Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Διευθύντρια του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους χορηγούσε εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου για θαλασσοδάνεια



...η αμήχανη στιγμή που διαπιστώνεις ότι ο (υγιής) επιχειρηματικός τομέας της Ελλάδας αναδείχθηκε με χρήματα του ελληνικού λαού.
Το σύνολο των επιχειρηματιών στην Ελλάδα αποτελείτε από κοντοχωριανούς και κουμπάρους πολιτικών.Κανένας υγιής επιχειρηματίας δεν θα μπορούσε να επιβιώσει σε αυτό το περιβάλλον όταν οι άλλοι έκαναν την μπίζνα χωρίς να διαθέτουν κεφάλαια.,,,η διαθέτοντας μαύρα κεφάλαια.

Στη ΝΔ αγνοούν τον Κέυνς και λατρεύουν τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς





Σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο υπάρχει το λαϊκό κόμμα και οι (νεο)φιλελεύθεροι.
Κάποια στιγμή θα γίνει και εδώ αυτός ο διαχωρισμός αν και στην αρχή μάλλον θα έχουμε δυο κόμματα με τα χαρακτηριστικά της ΝΔ,το ένα θα επαναφέρει την ΝΔ στον κεντροδεξιό χώρο ενώ το άλλο θα μοιραστεί με την ΧΑ τον χώρο της ακροδεξιάς και του φασισμού.
Ο νεοφιλελεύθερος χώρος θα προσπαθήσει να εκφραστεί σε έναν από τους δυο νέους κομματικούς σχηματισμούς και στην πορεία θα αποσπαστεί μαζί με μέρος του Ποταμιού και σπόνσορα τον Σκάει.

ΜΗΠΩΣ ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΖΩ;


  • Πολλοί θα βρεθούν να κρεμάσουν ταμπέλες «ιδεολογικής διολίσθησης». Παλιό το κόλπο, παλιά και η συνταγή! Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα, αρχίζουν οι κατηγοριοποιήσεις και οι στιγματισμοί. Σιγά μην ξεμείνει η Αριστερά από… οπορτουνιστές!
  • Απέναντι σε κάθε Αλαβάνο που τολμά να εκστομίζει ανιστόρητες ανοησίες του τύπου πρόκειται για την πιο μαύρη παρένθεση προδοσίας και όνειδους στην ιστορία της ΑριστεράςΑπέναντι σε κάθε ανεπάγγελτο κομματικό ινστρούχτορα που αναζωογονεί τη «θαρραλέα του νιότη» με βαφές μαλλιών και τσιτάτα επαγρύπνησης. Απέναντι σε κάθε ψυχονευρωτικό ψώνιο που από το πρωί μέχρι το βράδυ τουιτάρει απειλές και εξαλλοσύνες. Απέναντι στον κομματικό οπαδισμό. Απέναντι στους ετερόφωτους παντογνώστες. Απέναντι σε ό,τι προσβάλλει και αποδομεί τον πολιτικό πολιτισμό της Αριστεράς.

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Οι Τούρκοι δεν είναι αφελείς...ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν



...επειδή ακούω ότι οι Τούρκοι έκαναν κουταμάρα

Οι Τούρκοι δεν είναι αφελείς να τολμήσουν αυτή την (απερίσκεπτη) κίνηση.
Ξέρουν ότι οι Αμερικάνοι και οι Γάλλοι τους χρειάζονται στην περιοχή για να κάνουν τις βρωμοδουλειές τους και απλά τους το υπενθύμισαν με την κατάρριψη του αεροσκάφους ώστε να κόψουν κάθε σκέψη συνεργασία με τους Ρώσους.

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Αλητεία και ψεύδη του Πετράκου και της ΛΑΕ γα το ελαιόλαδο της Τυνησίας (βίντεο)



Ο τρόπος που προσπαθούν να ξεσηκώσουν τον ανυποψίαστο κοσμάκη οι ΛΑΕκιστές δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτόν του Θέμου και της διαπλοκής.Η προσπάθεια τους να δηλώσουν με κάθε τρόπο την παρουσία τους τους έχει μετατρέψει σε γκαιμπελίσκους.
Να θυμίσω ότι τα ρεπορτάζ του Θέμου για τον Φλαμπουράρη προέρχονται από τον Πετράκο...ποιος μιλάει για διαπλοκή?





