Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Βενιζέλος: Πλήρης η παράδοση της κυβέρνησης στους δανειστές



Φυσικό είναι βλέποντας αυτό το τουιτ να νομίζεις ότι προέρχεται από κάποιο ψεύτικο προφίλ.
Όμως σοκάρεσαι όταν διαπιστώνεις ότι είναι ο επίσημος λογαριασμός του Βενιζέλου.
Βέβαια είναι αδύνατο να το τουίταρε ο ίδιος αλλά σε αυτόν χρεώνεται.

Όχι, η γη δεν κινείται γύρω από την κυρία Λίνα Αλεξίου…



...ούτε γύρω από την κόρη της

  • Ακόμα χειρότερα, η έλλειψη προέδρου, ο οποίος έχει ειδικές προνομίες, οι οποίες σήμερα δεν ισχύουν, εμπόδιζε το έργο του ΕΣΡ, κυρίως την άμεση παρέμβασή του σε περίπτωση ανάγκης. Όπως για παράδειγμα, το φαινόμενο που παρατηρήθηκε παραμονές του δημοψηφίσματος, συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός να έχει ενημερωτική εκπομπή και μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Ο πρόεδρος του ΕΣΡ θα μπορούσε με ένα τηλεφώνημα να διακόψει την εν λόγω εκπομπή «στον αέρα».

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Αντέχουμε μια χαμένη γενιά; Αμέ!



  • Ο πρόεδρος του ιδρύματος Αρτ ντε Γκόις προειδοποίησε πως «δεν μπορούμε να αντέξουμε μια χαμένη γενιά στην Ευρώπη ούτε κοινωνικά ούτε οικονομικά». Σιγά τώρα που θα ιδρώσει το αυτί του κ. Ντομπρόβσκις και των άλλων πεφωτισμένων γραφειοκρατών. Αυτοί θα συνεχίσουν να κάνουν τη δουλειά τους. Τη βρόμικη βεβαίως, βεβαίως. Κι αν τη χάσουν, δεν θα πάνε χαμένοι. Ολο και κάποια θεσούλα συμβούλου θα βρουν σε τράπεζα ή πολυεθνική. Το σύστημα είναι γενναιόδωρο με τους υπαλλήλους του.

Να «καθαρίσουμε» τις καθαρίστριες;



Πολύ θα ήθελα να δω τα πτυχία και τις ειδικότητες αυτών που σχολιάζουν ειρωνικά...

Ενδεικτική είναι η ιστορία μιας από της 13 καθαρίστριες:Τα κόκκινα γάντια πήραν πτυχίο

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Ο εθνάρχης έγινε ρόμπα στο twitter ( #karamanlis_gate)


Μια απλή ανάγνωση των όσων έχει καταγράψει η ιστορία θα αρκούσε να νοιώσει ντροπή κάθε δημοκρατικός πολίτης που συμπολίτες του θεωρούν εθνάρχη τον Καραμανλή

  • Έκανε ένας άνθρωπος την κρίση ευκαιρία κι αμέσως να τον φάτε! Αυτοί είστε!
  • -Ο Καραμανλης συνεργαζοταν με τους Ναζι -ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΝΤΥΝΟΤΑΝ ΩΡΑΙΑ.ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΛΕΤΣΟ
  • Σταματήστε να χτυπάτε τον εθναρχη, σε λίγο θα πείτε ότι έφυγε με άλλο όνομα στο εξωτερικό για κάτι σκάνδαλα .. ουπς
  • Περίεργο πάντως, που σοκάρεστε με το γεγονός, πως Δεξιός υπήρξε Συνεργάτης Ναζί..
  • Ντροπή σας να βρίζετε τον άνθρωπο που έδωσε δικαίωμα ψήφου στα δέντρα

Τα κόκκινα γάντια πήραν πτυχίο


Παλιό το δημοσίευμα αλλά επίκαιρο λόγω των ρατσιστικών άρθρων κατά αυτών των γυναικών

  • «Ήμουν στο τρίτο έτος όταν με μια υπογραφή βρέθηκα στον δρόμο και έπρεπε να κρατηθώ όρθια σαν άνθρωπος και παράλληλα να ισορροπήσω με τις ανάγκες της οικογένειας, τα μαθήματα και τον αγώνα που αποφασίσαμε να δώσουμε» συνεχίζει η Βάσω που δεν το έβαλε κάτω.

