Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Αγρότες τσιφλικάδες είναι το όραμα του Χρήστου Γκόντια



Ο Χρήστος Γκόντας το παίζει φουλ επαναστάτης  ενώ η ουσία των πιστεύω του παραπέμπουν στην εποχή των τσιφλικάδων....και η καλύτερη ευκαιρία είναι τώρα που υπάρχουν τόσοι πολλοί μετανάστες προς εκμετάλλευση (στυλ Μανωλάδας).
Το περίεργο είναι που ο Γκόντας κατέβηκε με το ψηφοδέλτιο της κεντροαριστεράς στην περιφέρεια Αν Μακεδονίας και Θράκης...η μάλλον δεν είναι περίεργο.

Ο Γκόντιας προτείνει να κοπούν οι επιδοτήσεις σε όσους καλύπτουν λιγότερο από 70% του εισοδήματός τους από την αγροτική παραγωγή. Δηλαδή σύμφωνα με τους δικούς του υπολογισμούς να κοπούν οι επιδοτήσεις σε 750.000 αγρότες και να δίνεται το σύνολό τους μόνο στους υπόλοιπους 150.000!!!!!!!!!!!!!

Επίθεση σε Γερμανούς ναζί,προσκεκλημένους της Χ.Α, στο Μοναστηράκι(βίντεο)


Όποιος δεν αποδέχεται τα ανθρώπινα δικαιώματα εκπίπτει του δικαιώματος να ονομάζεται άνθρωπος.





Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Να καεί η πουτ@ν@ η βουλή φώναζαν τα χρυσαύγουλα έξω από το Βελλίδειο (βίντεο)





Τα χρυσαύγουλα βρήκαν πρόσφορο έδαφος και φυσικά το εκμεταλλεύτηκαν έτσι όπως ακριβώς εκμεταλλεύτηκαν τους αγανακτισμένους του Συντάγματος.
...ελπίζω οι Έλληνες να είναι περισσότερο ψυλιασμένοι αυτή την φορά

Οι Βέλγοι μας είπαν ότι δεν μας νοιάζει αν θα τους πνίξετε (βίντεο)



"Οι Βέλγοι μας είπαν να ξαναρίξουμε τους πρόσφυγες στην θάλασσα. Οι Βέλγοι μας είπαν να πάμε ενάντια στον νόμο. Δεν μας νοιάζει αν θα τους πνίξετε» ...«Ευτυχώς κανένας από τους άλλους υπουργούς δεν το δέχτηκε"

Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Η ομάδα αλητείας του Άδωνι δεν ξέρει αριθμητική


Η ομάδα αλήθειας της ΝΔ είναι μια από τις αιχμές του δόρατος του φασισμού στην Ελλάδα.Την απαρτίζουν ακροδεξιοί προερχόμενοι από το ΛΑΟΣ και την ΠΟΛΑΝ.
Φυσικά το σύνθημα το δίνουν οι βουλευτές της ΝΔ που πλέον είναι εξ ολοκλήρου στα χέρια αυτών των ακροδεξιών.
Το πρωί ο Άδωνις τουίταρε:

Στη συνέχεια ανέλαβαν οι ομάδες αλητείας του facebook και του twitter να διαδώσουν τους γκαιμπελισμούς του Άδωνι.

Τσίπρας: Έχουμε 600 μετακλητούς υπαλλήλους.Υπουργείο Εσωτερικών: Τον Δεκέμβριο οι μετακλητοί έφτασαν τους 1901
Δημοσιεύτηκε από Ομάδα Αλήθειας στις Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016


Αν υπάρχουν ακόμη δημοκρατικοί βουλευτές σε αυτό το κόμμα θα έπρεπε χθες να αποχωρήσουν γιατί τέλος πια η ΝΔ του Καραμανλή.

Αυτόν τον Κούλη τον κερδίζει ο Τσίπρας... με τα χέρια κατεβασμένα!


