Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Το αγροτικό πρόβλημα είναι το ότι πουλάει τζάμπα στο εξωτερικό και πανάκριβα στο εσωτερικό.


Υπάρχει και ένα άλλο πρόβλημα,αυτό των επιδοτήσεων που με τον τρόπο που δίνονται έχουν αποξενώσει τον αγρότη από την γη του....εγώ το λέω επιδότηση τεμπελιάς

Η Όλγα Τρέμη οδηγεί τανκ...το μέγκα-τανκ (βίντεο)


Πως να μην της βγει αυθόρμητα η επιθυμία της!!
...τανκς θέλει αντί για δημοκρατία και μάλιστα οδηγεί ένα από αυτά...το μέγκα τανκ.

Η περιορισμός της νοημοσύνης σου και όχι η πληροφόρηση είναι ο σκοπός τους


Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Μπράβο στο ΠΑΜΕ που έδιωξε τους φασίστες (βίντεο)



Προσέξτε τον εκφωνητή του ζούγκλα που δεν λέει ποιοι ήταν οι αγρότες που έδιωξαν οι του ΠΑΜΕ...οι ίδιοι φώναζαν ότι δεν είναι αγρότες αλλά ΑΙΛΥΝΕΣ.

Πριν έρθει το ΠΑΜΕ τα χρυσαύγουλα φώναζαν το γνωστό σύνθημα για την βουλή,έψελναν
τον εθνικό ύμνο,ο σεξυ αγρότης κραύγαζε Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ και γενικά ήταν μια όμορφη φασιστοπαρέα που προηγουμένως υπέβαλαν τα σέβη τους στον αρχηγό της Χρυσής αυγής
στο γραφείο του στην βουλή.

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Κλαίνε οι καναλάρχες την χαμένη τιμή της ντεκαπάζ



  • Όχι δεν υπερασπίζονται την ελευθερία και τη ρύθμιση, το δικαίωμα και την ανάγκη. Αν τους ένοιαζε η ουσία θα είχαν ρυθμίσει το τηλεοπτικό τοπίο χρόνια τώρα. Υπερασπίζονται δέκα νταβατζήδες και δεν τους βγαίνουν τα νούμερα γιατί οι άδειες είναι τέσσερις. Τόσο απλά.


Πολύδωρας: Κάτι σταματούσε το να βάλουμε τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο(βίντεο)


Αξίζει της προσοχής ποιοι από τους πολιτικούς είναι αυτοί που βγήκαν στα κάγκελα με το μέρος των καναλιών...όσοι υπερπροβάλλονται και έχουν καλή μεταχείριση από τα κανάλια.

Σημαντικά σημεία από την συνέντευξη:
Πρώτο βίντεο
Στο 2:30 για Πρετεντέρη
Στο 3:40 τι λέει το σύνταγμα για το ΕΣΡ και τον έλεγχο της ραδιοτηλεόρασης
Στο 8:00 για το κύκλωμα των (σιαμαίων)
Δεύτερο βίνεο
Στο 3:00  οι απαιτήσεις του συντάγματος πληρούνται με την τηλεόραση όπως έχει? OXI,διαστρέβλωση φρικτή,παραπληροφόρηση,χειραγώγηση του λαού

Χουντικός ο πατέρας του Τσίπρα;...ρωτάνε οι χουντικοί



Τελικά δεν είναι ο Μπαλόπουλος αλλά ο Διομήδης Αγγελόπουλος, Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ της Κυβερνήσης των Συνταγματαρχών και κυβέρνησης Μαρκεζίνη.

Μπράβο στα ELLINIKA HOAXES για την εξαιρετική τους δουλειά να ξεσκεπάζουν την παραπληροφόρηση που κυκλοφορεί πλουσιοπάροχα στο διαδίκτυο(πατήστε ΕΔΩ)

Από το 2010 και μετά μια ομάδα του στενού κύκλου Σαμαρά σε αγαστή συνεργασία με την γνωστή ομάδα του ΛΑΟΣ διαδίδουν στο διαδίκτυο αλλά και στα καφενεία ασύστολα ψεύδη.
Το γαμώτο είναι γιατί δεν επεμβαίνει η δικαιοσύνη να εξαρθρώσει αυτό το δίκτυο.

