Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Η αλήθεια πίσω από τον "βιασμό" στην Ειδομένη



  • Ο έως τότε ύποπτος παραδόθηκε στην αστυνομία και ανακρίθηκε με την βοήθεια διερμηνέα, όπως επίσης και το ανήλικο κορίτσι, το οποίο όμως αρνήθηκε ότι δέχθηκε επίθεση κι έτσι ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος.
  • Είναι πάντως απορίας άξιο, για ποιον λόγο συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης, δεν φρόντισαν ποτέ να διορθώσουν την «είδηση» του βιασμού, ακόμη κι όταν έγινε γνωστό ότι αυτή είναι ψευδής. Φαίνεται πως όταν η η πραγματικότητα δεν συμφωνεί μαζί τους, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα. 

Έδωσε φοροφυγάδες και μεγαλοκαταθέτες



  • ...τα νέα δεδομένα εξετάζονται επιπλέον πληροφορίες για την εμπλοκή πολύ γνωστού πολιτικού προσώπου εν ενεργεία, ο οποίος μάλιστα έχει διατελέσει και αρχηγός κόμματος. 
  • ...φιγουράρουν μεγάλα ονόματα της πολιτικής ζωής του τόπου, συγγενείς πρωτοκλασάτων στελεχών, μεγάλων και ιστορικών παρατάξεων, αλλά και επιφανείς επιχειρηματίες.
  • Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, πρώην υπουργός, συγγενείς πρώην προέδρων κομμάτων, φίλοι και συνεργάτες.

Ο δημοσιογράφος τον οποίο βασάνισε και δολοφόνησε η συμμορία του Σούρλα στον Βόλο. Τον άφησαν άταφο να τον φάνε τα όρνεα! Κώστας Βιδάλης, η άγνωστη ιστορία ενός ηρωικού ρεπόρτερ...



  • Ο Βιδάλης δεν γύρισε να περιγράψει την επίγεια κόλαση στη Θεσσαλία. Η φρικιαστική όμως εκτέλεση υπήρξε πιο εύγλωττη από κάθε γραφτή περιγραφή της....


Γρηγόρης Σούρλας: Ένα όνομα συνώνυμο της κτηνωδίας,του σκοταδισμού και του πλιάτσικου


Να ακυρωθεί η εκδήλωση για τον δωσίλογο Γρ.Σούρλα στα Φάρσαλα


  • Από τα σπουδαιότερα "κατορθώματα του"ήταν η απαγωγή του εισαγγελέα πρωτοδικών Λάρισας Χ.Πατακιά και η κτηνώδης δολοφονία του δημοσιογράφου του Ριζοσπάστη Κ.Βιδάλη.
  • Ένα ανθρωπόμορφο κτήνος , ένας αγροίκος, ένα αμόρφωτο και άξεστο ανθρωπάκι, ένας διαταραγμένος δολοφόνος,πειθήνιο όργανο των εχθρών και κατακτητών αυτού του τόπου,ένας φασίστας.


Απόρρητο έγγραφο:Μέχρι και οι Άγγλοι είχαν πάθει πλάκα με το θράσος της συμμορίας Σούρλα


Αυτή την συμμορία που δεν διαφέρει σε τίποτα από τις μεθόδους των τζιχαντιστών ΙΣΙΣ θα τιμήσουν σε εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου την Κυριακή στα Φάρσαλα.
Τρομοκράτες με όλη την σημασία της λέξης,εκβιαστές,βιαστές,λήσταρχοι,συνεργάτες των ναζί,προδότες του ελληνικού λαού...τίποτα λιγότερο.
Αυτούς τιμούν σήμερα όλοι οι πατριδοκάπηλοι Εφιάλτες σαν τον Πλεύρη,τον Άδωνι,τον Βορίδη,τον Φαήλο,τον Κασιδιάρη

Να ακυρωθεί η εκδήλωση για τον δωσίλογο Γρ.Σούρλα στα Φάρσαλα





Για την εκδήλωση έχει δημιουργηθεί το χάσταγκ  #Sourlas_dosilogos  στο twitter 
Τα εγκλήματα της συμμορίας Σούρλα είναι γνωστά στην περιοχή και είναι ντροπή για την πόλη μου να γίνεται εκδήλωση γι αυτό το κάθαρμα.
Χαρακτηριστικό σχόλιο φίλου και δημοσιογράφου:
Menelaos Kat 
"Την Κυριακή 20 Μαρτίου παρουσιάζεται στα Φάρσαλα ένα βιβλίο αφιερωμένο στο δολοφόνο του παππού μου Βασίλη Καραγιώργου, τον διαβόητο Σούρλα. Ο περιβόητος Πλεύρης είναι μεταξύ των ομιλητών της εκδήλωσης. Η μάνα μου ήταν μόλις 4 μηνών,όταν ο πατέρας της δολοφονήθηκε από τα πρωτοπαλίκαρα του Σούρλα. Σήμερα, τόσες δεκαετίες μετά, έχει συγχωρήσει αυτούς που δεν της επέτρεψαν να γνωρίσει τον πατέρα της, αλλά δεν ξέχασε, ούτε θα ξεχάσει ποτέ. Εκεί, στη γενέθλια πόλη, έχουν ξεχάσει άραγε;"

                              NΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

                                         Η ανακοίνωση της εκδήλωσης

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Η μονταζιέρα του Μουρούτη μετακόμισε στον enikos του Χατζηνικολάου





Όπως βλέπετε μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να μην παρερμηνευτείς...να μην μιλάς καθόλου.