Ρ.Αντωνοπούλου: Στόχος η εγγυημένη απασχόληση, όχι μόνο η κατάρτιση


Όπως σημείωσε η κ. Αντωνοπούλου, οι παρεμβάσεις του Υπουργείου δρομολογούνται ήδη με βάση τρεις άξονες: την αλλαγή του θεσμικού πλαισίου λειτουργίας των Προγραμμάτων Κοινωφελούς Εργασίας, το θεσμικό πλαίσιο για την Κατάρτιση και την τροπολογία του νόμου για την Κοινωνική Οικονομία, με ταυτόχρονη εγκαθίδρυση Ταμείου για την κοινωνική οικονομία.

Ασκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος στην Σαββαϊδου (βίντεο)



Ανυπομονεί ο Άκης να του κάνουν παρέα...και στο βάθος ο Κόκκαλης

1.498 λέξεις για την αριστερή μελαγχολία



  • Η ήττα που είχαμε βιώσει οι μεγαλύτεροι σε ηλικία στη μίζερη δεκαετία του 90 δεν αποτελεί συλλογική εμπειρία αυτής της γενιάς στελεχών, επειδή τότε ήταν πολύ νέοι (και πολύ λίγοι σε αριθμό) για να τους εγγράψει ανεξίτηλα αποτυπώματα.
  • Ίσως, αυτό το στοιχείο προσφέρει μια διάσταση χρήσιμη για την εξήγηση της ευκολίας με την οποία αυτές οι συντρόφισσες και αυτοί οι σύντροφοι επέλεξαν ένα δρόμο που χαρακτηρίζεται από μια τριπλή αδιαφορία. Αδιαφορία για τη χώρα και για την Αριστερά ως σύνολο. Αδιαφορία για τον κίνδυνο επιστροφής στο περιθώριο της πολιτικής κουλτούρας της κινηματικής Αριστεράς.

Παρέλασε τα απορριμματοφόρα ο βλαχοδήμαρχος Αμπελοκήπων - Μενεμένης (βίντεο)



Ο δήμαρχος  Κυριζόγλου Λάζαρος εκλέχτηκε από την πρώτη Κυριακή με 53%.
Πάντως κανένα όχημα δεν έστρεψε την κεφαλή του προς την εξέδρα των επισήμων...

Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Δυο γενιές μεγάλωσαν με την εντύπωση ότι αρκεί να είσαι πονηρός (εξαιρετικό)



Να διαβαστεί με προσοχή.
Ότι έγινε μέχρι τώρα και ότι θα επακολουθήσει αν θέλουμε να ξυπνήσουμε από την νάρκωση

  • Η αλλαγή από την άναρχη πολιτική κατασπατάλησης των δυνάμεων της χώρας, τη δεκαετία του ’80, στην πιεστική πολιτική εξοικονόμησης των δυνάμεων αυτών, θα είναι βίαιη. Ο Α. Τσίπρας, εξαιτίας της πρώτης πολιτικής, είναι αναγκασμένος να εφαρμόσει τη δεύτερη. Τη βίαιη προσαρμογή, βεβαίως, θα την υποστούν εκείνοι που υπέστησαν και τη λαίλαπα της κομματικής ασυδοσίας του «μεταρρυθμιστικού» ΠΑ.ΣΟ.Κ.: οι τωρινοί συνταξιούχοι και τα παιδιά τους. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που, τότε, ως τίμια εργαζόμενοι, έπρεπε να πληρώσουν κάτω από το τραπέζι τους γιατρούς στα δημόσια νοσοκομεία για να ενδιαφερθούν για τα παιδιά τους. Είναι αυτά τα παιδιά που, τώρα, δεν έχουν δουλειά για να πληρώσουν ασφαλιστικές εισφορές, οι οποίες θα καταβληθούν ως συντάξεις στους γονείς τους. 

Στη χώρα των λωτοφάγων



  • Η ελληνική κυβέρνηση πολύ σωστά και έγκαιρα προέβλεψε την θετική κατάληξη την διαπραγματεύσεων για το πυρηνικό πρόγραμμα και έτσι ήταν από τις πρώτες που έφτασαν στην Ιρανική πρωτεύουσα για διερευνητικές συζητήσεις. Το πρόβλημα των ελλήνων δημοσιογράφων δεν είναι λοιπόν, ότι δεν κατάφεραν να κάνουν αυτή την εκτίμηση, αλλά ότι για χάριν μίας αυτοαναφορικής αντιπολίτευσης και μίας καμπάνιας φτηνής πολιτικής διακωμώδησης από τις οποίες ξεχειλίζει η αλαζονεία, και ένα, από πλευράς ψυχανάλυσης, ενδιαφέρον κράμα ελιτισμού και ραγιαδισμού, προσπαθούν να δημιουργήσουν στρεβλές εντυπώσεις σε σημαντικά πολιτικά ζητήματα. Το ευτύχημα είναι, ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου, έχει σταματήσει προ πολλού να τους παίρνει στα σοβαρά.

