Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

17 μαχαιριές σε μέλος του Die Linke από επίθεση ακροδεξιών στη Γερμανία



Το έχω πει πολλές φορές ότι η ακροδεξιά δεν ανεβαίνει εκεί που υπάρχει εξαθλίωση του λαού.Αυτή η άποψη είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη αφού υποβιβάζει νοητικά τους πολίτες.
Αρκεί να δει κανείς την πραγματικότητα.
Η ακροδεξιά ανεβάζει ποσοστά στις ανεπτυγμένες χώρες του βορρά.
Στην Ιταλία την ακροδεξιά την συναντά κανείς στον ανεπτυγμένο βορρά.
Στην Ισπανία και Πορτογαλία είναι ανύπαρκτη.
Στην Ελλάδα προϋπήρχε της κρίσης(το ΛΑΟΣ είχε τα ποσοστά της ΧΑ) και είναι αλλού οι αιτίες ύπαρξής της(βλ.σταγονίδια)
Στην Γαλλία την ακροδεξιά την ανέβασε η ρητορική του Σαρκοζί αλλά και ο Γαλλογερμανικός άξονας με την Γαλλία σε ρόλο κομπάρσου

Βασική αιτία του φαινομένου είναι η ανοχή του κράτους στον φασισμό
  • Μόνο σε 40 περιπτώσεις οι δράστες έχουν εντοπιστεί ενώ έχουν αποδοθεί κατηγορίες σε μόνο 8 περιπτώσεις και συνολικά το 2015 καταδικάστηκαν μόνο 4 δράστες.

Η πτώση της τιμής του πετρελαίου και η εκτέλεση θρησκευτικού ηγέτη




  • Γιατί η Σαουδική Αραβία επέλεξε μονομερώς να αυξήσει την παραγωγή ρίχνοντας τόσο πολύ την τιμή του πετρελαίου, όταν, για να έχει ισοσκελισμένο προϋπολογισμό, πρέπει να πουλάει περί τα 105 δολάρια το βαρέλι; Διότι ο οικονομικός πόλεμος των ΗΠΑ με τη Ρωσία περιελάμβανε βίαιη πτώση της τιμής του μαύρου χρυσού, από τον οποίο η ρωσική οικονομία, εξαρτάται κατά 30%, συμπεριλαμβανομένου και του φυσικού αερίου. Μπορεί αυτή η πολιτική που στήριξε η Σαουδική Αραβία να οδήγησε σε μεγάλη κρίση την Βενεζουέλα, στην οποία, στις πρόσφατες εκλογές, καταψηφίστηκαν οι Τσαβιστές, δεν στάθηκε όμως ικανή να λυγίσει, στον βαθμό που επιθυμούσαν οι ΗΠΑ, τη Ρωσία, που σχεδίαζε από το 1990 την απεξάρτηση της οικονομίας της από το πετρέλαιο. Και τελικά τη νύφη την πληρώνει το τσιράκι της Ουάσιγκτον, η Σαουδική Αραβία


Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Ο Λαφαζάνης δίνει το χέρι στον Σεραφείμ και του κάνει like (φώτο)


Όχι δεν θα δείτε σχόλια από τους υπεραριστερούς στο twitter και στο facebook


Η ΛΑΕ δεν έπιασε τον ...Αλέξη στον Πειραιά και έβριζε τους πολίτες (βίντεο)



Την πάτησε ο Λαφαζάνης αφού δεν πληροφορήθηκε έγκαιρα ότι ο Τσίπρας θα ήταν στην δεξαμενή Αθηνών.Ο λόγος της αποχής από τον Πειραιά ήταν φυσικά ο Σεραφείμ και όχι η ΛΑΕκή κατακραυγή.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στον Πειραιά η τελετή των υδάτων από τον Σεραφείμ έγινε παρουσία του δημάρχου Πέτρου Μώραλη, του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, του βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Τραγάκη, του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου και άλλων.

ΣΚΑΪ διαστρέβλωση: Μπογδάνος - Πορτοσάλτε σε ρόλο και... χωρίς ρολόι



Αλήθεια αυτός ο Μιχαλοτέτοιος τι έκανε εκεί?Ποιον εκπροσωπούσε?
Οι άλλοι έκαναν την δουλειά που κάνουν τόσο καιρό αυτός τι έκανε?


Μπογδάνος και Πορτοσάλτε ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο αντικυβερνητικής προπαγάνδας και διαστρέβλωσης των πραγματικών γεγονότων στην εκπομπή "ΣΚΑΪ στις 6", της Τρίτης 5 Ιανουαρίου

Το Χρονικό της Δολοφονίας Τεμπονέρα


Στη σιδερένια καγκελόπορτα του σχολείου εμφανίζεται ο αρχηγός της συμμορίας, Γ. Καλαμπόκας μαζί με τα πρωτοπαλίκαρά  του, με υψωμένους τους σιδερολοστούς ,δίνει το σύνθημα του θανάτου …..

Ο Νίκος Τεμπονέρας βρίσκεται μπροστά στην πόρτα. Ήταν η στιγμή, η μοιραία στιγμή συνάντησης με τους δολοφόνους του.

Ο σιδηρολοστός του Καλαμπόκα υψώνεται και χτυπά ανελέητα.

