Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Επιτέλους αλλαγή στο τιμόνι των ειδήσεων της ΕΡΤ - Σταύρος Καπάκος ο νέος διευθυντής



Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο κράτος όπου το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου των ειδήσεων τον τρώνε οι ανακοινώσεις των κομμάτων,οι ανταπαντήσεις και λεπτομερή ρεπορτάζ από τα γραφεία του κάθε κόμματος.
Ενδιαφέρει τον πολίτη τι είπε η Συγγρού,τι απάντησε η Κουμουνδούρου και τι ανταπάντησε η Συγγρού?Αποτελούν αυτά ειδήσεις?
Η μήπως αποτελούν είδηση οι υβριστικές ανακοινώσεις των ναζί και οι παπαριές του Άδωνι?

Ελπίζω ο Καπάκος να διορθώσει πολλά κακώς κείμενα εκεί στην ΕΡΤ

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Με εντολή Σαμαρά δεν πήραμε την λίστα Μπόργιανς




  • Ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο Ντύσσελντορφ στις 19 Νοεμβρίου 2012 ενημερώνει τον τότε υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη για την λίστα Μπόργιανς. Το έγγραφο χαρακτηρίζεται "εμπιστευτικό" και αποκαλύπτει ότι ο διευθυντής του γραφείου Σαμαρά (και τότε και σήμερα…) Κώστας Μπούρας έδωσε τηλεφωνική εντολή να απορριφθεί "ευγενικά"!


ΔΗΕ ΚΑΙ ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ: ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ (εξαιρετικό)



Με λίγα λόγια ο Σφακιανάκης διοικούσε μια εγκληματική οργάνωση με Τραπεζική επιχορήγηση.
Εγώ προσωπικά γνωρίζω θύμα του blogger.
Τώρα εμένα γιατί μου πάει το μυαλό και στην υπόθεση Χαϊκάλη-ξενοδοχείο Plaza(ιδιοκτήτη Βαρδινογιάννη)?
Η διαπλοκή χθες έχασε ένα πολύ μεγάλο όπλο της και αυτό θα φανεί σύντομα και στο διαδίκτυο

  • Ίσως δεν το γνωρίζετε, μα η Τράπεζα Πειραιώς και το διαπλεκόμενο αφεντικό της Μιχάλης Σάλλας, είναι στην κυριολεξία χρυσοί χορηγοί της ΔΗΕ.
  • Στα ίδια σχεδόν επίπεδα κινούνται και οι περιπτώσεις παιδεραστίας, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία των "επιτυχιών" της ΔΗΕ, η Ελλαδα ανάγεται στην πρώτη χώρα του πλανήτη με ανθρώπους που έχουν τέτοιες τάσεις, ξεπερνώντας ακόμα και τα ποσοστά ολόκληρης της υπόλοιπης ευρώπης!

Η Κλίντον νοιώθει την καυτή ανάσα του Μπέρνι Σάντερς



Πρώτη φορά από την έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας παίρνει κεφάλι σε δημοσκόπηση ο Μπέρνι Σάντερς έναντι της Χίλαρυ Κλίντον ενώ σε όλες της δημοσκοπήσεις που βγήκαν σε περίπτωση που εκλεγεί ο Μπέρνι υποψήφιος των δημοκρατικών έχει σαφές προβάδισμα έναντι του Ντόναλτ Τράμπ.

Περί Σφακιανάκη - του Κώστα Βαξεβάνη



Ο Σφακιανάκης είναι άλλη μια περίπτωση ανάδειξης προφίλ πριν αυτό το δούμε στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ...ίδια περίπτωση με αυτή του Φορτσάκη,οπότε μην πέσετε από τα σύννεφα

Κάτι που θα θιγεί τις επόμενες ημέρες είναι το κατά πόσο νόμιμη ήταν η παρενόχληση και το ψάρεμα που έκανε ο ίδιος ο Σφακιανάκης σε χρήστες του διαδικτύου και μάλιστα γράφοντας με ΚΕΦΑΛΑΙΑ γκρικιγκλις...νομίζω είναι όχι μόνο ηθικά αλλά και νομικά κολάσιμο.

