Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Ο Δήμος Μούτσης μας λύνει την απορία πως στόκοι σαν το Άδωνι κατέχουν πτυχία και άμουσοι παίρνουν καλλιτεχνικές δουλειές



Δεν λέει κάτι νέο ο Δήμος καθώς υπάρχουν αναπάντητα ερωτήματα που έχουν μόνο μια λογική εξήγηση για το πως καταφέρνουν στόκοι να παίρνουν πτυχία και άμουσοι καλλιτεχνικές δουλειές.

Ο Σαμαράς είχε τον Χρύσανθο και ο Μητσοτάκης έχει τον Θεοδωρικάκο του



Όλοι θυμόμαστε τον Πρετεντέρη να ζητά επίμονα από τον Κυριάκο να βγει στα κάγκελα ζητώντας εκλογές(μέχρι εκείνη την συνέντευξη ο Κυριάκος ήταν επιφυλακτικός)

Χαρακτηριστικό σημείο της συνέντευξης(33:25) είναι όταν ο Κυριάκος λέει:"εγώ δεν πρόκειται να αναλώσω τις δυνάμεις και την ενέργειά μου να βαράω ένα ταμπούρλο και να ζητάω εκλογές".
Αμέσως μετά την συνέντευξη ο Κυριάκος διέψευσε τον Κυριάκο βγαίνοντας με ταμπούρλα να ζητά εκλογές ενώ όπως ο ίδιος είπε στην συνέντευξη "και να σας έλεγα αύριο ότι ζητάω επίμονα εκλογές τι θα άλλαζε?Θα άλλαζε τίποτα?"

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Αντίο Μαρία...


Αυτός ο δολοφόνος με την γραβάτα κυκλοφορεί ελεύθερος στο ελληνικό κοινοβούλιο υπό την προστασία της Φώφης

  • Πήγαν τα κορίτσια στο υπόγειο της Γ' πτέρυγας του Κορυδαλλού αντί να τα φροντίσουν στα νοσοκομεία. Τους πέταγαν το φαγητό από τα κάγκελα και εκείνα την ίδια ώρα κατάπιναν μπαταρίες.

Στην καταπολέμηση του βρώμικου χρήματος στην αγορά ακινήτων δεσμεύτηκε το Λονδίνο



Τα λόγια και οι υποσχέσεις ήρθαν μετά την αποκάλυψη των "Panama Papers" και θα μείνουν λόγια όταν αυτά εκφέρονται από ανθρώπους που είναι μέσα στα "Panama Papers".

Τετάρτη 11 Μαΐου 2016

Περί καταστολής γενικώς και ειδικώς

             Αγροτικές κινητοποιήσεις, Φεβρουάριος 2013 (και όχι 2016) για να μην ξεχνιόμαστε


  • Για πολλούς ο διαχωρισμός της βίας σε κρατική - κατασταλτική και σε "μαμή της Ιστορίας" θεωρείται αυτονόητη.
  • Αυτό που δεν ισχύει ως αυτονόητο είναι ότι δεν μπορεί ο καθένας ή η κάθε ομάδα - συλλογικότητα να αυτοχρίζεται "μαμή της Ιστορίας".


Μένουμε... Παναμά


Η νέα λίστα Παναμά έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες και με το παραπάνω ενδείξεις ότι ο επιχειρηματικός κόσμος στην Ελλάδα αποτελεί μια εγκληματική οργάνωση που πρέπει να ξεριζωθεί εξολοκλήρου καθώς κανείς υγιής επιχειρηματίας δεν μπορεί να επιβιώσει σε αυτό το περιβάλλον που έχει στηθεί από την εγκληματική οργάνωση.

Να διαβαστεί το άρθρο με προσοχή και θα αποκομίσετε μια πλήρη εικόνα του μεγέθους διαφθοράς

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Η στείρα και επικίνδυνη «αριστερή» αντιπολίτευση και το παράδειγμα της Ισπανίας


Στην Ισπανία οι εκεί σοσιαλιστές αυτοκτόνησαν όταν κατά την διάρκεια των ερευνητικών εντολών για σχηματισμό κυβέρνησης προτίμησαν να συμμαχήσουν με τους Ciudadanos που είναι σαν το δικό μας Ποτάμι...φαίνεται ότι τα παθήματα του ΠΑΣΟΚ δεν έγιναν ακόμη μαθήματα για κάποιους.
Τόσο οι νέες δημοσκοπήσεις όσο και η τάση των ψηφοφόρων δείχνει ότι η συμμαχία Podemos-ενωμένης αριστεράς θα είναι άνετα δεύτερο κόμμα και θα δώσει την μάχη για την πρωτιά.

  • Το «Ναι» της Ενωμένης Αριστεράς στην εκλογική συνεργασία με τους Podemos, ενόψει της κάλπης της 26ης Ιουνίου στην Ισπανία, είναι μία είδηση που θα πρέπει να προκαλέσει προβληματισμό σε κάθε Έλληνα πολίτη, ο οποίος θέλει να αυτοπροσδιορίζεται αν όχι ως αριστερός, τουλάχιστον ως προοδευτικός.

Δευτέρα 9 Μαΐου 2016

Panama Papers: Η Πηγή ζητά διώξεις δικηγόρων και προστασία των πληροφοριοδοτών




  • Κατά μέσο όρο οι δικηγόροι είναι τόσο διεφθαρμένοι που είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρξουν σαρωτικές αλλαγές στο επάγγελμα, πολύ περισσότερο σε βάθος από όσες σήμερα βρίσκονται στο τραπέζι συζήτησης
  • Τεκμηριωμένοι πληροφοριοδότες που εκθέτουν αναμφισβήτητες ατασθαλίες, είτε είναι γνώστες εκ των έσω είτε όχι, αξίζουν ασυλία από τις κυβέρνησεις αντί τιμωρίας, τελεία και παύλα.


Κυριακή 8 Μαΐου 2016

κερδίσαμε ή χάσαμε κύριοι συνδικαλιστές;


Αυτό που μετρά είναι ότι οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι δεν προστάτεψαν την δημοσιογραφία και έχουν δώσει όλα τα δικαιώματα στον κόσμο να τους φτύνει.Ας μην ζητάνε λοιπόν την στήριξη του κόσμου και να μας κουνάνε και από πάνω το δάκτυλο για κοινωνικό αυτοματισμό και τσουβάλιασμα του χώρου τους


Διαβάστε επίσης το: Ψιτ… συνάδελφε! (δημοσιογραφικό και πένθιμο)
καθώς και το: Oι πανάσχετοι της ΕΣΗΕΑ δεν ξέρουν να διαβάζουν ούτε έναν απλό πίνακα


  • Όμως, είναι η ώρα του απολογισμού. Είναι η ώρα που η συνδικαλιστική μας ηγεσία πρέπει να μας εξηγήσει τι χάσαμε και τι κερδίσαμε. Και για να μην χάνει χρόνο, το τι χάσαμε το γνωρίζουμε.
  • Ας περιοριστεί λοιπόν να μας πει, τι κερδίσαμε.
  • Εκτός φυσικά, από το φτύσιμο του κόσμου…