Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Αρχισυντάχτης:"όσο περισσότερο αγνοείς ένα θέμα τόσο καλύτερα γράφεις γι'αυτό".

"όσο περισσότερο αγνοείς ένα θέμα τόσο καλύτερα γράφεις γι'αυτό"
...και φυσικά αυτή η ατάκα του αρχισυντάκτη περιγράφει τι εννοούν αξιοκρατία οι φιλελέ(ή αξιοπαστία σύμφωνα με τον Κυριάκο)...αν δεν είσαι από την ίδια πάστα δεν είσαι άξιος.
Απλά δείτε την ασχετοσύνη αυτών που δουλεύουν στις γαλέρες σάιτ όπως του Ενικός του Χατζηνικολάου



  • Ο κανόνας του αρχισυντάκτη του Φρέντυ Γερμανού έχει πια πλήρως γενικευθεί. Δημοσιογράφοι, σχολιαστές, θεατές και τηλεθεατές, σύμβουλοι πολιτικών, αρχηγοί κομμάτων και ένας ολόκληρος εσμός ημιμαθών και προχειρολόγων, δεξιών, κεντρώων και (δυστυχώς) αριστερών αναπαράγει με απίστευτη ελαφρότητα ό,τι καταλαβαίνει.


Τι ΔΕΝ είπε ο Κυριάκος στον Πούτιν



Μπορεί να μην του είπε αυτά καθώς τα ξέρει ο Πούτιν όμως του είπε κάτι που πραγματικά δεν το ήξερε…ότι Ελλάδα και Ρωσία έχουν κοινή γεωγραφική θέση!!:

Κυριάκος
«Οι δεσμοί των χωρών μας είναι πολύ στενοί,είναι δεσμοί που ανάγονται στις παραδόσεις μας,στην θρησκεία μας και στην κοινή γεωγραφική μας θέση» (δείτε το ΕΔΩ στο 2ο λεπτό)
…προφανώς το «κοινή» πήγαινε στην θρησκεία αλλά δεν έμαθε καλά το ποίημα και βγήκε αγεωγράφητος

Φυσικά ο Πούτιν δεν είναι αδιάβαστος για το τι πρεσβεύει ο Κυριάκος και γιαυτό του πέταξε την σπόντα:"Ευελπιστούμε ότι οι βουλευτές της ΝΔ θα υποστηρίξουν τις κοινές μας πρωτοβουλίες"

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Σισμανίδης για τάφο Αριστοτέλη: Ο Βενιζέλος μου έκοψε τη χρηματοδότηση επειδή ήμουν αντίθετος στην εξόρυξη χρυσού


Φανταστείτε τώρα τι θα γινόταν στα ψεκασμένα και τα συστημικά σαιτ αν ένας αρχαιολόγος δήλωνε ότι η σημερινή κυβέρνηση εμπόδισε τις ανασκαφές στην Χαλκιδική για να μην έχει πρόβλημα η Ελληνικός Χρυσός.
Αξιοσημείωτη είναι και η σιωπή των ακροδεξιών σαιτ που κανονικά αυτές τις δηλώσεις έπρεπε να τις κάνουν σημαία...αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά με ποια πλευρά στοιχίζονται

Στο τέλος του βίντεο ο κύριος Σισμανίδης μας πληροφορεί ότι τα ελληνιστικά Στάγειρα βρίσκονται μέσα στον χώρο της Ελληνικός Χρυσός!!

Αποκάλυψη για τα λαδωμένα «άριστα» σε ιδιωτικά σχολεία




Και εδώ θυμόμαστε τον σχολιασμό του Δήμου Μούτση πριν λίγες μόνο ημέρες:
"Εξεταστική περίοδος Α΄εξαμ. Φιλοσοφικής σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών.
ΔΑΠίτης φοιτητής που όχι μόνο δεν είχε πατήσει το πόδι του, δεν ήξερε καν τη διεύθυνση της Σχολής, βρέθηκε να περνάει όλα τα μαθήματα και μάλιστα με βαθμό, τη στιγμή που σοβαροί φοιτητές είχαν κοπεί τουλάχιστον σε δύο. Στην ερώτηση δε: «ρε συ πως τα κατάφερες;» η απάντηση ήταν συγκεκριμένη: «υπάρχουν και διαρροές». "

Τώρα έχετε την απάντηση πως μαμόθρεφτα και στόκοι παίρνουν πτυχία.