Θα έχετε ΕΣΗΕΑ, αλλά θα είναι σαν να μην έχετε - Για τον αντισημιτισμό της Ελεύθερης Ώρας



Ακούω από πολλούς να υπερασπίζονται την ελευθερία του λόγου για κάτι περιπτώσεις σαν αυτής της "Ελεύθερης Ώρας" και αναρωτιέμαι τι μπορεί να σημαίνει για αυτούς δημοκρατία.
Σημαίνει άραγε δημοκρατία η στοχοποίηση λαών,κοινωνικών ομάδων,θρησκευτικών ομάδων κτλ;
Σημαίνει άραγε δημοκρατία να γράφεις ελεύθερα ανυπόστατα πράγματα;

Αν αυτοί που υπερασπίζονται αυτή την ελευθερία του λόγου τους καταλογίζονταν όλα αυτά που καταλογίζει η κάθε Ελεύθερη Ώρα σε άλλους θα έλεγαν το ίδιο;

Δεν εξοργίζομαι με την Ελεύθερη Ώρα εξοργίζομαι με όλους αυτούς τους τύπους που υπερασπίζονται αυτού του είδους της ελευθερίας του λόγου και ειδικά με αυτούς που δουλειά τους είναι ο έλεγχος της ελευθερίας του λόγου(ΕΣΗΕΑ) αλλά και με την δικαιοσύνη που ευαισθητοποιείται μόνο σε περιπτώσεις Παστίτσιου.

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Ο τιτανοτεράστιος Σφακιανάκης σας ενημερώνει για τους κινδύνους του διαδικτύου





Πέρα από τις δημόσιες σχέσεις ο Σφακιανάκης είχε μονομερείς ευαισθησίες...σοβαρά έπαιρνε μόνο καταγγελίες Χίων για να κυνηγήσει Παστίτσιους και αδιαφορούσε για υποκίνηση βίας,ρατσιστικά άρθρα,σπορά ψευδών ειδήσεων,ηλεκτρονικό ψάρεμα κορόιδων από απατεώνες κτλ

Επί ημερών του το διαδίκτυο έγινε μια χαβούζα που δρα ανεξέλεγκτα το μίσος και το ψέμα...δηλαδή οι ακρογωνιαίοι λίθοι του φασισμού.

Μεγάλη απώλεια για την διαπλοκή η απομάκρυνση Σφακιανάκη

                                                      Παναγιώτη δεν σε ξεχνάμε

Στην Ελλάδα το ηλεκτρονικό έγκλημα δρα ανεξέλεγτο και όσοι ασχολούνται με το διαδίκτυο το γνωρίζουν.Η διαπλοκή χρειάζεται το διαδίκτυο και ο Σφακιανάκης ήταν ο άνθρωπός τους.
Απορώ πως τον κρατούσε ακόμη η κυβέρνηση ενώ θα έπρεπε να ήταν από τους πρώτους που έπρεπε να διώξει κλοτσηδόν.
Ελπίζω ο νέος επικεφαλής της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος να ασχοληθεί το λιγότρο με την περίπτωση του Χίου όσο και με την σπορά ψευδών ειδήσεων από φασιστικά μπλογκς.

Θα ήθελα να δείτε προσεκτικά το βίντεο να πάρετε μια γεύση για το παρακράτος που έχει στηθεί στον χώρο της δικαιοσύνης αλλά και την σχέση του με τον τύπο.

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Λαζόπουλος όπως λέμε Τράγκας και Θέμος - Πλυντήρια της Χρυσής Αυγής




Ο Λάκης ανήκει στις τάξεις που θίγονται περισσότερο και αυτό εξηγεί πολλά..Αριστερός μεν αλλά μην του βάλεις χέρι στην τσέπη γιατί γίνεται Τούρκος...


