Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Μικρός οδηγός για τα κόκκινα δάνεια:Μύθοι και πραγματικότητα - του Στάθη Σχινά



Απορίας άξιο είναι πως τα χρυσαυγίτικα μπλογκς αποτελούν πηγές ειδήσεων ακόμη και υποτίθεται αριστερών μπλόγκς.

Ενώ είναι ηλίου φαεινότερο ότι καλύπτεται το 100% των αδύναμων. Aκόμη και αυτοί που ανήκουν σε οριακές κατηγορίες με τις υπουργικές αποφάσεις που θα δημοσιευτούν ως το τέλος του χρόνου θα έχουν δυνατότητα να μετριάσουν σημαντικά τα βάρη τους... Ενώ όλοι έχουν τη δυνατότητα να προσφύγουν στο νόμο Κατσέλη με την υφιστάμενη μορφή του μέχρι τις 31/12/15.

Τα υπόλοιπα είναι καπηλεία του πόνου και της αγωνίας του κόσμου...

Διώκονται Τραυλός, Λιακουνάκος και 7 του ΥΠΕΘΑ, για τα «Απάτσι»




Ποινική δίωξη σε βάρος του πρώην Γεν. Γραμματέα του υπουργείου Άμυνας, Σπ. Τραυλού, και σε βάρος επτά υπηρεσιακών παραγόντων του υπουργείου Εθν.  Άμυνας άσκησε η Εισαγγελία. Δίωξη και σε βάρος του επιχειρηματία Θωμά Λιακουνάκου. Η υπόθεση αφορά την προμήθεια των ελικοπτέρων τύπου Apache, που έγινε επί κυβέρνησης Σημίτη και υπουργίας Γιάννου Παπαντωνίου.

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Δυστυχώς για την Bild, την κα. Σπυράκη και τη ΝΔ καλύψαμε την τρύπα 6 δισ ευρώ του ΕΣΠΑ



Τελικά καλύτερα να ακολουθήσουν την τακτική του Ζαγοράκη που δεν μιλάει...και τι να πει άλλωστε!
 
  • Ίσως αυτό εξηγεί και τον εκνευρισμό τους, αφού καταφέραμε και καλύψαμε την ‘τρύπα' 6 δισ. ευρώ που αυτοί δημιούργησαν, με την έλλειψη σχεδιασμού και την πελατειακή λογική στη χάραξη των προγραμμάτων.

MEGAάλη μονταζιέρα - Αλεξιάδης προς Παππού: Παίζετε πολιτικά παιχνίδια(βίντεο)


"Σε αναδίπλωση και μάλιστα άρον-άρον προχώρησε το υπουργείο οικονομικών στο θέμα των αποδείξεων".Έτσι ξεκίνησε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του megaλου καναλιού παραπληροφόρησης αντί να προσπαθήσει να δικαιολογηθεί η τουλάχιστον να κάνει την πάπια.

Δείτε ΕΔΩ ότι πράγματι ο Παππούς ξεκίνησε το (ρεπορτάζ) λέγοντας ψέμματα και τον έκοψαν για να μην πει κι άλλα ρίχνοντας την ευθύνη των δικών τους ψεμμάτων σε αλαλούμ της κυβέρνησης.
Δηλαδή λες ψέμματα,το παίρνεις πίσω και ρίχνεις την ευθύνη σε αυτόν που σε διαψεύδει.


Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Από την Ίσκρα στη Χρυσή Αυγή



Εγώ πάντως απορώ που το ΕΠΑΜ μένει χωρίς ψηφοφόρους αφού είναι ο άριστος συνδυασμός ΛΑΕ και ΧΑ...είναι αυτό που λέμε δυο σε ένα.


Μερικοί τίτλοι άρθρων της Χρυσής Αυγής που άνετα τους βρίσκεις σε σαιτ τύπου ΙΣΚΡΑ.
  • "Βατερλώ η τηλεθέαση της συνέντευξης Τσίπρα"
  • "Ραγδαία η μετάλλαξη του Σύριζα σε Πασόκ"
  • "Στόχος της κυβέρνησης η εξαφάνιση των Ελλήνων"
  • "Παρέδωσε το Αιγαίο ο Τσίπρας"
  • "Ανικανότητα, παραλογισμός και μειοδοσία τα “επιτεύγματα” του Σύριζα"

...και ένας τίτλος του ΙΣΚΡΑ που θα μπορούσε να είναι άνετα του capital :ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.(πάντα με κεφαλαία οι τίτλοι του ισκρα) 

Δραγούμη για Κρανιδιώτη: «Οι ομοφοβικοί να ψαχτούν γιατί συνήθως είναι γκέι» (video)




Ο Φαήλος χρησιμοποιεί συχνά εκφράσεις όπως την "αξύριστη χήρα" που σπάνια θα τις συναντήσεις σε straight.H Ναταλία έχει απόλυτο δίκιο όταν μιλάει για καταπιεσμένες ορμές...

Επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και πολιτικοί στη λίστα Μπόργιανς



Μόνο οι 10 πρώτοι στην λίστα έχουν καταθέσεις μισό δις ευρώ.
Εντύπωση προκαλεί ο μεγάλος αριθμός (Ελλήνων) μεγαλοκαταθετών στο εξωτερικό και είναι μόνο ένα μικρό μέρος από τις αναρίθμητες λίστες που υπάρχουν.
Όλοι αυτοί μας κουνάνε το δάκτυλο και λένε ότι μαζί τους τα φάγαμε.
Είπατε κάτι για την υγιή επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα;

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Εξελέγη επιτέλους προεδρείο στην ΕΣΗΕΑ - Αντωνιάδου τέλος!!



Η προηγούμενη πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Μαρία Αντωνιάδου, έλαβε τέσσερις ψήφους, δηλαδή μόνο από τους συμβούλους της κεντροδεξιάς παράταξής της «Ενωμένοι Δημοσιογράφοι»

Οι «αμαρτίες» της Σία Αναγνωστοπούλου...



  • Σε ό,τι αφορά τα ανίψια της κ. Αναγνωστοπούλου, ουδεμία σχέση με το Δημόσιο έχουν. Η ανιψιά της, δικηγόρος στο επάγγελμα, απασχολείται στο Πρωτόκολλο του Πολιτικού Γραφείου του υπουργού Δικαιοσύνης. Ο ανιψιός της, δημοσιογράφος στο επάγγελμα και απολυμένος, απασχολείται στο γραφείο Τύπου της αναπληρώτριας υπουργού Παιδείας. Και οι δύο ως συνεργάτες και όχι ως διορισμένοι στο Δημόσιο.
  • Ο αδελφός της Σ. Αναγνωστοπούλου, καθηγητής Μουσικής, είναι η πρώτη φορά μετά από 14 χρόνια που δεν προσελήφθη ως αναπληρωτής. 

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Τι κρύβεται πίσω από τις νέες επιθέσεις της ομάδας Σόιμπλε






Τα παιχνίδια που παίζονται στην γεωπολιτική σκακιέρα θέλουν πολύ μεγάλη προσοχή και καλή γνώση της παραδοσιακής τακτικής των αντίπαλων συμφερόντων.
Πάνω σε αυτή την γεωπολιτική σκακιέρα τίποτα δεν είναι τυχαίο και όλα συνδέονται μεταξύ τους.
Το μεγαλύτερο λάθος είναι να πιστεύεις ότι δεν υπάρχει αντιπαλότητα και όλα συμβαίνουν κάτω από μια παγκόσμια κυβέρνηση...ακόμη και έτσι να ήταν πάλι θα υπήρχαν αντίπαλες φατρίες.Το πιο εύκολο συμπέρασμα για απόδοση ευθυνών είναι να πιστεύεις ότι ένα αόρατο χέρι κινεί τα πάντα.

  • Η Ελλάδα αυτή τη στιγμή αποτελεί επίκεντρο ενδιαφέροντος για πέντε χώρες (ΗΠΑ-TAP, Ρωσία- Turkish Stream, Ιταλία, Κύπρος, Ισραήλ, Αίγυπτος) πλην της Γερμανίας…

Τον παραπλάνησε ο βουλευτής της ΝΔ Αυγενάκης...



Τον παραπλάνησε ο Αυγενάκης λέει...σα να σε παραπλανά ο Πινόκιο ένα πράμα.

Εσείς θα παίρνατε στα σοβαρά την αναφορά του Αυγενάκη αν δεν ήσασταν από την ίδια πάστα με τον Αυγενάκη;

Η παραπληροφόρηση γίνεται σε αγαστή συνεργασία πολιτευτών της ΝΔ με δημοσιογράφους της διαπλοκής,ακροδεξιά μπλογκς και πρόσφατα με μνησίκακους (αριστερούς) που διοχετεύουν στον Θέμο τις (πληροφορίες) τους.
Όλους τους ενώνει το αντισύριζα

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Για τους κομιστές Δρογώσηδες...



Αλήθεια για την παροχή υπηρεσίας στον κομιστή και στον Ιανό ο Στάθης έκοψε απόδειξη η το κάνει  δωρεάν(γκουχ γκουχ) όπως στο φεστιβάλ της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ....που τελικά δεν έπαιξε γιατί θα ήταν δωρεάν...

Και η μετάλλαξη των ΛΑΕκιστών σε κομιστές έχει πλέον ολοκληρωθεί.