Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Χρυσαυγίτες ακύρωσαν εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Αμύνταιο (βίντεο)


Δεν είναι μόνο αποκαλυπτικό το βίντεο για το ποιοι πρωτοστατούν στις κινητοποιήσεις των αγροτών αλλά υπάρχουν και μάρτυρες που το διαβεβαιώνουν.Στην επαρχεία όλοι λίγο πολύ ξέρουμε το καπνό που φουμάρει ο καθένας.

Το Σκάι-ξεφτίλες ξέχασε...εσύ ξέχασες; (βίντεο)



"Εγώ κάνω μια πρόταση στον κύριο Μαλέλη" λέει ο Παπαδημούλης..."στο βίντεο των ειδήσεων το βράδυ να παίξει χωρίς σχόλια πως παρουσίαζε τα αγροτικά μπλόκα ο ΣΚΑΙ το 2012 το 2013 και πως τα παρουσιάζει τώρα."
Δείτε στο πρώτο βίντεο,αμέσως μετά το δεύτερο λεπτό,την αντίδρασή των παπαγάλων του σκάει στα (ψέμματα) του Παπαδημούλη που τους έθιξαν.
Δείτε μετά στο δεύτερο βίντεο αυτά που έλεγαν και νομίζουν ότι τα ξεχάσαμε.

Νομίζουν ότι έχουμε όλοι αλτσχάιμερ αλλά η αλήθεια είναι ότι τους πιστεύουν όσοι θέλουν να τους πιστέψουν και όχι όσοι ξέρουν να βλέπουν και να κρίνουν μόνοι τους.

Φτωχοί αγρότες και τσιφλικάδες. Νέοι γιατροί και κλινικάρχες. Έχουν κοινά συμφέροντα;


Προς αποκατάσταση της πραγματικής εικόνας των μπλόκων
1.Στα μπλόκα των αγροτών υπάρχει πολύ λίγος κόσμος και αυτοί που είναι εκεί(πλην παραπληροφορημένων) δεν συμμετείχαν σε παλιότερες κινητοποιήσεις αγροτών
2.Η κινητοποίηση οργανώθηκε ήδη από το καλοκαίρι από στελέχη της ΝΔ
3.Εκτός από την αγαστή συνεργασία ΝΔ-ΧΑ υπάρχουν και ομάδες σαν αυτή του Αρτέμη Σώρρας που τριγυρνάνε εδώ και πολύ καιρό από χωριό σε χωρίο και εκτελούν συγκεκριμένη αποστολή
4.Οι πρωτοστατούντες είναι αυτοί που έτρωγαν εις βάρος των υπόλοιπων αγροτών
5.Τα κανάλια που δείχνουν μια μαγική εικόνα κινούνται από τα ίδια κίνητρα που κινούνται και οι αγρότες που πρωτοστατούν στις κινητοποιήσεις


  • Όμως το πραγματικό συμφέρον του φτωχού και μεσαίου ακόμη αγρότη είναι να πληρώσουν αυτοί που μπορούν. Για να έχει εξασφαλισμένη σύνταξη αύριο. Για να μπορέσει να κρατήσει το χωράφι του και να μην το αγοράσουν οι τσιφλικάδες. Γιατί η κοινωνική δικαιοσύνη είναι σε όφελος του.


ΣΟΚ!!! Η γυναίκα του Τσίπρα σε εταιρεία που έπαιρνε δουλειές από το δημόσιο



Αν η γυναίκα του Τσίπρα ήταν συνεταίρος με ένα πρόσωπο σαν αυτό του Παπασταύρου σε εταιρεία που έπαιρνε δουλειές από το δημόσιο τα κανάλια θα είχαν 24ωρα ρεπορτάζ για το θέμα.Οι ειδικοί (αναλυτές) των πάνελ θα ξεσάλωναν για την διαπλοκή της κυβέρνησης και οι Πρετεντέρηδες θα ζητούσαν τα κεφάλια όλων των συριζαίων επί πίνακι.
Αλλά όλα αυτά βέβαια μόνο αν ήταν κάποιος από ΣΥΡΙΖΑ η ΑΝΕΛ.

