Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Ένα βίντεο χίλιες λέξεις για το πως φτάσαμε ως εδώ

Από αριστερά, οι επικεφαλής της Alpha Bank Δημ. Μαντζούνης και Γ. Κωστόπουλος και της Eurobank Τ. Χριστοδούλου και Νικ. Νανόπουλος

Το βίντεο είναι αποκαλυπτικό για να κατανοήσει και μωρό παιδί ποιοι και πως μας έφτασαν ως εδώ.

Οι προηγούμενοι είχαν δεσμευτεί στον Ψυχάρη(με το αζημίωτο βεβαίως βεβαίως) ότι δεν θα τον ελέγξουν.
Ο ελληνικός λαός όμως δεν είχε δεσμευτεί ότι θα εκλέγει συνεχώς τους προηγούμενους και έτσι ο Ψυχάρης έμεινε με την υπόσχεση η οποία δεν μπορεί πλέον να εκπληρωθεί.
Το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι αυτό:
"Η ΝΔ μέσω του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νίκου Δένδια ζήτησε να μην ασχοληθεί η Εξεταστική Επιτροπή με το ζήτημα του ΔΟΛ και του Σταύρου Ψυχάρη αλλά το αίτημά της δεν έγινε δεκτό από την πλειοψηφία."

Δεν ακούς τα βογγητά...παλικάρι?



Υπάρχει μεγάλη ενόχληση των ανθρώπων στο Λαύριο που ξέρουν το Μακρονήσι.
Υπήρχε μια ατάκα του Θανάση Σκαμνάκη στην εφημερίδα ΠΡΙΝ,που του το είχαν μεταφέρει, γράφοντας το σε ένα πολύ καλό κείμενο όπου ένας ψαράς ακούγοντας κάποιους να μιλάνε πολύ εύκολα για την ανάπτυξη της Μακρονήσου είπε στην παρέα τους: "Δεν ακούς τα βογγητά...παλικάρι?" (στο 9ο λεπτό στο ηχητικό)

Η δουλειά του Μπογδάνου είναι να αποφασίζει ποιος θα κυβερνά και ποιος όχι(βίντεο)



"Δεν θα τους αφήσουμε να κυβερνάνε άλλα 50 χρόνια"

...Αν ακούγαμε αυτή την φράση από έναν πολιτικό δεν θα μας προξενούσε απορία.
Το πρόβλημα είναι ότι ακούμε παρόμοιες φράσεις από δημοσιογράφους τόσο συχνά που αυτές να μην μας προξενούν απορία.
Πως θα ακούγονταν σε μια μια Ευρωπαϊκή χώρα αν ο παρουσιαστής μιας πολιτικής εκπομπής έλεγε "Δεν θα τους αφήσουμε να κυβερνάνε"?Δεν θα είχε απολυθεί την ίδια στιγμή?
Γιατί εδώ στην Ελλάδα παρόμοιες φράσεις που εκστομίζονται από δημοσιογράφους σε πολιτικές εκπομπές αλλά ακόμη και στην διάρκεια των ειδήσεων θεωρούνται φυσιολογικές?

Η κυβέρνηση θα μπορούσε να αποφύγει την ένταση με τα κανάλια και δεν το έκανε!! Δείτε πως(βίντεο)



Το απόσπασμα είναι στο 13:50 του βίντεο

Μάριον Μιχελιδάκη: Πιστεύετε ότι θα μπορούσατε να είχατε αποφύγει όλη αυτή την ένταση με τα κανάλια?

Χ.Σπίρτζης:ΒΕΒΑΙΩΣ! Θα μπορούσαμε να την έχουμε αποφύγει.

Μάριον: Από τις δικές σας κινήσεις?