Ο Κυριάκος  μιλάει ανοικτά για το δικό του αντικοινωνικό όραμα καθώς ξέρει ότι απευθύνεται σε ένα κοινό που επηρεάζεται εύκολα από την παραπληροφόρηση των ΜΜΕ και το αντισύριζα μένος τους.
Προσπαθήστε να ανοίξετε συζήτηση με ένας ΝεόΔουλο για τα τεκτενόμενα στη ΝΣ και θα δείτε ότι πάντα το γυρνάνε στον ΣΥΡΙΖΑ.
Ξέρουν ότι δεν πρόκειται με πολιτικό λόγο να κερδίσουν τις ψήφους των πολιτών και ποντάρουν στο αντισύριζα που θα βρουν πολλούς συμμάχους(από ΧΑ μέχρι Φώφη και εξωκοινοβουλευτικούς)

  • Από την άλλη, ο Αλέξης Τσίπρας δεν χρειάστηκε να κάνει τίποτα περισσότερο από αυτά που κάνει συνήθως. Ηταν και πάλι διαβασμένος, έδειξε στην κοινωνία ότι δουλεύει, παραμένει σεμνός και δεν σταματά να φέρνει στη Βουλή τους πολιτικούς του αντιπάλους, να τους εκθέτει. 
  • Γιατί εκεί, στη Βουλή, έχει τη δυνατότητα να μιλήσει στο λαό χωρίς την παρέμβαση κανενός δημοσιογράφου και χωρίς κανέναν παραπλανητικό τίτλο από πάνω. 


Το Χωνί απαντά στον Βρούτση - «Δείτε από τί γλίτωσαν οι συντάξεις των Ελλήνων» (ΒΙΝΤΕΟ)




Κατά την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή, το βράδυ της Τρίτης, στο σημείο που εκείνος αναφερόταν στις προεκλογικές δηλώσεις Βρούτση (του Σεπτεμβρίου) για το πώς θα μπορούσε ο επόμενος υπουργός να εξασφαλίσει αυτό το 1% επί του ΑΕΠ από το ασφαλιστικό, ο Γιάννης Βρούτσης, που καθόταν στα μπροστινά έδρανα του κοινοβουλίου, διαμαρτυρήθηκε λέγοντας ότι δεν έχει κάνει ποτέ αυτές τις δηλώσεις.

Συγκεκριμένα, ακούστηκε να λέει: «Στο Χωνί τα διαβάσατε;»

Ο ηλίθιος και οι πανηλίθιοι - του Κώστα Βαξεβάνη




Μεταφράζουμε λάθος τον "μονόδρομο των σκληρών μέτρων".Δεν είναι μόνο μονόδρομος τα σκληρά μέτρα αλλά και οι εφαρμοστές τους...πάνε πακέτο αυτά τα δυο για να σωθεί η διαπλοκή
,,,και μην μου πείτε ότι οι δανειστές θέλουν τον ΣΥΡΙΖΑ

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Σπίρτζης κατά Νέων:Να είστε σίγουροι,ότι θα συνεχίσουμε να «ενοχλούμε» τις «δουλειές» των αφεντικών σας



  • Να είστε σίγουροι ότι θα έχουμε συνέχεια. Να είστε σίγουροι, ότι το πάρτι της ανομίας, της διαφθοράς και της διαπλοκής θα τελειώσει και να είστε σίγουροι, ότι θα συνεχίσουμε να «ενοχλούμε» τις «δουλειές» των αφεντικών σας. Με διαφάνεια, με νομιμότητα, με καθαρούς κανόνες.
  • Προτρέπουμε λοιπόν όποιον νομίζει ότι έχει το παραμικρό στοιχείο σε βάρος μας, να πάει αμέσως στη Δικαιοσύνη. Εμείς πάντως αυτό θα κάνουμε. Προσφεύγουμε στην ελληνική Δικαιοσύνη για τα κατά συρροή και κατά σύστημα συκοφαντικά δημοσιεύματα του λασπολόγου «αρθρογράφου».

Αλήθεια,έτσι κάνουν τα αφεντικά στους υπηρέτες;



  • Τότε γιατί να του επιτεθεί δημοσίως και με τόση προσχεδιασμένη εμπάθεια ο εκπρόσωπος της μεγάλης Γερμανίας; Τον άνθρωπό του; Τον εκτελεστή των εντολών του, που στη Δεξιά τον γύρευε, και στην Αριστερά τον βρήκε; Να προσπαθεί να του μειώσει το κύρος, να τον κατεβάσει, να τον εκθέσει;  
  • Σαν να ακούω την πληρωμένη, χρυσαυγίτικη το γένος, απάντηση: Γιατί έτσι κάνουν στους υπηρέτες τα αφεντικά. Α, έτσι κάνουν; Τότε γιατί στον Παπανδρέου έδιναν τέθριππα βραβεία, για τον Παπαδήμο έγραφαν ωδές, στον Σαμαρά αφιέρωναν ύμνους, και τον Στουρνάρα τον αποκαλούσαν αγαπησιάρικα Giannis, όταν τον διέταζαν Giannis forget it; Γιατί, αντίθετα με όλους αυτούς, τον Τσίπρα τον πολέμησαν με όλα τα μέσα –από τα οποία το πιο αθώο οι προσβολές και οι χαρακτηρισμοί; Γιατί προειδοποιούσαν τους Έλληνες να μην τον ψηφίσουν, γιατί τον έστησαν στον πάσσαλο της ατίμωσης όταν πήρε την πρωτοβουλία για δημοψήφισμα, γιατί τον κοπανάνε όπου τον πετύχουν; Γιατί και τώρα, σε μια τέτοια συζήτηση, δεν έχασαν  την ευκαιρία να του επιτεθούν με τέτοιο τρόπο; Μήπως γιατί βλέπουν και ξέρουν,  αυτό που δεν θέλουν να δουν και να μάθουν κάποιοι δικοί μας; Ότι ο Τσίπρας είναι απέναντι στον Σόιμπλε και στο σόι του;


