Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Ο Βαρδινογιάννης,το Mega και το Star


  • η μεν εξουσία λέει στα κανάλια "μη με ενοχλείτε γιατί θα σας κλείσω και βοηθήστε με για να σας βοηθήσω" τα δε κανάλια παραγγέλνουν στην εξουσία "μη μας ενοχλείς γιατί θα σε θάψουμε και κάνε μας τα χατήρια για να σε στηρίξουμε"

Αυτό γινόταν μέχρι πρόσφατα...προεκλογικά στήριζαν αυτόν που νόμιζαν ότι θα έβγαζε η κάλπη και μετεκλογικά αυτόν που έβγαζε η κάλπη.Αν έπεφταν έξω στην προεκλογική τους πρόβλεψη άλλαζαν τροπάρι αμέσως την επόμενη ημέρα και πήγαιναν με τον νικητή.Αν ο νικητής δεν τους έκανε τα χατίρια το γύριζαν σε αντικυβερνητικοί για να εκβιάζουν.
Αν ήθελε η κυβέρνηση την στήριξη των ΜΜΕ πολύ απλά τους έκανε τα χατίρια αλλιώς θα αντιμετώπιζε ότι αντιμετωπίζει και η σημερινή κυβέρνηση.

Διαβάστε:Η κυβέρνηση θα μπορούσε να αποφύγει την ένταση με τα κανάλια και δεν το έκανε!! Δείτε πως(βίντεο)

Προσέξτε ότι το άρθρο του teddy είναι από τον Μάρτιο του 2015

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

Ενοχοι χωρίς ελαφρυντικά για την ανήκεστο βλάβη που προκάλεσαν στη χώρα, την οικονομία και το πολιτικό σύστημα - του Τάσου Παππά



Αν κάποια εξεταστική είναι επιτακτική είναι αυτή που θα αποδώσει ευθύνες σε όσους ήταν υπεύθυνοι για την φυγή των καταθέσεων
Οι ένοχοι μπορούν να βρεθούν εύκολα αφού οι δηλώσεις που προκάλεσαν την φυγή είναι δημόσιες
...αλλά εύκολα μπορούν να υπάρξουν και αποδείξεις για κάποιους τραπεζίτες που έλεγαν τους πελάτες τους να βγάλουν τα χρήματα από τις τράπεζες τους.



  • Να προσέλθουν να καταθέσουν με όποια ιδιότητα επιλέξουν οι ίδιοι:Ο Β. Σόιμπλε ,ο Φρ. Ολάντ ,ο Ζ.-Κ. Γιούνκερ 
  • Ισως όμως να αλλάξουν θέσεις στο δικαστήριο οι εμπλεκόμενοι: οι κατήγοροι να γίνουν κατηγορούμενοι, οι κατηγορούμενοι κατήγοροι και οι σύγχρονοι Ιαβέρηδες να έχουν την τύχη του προτύπου τους.

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Πήγαινε για θρίαμβο, γνώρισε το Bατερλό!







  • Ο κ. Αλαφούζος καταφέρθηκε και εναντίον νυν και πρώην ανταγωνιστών του. Κατονόμασε τους κ.κ. Μπόμπολα και Κόκκαλη ότι χρησιμοποιούσαν τα μέσα ενημέρωσης για να παίρνουν εργολαβίες του δημοσίου. Ήταν πιο ήπιος όταν αναφέρθηκε στον κ. Βαρδινογιάννη, χωρίς να του αποδώσει ανάλογες σκοπιμότητες, ενώ υποστήριξε ότι αδικήθηκε σε σχέση με το ΑΛΤΕΡ και το MEGA, που πήραν τεράστια ποσά σε δάνεια, χωρίς να μπορέσουν να τα αποπληρώσουν, τη στιγμή που εκείνος δανειζόταν λίγα και τα αποπλήρωνε


Γιατρός αρνήθηκε να δεχθεί πρόσφυγες ως ασθενείς και του απαγορεύθηκε να εξασκεί το επάγγελμα