Ο άνθρωπος το είπε ξεκάθαρα: "χέστηκα εγώ αν είναι ακροδεξιοί πάνω στα τρακτέρ,δεν με ενδιαφέρει" (14:40 του βίντεο)

Απόρρητα Έγγραφα: Έλληνες Μεγιστάνες Χρηματοδοτούν Ζημιογόνα ΜΜΕ Για Να Ελέγχουν Τη Χώρα


‘τα ιδιωτικά μέσα ενημέρωσης στην Αθήνα βρίσκονται υπό την ιδιοκτησία μίας μικρής ομάδας ανθρώπων που έχουν κληρονομήσει ή δημιουργήσει περιουσίες στους τομείς της ναυτιλίας, των τραπεζών, των τηλεπικοινωνιών, του πετρελαίου, των ασφαλειών κλπ και οι οποίοι είναι ή υπήρξαν συνδεδεμένοι εξ αίματος, γάμου ή μοιχείας με πολιτικούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους και / ή με άλλους μεγιστάνες των μέσων ενημέρωσης ή των επιχειρήσεων’.

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Paul Mason: Δεν είναι το Χρέος,είναι η Ευρωπαϊκή ελίτ που δεν μπορεί να ανεχθεί μια αριστερή κυβέρνηση



Το έχουν δηλώσει σε όλους τους τόνους ότι θέλουν την Ελλάδα στην ΕΕ αλλά με κυβέρνηση οικείων τους....αυτή την ευκαιρία όμως την έχασαν στο δημοψήφισμα και αυτός είναι ο λόγος που ο Σαμαράς παραιτήθηκε στο δημοψήφισμα και ότι στις εκλογές του Ιανουαρίου.Τώρα η κατάσταση έχει ξεφύγει από τα χέρια τους αφού με την συμπεριφορά τους δημιούργησαν θέματα συνοχής της ΕΕ.

Ένα από τα σημεία της συνέντευξης που βάζει τα πράγματα στην θέση τους είναι το:

-Το Μαξίμου αγωνιζόταν  για το «Οχι»;

   Paul Mason : «Ναι».
 
-Ο Βαρουφάκης είπε ότι ο Τσίπρας ήλπιζε να βγει το «Ναι».

   Paul Mason :«Δεν ξέρω. Εγώ μπορώ να παρατηρώ τη συμπεριφορά. Σίγουρα η ηγεσία στο Μαξίμου προσπαθούσε για το «Οχι». Ομως γι’ αυτούς «Οχι» σήμαινε να τους δοθεί ένα δυνατό στήριγμα για να διαπραγματευθούν με την Ευρώπη. Η ηγεσία ποτέ δεν πίστεψε ότι το «Οχι» ήταν μια εντολή για να σπάσει τις σχέσεις με την Ευρώπη. Καμία υπεύθυνη κυβέρνηση δεν θα έβγαινε να πει «ας σχεδιάσουμε την κατάρρευση της κοινωνίας». Το λάθος του Τσίπρα, όπως λέει στο ντοκιμαντέρ, ήταν ότι αναμετρήθηκαν σε μια φάση που δεν υπήρχαν αποθεματικά».

Πολύ γέλιο στο twitter με την γκάφα της Ομάδας Αλήθειας της ΝΔ να αποκαλύψει τα προφίλ της



Όσοι ασχολούνται έστω και ελάχιστα με το διαδίκτυο όλο και κάτι θα έχουν ακούσει για την ομάδα προπαγάνδας της ΝΔ του Σαμαρά.Αυτή η ομάδα αλητείας καθώς και το παρατηρητήριο είναι οι αιχμές του δόρατος της παραπληροφόρησης και του γκαιμπελισμού στο διαδίκτυο και εξ ολοκλήρου αποτελείται από ακροδεξιά στοιχεία των επιτελείων Σαμαρά και Άδωνι.

