Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Καλό και άξιο παλικάρι...ο ανιψιός Κούλη


Τον ανιψιό του διόρισε ο "Κούλης" στο πολιτικό του γραφείο!
...αλλά αυτό δεν έγινε ποτέ είδηση
Α να μην ξεχάσω,το άξιο ανιψούδι παράλληλα έχει επαγγελματικές δραστηριότητες στον χώρο των εισπρακτικών εταιρειών

Ψεύτικες οι «φωτογραφίες-σοκ» γυναικών που δέχτηκαν σεξουαλική επίθεση από πρόσφυγες



Αυτό το φαινόμενο της αναπαραγωγής ψεύτικων φώτο το βλέπουμε συχνά στην Ελλάδα κυρίως από ακροδεξιά προφίλ και μπλογκς αλλά και από τα συστημικά ΜΜΕ(πρόστιμο στο mega).Βέβαια τώρα τελευταία αυτή την τακτική χρησιμοποιεί και ένας χώρος που θέλει να λέγετε αριστερός(πρόσφατη αναπαραγωγή εικόνων από υποτιθέμενο βομβαρδισμό των Γάλλων  σε σχολείο στην Συρία)

Χρυσοβελώνη κατά ΣΚΑΪ



Και αληθινές να είναι οι προσλήψεις δεν είναι αυτό που τους πειράζει όσο η αποπομπή από την διοίκηση των δικών τους παιδιών.
Όταν αλήθεια οι προηγούμενοι τοποθετούσαν τους δικούς τους που ήταν ο Σκάει?....αλλά τότε θα μου πεις τις τοποθετήσεις στην διοίκηση σαμαροβενιζελικών τις εκθείαζαν ...

Το βίντεο του Σκάει μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ αφού πρώτα προμηθευτείτε σακούλες για εμετό

Ο αριστερός υποψήφιος Μπέρνι Σάντερς προηγείται στις δημοσκοπήσεις στις ΗΠΑ



Ακούσατε σε κανένα κανάλι η διαβάσατε σε καμιά εφημερίδα για τον Σάντερς?
Για τα ελληνικά ΜΜΕ υπάρχουν μόνο δυο υποψήφιοι...ο ακροδεξιός Τραμπ και η διαπλεκόμενη Χίλαρυ
...ομολογώ ότι ούτε εγώ ήξερα πολλά για τον Σάντερς...νόμιζα ότι ήταν ανεξάρτητος υποψήφιος και όχι υποψήφιος των δημοκρατικών και επομένως ισότιμος διεκδικητής του χρίσματος

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Τωρα ανακάλυψαν την Softex . Οταν την εκποιούσε η Διαμαντοπούλου πανηγύριζαν



  • Η Διαμαντοπούλου παρ’ολα αυτά θεωρήθηκε τόσο επιτυχημένη που την έκαναν Επιτροπο στην ΕΕ…κανεις δεν χάνεται 


Ετοιμάζεται για τη «σφαγή του Δράμαλη» στο Κέντρο ο Τσίπρας



Δεν χρειαζόταν μαντικές ικανότητες για να προβλέψεις την αναστάτωση που πυροδότησε στα πολιτικά κόμματα η εκλογή Κυριάκου...η εκλογή Μειμαράκη ίσως πυροδοτούσε άλλου τύπου αναστάτωση και μπορεί να είχε πρόβλημα τόσο η κυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ όσο και η ΝΔ με τους ακροδεξιούς της.
Οι μάσκες περί κεντροαριστεράς έχουν πέσει και καθένας πρέπει να πάρει τον δρόμο του ώστε να ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο.Φώφη δεν με άκουσες όταν αυγουστιάτικα σου έδωσα την συμβουλή:Η Φώφη να μην έχει στα ψηφοδέλτια Βενιζέλο,Βενιζελικούς και Λοβέρδο.

Η σάτιρα και τα όριά της (εξαιρετικό) - του Νίκου Σαραντάκου



Η παρεξήγηση των σκίτσων δεν θα υπήρχε αν ο αναγνώστης γνώριζε τον τρόπο σκέψης του σκιτσογράφου.Πόσες φορές δεν την έχουμε πατήσει από ανυπόγραφα σκίτσα που αλλιώς ερμηνεύονται αν ξέραμε ότι ο σκιτσογράφος προέρχεται από τον ακροδεξιό χώρο;...ίσως γιαυτό είναι ανυπόγραφες πολλές φώτο που διακινούν αυτοί οι κύκλοι,πόση σημασία θα δίναμε σε μια φώτο αν είχε την υπογραφή του Μουρούτη:
Καλώς η κακώς το διαδίκτυο απευθύνεται και σε ανυποψίαστους αλλά δεν μπορούμε να ρίξουμε την ευθύνη στον σκιτσογράφο.Σίγουρα πάντως χρειάζεται εκπαίδευση για να ανταποκριθείς στους (κινδύνους) του διαδικτύου και μην ξεχνάμε ότι αντίστοιχα μηνύματα περνάει και η απέναντι πλευρά.
Είναι σαν το σοκ που πάθαινε κάποιος φίλος μας όταν από περιέργεια διάβαζε το περιοδικό Βαβέλ που έβρισκε στο φοιτητικό μας δωμάτιο.

