Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Κοτζιάς για Τσαβούσογλου: «Δεν παίζω μποξ, διεθνείς σχέσεις κάνω»



Η αδυναμία να πληροφορείς δίνει δύναμη στην παραπληροφόρηση.
Η παραπληροφόρηση θα συνεχίσει να κυριαρχεί όσο δεν υπάρχουν κανάλια ενημέρωσης για το ευρύ κοινό...ας μην ρίχνουμε όλη την ευθύνη στα ΜΜΕ της διαπλοκής

Όταν θέλεις να προσφέρεις ενημέρωση δεν κοιτάς τι κάνουν οι άλλοι αλλά τι κάνεις εσύ.


Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016

Ψυχορραγεί το Σύστημα – Διαπλοκή, διαφθορά, εκβιαστές, ακόμη και«πραξικόπημα»



Ξέρουν ότι μετά την άνοιξη χάνουν την δύναμη που τους δίνει η χρονική συγκυρία των συσσωρευμένων αναστατώσεων.Εκεί κάπου μετά την άνοιξη τελειώνουν όλα για την διαπλοκή και ας φροντίσει η κυβέρνηση να καυτηριάσει κάθε κεφάλι που θα κοπεί για να μην ξεφυτρώσουν άλλα στη θέση τους

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Κλαίνε όλες οι κοινωνικές ομάδες για το κλείσιμο του mega




Το mega προωθούσε αδύναμους πολιτικούς ώστε να τους έχει υποχείρια του...με αυτόν ακριβώς τον απλό τρόπο κυβερνούσε η διαπλοκή.
Μένει να δούμε αν τα νέα κανάλια θα υπηρετούν τους πολίτες η θα συνεχίσουν την ίδια τακτική




Κλείνουμε τα μάτια ή συνηθίζουμε στην βία των εικόνων;

                                                     AP Photo/Vadim Ghirda


Η δύναμη της εικόνας είναι δίκοπο μαχαίρι.
Το αρχικό σοκ των εικόνων ακολουθεί η συνήθεια αυτών των εικόνων.
Η υπερβολική προβολή της δυστυχίας και ακόμη περισσότερο τα στημένα ρεπορτάζ οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην αμφιβολία.
Η έκθεση στην βία των εικόνων φέρνει περισσότερη ανοχή όπως ακριβώς ένας πόλεμος όσο περισσότερο διαρκεί γίνεται πιο βάναυσος.
Βέβαια ούτε η πλήρης ανυπαρξία εικόνων βοηθά
Τα μάτια των προσφυγόπουλων έχουν δει την κόλαση κάτω εκεί και αυτό έχει αποτυπωθεί ανεξίτηλα στην παιδική τους ψυχή για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Υπάρχει δυο είδη δημοσιογράφων που πάνε με κακό σκοπό και όχι για να δείξουν αλληλεγγύη:
1.Όσοι θέλουν να προβάλουν την επικινδυνότητα των προσφύγων
2.Όσοι χρησιμοποιούν την δυστυχία των προσφύγων είτε για δικό τους οικονομικό όφελος είτε για μικροπολιτικούς σκοπούς.
Σκατόψυχες και οι δυο κατηγορίες

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Το σύνδρομο του Σαμψών - του Δημήτρη Ψαρρά




Το ερώτημα του Δημήτρη Ψαρρά για το τι επιδιώκει ο Ψυχάρης ενισχύεται από το δημοσίευμα για την λίστα διαφημίσεων της ΕΥΔΑΠ που δημοσίευσε ενώ δεν ήταν τίποτα άλλο παρά ένα (επιχειρηματικό) πλάνο για το 2015.Δεν ήξερε ότι θα στρέψει εναντίων του ακόμη και σαιτ σαν το iefimerida.Liberal,Zougla κτλ;
Η δικιά μου γνώμη είναι ότι θέλει να το παίξει θύμα και θα πέσει πολύ γέλιο αν μας πει στην συνέχεια ότι ήταν θύμα παραπληροφόρησης από στελέχη της ΝΔ...μ' ένα σμπάρο δυο τρυγόνια