  • Όπως εύκολα διαπιστώνει κανείς, ήταν δεδομένο ότι ο σπουδαστής θα πάρει πτυχίο, ακόμη κι αν δεν είχε παρακολουθήσει κανένα από τα μαθήματα. Μάλιστα, τα εκπαιδευτήρια φρόντιζαν να το πάρει και με εξαιρετικά υψηλή βαθμολογία


Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Η κρίση πίσω από τα πλοκάμια των στοιχημάτων και η ζημιά της αριστεράς...





  • Η κινδυνολογία φυσικά τροφοδοτούσε και όλα τα υπερσενάρια συνωμοσίας, σενάρια που θα ζήλευε και ο καλύτερος συγγραφέας, όπου πάντα και για όλα έφταιγαν και φταίνε οι εβραίοι και οι μασώνοι, τόσο ώστε να χορταίνει η παγκόσμια ανάγκη για εξιλαστήρια θύματα και να γεμίζουν τα μάτια σκόνη μπροστά στην πραγματικότητα για να μπορούν να συνεχίζουν οι επιτήδειοι ανενόχλητοι τη δουλειά τους... 
  • Σε όλο τον κόσμο το δημόσιο είχε φτιάξει το δικό του παρακράτος, οι τράπεζες το δικό τους, οι ιδιώτες των μεγάλων εταιριών κι επιχειρήσεων το δικό τους και όλοι μαζί ένα συνολικό παρακράτος που ξέπλενε τα προηγούμενα…


Βολές κατά Θεοδωράκη από τους εθελοντές στο Ελληνικό



Από φίλη στο facebook:
"Τρεις μηνες ημουν εκει καθημερινα
Όσες υπογράφουν το κείμενο τις γνωρίζω
Είναι ακριβώς ΕΤΣΙ !!!"


  • Είναι προσβολή  για μας  τους εθελοντές  να απαξιώνετε το έργο μας όλο αυτό το διάστημα και να μιλάτε για λίγους εθελοντές που απλώς βοηθάμε το « σημαντικό» για σας έργο των δημάρχων. Αν γι αυτό σας ενημέρωσαν οι δήμαρχοι έχετε κακή πληροφόρηση, διότι  επισκέπτονται τις δομές μόνο όταν έρχονται τα κανάλια για συνεντεύξεις.


Τετάρτη 25 Μαΐου 2016

Χρηματιστήριο: Τα κέρδη... ταξίδεψαν στο Κουβέιτ



Το χρηματιστήριο Αθηνών από τις 450 μονάδες τον Φεβρουάριο έφτασε κοντά στις 650 αποδίδοντας μεγάλα κέρδη σε όσους αγόραζαν και ζημιές σε όσους πωλούσαν.
Όποιος παρακολουθούσε ορισμένα φιλελέ οικονομικά σαιτ τύπου capital οι συντάκτες του με δήθεν διαρροές από ξένους αξιωματούχους(αποδεδειγμένα ήταν διαρροές από τα ίδια τα σαιτ και όχι από ξένες πηγές) στόχευαν σε πτώση του χρηματιστηρίου.
Μήπως κάποια στιγμή πρέπει να επέμβει η δικαιοσύνη για να δούμε πως επένδυαν οι ίδιοι που καταστροφολογούσαν??
Μήπως ενώ προέτρεπαν τους άλλους να πουλάνε οι ίδιοι αγόραζαν?


  • Την περίοδο που οι Έλληνες, αυτοί που πρώτα (νομίζουν ότι) ενημερώνονται από τα έγκυρα capitaliστικά μέσα ενημέρωσης και τα διάφορα αντικειμενικά χρυσαυγίτικα site και μετά αποφασίζουν την επενδυτική τους στρατηγική, ξεπουλούσαν τις τράπεζες στο μηδέν ή απείχαν της αγοράς απλώς παρακολουθώντας την ισχυρή άνοδο. Στην οποία βεβαίως ορισμένα από τα κορυφαία ονόματα του ελληνικού επιχειρείν ήταν μέσα δυνατά.