Χ.Σπίρτζης: Ναι,θα μπορούσαμε να την έχουμε αποφύγει αν ήμασταν ακόμη μια κυβέρνηση η οποία θα  συναλλασσόταν με τα κανάλια,με τους καναλάρχες,με τα συμφέροντά τους,θα έδειχνε ανοχή οι τράπεζες να δίνουν δάνεια χωρίς εγγυήσεις, και να υπήρχε το τρίγωνο της αμαρτίας,να συμμετείχαμε και εμείς σε αυτό και τότε ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και σε προσωπικό επίπεδο τα στελέχη της.

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Να γιατί ήθελαν ήθελαν ανατροπή του Κόρμπιν - «Καίει» τον Μπλερ η έκθεση για τον πόλεμο στο Ιράκ

Διαβάστε στο τέλος την έκθεση κόλαφος για τον Μπλερ.
Τώρα έχουμε καλύτερη εικόνα γιατί θέλανε παραίτηση Κόρμπιν

  • Η προσπάθεια αντικατάστασης του Κόρμπιν από τους Εργατικούς βουλευτές στη συγκεκριμένη συγκυρία, όταν οι Συντηρητικοί βρίσκονται σε πλήρη αποδιοργάνωση μετά το δημοψήφισμα, αποτελεί πολιτικό παραλογισμό. Η μόνη πιθανή ερμηνεία εκφράστηκε μονολεκτικά από τον Ντένις Σκίνερ, τον πλέον αξιόπιστο και πολιτικά συνεπή αριστερό βουλευτή των Εργατικών: «Ιράκ». 

Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Τσακαλώτος,Κοτζιάς και Παππάς «καρφώνουν» Βαρουφάκη: Εισηγήθηκε στον Αλέξη τον Φεβρουάριο να δεχθεί όσα συμφώνησε ο Σαμαράς



Ο Βαρουφάκης συνηθίζει να μας αποκαλύπτει τι σκέφτονται οι άλλοι αλλά όχι τι σκέφτεται ο ίδιος.
Μας έκανε αναλύσεις για το τι σχεδιάζουν οι άλλοι αλλά ποτέ κανείς δεν κατάλαβε τι σχεδίαζε ο ίδιος...αν σχεδίαζε.Πολύ φοβάμαι ότι και οι αναλύσεις του για τους άλλους δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.
Είναι σαν τον τζογαδόρο που θεωρεί τον εαυτό του μεγάλο παίκτη αλλά βγαίνει συνεχώς χαμένος από το τραπέζι...προφανώς στο τραπέζι υπάρχουν και άλλοι καλοί παίκτες που δεν καταλαβαίνουν από κολακείες.
Ο Βαρουφάκης υποτιμά τους άλλους νομίζοντας ότι είναι επιρρεπείς στην κολακεία όπως είναι επιρρεπής ο ίδιος.

Διαβάστε ΕΔΩ το άδειασμα που του επιφύλαξε ο Paul Mason σχετικά με το ψέμα που είχε πει ότι το Μαξίμου ήθελε να βγει το ΝΑΙ

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

Δήλωση βόμβα του πρόεδρου του ΣΤΕ: "Ευθεία παρέμβαση από τους καναλάρχες στο έργο της δικαιοσύνης για τις άδειες




Η ισχύς που δίνεται στα ΜΜΕ τους επιτρέπει ακόμη και να εκβιάζουν αποφάσεις δικαστηρίων.
Η εξουσία που τους έχει δοθεί πλουσιοπάροχα από τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ-ΝΔ πρέπει να τους αφαιρεθεί...και μετά γράφουν στα πρωτοσέλιδα τους "Στήνουν καθεστώς Τσίπρα" ενώ οι ίδιοι είναι Καθεστώς

  • "...είναι απολύτως απαράδεκτο να συμβαίνει σε ένα κράτος δικαίου πολύ δε περισσότερο όταν προέρχονται από διαδίκους με τη χρήση μάλιστα εντύπων και ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης τα οποία διαθέτουν, συνιστούν ευθεία επέμβαση στο έργο της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης"