Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Ρομπότ μετατράπηκε σε φασίστα παίρνοντας πληροφορίες από το διαδίκτυο



Το πείραμα της Microsoft δυστυχώς δεν αποσύρθηκε αλλά εφαρμόζεται στους εκατομμύρια ανυποψίαστους χρήστες του διαδικτύου.

Ειδικά στην Ελλάδα το διαδίκτυο ακολουθεί επικίνδυνους ατραπούς στα πλαίσια της ελεύθερης έκφρασης....ελεύθερη έκφραση είναι ο ρατσισμός,η διασπορά ψευδών ειδήσεων,ο αντισημιτισμός κτλ.

Δυστυχώς μια ολόκληρη γενιά μεγαλώνει όπως ακριβώς το ρομπότ της Microsoft και θα έχει την ίδια κατάληξη όσο ο φασισμός αποτελεί άποψη και διαδίδεται αυτή η (άποψη) μέσω του διαδικτύου.

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Πρωτοφανής προβοκάτσια με "παρουσιάστρια" της ΕΡΤ με μαντίλα - Γιατί δεν επεμβαίνει η νομική υπηρεσία της ΕΡΤ;


Η πλαστή φώτο προήλθε από "Το Παρατηρητήριο" που μαζί με την "ομάδα Αλήθειας" αποτελούν τα κυρίως προπαγανδιστικά όργανα της ΝΔ.
Οι μέθοδοι προπαγάνδας της ΝΔ είναι πολύ πιο κοντά στους ναζί απ ότι η ΧΑ που άλλωστε είναι προϊόν της ίδιας της ΝΔ του Σαμαρά 

Αν υπάρχει νομική υπηρεσία στην ΕΡΤ αυτή δεν είναι η δουλειά για την οποία πληρώνεται?

Μπάμπης: "Οι ευρωπαίοι έχουν κατεβάσει τα παντελόνια στον Τσίπρα"(βίντεο)



Τώρα πως φτάσαμε από το "ελπίζω το ταμείο να κρατήσει αρκετά γερά" στο "κατέβασαν τα παντελόνια" μόνο ο εντολέας Μπάμπη το ξέρει.
Δύσκολα πιστεύει κανείς ότι είπε αυτά και άλλα πολλά ο Μπάμπης αν δεν τον ακούσει με τα ίδια του τα αυτιά.
...μάλλον πήραν απόφαση ότι τους τελείωσε η αριστερή παρένθεση και ετοιμάζονται να γίνουν αυλοκόλακες

Μέχρι και ο ΣΚΑΪ έκοψε τον Μπογδάνο! (video)



Την εκπομπή του Μπογδάνου την βλέπουν μόνο όσοι θέλουν να τον βρίσουν και παρόλα αυτά τον κρατάει το Σκάει αποδεικνύοντας ότι ούτε καν τους νόμους της αγοράς δεν τηρούν.
Φαντάζομαι ότι η αναφορά του Μπογδάνου στο φασιστικό σάιτ έκλεισε με κανένα εκατοστάευρω...
Αξίζει να μπείτε στο σαιτ να δείτε πως ένα σάιτ με ελάχιστους αναγνώστες παίρνει διαφημίσεις


Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Η ουσία της υπόθεσης - του Θανάση Καρτερού



Η ουσία της υπόθεσης είναι ότι δύσκολα θα βρεις δημοκρατικό πολίτη στην δεξιά
Η δεξιά όχι μόνο δεν ακούει τα επιχειρήματα(προφανώς αδυνατεί να τα κατανοήσει) αλλά ούτε καν επιτρέπει να ακουστούν όταν αυτή κυβερνά


  • Ηθικό και πολιτικό δίδαγμα; Κανένας δεν άκουσε την ουσία της υπόθεσης. Δεν μπόρεσε ο έρμος ο κατηγορούμενος να πει ποια ήταν η έρμη ουσία της έρμης υπόθεσης. Τους βόλευε τους στρατοδίκες, αντί για την ουσία της υπόθεσης, να ορμήσουν με εφ' όπλου λόγχη κατά των λέξεων.


Κυριακή 20 Μαρτίου 2016

Παραμύθα - Πέθανε από την πείνα, ετών 16, στην Πλατεία Αμερικής




Το επιχείρημα του "δεν είμαι ρατσιστής αλλά..." είναι ότι εδώ πεινάνε οι Έλληνες και εμείς κοιτάμε τους πρόσφυγες. Για να έχει βάση το επιχείρημά τους πρέπει να το συνδέσουν με γεγονότα και αν δεν υπάρχουν να τα εφεύρουν.
Στην περίπτωσή μας όχι μόνο εφηύραν γεγονός αλλά και το έβγαλαν από την κατάψυξη αφού πρόκειται περί πλαστής είδησης από το 2013 που επιστρατεύτηκε τις τελευταίες ημέρες από τα συνήθη ψεκασμένα(ακροδεξιά) ιστολόγια