Πολλοι υποστηρίζουν ότι πρέπει να προσέχουν τι λένε οι κυβερνητικοί για να μην δίνουν αφορμές.Είναι εφικτό όμως όταν αυτά που λες μπορούν να απομονωθούν και να χρησιμοποιηθούν από τους ΟΝΝΕΔίτες που διαθέτουν όλα τα ΜΜΕ παραπληροφόρησης?

Και μια συμβουλή στον Χατζηνικολάου:
Αντί να πληρώνεις τα τσιράκια σου στο σάιτ του ενικός στείλε τον λογαριασμό στον Κυριάκο.

Το κομμένο βίντεο του enikos σε άρθρο με τίτλο :"Η δήλωση του Αλεξιάδη που θα συζητηθεί: Τελείωσαν τα άσχημα, έρχονται τα χειρότερα - BINTEO"



Για υποκίνηση μίσους δικάζεται ο βουλευτής Βίλντερς, που ήθελε "λιγότερους Μαροκινούς" στη χώρα του...στην Ελλάδα κύριε;



Εδώ στην Ελλάδα δηλώσεις σαν αυτή του Βίλντερς μας φαίνονται πταίσματα μπροστά σε αυτά που ακούμε από του τους Χίους,τους Θέμους αλλά και στα κρατικά κανάλια μέσω των ανακοινώσεων της ΧΑ.
Νομοθεσία υπάρχει αλλά κατά τα άλλα φασιστική είναι η Ευρώπη που δεν επιτρέπει τέτοιου είδους δηλώσεις...εδώ είναι άποψη και ελευθερία του λόγου ο ρατσισμός και το μίσος.
Όχι κύριοι δεν φταίει η ΕΣΗΕΑ όταν στην ίδια την βουλή ακούμε πολύ χειρότερα(και όχι μόνο από την ΧΑ) από αυτά που είπε ο Βίλντερς η ο Συνοδινός στην ευρωβουλή και εκδιώχθηκε από τον Σούλτς


  • "Η ελευθερία της έκφρασης είναι θεμελιώδης αρχή αλλά όχι κάτι απόλυτο, συνοδεύεται από υποχρεώσεις και ευθύνες", δήλωσε ο εκπρόσωπος της εισαγγελίας Βούτερ Μπος. "Ο ρατσισμός και το μίσος για τους ξένους συνιστά άμεση παραβίαση των ελευθεριών που απολαμβάνουμε σε μια δημοκρατική κοινωνία".


Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Κίτρινη δημοσιογραφία και Πρώτο Θέμα με αφορμή τη «Μακεδονία»



Αν και σκληρός ο ανταγωνισμός ο Θέμος προηγείται με άνεση ... σχεδόν 60%


  • Ενδεικτική ήταν η αντίδραση της ανταποκρίτριας του Mega και της Real στη Γαλλία Μαρίας Δεναξά.Σε μήνυμά της στο Twitter έγραψε: «Κίτρινη δημοσιογραφία=> Το “επίσημο ανακοινωθέν” από συνάντηση Ευρωπαίων Σοσιαλιστών με την λέξη Μακεδονία, είναι η απομαγνητοφώνηση ομιλίας Ολαντ!»


Το "σφάλμα" Μουζάλα και οι λίθοι του "πατριωτισμού"


Και για να εστιάσουμε ξανά: Σε όλη αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, το τελευταίο που θέλουμε είναι μία ακόμα γερή τροφοδοσία στους εθνικιστές νεοναζί που έχουν κατακλύσει τη χώρα... 
Στις καμπάνες κινδύνου που ηχούν κάθε μέρα, κάποιοι όχι μόνο κλείνουν τα αυτιά τους, αλλά ξεφωνίζουν τόσο δυνατά, ώστε να χάνεται ο ήχος τους...


Γράφει ο Κλέαρχος Δημητριάδης



Ειλικρινά, αδιαφορώ και δεν έχω και καμία διάθεση να υπερασπιστώ τους "Σκοπιανούς" ή "Fyromάδες" ή "Μακεδόνες" καραφασίστες, που αφήνουν με αμέριστη έπαρση και αλαζονεία ανθρώπους να πεθαίνουν έξω από την πόρτα τους για να "προστατέψουν" το "ελιτίστικο" κράτος τους... Ούτε με ενδιαφέρει να λύσω το θέμα της καταγωγής τους, την οποία δείχνουν καθημερινά, την ώρα που αποκαλούν τα λασπωμένα προσφυγάκια ως "επικίνδυνους τζιχαντιστές"...

