλώσεις Μοσχοβισί έρχονται να επιβεβαιώσουν την εκδοχή της μπλόφας:

Μοσχοβισί: Η στρατηγική (του Σοιμπλε) ήταν να απειλεί με Grexit για να υποχωρήσει ο Τσίπρας.Πιστεύω ότι αυτό στόχευε στην πραγματικότητα. Το Grexit είναι ένα όπλο τακτικής για να επιτευχθεί ο στόχος

Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

Δεν είναι μόνο τα κανάλια, είναι και τα κανάλια τους - του Κώστα Βαξεβάνη



  • Απλώς κυβερνώντες και κανάλια ένωναν τις εξουσίες του σε ένα πλέγμα διαπλοκής που τρεφόταν με χρήμα. Δάνεια τραπεζών, εργολαβίες, μαύρο χρήμα πολιτικών που ψήφιζαν τους ευνοϊκούς νόμους.
  • Εκτός από τα κανάλια υπάρχουν και τα κανάλια τους.Πρώτα είναι οι τράπεζες που δάνεισαν χρήμα με εικονικές εγγυήσεις και πολλές φορές χωρίς να εισπράξουν τίποτα, φροντίζοντας να επαναχρηματοδοτούν παλιά δάνεια για να φαίνεται το κανάλι τραπεζικά ενήμερο. Στη συνέχεια είναι οι εταιρείες μέτρησης θεαματικότητας και οι διαφημιστικές

Ανδρέας Νεφελούδης: Μόνο με αλήθειες η διαχείριση του νέου ασφαλιστικού




  • Το PSI, τα δομημένα ομόλογα, το Χρηματιστήριο και οι «φούσκες» του, η αναξιοποίητη ακίνητη περιουσία, η αποφυγή ελέγχου μεγάλων εισφοροαποφευγόντων, η κάλυψη σκανδάλων (θα αποκαλυφθούν στο προσεχές διάστημα-δείτε το βίντεο στο τέλος), η σπάταλη διαχείριση των πόρων, οι ανισότητες μεταξύ των ασφαλισμένων και συνταξιούχων (άλλοι συνταξιοδοτούνται με το 80% και άλλοι με το 112% του μισθού τους, διαφορές στις συντάξεις από Ταμείο σε Ταμείο), η κακή διαχείριση των καταθέσεων των Ταμείων με επιτόκια κατά πολύ χαμηλότερα από αυτά που εξασφάλιζε το υπουργείο, η σπατάλη στη διαχείριση των πληροφοριακών συστημάτων των ασφαλιστικών ταμείων και ιδιαίτερα του ΙΚΑ από την παλιά διοίκηση και άλλα πολλά έχουν οδηγήσει το ασφαλιστικό να παράγει ένα ετήσιο έλλειμμα της τάξης του 4% του ΑΕΠ.
  • Και επειδή απέναντι στον εσκεμμένο πανικό που καλλιεργούν οι επιτήδειοι δεν υπάρχει μόνον η αλήθεια αλλά και η ελπίδα, πρέπει να τονιστεί ότι το νέο ασφαλιστικό σύστημα θα συσχετίζεται άμεσα με τις αναπτυξιακές προοπτικές της χώρας, που από ό,τι φαίνεται σύντομα θα είναι ευοίωνες.

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Σ. Κοντονής:Δεν μου αρέσει το κλίμα έντασης μεταξύ παραγόντων του ποδοσφαίρου (Video)



Ενδιαφέρον έχει και το πρώτο μέρος της συζήτησης που ο Κοντονής μιλάει τόσο για τις ανείσπρακτες οφειλές προς του ΟΑΚΑ όσο και για τις σπατάλες.Επίσης μιλάει για ποσά που έφευγαν ανεξέλεγκτα προς τις αθλητικές ομοσπονδίες.
Σε άλλο σημείο(4ο λεπτό) μιλάει για τα λειτουργικά έξοδα εξαμήνου της γραμματείας που περιορίστηκαν σε 39.000 ενώ ήταν πάνω από εκατομμύριο!!!

Μυθεύματα τα δημοσιεύματα περί επιβολή εισφοράς 100 ευρώ στους ελεύθερους επαγγελματίες




Είσαι κυβέρνηση και έχεις ένα σωρό προβλήματα να λύσεις.
Ακούς διάφορες προτάσεις
Μια από αυτές είναι να αυτοκτονήσεις και αυτόματα λύνονται όλα τα προβλήματα.
Αυτή την πρόταση την παίρνουν ως γεγονός τα ΜΜΕ και την προάγουν ως λύση.

Συνωστίζονται τα παλληκάρια του Σαμαρά στην ποδιά του Τζιτζικώστα



Ο Τζιτζικώστας είναι το πραγματικό πρόσωπο της λαϊκής δεξιάς στην Ελλάδα...φιλοβασιλικοί.χουντικοί,πατριδοκάπηλοι.
Οι χρυσαυγίτες έχουν την ευκαιρία να εκλέξουν τον δικό τους σοβαρό χρυσαυγίτη για πρόεδρο στη ΝΔ.
Ο Φαήλος και ο Μπαλτάκος έχουν την ευκαιρία να ξαναμπούν στα πράγματα της ΝΔ.
Ο Άδωνις και ο Βορίδης θα παραμείνουν πρωτοκλασάτοι.
Ο Σαμαράς θα ηγείται της κοινοβουλευτικής ομάδας με κάποιον δικό του επικεφαλής της.
Η ΝΔ θα μεταλλαχθεί πλήρως σε σοβαρή Χρυσή Αυγή...αυτό που ξεκίνησε ο Σαμαράς.
Αν έχουν μείνει σε αυτό το κόμμα κεντροδεξιοί θα προχωρήσουν στην ίδρυση νέου κόμματος αν βγει ο Τζιτζικώστας.