Μαλλιά κουβάρια ο Μπούτας με τον πασόκο Παναγή και οι παπαγάλοι αναθεματίζουν την ώρα που τους έβγαλαν μαζί

                                            Στη φώτο ο Παναγής με τον Βενιζέλο

Στο βίντεο βλέπουμε τον καβγά μεταξύ του Γενικού Γραμματέα της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών - Κτηνοτρόφων – Αλιέων, Γιάννη Παναγή και του επικεφαλής του μπλόκου της Νίκαιας Βαγγέλη Μπούτα.Γελάω με τους παπαγάλους του muga που καταλαβαίνουν ότι η εικόνα που παρουσιάζουν είναι υπέρ της κυβέρνησης και αναθεματίζουν την ώρα και την στιγμή που τους έβγαλαν μαζί στο πάνελ...όμως αυτή είναι και η πραγματική εικόνα των μπλόκων


Άργησε αλλά ήρθε η απάντηση του Παππά στις Μουρουτιές για τις άδειες



Κάτι που με την πρώτη ματιά δεν έστεκε λογικά αναπαράχθηκε απ όλα τα ΜΜΕ της διαπλοκής και όλα τα υπαλληλάκια της διαπλοκής σαν την υποτίθεται έγκυρη Μαρία Δεναξά.
Η απάντηση άργησε να έρθει καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει την μάχη της πληροφόρησης.
Αντί η απάντηση να έρθει άμεσα από τα σάιτς αλλά και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ήρθε από τον ίδιο τον Παππά.
Ελάχιστοι δουλεύουν στον ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα της πληροφόρησης και μάλιστα πολλοί που δουλεύουν στον ΣΥΡΙΖΑ δουλεύουν προς την αντίθετη κατεύθυνση...του αντισυριζα

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

Η Κρήτη των εντυπώσεων...και της πόζας


Όχι κύριοι,η λεβεντιά δεν καταγράφεται στην κάμερα αλλά στην ψυχή

  • Και όσοι το παίζουν κρητικοί ή αυτό που η φήμη ορίζει έναν κρητικό τέλος πάντων, στην πραγματικότητα είναι κάτι ξιπασμένοι υπάνθρωποι που νομίζουν πως η κρητική μαγκιά είναι τα όπλα, τα 4χ4 με τροχούς τρακτέρ και φιμέ τζάμια, οι τσαμπουκάδες και η μαστούρα.
...πως να μην θυμηθώ τον Βαγγέλη

ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ - Ρατσιστής σεκιουριτάς (βίντεο)



Έτσι αλλάζει η κοινωνία...με γενναίες πολιτικές πράξης σαν της κοπέλας


Εννοείτε ότι αν ήταν τουρίστας με διπλάσιες αποσκευές δεν θα τον πείραζε του σεκιουριτά ακόμη και αν τις τοποθετούσε στα καθίσματα(όπως συνήθως κάνουν)

Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Ο Βρυώνης συζητάει για το ETV στον Τούρκο Ιλίτζαλι…


Υποθέτουμε ότι ο Τούρκος μέσω του Βρυώνη(φίλου Σαμαρά) θα διεκδικήσει μια άδεια θεματικού περιεχομένου και όχι μια από της κύριες 4 άδειες

  • Ο Ατζούν Ιλίτζαλι διαθέτει στην Τουρκία το TV8 και δική του εταιρεία παραγωγής reality games. Ένα από αυτά είναι το «Voice», που κατευθύνεται στο E-TV, συμφερόντων Φίλιππου Βρυώνη.
  • Πάντως ο Ατζούν Ιλίτζαλι, σε πρόσφατη συνέντευξή του τόνισε ότι δεν σκοπεύει να προβάλλει ειδήσεις στον σταθμό του.