Ανατριχιάζοντας ο κάθε χρυσαύγουλος...



Τι να τον κάνεις τον Τράγκα όταν έχεις τον εκφωνητή της ΕΡΤ να μας πληροφορεί για το είπε ο Γκαίμπελς για την Ελλάδα και να ανατριχιάζει ο κάθε χρυσαύγουλος.

Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Πάμπλο Ιγκλέσιας: «Επιστρέφω στη χώρα μου για να μην συνεχίσουν άνθρωποι σαν κι εσάς να κυβερνάνε την Ισπανία» (βίντεο)



«Επιστρέφω στη χώρα μου για να μην συνεχίσουν άνθρωποι σαν κι εσάς να κυβερνάνε την Ισπανία», με αυτά τα λόγια ο ηγέτης των Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας, «αποχαιρέτησε» το Ευρωκοινόβουλιο, προκειμένου να είναι υποψήφιος στις εθνικές εκλογές της Ισπανίας στις 20 Δεκεμβρίου.

Ταΐζοντας τους κουτόφραγκους θεωρίες Grexit




Ελάχιστα μέχρι καθόλου προβλήθηκαν οι δηλώσεις Μοσχοβισί περί μπλόφας grexit και μην ξεχνάμε ότι και ο Βαρουφάκης σχεδίαζε αντίμετρα στην μπλόφα ενώ πίστευε ότι ήταν μπλόφα...
...στην ουσία ενίσχυε την μπλόφα...και μετά σου λέει φταίει ο Αλέξης που υπέγραψε κάτω από καθεστώς πίεσης και πλήρης σύγχυσης για το τι πραγματικά ήταν το σενάριο grexit.

Άσε που μερικοί πανέξυπνοι καλοσκέφτονταν να πάρουμε το ανύπαρκτο σχέδιο Σόιμπλε...

Στα χνάρια του Μουρούτη οι ΛΑΕκιστές - Ολόκληρο το βίντεο που έκοψαν

Κυβερνήστε να ξεβρομίσει ο τόπος, αλλιώς…



  • Πίστευαν ότι με την διάλυση του κοινωνικού Κράτους, της Υγείας, της Ασφάλισης, με την ανεργία και τον εργασιακό μεσαίωνα, η Ελληνική κοινωνία θα στρεφόταν για λόγους βιολογικής επιβίωσης στην ιδιοτέλεια και τον κανιβαλισμό, αλλά αντι γι αυτό, τελικά ενέτειναν τον ταξικό ανταγωνισμό, αλλά επιτέλους εις βάρος τους.
  • Η Δημοκρατία ανέτρεψε το σχέδιο της διαπλοκής για την αριστερή παρένθεση, τώρα είναι η σειρά της δικαιοσύνης να αφαιρέσει τους θύλακες της μεταπολιτευτικής μολυνσης και να ξεβρομίσει ο τόπος, άμεσα όσο είναι νωπή η εκλογική νίκη, μετά θα είναι άργα. Το διακύβευμα είναι Κυβερνήστε και Τιμωρίστε, αλλιώς οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου θα είναι και οι τελευταίες, οι φαύλοι δεν θα επιτρέψουν στους Ελληνες να ξανασηκώσουν κεφάλι

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Αλεξιάδης:Ο φόβος που θέλουν να επιβάλουν, θα μετατραπεί σύντομα σε εφιάλτη τους


  • Ο φόβος που θέλουν να επιβάλουν, θα μετατραπεί σύντομα σε εφιάλτη τους, γιατί θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, με μόνο εφόδιο τις χειροπέδες τους

Όχι χρυσή μου,δεν θα πάω εγώ τα παιδιά μου στο δημόσιο σχολείο.....(βίντεο)


Τι τραβάνε και αυτοί οι αριστοκράτες που θα πληρώσουν φόρο για να πηγαίνουν τα παιδιά τους σε ιδιωτικό σχολείο!!!!

Δείτε με τι θέρμη απαξιώνει το δημόσιο σχολείο η Μάριον Μιχελιδάκη και μάλιστα ως δημοσιογράφος της κρατική τηλεόραση που υποτίθεται είναι όργανο του ΣΥΡΙΖΑ.

Πανάξια πρωταθλητής ο ΣΚΑΪ στην παραβίαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας σύμφωνα με έρευνα του ΕΚΠΑ



Βλέπω ότι από τις εφημερίδες δεν περιελήφθηκε ο Πρώτος Θέμος...ίσως για να υπάρχει αγωνία για την πρωτιά.