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Οι αγανακτιμένοι με το χοτ σποτ



Δεν θα πω πολλά οι φώτο μιλάνε μόνες τους.Δεν υπάρχουν αγανακτισμένοι...μόνο ναζί

Αθώος ο Ρίχτερ, αντισυνταγματικό το άρθρο 2 του αντιρατσιστικού



Φυσικά και είναι αντισυνταγματικό το άρθρο που εξυπηρετεί εθνικιστικές κραυγές.Είπαμε να γίνει αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και όχι εθνικιστικό.
Ένα πραγματικό αντιρατσιστικό νομοσχέδιο θα είχε στείλει φυλακή κάτι Χίους και θα μπορούσε κάθε Έλληνας πολίτης να καταγγείλει ακόμη και την ΕΡΤ που καθημερινά μας μοστράρει τις ανακοινώσεις μίσους της Χρυσής Αυγής....πραγματικά απαράδεκτο να ακούμε από τα κρατικά κανάλια το υβρεολόγιο των ανακοινώσεων της ΧΑ
Δηλαδή αν βγάλει ανακοίνωση η ΧΑ και καλεί τους Έλληνες σε πογκρόμ κατά των προσφ΄θγων οφείλει να το αναπαράγει η ΕΡΤ?...γιατί ουσιαστικά αυτό λένε οι ανακοινώσεις της ΧΑ.

Καθόλου περίεργο που τα μπλόκα των αγροτών ήταν παρόν στη δίκη με τη λάθος πλευρά...την αντισυνταγματική.Η δημοκρατία όσο ανέχεται τον φασισμό και την ρητορεία μίσους αργά η γρήγορα παύει να είναι δημοκρατία

Ο φασίστας


Δυστυχώς τους επέτρεψαν να τους καπελώσουν γιατί το ήθελαν...η ύπαιθρος βρωμάει φασισμό.
Είναι συνυπεύθυνοι και ουσιαστικά ζητάνε να κοπούν οι συντάξεις και οι μισθοί των υπολοίπων.
Δεν τρέφω πλέον καμία συμπάθεια για κανέναν τους.


  • Ο όχλος είναι το φυσικό του περιβάλλον και η καλύτερη φωλιά για να εκκολάψει τα αυγά του. Κι η φτώχεια, η ανέχεια, η ημιμάθεια και η οργή η πιο κατάλληλη θερμοκοιτίδα.


Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΓΡΑΒΑΤΕΣ, ΜΕΓΑΛΟΑΓΡΟΤΕΣ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΡΜΟΣ – ΕΔΩ Ο ΦΙΛΕΛΕΔΙΚΟΣ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΣ




Εξαιρετικό κείμενο αριστερίστικο μεν αλλά όχι αφελές.
Όσο για το πως θα έπρεπε,σύμφωνα με τον συγγραφέα του κειμένου,να είναι οι κινητοποιήσεις....απλά ουτοπικό