Ασφαλιστικό και η περίπτωση των δικηγόρων




  • Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία στους δικηγορικούς συλλόγους, τουλάχιστον Θεσσαλονίκης που γνωρίζω και ανάλογα είναι τα ποσοστά στην Αθήνα, το 70% των δικηγόρων δηλώνει φορολογητέο εισόδημα έως 10.000 ευρώ ετήσια. Αυτό σημαίνει ότι οι εισφορές με το νέο νομοσχέδιο θα είναι μικρότερες για την πλειοψηφία των δικηγόρων με βάση το σημερινό εισόδημα τους


Όχι πια μόνο οι μισθωτοί, όχι πλέον οι φτωχότεροι Άρθρο του υπουργού Εργασίας, Γιώργου Κατρούγκαλου, στη «Ν»




  • Αν προβλέπαμε άλλο ποσοστό για τους ελεύθερους επαγγελματίες, ή άλλη βάση υπολογισμού, θα ήταν σαν να θέλαμε να επιδοτούν οι εισφορές των μισθωτών τις συντάξεις των τελευταίων. Αρκετά όμως δεν έσυραν το κάρο, ειδικά του φορολογικού συστήματος, αυτοί που τίποτα δεν μπορούν να κρύψουν και που, σίγουρα, δεν αποτελούν τους προνομιούχους της κοινωνίας μας; Επειδή δε οι εισφορές θα υπολογίζονται στο πραγματικό εισόδημα, με τη μεταρρύθμιση εισάγεται ένα στοιχείο αναδιανομής και στο εσωτερικό κάθε κλάδου ελεύθερων επαγγελματιών/επιστημόνων. Οι πλουσιότεροι επιβαρύνονται περισσότερο, οι πιο αδύναμοι λιγότερο.

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

«Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι»



Ο όγκος της παραπληροφόρησης είναι τόσο μεγάλος που θα χρειαζόταν την δημιουργία ολόκληρου υπουργείου να αποκαθιστά την αλήθεια.Η κυβέρνηση θα έπρεπε να δημιουργήσει εξειδικευμένη ομάδα που θα απαντά στην παραπληροφόρηση και θα αναλάβει την ενημέρωση των πολιτών επί πραγματικής βάσης και γεγονότων(η ΕΡΤ έχει αποτύχει)


Όταν το ΠΑΣΟΚ μέσω του ΔΟΛ έκανε την βρώμικη δουλειά της Goldman Sachs



  • Μην αναρωτιέστε πώς ένας νεοδημοκράτης βοηθούσε το ΠαΣοΚ. Εκτός από νεοδημοκράτης, ο Πιλάβιος ήταν τραπεζικός. Προερχόταν από την Alpha Bank και εκεί επέστρεψε όταν αντικαταστάθηκε το 2009. Η Alpha Bank εξαρτάται από την Τράπεζα της Ελλάδος. Και βασικός μέτοχος της Τράπεζας της Ελλάδος είναι η Goldman Sachs. Συνεπώς, είμαστε δικαιολογημένοι αν θεωρήσουμε ότι ο Πιλάβιος είχε κάθε λόγο να εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Goldman Sachs. Κι αυτό είχε δυο τρόπους να το κάνει: πρώτον, φροντίζοντας να διατηρεί η Goldman Sachs πρωτεύουσα θέση στην αγορά τίτλων του δημοσίου και, δεύτερον, βάζοντας ένα χεράκι να πετύχει το σορτάρισμα που έκανε η Goldman Sachs στα ελληνικά ομόλογα. Με απλά λόγια, δηλαδή, οι πληροφορίες που "ανακάλυπταν" στο ΠαΣοΚ, προέρχονταν από την ίδια την Goldman Sachs.