Θα υπερασπιστώ, όμως, μέχρι εκεί που δεν με παίρνει, την αδικία εις βάρος του συντρόφου Μουζάλα, ο οποίος, παρά την μοναδική του προσπάθεια να δώσεις τέλος στην ανθρώπινη ταλαιπωρία, έχει πέσει ξαφνικά θύμα της μικροπολιτικής των ακροδεξιών, που πουλάνε πατριωτικές κορώνες για να θρέψουν το ερπετό του ναζισμού... Κι εκεί θα εστιάσω...

Εδώ ο κόσμος καίγεται…



Μην ψάχνετε να βρείτε εξήγηση στο τι αποσκοπούσε ο Πάνος όταν έκανε το περίφημο τιτίβισμα...απλά πρώτα τιτίβισε και μετά σκέφτηκε.
Πραγματικά θα ήθελα να μάθει από το πάθημά του ώστε άλλη φορά να βάζει πρώτα το μυαλό του να δουλέψει πριν τιτιβίσει...όμως χλωμό το βλέπω....εδώ ακόμη ελπίζει σε Καραμανλή.
Πάνο έχασες κάτι που δύσκολα θα το ξανακερδίσεις...την εμπιστοσύνη.

  • Σε τι αποσκοπείτε, λοιπόν, μάλλον μόνον ο ίδιος γνωρίζετε. Κλείνοντας, θ’ αναφέρω πως σ’ ένα παράλληλο σύμπαν ή σε κάποια άλλη εποχή, μπορεί να συμφωνούσα με τη στάση σας. Όμως σήμερα, τώρα, δεν είναι δυνατόν να το πράξω. Δεν γίνεται να μη σας θέσω προ των ευθυνών σας, από τη στιγμή που ο τόπος βράζει, κι εσείς είχατε αναλάβει την υποχρέωση να παλέψετε γι’ αυτόν και όχι να τον βάλετε σε νέες περιπέτειες…

Καραμέρος για Πατούλη: Γυρνά με μια σύριγγα στο χέρι και εμβολιάζει προσφυγόπουλα στις κάμερες



Τουλάχιστον ο Πατούλης δεν πέρασε στην απέναντι όχθη όπως έκαναν αρκετοί γαλάζιοι δήμαρχοι.
Αυτό έμαθε να κάνει και αυτό κάνει.
Μπορεί να είναι βλαχοδήμαρχος αλλά δεν φτάνει στην σκατοψυχία.
Έστω και για προσωπική ανάδειξη προσφέρει και ας είναι με αυτόν τον άκομψο τρόπο.

«Γαλάζιος» πρώην δήμαρχος συνελήφθη για παράνομη μεταφορά μεταναστών


Στην εξάρθρωση κυκλώματος που μετέφερε παράνομα μετανάστες από το μικρό αεροδρόμιο του Μεσολογγίου σε άλλες χώρες της Ευρώπης προχώρησαν χθες αστυνομικοί της ασφάλειας από την Αττική και Αχαΐα.

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Οργή στην Κύπρο για τη συνέντευξη που έδωσε στο ΡΙΚ ο Νότης Σφακιανάκης



  • Κρατική τηλεόραση έγινε προαγωγός του ρατσισμού, στο όνομα της ελευθερίας του λόγου, έστω και αν ο ρατσισμός είναι από τη φύση του εχθρός της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Είναι γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο που η ευρωπαϊκή και κυπριακή νομοθεσία απαγορεύει την διακίνηση θέσεων που εξωθούν στο μίσος και τη βία, γεγονός το οποίο συνειδητά παραγνώρισε το ΡΙΚ παραβιάζοντας την σχετική νομοθεσία.

Οι "άγιες" διαδρομές μιας σχέσης...Ψυχάρη-Βγενόπουλου



  • Την υπόθεση αυτή έθεσε στο αρχείο η εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη, με τη γνωστή συνέχεια...

Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Επαγγελματίες κάθε είδους εκμεταλλεύονται το δράμα των προσφύγων

και επειδή κάποιοι θέλουν να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες ας δούμε τον ίδιο τον φωτογράφο να μας λέει ορισμένα πραγματάκια που οι δημοσιοκάρφοι απέκρυψαν για να αφηγηθούν την δικιά τους αυθαίρετη ιστορία
Αλέξανδρος Αβραμίδης:
"Την φωτογραφία την τράξηξα στις 6-03-2016 στην Ειδομένη και εικονίζει ένα ζευγάρι προσφύγων να κάνει μπάνιο το μικρό παιδί τους.ΔΕΝ ξέρω την ακριβή ΗΛΙΚΙΑ του και ΠΟΤΈ και πουθενά ΔΕΝ ανέφερα ότι γεννήθηκε μέσα στην σκηνή"
Διαβάστε ΕΔΩ όλη την πραγματική ιστορία του νεογέννητου,της Μπάγιαν