Εμείς ποια αριστερά θέλουμε...;




Το στόμα που εκφράζει απόψεις και προτάσεις πρέπει να φιμώνεται, γιατί οι προτάσεις δείχνουν τον στόχο και τον τρόπο οργάνωσης και λύσεων για τον στόχο. Τα συμφέροντα δεν θέλουν στόχους βελτίωσης των κοινωνιών για κανένα λόγο. Αναρωτιέμαι, αν οι προτάσεις έχουν ή δεν έχουν το λεγόμενο σωστό timing… θαρρώ πως η εφαρμογή τους έχει και όχι οι προτάσεις. 


του Κλέαρχου Δημητριάδη



Η ιδέα της Δημοκρατίας δεν αναφέρεται στη συμφωνία ή στη διαφωνία των απόψεων, αλλά στην υπεράσπιση του δικαιώματος της άποψης. Στην εποχή που διανύουμε, έχουμε αναγκαστεί να το υπενθυμίζουμε, απλά επειδή εδώ και χρόνια το είχαμε ξεχάσει. 

Η αριστερά ήταν, είναι και θα είναι το κακό πρόβατο της κοινωνίας, που έχει σταματήσει να σκέφτεται δημοκρατικά. 

Πόσο μάλλον, όταν, μια μέρα, γίνεται κυβέρνηση. Τότε πια αποτελεί ένα μόνιμο κόκκινο πανί για την αντιπολίτευση, που έχει βγει από το ρόλο της κι έχει μπει στο μονοπάτι της μικροπολιτικής και των συνωμοσιών με βρώμικα όπλα, όπως αυτό της διαστρέβλωσης πίσω από το μικροσκόπιο των λέξεων. 

Καλώς ήρθες, Κυριάκο μας!



Έχω δει ομάδες που αλλάζοντας προπονητή  μπαίνουν μες το γήπεδο γεμάτες φούρια και πόθο να κερδίσουν.Κάπως έτσι βλέπω και τη ΝΔ του Κυριάκου που μπήκε στο γήπεδο όλο φούρια να πάρει ρεβάνς για τις ευρείας έκτασης ήττες της...μόνο που οι παίκτες της είναι οι ίδιοι που έκαναν τις ήττες

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

ΠΟΛΩΣΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ



Βασίλης Φαναράκης

Κι όλα πια μπαίνουν στη θέση τους… Κανείς (ψηφοφόρος, μέλος, φίλος) του ΣΥΡΙΖΑ να μη διανοηθεί να νομίσει ότι ο Κυριάκος είναι  εύκολος αντίπαλος. Ο Κυριάκος είναι το τελευταίο χαρτί του λαβωμένου (αλλά όχι τελειωμένου ακόμη) Συστήματος που ρήμαζε κι έκλεβε τα τελευταία 40 χρόνια την Ελλάδα.
Είναι το αγαπημένο παιδί της Διαπλοκής , ο εκλεκτός της Μίζας και της Ρεμούλας που μας κυβερνούσαν, και θα στηριχτεί με κάθε βρώμικο τρόπο. Ιδιωτικά κανάλια , εφημερίδες, «έγκριτοι» αναλυτές θα σπεύσουν να στοιχηθούν πίσω του… Θα τον προμοτάρουν μέχρις αηδίας. Η προπαγάνδα των συστημικών μέσων υπέρ του «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα δε θα ναι τίποτα μπροστά σ αυτά που  θα δούμε τώρα. Ο Κυριάκος ο Τρισμέγιστος θα ναι ο μεγαλύτερος ήρωας απ τον εποχή του Κολοκοτρώνη ! Θα ναι ο Μέγας Αλέξανδρος που θα μας σώσει απ τον Κατηραμένο Όφι του Λαϊκισμού του Σατανά Τσίπρα ! Κάθε μέρα θα βγαίνουν οι δημοσκοπήσεις που  θα τον εμφανίζουν σα τον καταλληλότερο Πρωθυπουργό  και τον πιο σέξυ άντρα ανά την υφήλιο. Αυτός κι ο Μπραντ Πιτ…

Ακόμη περιμένουμε την Δευτέρα...του Χιώτη




Θυμάστε τον Μάρτιο του 2015 που ήταν σειρά του Κατρούγκαλου να στηθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα των ΜΜΕ;
Ακόμη περιμένουμε αποδείξεις από τον αρχικό διακινητή της βρωμιάς...τον Χιώτη του Βήματος.
Το πρόβλημα είναι ότι από τότε ο Κατρούγκαλος κρίθηκε από τον ελληνικό λαό και ξαναπήρε την άδεια να κυβερνήσει.Οπότε κυβερνήστε κύριοι!!

