Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

Τα χειροκροτήματα που εξόργισαν τον Οικονόμου του Σκάι (βίντεο)



Ανίκανοι να καταλάβουν το πόσο έχουν εξοργίσει τον κοσμάκι επιμένουν στο αφήγημα τους αντί να ευχαριστούν την τύχη τους που δεν τους πήραμε ακόμη με τις πέτρες.
Βέβαια αποτελεί όνειδος για τους κυβερνητικούς που πάνε στα πάνελ τους για να απολογηθούν ενώ πίσω από την πλάτη τους χλευάζουν.
Οποιοσδήποτε σέβεται τον εαυτό του και τους συντρόφους του δεν θα ξαναπατούσε στην εκπομπή αυτού του λεχρίτη.

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Συμπέρασμα:Το twitter τρομοκρατεί τους ηρωικούς υπερασπιστές της ελευθερία του λόγου



Όσο συνεχίζουν αυτά τα πρόσωπα να διαφεντεύουν την ενημέρωση η κρίση δεν θα έχει τελειωμό.
Ο μόνος τρόπος να σβήσουν είναι να δημιουργηθούν νέα ΜΜΕ χωρίς ίχνος από αυτούς τους Πρετεντέρηδες




Καθημερινές μικρές παραπλανητικές λαθροχειρίες της διαπλοκής - του Δημήτρη Τρίμη




  • Στις 31 Μαρτίου 2016 λοιπόν, υποτίθεται ότι τα δαιμόνια ελληνικά Μέσα βρήκαν μελέτη του ΟΟΣΑ στην οποία δήθεν αποδεικνύεται πως ο Έλληνας μισθωτός πληρώνει «σε φόρους και εισφορές το 60% του μισθού του» Πού το είχαν βρεί αυτό; Είναι «απλό», πουθενά: Διέπραξαν εν ψυχρώ το αδίκημα της λαθροχειρίας με ιδιοτελή σκοπό την εξαπάτηση του κοινού τους. Πρόσθεσαν δηλαδή αυθαιρέτως περίπου 20 ποσοστιαίες μονάδες στα αποτελέσματα


Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Γιούχαραν τον Μητσοτάκη στην παρέλαση της Νέας Υόρκης!


Η γραμμή θέλει «τον εν αναμονή πρωθυπουργό» να έχει γίνει δεκτός με ενθουσιασμό από την ομογένεια, η δε τελευταίας στιγμής πρότασή του – αστεία όσο κι’ο ίδιος – περί ψήφου των αποδήμων να έχει ενθουσιάσει! Η παρέλαση, η οποία είχε ακόμη λιγότερο κόσμο από πέρυσι, παρουσιάστηκε ως «μπλε λαοθάλασσα», «βροντερό παρών» του Ελληνισμού και τα γνωστά χιλιοειπωμένα και τετριμμένα. Μην τους πιστεύετε!