Προσέξτε πόσα ψέμματα λέει ο Πετράκος στην ανακοίνωσή του και βγάλτε συμπεράσματα για το τι υπηρετεί.Εγώ προσωπικά εδώ και καιρό τους Πετράκους τους λέω φασίστες γιατί τρέφονται με το ψέμμα και το μίσος όπως όλοι οι καθαρόαιμοι φασίστες

Φαγοπότι 2,7 εκατ.ευρώ στο Ελληνικό Φεστιβάλ



Κακοδιαχείριση η φαγοπότι κοντοχωριανών?
Έχουμε και το πρόσφατο παράδειγμα της εταιρίας που ανέλαβε τις εκλογές της ΝΔ.
Υγιής επιχειρηματικότητα δεν υπάρχει στην Ελλάδα,τελεία και παύλα!!
...μόνο ένα δίκτυο επιχειρηματιών που λυμαίνονται το κρατικό χρήμα με τις ευλογίες πολιτικών κουμπαριών...αυτό που λέμε διαπλοκή.

Τα Πετροδολάρια του ISIS



Πως και από ποιους χρηματοδοτείται το Ισλαμικό Κράτος. Ο ύποπτος ρόλος των μοναρχιών του Περσικού Κόλπου και της Τουρκίας

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Ο Χίτλερ μαθαίνει ότι δεν ανέλαβε η Siemens τις εκλογές της ΝΔ(βίντεο)




Έκλεισαν οι μπουκ τον στοιχηματισμό για επόμενο πρόεδρο της ΝΔ και άνοιξαν νέο στοιχηματισμό σε πόσα κομμάτια θα διαλυθεί.

Οι οπαδοί του Τζιτζικώστα ήδη μιλάνε στα καφενεία σα να είναι σε άλλο κόμμα.

….μετά έρχονται και οι φιλελεύθεροι να τριτώσεις το (κακό)

Πολιτικό σαμποτάζ οι διακοπές ρεύματος σε μικρούς οφειλέτες;




Όσο στην διοίκηση συνεχίζουν να υπάρχουν σαμαροβενιζελοπαίδια δεν θα κυβερνήσετε ποτέ.Έχουμε πει πολλές φορές "τελειώνουμε με το παλιό"!!!!.

Το στοίχημα του ΣΥΡΙΖΑ




Η διαπλοκή έχοντας βάλει όλες τις δυνάμεις της σε πλήρη λειτουργία για να αντιμετωπίσει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ξέρει ότι τώρα θα υποστεί αντεπίθεση και έχει φανερώσει όλα τα χαρτιά της.Η χώρα σε λίγους μήνες θα σταθεί πάλι όρθια με τις δικές της δυνάμεις πλέον ξεριζώνοντας τους ξενιστές της

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Αριστερά της πράξης...και ο μύθος της αντισυστημικότητας (εξαιρετικό)

Διαδηλωτές της μη κυβερνώσας αριστεράς στην φετινή πορεία του Πολυτεχνείου αποδοκιμάζουν την κυβερνώσα...

  •  η Αριστερά έρχεται στην εξουσία για να λύσει προβλήματα. Συσσωρευμένα προβλήματα πολλών δεκαετιών. Εντός συστήματος. Να κάνει την "δημοκρατία", δημοκρατία, την "δικαιοσύνη", δικαιοσύνη, την "ισονομία", ισονομία
  • Στην παράδοση της αριστεράς αγωνιστής είναι αυτός που παιδεύεται να λύσει το πρόβλημα - είτε κρατώντας το τουφέκι, είτε λύνοντας μια διαχειριστική εξίσωση - αλλά όχι τεμπελιάζοντας ή παίρνοντας τα βουνά (ή τα καφενεία).