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Τους κοινωνικούς αγώνες ανέλαβαν ο Παρασύρης, το "όλον ΠΑΣΟΚ" και το "όλον ναι"...


Μόνο να σημειώσω ότι βλέποντας αυτή τη φωτογραφία, με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, τον πρόεδρο της ΟΕΒΕΝΗ και μερικούς ακόμα, πραγματικά νόμιζα πως ήταν από συγκέντρωση του "ναι"!

Η μέρα που τα κανάλια έγιναν Ριζοσπάστης - του Νίκου Μωραΐτη



Βέβαια παρόλα τα πλήρες ρεπορτάζ ξέχασαν να κάνουν έστω και αναφορά στο ότι αντιρατσιστές έδιωξαν από την συγκέντρωση μερίδα χρυσαύγουλων που ήταν μαζί με τους αγρότες και φώναζαν "ο Κασιδιάρης στη βουλή,τα τρακτέρ στην εθνική"...πράγμα που θα έπρεπε να κάνουν οι ίδιοι οι αγρότες(να τους διώξουν).Δικαιολογίες ότι έλεγαν στειλιάρι και όχι Κασιδιάρη είναι για γέλια
Επίσης δεν προβάλουν ότι στα αγροτικά μπλόκα πρωτοστατούν ακροδεξιοί και λαμόγια

Ποτέ τα ΜΜΕ της Διαπλοκής δεν είχαν καλύψει, αναλύσει και πανηγυρίσει έτσι απεργία. Ποτέ μέχρι χθες.

Ασφαλιστικό και απομείωση του χρέους,μια εξίσωση για γερούς λύτες

Ο Τσίπρας έχει διανύσει ένα μέρος της διαδρομής πάνω στην κόψη του ξυραφιού και έφτασε στο κρίσιμο σημείο όπου αν το ξεπεράσει τότε η τρόικα είναι αναγκασμένη η να αφήσει το ξυράφι η να νοιώσει και αυτή την λεπίδα του

Έχω μια ένσταση για τον ρόλο του Σόιμπλε
Η κυρίαρχη άποψη είναι ότι θέλει να μας βγάλει από την ευρωζώνη η να προωθήσει μια ευρωζώνη δυο ταχυτήτων.
Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι ο Σόιμπλε μοιάζει με τον Βαρουφάκη...είναι και οι δυο τζογαδόροι,χρησιμοποιούν το grexit ως μπλόφα για να φέρουν την διαπραγμάτευση προς το μέρος τους.Δεν είναι τυχαίο ότι ο Σόιμπλε ξαναθυμάται το grexit κάθε φορά που (ανάβει) η διαπραγμάτευση.
Όσο για τον ρόλο του ΔΝΤ δεν βγάζω άκρη.Αντιπαραθέτω και την ερμηνεία του Θάνου Δημάδη μπας και βγάλετε κάποιο συμπέρασμα.Εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Όσοι είδαν χθες τον ενικό κατάλαβαν πολύ καλά γιατί ορισμένοι δεν θέλουν τον διάλογο (βίντεο)



Από το καλοκαίρι η ΝΔ φρόντισε να οργανώσει τους προσκυνημένους σε αυτούς αγρότες με δελτία τύπου.Υπάρχουν συγκεκριμένες οδηγίες για το τι θα λένε και αυτό δεν είναι πρωτόγνωρο για τη ΝΔ αφού στο δημοψήφισμα είχε βγει στην φόρα το εσωτερικό non paper
Ακούμε τον γνωστό και μη εξαιρετέο Λίτο να λέει τα ίδια που λένε και οι φιλελέ αναλυτές ότι θα φύγουν οι επιχειρήσεις στη Βουλγαρία και φυσικά δεν παραλείπει τα γνωστά γκαιμπελιστικά για τον ΣΥΡΙΖΑ
Όσοι είδαν χθες τον ενικό κατάλαβαν πολύ καλά γιατί ορισμένοι δεν θέλουν τον διάλογο