  • Οπως σημειώσαμε χτες, η περίφημη «μυστική» συνάντηση στις 7/7/2014 είχε δημοσιοποιηθεί στην εφημερίδα «Αξία» (12/7/2014). Αν αναζητήσει κανείς το δημοσίευμα αυτό, θα διαπιστώσει ότι και τότε η «διαρροή» έγινε από τους ίδιους που ενορχήστρωσαν την προχτεσινή επίθεση.
  • Αντιγράφουμε από το επίσης ανυπόγραφο κείμενο της οικονομικής εφημερίδας που είχε τότε εκδότη-διευθυντή τον Αντώνη Πίκουλα και συντονιστή του πολιτικού ρεπορτάζ ένα άλλο πρόσωπο που ήρθε πρόσφατα στην επικαιρότητα, τον Τάκη Μουσσά:



Τους πήρε πόνος για διαφυγόντα κέρδη από τους πρόσφυγες στο Επιμελητήριο Χίου



  •  «Βασιζόμενοι στον ανθρώπινο πόνο οι διαμαρτυρόμενοι επαγγελματίες θέλουν να στηρίξουν την τσέπη τους. Γιατί τίποτα από τη στάση αυτή δεν μας πείθει ότι πρόκειται για πολίτες ευαισθητοποιημένους στα ζητήματα υγείας όλων αυτών των δυστυχισμένων ανθρώπων, που πέρα από τραγικά θύματα των πολέμων στις χώρες τους, γίνονται και θύματα της ασυνειδησίας των εκ του ασφαλούς δρώντων πολιτών που δε θέλουν να τους βλέπουν μεν -γιατί ενοχλούνται- αλλά να τους απομυζούν δε όσο αυτό είναι δυνατό».

Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

Πειθαρχική έρευνα κατά της Τσατάνη διέταξε η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου - «Ξεσυρταρώνεται» η υπόθεση Βγενόπουλου



  • Η απόφαση για τη διαταγή πειθαρχικής έρευνας από την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, ελήφθη μετά από αναφορές διαμαρτυρίας που δέχτηκε τόσο από τον υπουργό Δικαιοσύνης της Κύπρου, κ. Ιωνά Νικολάου όσο και από τον Γενικό Εισαγγελέα Κύπρου, κ. Κώστα Κληρίδη.
  • Λόγω μάλιστα της σπουδαιότητας της υπόθεσης, την πειθαρχική έρευνα θα τη διενεργήσει η ίδια η Πρόεδρος του Αρείου Πάγου, Β. Θάνου.


Ο Paul Mason αδειάζει τον Βαρουφάκη σχετικά με το ότι το Μαξίμου ήθελε να βγει το ΝΑΙ



Είναι δυνατόν ο Αλέξης να ήθελε να βγει το ΝΑΙ όταν αυτό θα ισοδυναμούσε με επιστροφή των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ?
Αυτό ισχυρίστηκε όμως ο Βαρουφάκης και φυσικά εξόργισε τον Τσίπρα όταν ρωτήθηκε επί του θέματος από τον Χατζηνικολάου χθες στον Ενικό(στο 40 λεπτό του βίντεο).Γενικά χθες ο Χατζηνικόλας δεν έκανε δημοσιογραφικές ερωτήσεις αλλά ερωτήσεις ψεκασμένων.