  • Οι κινητοποιήσεις είτε των τρακτέρ, είτε της γραβάτας, δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα συνονθύλευμα νεοφιλελευθερισμού και κανιβαλισμού με πρωταγωνιστή τον εθνικό κορμό της πόλης και της υπαίθρου.
  • Ένα Μαϊντάν, μια πάνω πλατεία, ένα φιλελέδικο Σύνταγμα με τους μένουμε Ευρώπη, δεν είναι μια παρεξηγημένη λαϊκή κινητοποίηση που με την παρέμβασή μας μπορεί και να στρίψει αριστερά.
  • Ο φιλελές δεν έχει ρεφορμιστικές αυταπάτες, αλλά είναι ένας συνειδητός οπαδός του νεοφιλελευθερισμού, παλεύει για τη διεύρυνση των κοινωνικών ανισοτήτων
  • Αυτός ο τύπος δεν μπορεί να είναι σύμμαχός μας σε καμία στιγμή, είναι όχι απλά λακές, αλλά και οργανικό κομμάτι του αστικού μπλοκ εξουσίας. Το καταλαβαίνετε αυτό οπαδοί της συνύπαρξης που περιμένετε να σωθείτε αγκαλιά με τα αφεντικά σας; Αντιθέτως είναι αντίπαλος και δεν μπορούμε να συνυπάρχουμε ούτε στην ίδια πλατεία, ούτε στο ίδιο κίνημα. Όποιος επιλέγει να συνυπάρχει προφανώς κάτι έχει να μοιραστεί μαζί του.
  • Ωφελείται λοιπόν η αριστερά ή οι υποτελείς τάξεις από αυτές τις κινητοποιήσεις; Η απάντηση είναι ΟΧΙ! Τις κινητοποιήσεις των αγροτών, αν κάποια πολιτική δύναμη τις αβαντάρει και ηγεμονεύει, αυτή είναι δεξιά πολυκατοικία.

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Αντεπίθεση της διαπλοκής με πρόσχημα την κοινωνική διαμαρτυρία


  • Αυτός όμως ο κίνδυνος απώλειας της λαϊκής και κοινωνικής - ταξικής νομιμοποίησης και στήριξης της ελληνικής κυβέρνησης αποτελεί και το σημείο-κλειδί των εξελίξεων. Αυτό είναι το μείζον διακύβευμα τόσο για τους δανειστές όσο και για το εγχώριο σύστημα των διαπλεκόμενων συμφερόντων. Η διάρρηξη της σχέσης αυτής θα αποτελέσει το θεμέλιο, την αφετηρία για την παλινόρθωση του πολιτικού προσωπικού που υπηρέτησε και ενσωμάτωσε ιδεολογικοπολιτικά τα Μνημόνια και ταυτόχρονα παρέδωσε την πολιτική εξουσία της χώρας στους δανειστές.
  • Η διαπλοκή διεξάγει την περίοδο αυτή τον «υπέρ πάντων αγώνα». Αφού προσπάθησε να αποτρέψει τη μείζονος γι’ αυτή σημασίας διάλυση του «τριγώνου της αμαρτίας» μεταξύ των ιδιοκτητών ΜΜΕ και μεγαλοεργολάβων με το τραπεζικό σύστημα και τους πολιτικούς - κομματικούς συνεργάτες τους, βλέπει τώρα να πλησιάζει η «στιγμή της αλήθειας».


Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Επιστροφή στη βιολογική γεωργία


Το κακό με τις βιολογικές καλλιέργειες είναι ότι χρειάζονται αγρότες με γνώση της δουλειάς τους και αγάπη για την γη τους πράγμα που δυστυχώς δεν βλέπω στους Έλληνες αγρότες που έμαθαν σε άλλες καταστάσεις

  • Αλλά και με βάση τον κοινωνικό αντίκτυπο των δύο μεθόδων καλλιέργειας η βιολογική υπερτερεί. Δημιουργεί περισσότερες θέσεις εργασίας, είναι λιγότερο επιβλαβής για την υγεία των εργαζομένων, βελτιώνει τη διατροφή τους, προωθεί την αλληλεπίδραση παραγωγών-καταναλωτών. προσφέρει καλύτερες συνθήκες για τα ζώα.
  • Περιβαλλοντικά το έδαφος των βιολογικών αγροκτημάτων αποθηκεύει περισσότερο άνθρακα, έχει καλύτερη ποιότητα, εμφανίζει μικρότερη διάβρωση. Η βιολογική γεωργία μολύνει λιγότερο το έδαφος και τα υπόγεια ύδατα, ενώ είναι ενεργειακά πιο αποδοτική καθώς δεν βασίζεται σε συνθετικά λιπάσματα ή φυτοφάρμακα.