Ο Νίκος, ο δάσκαλος Τεμπονέρας, καταρρέει , πέφτει στο έδαφος …

Ο δολοφόνος με το λοστάρι στο χέρι δεν διστάζει στιγμή, χτυπάει, ουσιαστικά καρφώνει για δεύτερη και τελευταία φορά το λοστάρι στο κρανίο.Ήθελε να είναι σίγουρος  για το αποτέλεσμα.

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Κατρούγκαλος στον Καμπουράκη: Εγώ θα παραιτηθώ... εσείς θα ζητήσετε συγγνώμη;(βίντεο)



Πολλές τερατολογίες γράφονται σαν αυτές που γράφονταν για τους πλειστηριασμούς.Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι η ενημέρωση μονοπωλείτε από τα ΜΜΕ της διαπλοκής και η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτα για να ισορροπήσει την κατάσταση αναβαθμίζοντας δικά της πχ την ΕΡΤ που παρακολουθεί νίπτοντας τας χείρας της.
Αυτές οι τερατολογίες που ακούγονται θα αποτελέσουν πρόσχημα για ανεξαρτητοποίηση βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ με συνεχή παρουσία στον Μπογδάνο;

Γεια σου κυρ Εισαγγελέα με τη δικαιολογία την ωραία - του Κ.Βαξεβάνη




  • Το δεύτερο ερώτημα, αφορά την κυβέρνηση: Γιατί δεν προχωρά στη δημοσιοποίηση του Πόθεν Έσχες των Εισαγγελέων για να μάθουμε πόσο τίμιοι είναι αυτοί που διώκουν (ή δεν διώκουν) τους άλλους;


Επίθεση Δ.Παπαγγελόπουλου στους εισαγγελείς Ζημιανίτη και Τζαβέλλα για τις λίστες με τους φοροφυγάδες

                                    Ζημιανίτης και Τζαβέλλας εκ δεξιών της Φώφης


Ο Παπαγγελόπουλος μιλώντας για "συγκεκριμένη υπόθεση" φωτογραφίζει κάποιο μεγάλο όνομα στις λίστες.
Οι λίστες είναι η απάντηση στο γιατί ενώ σε όλη την Ευρώπη οι σοσιαλιστές άλλαξαν γραμμή πλεύσης και συμπλέουν με την αριστερά εδώ στην Ελλάδα το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει να συμπλέει με την δεξιά...οι λίστες τους ενώνουν

ΤΙ ΜΑΘΑΜΕ ΤΟ 2015 - ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ…


  • Δε θέλω να φανώ απαξιωτικός προσχωρώντας σε λογικές Κουκουέδικες και να πω πως απ τις «πλατείες» μόνος ωφελημένος ήταν η Χρυσή Αυγή, αλλά είναι γεγονός πως το «αντιμνημονιακό κίνημα» μπήκε εξαρχής σε στρεβλές βάσεις και γιαυτο δε μπόρεσε να αποκτήσει αυτόνομη πολιτική έκφραση (όπως έγινε στην Ισπανία με τους Ποδέμος). Αντί για σωστή οργάνωση κι επεξεργασμένες προτάσεις περίσσεψαν οι λαϊκισμοί , η νεοελληνική γραφικότητα, η συνομωσιολογία , οι κραυγές και οι μούντζες.

Ο Γλέζος πήγε στην κηδεία του Στ.Στεφάνου για να τον προσβάλει

          ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ


Να σεβαστείς αυτόν που δεν σέβεται τον νεκρό η να μην τον σεβαστείς;...ιδού το ερώτημα

Σόλωνας:"Μηδένα προ του τέλους μακάριζε"


  • Ο Μανώλης Γλέζος, μεταξύ αυτών που εκφώνησαν επικήδειους λόγους, τελείωνε λέγοντας, απευθυνόμενος στον νεκρό, ότι η εξουσία, που σε καταδίωκε, σου στέλνει στεφάνι... Και συμπλήρωσε κάτι σχετικό με το ότι «είναι ρεζιλίκι και ντροπή».


Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

Νέα Δημοκρατία: Ένα κόμμα σε βέρτιγκο



Θα σταθώ στο σπάσιμο της σιωπής του Καραμανλή στο δημοψήφισμα...κάτι που ξεχάστηκε ενώ δεν θα έπρεπε.
Ο Καραμανλής βλέποντας ότι το ενδεχόμενο ΝΑΙ στο δημοψήφισμα θα έριχνε την κυβέρνηση θέλησε να το εκμεταλλευτεί σπάζοντας την σιωπή του υπέρ του ΝΑΙ.Για μένα αυτή η πράξη δείχνει και το βρώμικο ρόλο του Καραμανλή και ανατριχιάζω που κάποιοι συζητούν μαζί του...χώρια αυτούς που τον θεωρούν πολιτικό κεφάλαιο.
Περίμενε ο Καραμανλής να βγει το ΝΑΙ χάρη στην δικιά του προτροπή και να σχηματιστεί μια οικουμενική κυβέρνηση με αναβαθμισμένο τον ρόλο του σε αυτήν...φυσικά στη ΝΔ θα έμενε πρόεδρος ο Σαμαράς.
Αλέξη ξέρεις ότι την έχεις πατήσει πολλές φορές.Μην την πατήσεις με άλλον έναν καραγκιόζη