Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015

Λάκης Λαζόπουλος: Οι Γελοίοι των καιρών




Ο Άδωνις φάνηκε εξ αρχής ότι ήταν λαγός του Σαμαρά.

Αν δεν είχαν στο μυαλό τους την δημιουργία νέου κόμματος θα κάθονταν στα αυγά τους και θα έκαναν την πάπια.Βάζοντας τον Άδωνι στην κούρσα της διαδοχής αποκλείστηκε η ιδεολογική τοποθέτηση των υποψηφίων και αντί να μιλάνε για την ΝΔ που θέλουν μιλούσαν για τον Τσίπρα και την κυβέρνηση.
Το μόνο που θα μείνει στον απλό πολίτη απ όλη την προεκλογική περίοδο θα είναι η τσιρίδα του Άδωνι.

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Μπορούν την πρωτιά οι Ποντέμος στην Ισπανία;

Αξίζει να θυμηθούμε ότι ο Ραχόι το 2011 είχε 45% και οι σοσιαλιστές 28%


Το ζήτημα είναι οι Ποντέμος να βρεθούν αν όχι στην πρώτη τουλάχιστον στη δεύτερη θέση και πολύ κοντά στα ποσοστά του Ραχόι ώστε να υποχρεώσουν τους σοσιαλιστές σε συγκυβέρνηση μαζί τους.
Πάντως απομακρύνετε το σενάριο συγκυβέρνησης Ραχόι με τους φιλελεύθερους ciudadamos αφού δύσκολα θα έχουν μαζί πάνω από 165 έδρες ενώ θα χρειαστεί πλειοψηφία τουλάχιστον 176 εδρών

Χειρότερα από τον Άδωνι γίνεται?



Αναρίθμητα τα (ρεπορτάζ) του Πρώτου Θέμου που έχουν διαψευσθεί.Τώρα είναι υποχρεωμένος με ελαφρά τη καρδία να παρουσιάζει ειδήσεις που προκαλούν συμπάθεια προς την κυβέρνηση.Του προτείνουμε τον τρόπο του Βηματοδότη...ειρωνικό σχολιασμό που να απομακρύνει τον αναγνώστη από την καλή είδηση

Για τους ανυποψίαστους η "ομάδα Αλητείας" που αναφέρει η Κατερίνα είναι η Ομάδα Αλήθειας του Σαμαρά-Μουρούτη...για να μην μυγιαστούν μερικοί.

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Όχι δεν είναι ο Μένγκελε...είναι η Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος (βίντεο)

                                     Βασίλειος Θεοτοκάτος- πρόεδρος της ΑΣΠΕ

Γενικά στην Ελλάδα οι διάφοροι σύλλογοι αποτελούν μήτρες εκκόλαψης του χρυσαύγουλων.

Ολόκληρη η επιστολή του Μένγκελε ΕΔΩ

"Η ΑΣΠΕ δεν απορρίπτει από την κοινωνία τα άτομα εκείνα που η μη ομαλή φυσιολογία του σώματός τους και ενδεχομένως και διάφορες κοινωνικές συνθήκες τα οδήγησαν σε πορεία ζωής διαφορετική απ’ αυτή των φυσιολογικών ανθρώπων εξαιτίας της γενετήσιας διαστροφής  τους"

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Δεν υπάρχει περιθώριο ανακωχής.Ο κόσμος θέλει να δει ονόματα




Αν δεν ηττηθούν ο κόσμος θα χάσει την ελπίδα του ότι η κυβέρνηση μπορεί να τους αντιμετωπίσει και θα υπερισχύσει η άποψη ότι συνδιαλέγεται μαζί τους.
Όσο βλέπουμε τον Κασιδιάρη να βρίζει από το βήμα της βουλής και ο πρόεδρος να μην του κλείνει το μικρόφωνο,όσο βλέπουμε τον Χίο να γράφει ότι θέλει χωρίς να επεμβαίνει κανείς,τόσο θα πιστεύουμε ότι η δημοκρατία είναι ανήμπορη μπροστά στον φασισμό.
Ο κόσμος πέρα από το αν είναι συμβατό με την νομοθεσία θέλει να δει ονόματα και κάποια στιγμή όσο δεν τα βλέπει ο χρόνος της κυβέρνησης θα τελειώσει.