Θυμηθείτε που οι οπαδοί του ΝΑΙ ζητούσαν παραίτηση της κυβέρνησης.Είχαν ξεμυτίσει όλοι από τα Βόρεια Προάστια και έδειχναν θυμωμένοι(δείτε στο 7:50 του βίντεο)
Άλλωστε ο ίδιος ο Βαρουφάκης δηλώνει ότι "ο Ελληνικός λαός μας επέτρεψε να επιστρέψουμε στο τραπέζι έχοντας τεράστια διαπραγματευτική δύναμη" (14:35 του βίντεο)



Το έχουν δηλώσει σε όλους τους τόνους ότι θέλουν την Ελλάδα στην ΕΕ αλλά με κυβέρνηση οικείων τους....αυτή την ευκαιρία όμως την έχασαν στο δημοψήφισμα και αυτός είναι ο λόγος που ο Σαμαράς παραιτήθηκε στο δημοψήφισμα και όχι μετά την ήττα του Ιανουαρίου.Τώρα η κατάσταση έχει ξεφύγει από τα χέρια τους αφού με την συμπεριφορά τους δημιούργησαν θέματα συνοχής της ΕΕ.

Ένα από τα σημεία της συνέντευξης που βάζει τα πράγματα στην θέση τους είναι το:

-Το Μαξίμου αγωνιζόταν  για το «Οχι»;

   Paul Mason : «Ναι».
-Ο Βαρουφάκης είπε ότι ο Τσίπρας ήλπιζε να βγει το «Ναι».

   Paul Mason :«Δεν ξέρω. Εγώ μπορώ να παρατηρώ τη συμπεριφορά. Σίγουρα η ηγεσία στο Μαξίμου προσπαθούσε για το «Οχι». Ομως γι’ αυτούς «Οχι» σήμαινε να τους δοθεί ένα δυνατό στήριγμα για να διαπραγματευθούν με την Ευρώπη. Η ηγεσία ποτέ δεν πίστεψε ότι το «Οχι» ήταν μια εντολή για να σπάσει τις σχέσεις με την Ευρώπη. Καμία υπεύθυνη κυβέρνηση δεν θα έβγαινε να πει «ας σχεδιάσουμε την κατάρρευση της κοινωνίας». Το λάθος του Τσίπρα, όπως λέει στο ντοκιμαντέρ, ήταν ότι αναμετρήθηκαν σε μια φάση που δεν υπήρχαν αποθεματικά».

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Ο Πασόκος δικηγόρος αποκαλύπτει ότι ο επικεφαλής της παράταξης ΤΟΥ είναι μάρτυρας υπεράσπισης του Μιχαλολιάκου


Μετά αναρωτιόμαστε γιατί καθυστέρησε η δίκη της ΧΑ...


Ο Πασόκος δικηγόρος(Βασίλης Κατσαφάδος)καταγγέλλει ότι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου της δικιά ΤΟΥ παράταξής(δημοκρατικής...
Δημοσιεύτηκε από Giannis Athanasios Papas στις Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

Βλέπουμε τρία ονόματα,τα δύο καταγγέλονται από το τρίτο ως μάρτυρες υπεράσπισης του Μιχαλολιάκου στην δίκη της ΧΑ.

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Διέσυρε την χώρα ο Γεωργιάδης στο Delphi Forum και τώρα τρέχουν να ζητούν συγγνώμες για το Τσίρκο!


  • Στην ομιλία του στο Φόρουμ ο κ. Γεωργιάδης παρομοίασε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με την «Ωραία Ελένη» του Ομήρου,  τον αποκάλεσε  «τυχοδιώκτη», ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει απαξιωτικά και για το πρόσωπο της Τασίας Χριστοδουλοπούλου.



Χέστηκε ο Λαζόπουλος...με τους εμπρησμούς στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων




..και επειδή εγώ δεν είμαι πεφτωσυννεφάκιας θυμάμαι πολύ καλά τι είπες Λάκη (δείτε ΕΔΩ)

Λοιπόν παιδάκια αρκετά με όλους τους πεφτωσυννεφάκηδες
Πρέπει να τα λέμε έξω από τα δόντια και ας στεναχωρήσουμε μερικούς.
Θυμάστε όταν κλείσατε τα αυτιά σας και ΔΕΝ ακούσατε τον Λαζόπουλο να λέει:
"χέστηκα αν είναι ακροδεξιοί πάνω στα τρακτέρ"
ΟΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΛΑΚΗ...ΧΕΣΕ!!!