Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

Η Ηλεκτρονική έκλεισε λόγω των capital controls...αλήθεια?

Όταν ο Ιωάννης Στρούτσης έπαιρνε το βραβείο ανάπτυξης και καινοτομίας από τον Αλογοσκούφη το 2007


Το κλείσιμο πολλών επιχειρήσεων προκλήθηκε λόγω της δραματική μείωση της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών και της κακοδιαχείρισης των επιχειρηματιών που ένιωθαν ασφάλεια με τις πολιτικές πλάτες που διέθεταν... και φυσικά αυτό δεν έγινε τον τελευταίο χρόνο
Kostas Merkourakis

8/2012
Η χρήση που ολοκληρώθηκε στις 30 Ιούνη κατέγραψε σημαντικές ζημιές για την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ, για τρίτη συνεχή χρονιά και οι πωλήσεις σημείωσαν πτώση κατά 18%.
4/2013 
Στα μαλακά έπεσε η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ και συγκεκριμένα για το πρόστιμο που της είχε επιβληθεί ύψους 79,5 εκατ. ευρώ για διπλά τιμολόγια. Η υπόθεση εκδικάστηκε και τελικώς το πρόστιμο έπεσε κάτω από 1,5 εκατ. ευρώ, σε δόσεις. Φήμες... αναφέρουν παρέμβαση της ΝΔ.
4/2014 
Η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ κάλεσε τους εργαζόμενους να δώσουν το μισθό τους για την «οικονομική ανάκαμψη» της. Η εταιρεία ζήτησε η πληρωμή να γίνει ως εξής: Να δοθεί απ' τους εργαζόμενους το 1/4 του μισθού του Απρίλη, του Ιούλη και το 1/2 του Δεκέμβρη.
4/2015 
Ολοκληρώνεται η εκπόνηση και τρίτου πλάνου αναδιάρθρωσης της ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ.
4/2016 
Κλείνει η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ. Αιτιολογία για την ιδιοκτησία τα capital controls. Ένα τελευταίο δωράκι για τη ΝΔ, ένα ακόμα ψέμα για τους εργαζόμενους.

Λεπτομέρειες του ιστορικού της επιχείρησης μπορειτε να διαβάσετε στο :ΑΠΟ ΤΟ ''ΕΛΑ ΑΛΕΚΟ'' ΣΤΟ ''ΜΙΣΟΤΙΜΗΣ'' ΤΗΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΛΟΥΚΕΤΟ-ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