Η δημοκρατία πρέπει να προστατεύεται
Το μίσος δεν είναι άποψη
Ένας αντίστοιχος νόμος όπως αυτός της Αυστρίας αλλά και άλλων ευρωπαϊκών χωρών θα έστελνε στο σπίτι τους κάτι εθνικοσοσιαλιστές Γυμνασιάρχες στην Μυτιλήνη αντί να καταδικάζονται οι δημοσοσιογράφοι που τους αποκαλούν νεοναζί ενώ οι ίδιοι ομολογούν ότι είναι εθνικοσοσιαλιστές.
Φυσικά ένας τέτοιος νόμος δεν θα επέτρεπε την ύπαρξη των Μακελειών με τους Χίους τους


  • Ο νόμος, που είναι ενσωματωμένος στο αυστριακό Σύνταγμα και είχε τροποποιηθεί το 1947 και τελευταία το 1992, προβλέπει την επιβολή αυστηρών ποινών για οποιαδήποτε δράση σχετιζόμενη με τον εθνικοσοσιαλισμό (σ.σ. από "απλή" συνθηματολογία, σύμβολα και εμβλήματα) και εφαρμόζεται με ιδιαίτερη αυστηρότητα σε τέτοιες περιπτώσεις από τα αυστριακά δικαστήρια, που συνήθως επιβάλλουν υψηλές ποινές.


Κυριακή 24 Ιουλίου 2016

Oι λαθραίες συναλλαγές του Γιάννη Φιλιππάκη με τον φυγόδικο Πέτρο Κυριακίδη - Ξεκατινιάσματα φατριών στην μεγάλη(ΝΔ) και μικρή(ΧΑ) δεξιά πολυκατοικία?



  • Η αλήθεια είναι ότι πολύ λίγα κακά σχόλια θα διαβάσει κανείς ακόμα και σήμερα για τον φυγόδικο Κυριακίδη ή τα μέλη της οικογένειάς του, όπως τον γιο του, Γιώργο, μέτοχο του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ του κ. Αλαφούζου, στα ελληνικά ΜΜΕ. Αλλωστε, στη συγκεκριμένη περίπτωση ισχύει το ρητό… «Οποιος τρώει δεν μιλάει»… 



Ξεκατινιάσματα φατριών στην μεγάλη(ΝΔ) και μικρή(ΧΑ) δεξιά πολυκατοικία?

Διαβάστε: Ο Βορίδης, ο Φιλιππάκης και η "Espresso" ,
Οι συμπτώσεις του κυρίου Βορίδη .
Βόμβα Μηταράκη: Μηνύει τη Δημοκρατία και καταγγέλλει πιέσεις για επιχορήγηση επιχείρησης
Καταρρίπτεται ο μύθος Άδωνι ότι ο Βαξεβάνης είχε παρει 1,5εκ απο την ΕΡΤ!
Αγρια κόντρα ανάμεσα στο μπλογκ Fimotro και στα έντυπα του Γ. Φιλιππάκη

Η μάχη κατά της διαφθοράς «απέδωσε» 1,5 δισ. ευρώ



  • «ξίφη και πιστόλια χρησιμοποιούν κάποιοι που εκπροσωπούν τη διαπλοκή και ξιφουλκούν κατά των θεσμών. Τα ξίφη τους, όμως, είναι ρυπαρά και στομωμένα. Είναι επικίνδυνα για τους ίδιους. Κινδυνεύουν να δηλητηριαστούν από τη σκουριά».
  • Είναι ενδεικτικό ότι όλες οι μεγάλες υποθέσεις που έχουν απασχολήσει το πανελλήνιο έχουν περάσει από την Εισαγγελία διαφθοράς, όπως τα υποβρύχια, τα apache, οι φρεγάτες, ο ηλεκτρονικός πόλεμος, υποθέσεις νοσοκομείων, πρόσφατη υπόθεση του Ερρίκος Ντυνάν, του Ασκληπιείου Βούλας, διαφόρων τραπεζών, υποθέσεις του ΟΚΑΝΑ, του ΚΕΕΛΠΝΟ, του ΤΑΙΠΕΔ και πολλές – πολλές άλλες.