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ - Πάρτυ παραπληροφόρησης VS Πάρτυ άγνοιας: σημειώσατε Χ (βίντεο)



Η δουλειά των δημοσιογράφων είναι να πληροφορούν τον κόσμο.
Χθες στον ενικό ο Κατρούγκαλος έκανε αυτό που δεν έκαναν τόσο καιρό ο Χαντζηνικολάου και η παρέα του...και όχι μόνο δεν το έκαναν αλλά παραπληροφορούσαν.
Πραγματικός οδοστρωτήρας ο Κατρούγκαλος επέδειξε γιατί αυτοί που πρωτοστατούν στα μπλόκα δεν θέλουν διάλογο.
...και άσε τις παπαριές Νίκο ότι σου στέλνουν (φίλοι) αγρότες παραδείγματα....δελτιά τύπου της ΝΔ σου στέλνουν οι φίλοι αγρότες

10.000 ευρώ τον μήνα στο μαντρόσκυλο του Άδωνι και εις Υγείαν των κορόιδων



Τα μαντρόσκυλα του Άδωνι-Σαμαρά-Βενιζέλου καλοπερνάνε ακόμη και τώρα εις υγείαν των κορόιδων
  • Τη στιγμή που το δημόσιο Νοσοκομείο δεν είχε λεφτά για αναλώσιμα ή γάζες και τσιρότα φρόντιζε να εκταμιεύει ποσό που άγγιζε τις 10.000 ευρώ τον μήνα για να καλύπτει τα έξοδα στην Γενεύη του Διευθυντή του Οδοντιατρικού Τμήματος, κ. Δημήτρη Κρανιά.

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

2,4 φορές παραπάνω μας κόστιζαν τα μαντόσκυλα του Άδωνι σε σχέση με τα μαντρόσκυλα του Πολάκη


Η κρατικοδίαιτη διαπλοκή χάνει σιγά σιγά την χρηματοδότησή της αλλά αυτές οι πληροφορίες δεν φτάνουν στον απλό πολίτη που χρειάζεται ένα γερό σοκ πραγματικής ενημέρωσης.

Υπεράνω κριτικής τα ΜΜΕ; - του Τάσου Παππά (εξαιρετικό)



  • Ουδείς είναι υπεράνω κριτικής και ουδείς δικαιούται να απαιτεί να μένει στο απυρόβλητο επικαλούμενος τον ρόλο του, που υποτίθεται πως είναι διαφορετικός απ’ αυτόν που έχουν οι μηχανισμοί εξουσίας.
  • Το ενοχλητικό στην όλη υπόθεση είναι ότι κάποιοι ζητούν να αντιμετωπίζονται ως ουδέτεροι και ακριβοδίκαιοι, ενώ είναι ιδεολογικά και πολιτικά ιδιοτελείς.


Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Φάμελλος:Δεν θα σταματήσουμε την προσπάθεια διαλόγου σε πείσμα όσων δεν θέλουν(βίντεο)


Στελέχη της ΝΔ από το καλοκαίρι ακόμη οργάνωναν τους αγρότες και φυσικά δεν θέλουν διάλογο αφού αυτές είναι οι οδηγίες που πήραν.
Οι πραγματικοί αγρότες που νοιάζονται πρέπει να απομονώσουν αυτά τα στελέχη αν θέλουν να έχουν δικό τους λόγο...το δικό τους συμφέρον δεν είναι το ίδιο με αυτό της ΝΔ.
....και αν θέλετε να σας πάρουμε στα σοβαρά διώξτε τους ναζί της ΧΑ από τα μπλόκα

Η Ντόρα δεν βιάζεται...στον αγώνα δρόμου (βίντεο)



Η Νέα Δημοκρατία δεν βιάζεται λέει η Ντόρα στην έναρξη της απάντησης της.Σίγουρα αυτό θα έλεγε ότι και να την ρωτούσε ο Αυτιάς καθώς ήταν προμελετημένη η απάντηση της.Όταν λέει ότι η ΝΔ δεν βιάζεται εννοεί ότι η ίδια δεν βιάζεται...και μάλλον ακούγεται ως αυτοκριτική.