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ ΜΕ ΡΑΣΑ



  • Ο Αμβρόσιος είναι ό,τι χειρότερο «κυκλοφορεί» σήμερα στα σπλάχνα της Εκκλησίας! Είναι μία αίρεση σκότους, ανεξέλεγκτη από θεσμούς και κανόνες. Προπάντων; Ένας «ορθόδοξος χρυσαυγίτης»! Ένας μαλλιαρός Παναγιώταρος που πολύ θα γούσταρε να μουγκρίζει σαν τον… προστατευόμενό του για «πουσταριά» και «αλβανικές κωλοτρυπίδες»!


Ο Πολάκης και τα γατάκια - του Κώστα Βαξεβάνη


Η φώτο μόνο άσχετη δεν είναι με το άρθρο.Αυτός δίπλα στον Άδωνι και την Ζέτα Μακρή που διετέλεσαν υπουργοί Υγείας είναι νέος βουλευτής της ΝΔ του νομού Μαγνησίας με θητεία στα τοπικά δημοσιογραφικά δίκτυα της περιοχής...

Εκτός από τα γνωστά δίκτυα της διαπλοκής υπάρχουν και κάποια άγνωστα τοπικής και συντεχνιακής εμβέλειας που στηρίζουν και στηρίζονται από την διαπλοκή...ενίοτε βγάζουν και βουλευτές

Φοβούνται ότι ο χρόνος λειτουργεί υπέρ της κυβέρνησης




Με το που ξανακέρδισε τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ και σχημάτισε κυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ ήταν ξεκάθαρο ότι αν αντέξει τους πρώτους μήνες η συνέχεια θα είναι εύκολη.
Οι αντίπαλοι του είχαν δυο επιλογές:
1.Να βοηθήσουν την κυβέρνηση ώστε να ξεπεράσει τους πρώτους δύσκολους μήνες και να δείξουν στους πολίτες ότι αποτελούν υπεύθυνη αντιπολίτευση κερδίζοντας πόντους στην συνέχεια
2.Να δυναμιτίζουν την πολιτική ζωή του τόπου χωρίς επί της ουσίας να θέλουν την ανατροπή της κυβέρνησης
Προτίμησαν την δεύτερη επιλογή περισσότερο από αδυναμία να περιορίσουν την επιρροή των Σαμαρά και Βενιζέλου στα κόμματά τους αλλά και την ανικανότητα να προσδιορίσουν τα λάθη τους.
Καμία αυτοκριτική...όλα τα έκαναν σωστά και απλά ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ασυναγώνιστος στο να ξεγελάει τους πολίτες...
Αν ήταν έξυπνοι θα βοηθούσαν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και θα έλεγαν ότι η δικιά τους κυβέρνηση(ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) έβαλε το νερό στο αυλάκι για να πετύχει ότι πετύχει η τωρινή κυβέρνηση.Με αυτό τον τρόπο θα αποδομούσαν το επιχείρημα του ΣΥΡΙΖΑ ότι η προηγούμενη κυβέρνηση άφησε καμμένη γη και επομένως όποια επιτυχία της κυβέρνησης θα οφείλετε σε αυτούς.

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Καμμένη γη και στην Πορτογαλία άφησε ο εκεί Σαμαράς



Μια από τα ίδια στην Πορτογαλία για τον αντίστοιχο εκεί Σαμαράς...μετά το success story η τακτική της καμμένης γης

  • Ο Πάσος Κοέλιο όχι μόνο απέτυχε σε βασικούς στόχους, ανάμεσά τους και εκείνος της ανάπτυξης, που θα κυμανθεί κάτω από το πολυδιαφημισμένο 1,6% για το 2015 (το τρίτο τρίμηνο φέτος η οικονομία παρουσίασε στασιμότητα), αλλά έκανε κι ό,τι μπορούσε για να σαμποτάρει τη νέα κυβέρνηση.