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Η Ελντοράντο από το 2007 δεν έχει πληρώσει ούτε ένα ευρώ φόρο στο Δημόσιο γιατί δηλώνει ζημιογόνα (Video)



Αξίζει να ακούσετε όλη την συνέντευξη του Σκουρλέτη...ειδικά όσοι έχουν άγνοια για το τι γίνεται εκεί
Το όλο επικοινωνιακό σόου της εταιρίας μπορεί να αποβλέπει στο να φορτώσει την αποεπένδυση στην  κυβέρνηση αν και θα το έκανε από μόνη της η εταιρίας λόγο της πτώσης της τιμής του χρυσού.
Δηλαδή αφού έχει ήδη πάρει απόφαση να σταματήσει τις εργασίες λόγω δικών της προβλημάτων μεταφέρει την ευθύνη στην κυβέρνηση.Θα ήμουν περίεργος να δω τι θα έκαναν αν τους έλεγε ο Σκουρλέτης "ωραία,προχωρήστε εσείς άμεσα χωρίς καθυστερήσεις και βλέπουμε"


Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

«Οικουμενική σούπα, τέλος»...την ρούφηξε όλη ο Κούλης



Αν και εν μέρη έχει δίκιο για το δίλημμα των επόμενων εκλογών: "Δεξιά η Αριστερά" πιστεύω ότι θα έχει και έντονα ταξικό πρόσημο όπως ακριβώς στο δημοψήφισμα(θα γίνω βαρετός αλλά οφείλω να υπενθυμίζω ότι σε αυτό το δίλημμα ο Καραμανλής πήρε ξεκάθαρα θέση υπέρ της διαπλοκής και της πλουτοκρατίας)
Με την διαπλοκή και την πλουτοκρατία η ΟΧΙ?

Ο Κυριάκος δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα διεμβολίζει το ποσοστό του μετώπου του ΝΑΙ που όμως έχει μετρηθεί και είναι 38,7%.Έτσι εξηγείτε η αγχωτική δήλωση της Φώφης ότι τους χωρίζει άβυσσος...όσο η ΝΔ θα πλησιάζει το 38,7% του δημοψηφίσματος τόσο θα μειώνονται τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού

Το καλό με την εκλογή Κούλη είναι ότι δεν θα μπορούν πλέον να κρυφτούν το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ πίσω από την κεντροαριστερά αφού ο λόγος τους θα είναι πανομοιότυπος με αυτόν της Νέας Φιλελέ Δημοκρατίας
...εκτός και αν ο Κούλης δηλώσει κεντροαριστερός

Φώφη δεν αρκεί να δηλώνεις ότι σας χωρίζει άβυσσος από τη ΝΔ πρέπει και να το υποστηρίξεις έμπρακτα γιατί προς το παρόν λέτε ακριβώς τα ίδια

Η δεύτερη ήττα των κύκλων Καραμανλή



Ο Φέλιξ πολύ σωστά γράφει ότι ο Καραμανλής περίμενε την μέρα που θα επιστρέψει...και τον ξεσκεπάζει.
Όταν στο δημοψήφισμα πίστεψε ότι θα κερδίσει το ΝΑΙ βγήκε,μετά από 7 χρόνια σιωπής,στο γυαλί να κάνει βαρυσήμαντο διάγγελμα με ύφος ηγέτη.
Σου λέει πέφτει η κυβέρνηση και εγώ δεν θα βάλω το χεράκι μου ώστε να επωφεληθώ από την ενδεχόμενη οικουμενική που θα σχηματιστεί αν βγει το ΝΑΙ?
Κουτοπονηριά?Τυχοδιωκτισμός?...η απλή βλακεία?
Ο τύπος δεν έκανε τίποτα όταν έπρεπε και μπορούσε.Το κατάλαβε πολύ αργά και τώρα νόμιζε ότι θα μπορούσε να επανορθώσει.
Αλέξη,να τον προσέχεις.
Πάνο,απομόνωσε τον...η μάλλον κάνε αυτό που δεν είναι ικανός να κάνει...βοήθησε την κυβέρνηση να ξεμπερδέψει με την διαπλοκή

Ο Κωστάκης όχι μόνο ήταν ένα τεράστιο μηδενικό αλλά και είχε την μεγαλύτερη ευθύνη για την καταστροφή της χώρας και της παράταξης του....δεν μιλάμε πλέον για λαική δεξιά αλλά για ένα καθαρά φιλελέ κόμμα
ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

Θάψτε το πτώμα τους. Βιαστείτε, μόνο, πριν βρομίσει τη χώρα...



  • Ε, Τσίπρα, ε, Πολάκη και όλοι οι υπόλοιποι, θάψτε το πτώμα πριν βρομίσει τη χώρα, όπως το έκανε τόσα χρόνια. Μην το καθυστερείτε, θα πληρώσουμε όλοι, μια ολόκληρη χώρα, που πληρώνει και θα πληρώνει για πολύ ακόμα, τους αγκαλιασμένους κροίσους της πολιτικής και της δημοσιογραφίας...