  • Έτσι, το βασικό συμπέρασμα που προκύπτει από την έρευνα του Πανεπιστημίου Αθηνών είναι ότι οι παραβιάσεις της δημοσιογραφικής δεοντολογίας είναι συχνή και συστηματική τόσο στους τηλεοπτικούς σταθμούς όσο και στις εφημερίδες.

Συμφέρει τους αγρότες η αποτύπωση των εξόδων τους (βίντεο)



Υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση για τα αγροτικά θέματα και καλό είναι να ακούσουμε με προσοχή τι λέει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευ. Αποστόλου.
Βέβαια το καλύτερο είναι να υπάρξει απευθείας ενημέρωση των αγροτών στις επαρχίες και όχι από τα κανάλια.

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Θάνατος στον Φίλη (εξαιρετικό)


Πάνω απ όλα οι ίδιοι οι γονείς,τα παιδιά και οι καθηγητές δεν πρέπει να απαξιώνουν την δημόσια εκπαίδευση

  • Και μια και μιλάμε για ιδεοληψίες, να σας πω κι εγώ τη δικιά μου: Η μηδενική φορολόγηση της ιδιωτικής Παιδείας είναι η υπεράσπιση ταξικών συμφερόντων. Είναι η απαξίωση του δημόσιου σχολείου υπέρ του ιδιωτικού. Και το είχαν σχεδόν καταφέρει. Η κρίση και η χρεοκοπία της χώρας ήταν η μεγάλη ευκαιρία να περάσει το σχολείο στα χέρια της ιδιωτικής πρωτοβουλίας και να μεταβληθεί η Παιδεία, εκτός από ιδεολογικός βραχίονας του νεοφιλελευθερισμού, και σε επικερδή μπίζνα. Γι' αυτό όποιος προσπαθεί να κρατήσει όρθια τη δημόσια Παιδεία είναι ο υπ' αριθμόν ένα κίνδυνος της επιχείρησης "εμπορευματοποίηση της γνώσης".
  • Γι' αυτό πρέπει να απαξιωθεί, να λοιδορηθεί, να διασυρθεί, να εξοντωθεί. Η προπαγανδιστική μηχανή χειραγώγησης της κοινής γνώμης έχει μπει σε πλήρη λειτουργία. Τα μιντιακά παπαγαλάκια εργάζονται πυρετωδώς: το δημόσιο σχολείο αδυνατεί να ανταποκριθεί στις προδιαγραφές της αγοράς, στις ανάγκες της νέας εποχής. Και δεν υπάρχει γονιός που δεν θα έκανε οποιαδήποτε θυσία προκειμένου να αγοράσει ένα μέλλον για τα παιδιά του. Αυτός είναι ο στόχος του θιάσου της πενταροδεκάρας. Αυτός είναι ο ρόλος τους: ντίλερ των εμπόρων της γνώσης.

Συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ “τσέπωσε” 8,5 εκατ. ευρώ από τα ταμεία του ΟΑΕΔ



  •  Στις 24 Ιουλίου απεστάλη το τελικό πόρισμα – έχει σταλεί και στην εισαγγελία – το οποίο αναφέρει ότι για τα έτη 2007-2014 εντοπίστηκαν παράτυπα εντάλματα πληρωμής συνολικού ύψους 8,5 εκατ. ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν διπλά χρηματικά εντάλματα μισθοδοσίας ωρομισθίων εκπαιδευτικών, εντολές πληρωμής από αναρμόδια υπηρεσία, απουσία μέρους παραστατικών, παρατυπίες, αλλά κυρίως καταβολή μετρητών από τραπεζικά ιδρύματα στον προϊστάμενο, ο οποίος εμφανιζόταν ως δικαιούχος των εκπαιδευτικών. Επίσης, βρέθηκαν εντάλματα πληρωμής προερχόμενα από δικαστικές αποφάσεις, για τα οποία δεν βρέθηκαν παραστατικά κατάθεσης των χρημάτων στο λογαριασμό των δικαιούχων, ενώ όπως προέκυψε ήταν υπάλληλοι που είτε είχαν πάρει σύνταξη είτε είχαν αποβιώσει, είτε είχαν πάρει μετάθεση.

Κατερίνα Ακριβοπούλου: Ουδέν σχόλιον…





Έχουμε και τον Λαφαζάνη να ισχυρίζεται ότι το Μαξίμου έδωσε εντολή στα ΜΜΕ να μην προωθούν την ΛΑΕ και να τον υπερασπίζονται ακροδεξιοί.Αλλά έχουμε και τον Γιαννακόπουλο να λέει ότι θα απελευθερώσει την πατρίδα από τις ξένες δυνάμεις κατοχής.
Σε λίγο έτσι όπως πάμε θα βγει και η Τατιάνα με την Σία να διαμαρτυρηθούν με αμφίεση FEMEN