Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Ο κόσμος δεν αλλάζει από μόνος του...





Όλοι αναρωτιόμαστε γιατί έχει ρετάρει ο κόσμος γύρω μας, γιατί περνάμε μια παγκόσμια οικονομική κρίση, γιατί φτάσαμε άραγε ως εδώ…
Όλοι αναλωνόμαστε μέσα σε αναζητήσεις σκοτεινών σεναρίων και κρυφών σχεδίων πίσω από την πλάτη μας...
Ναι, φυσικά, αυτά υπάρχουν, αλλά είναι το ένα σκέλος…

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

ΠΕΡΙ «ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ», ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ…


Στην Ελλάδα ποτέ δεν υπήρχαν σοβαρά κινήματα και δεν ξέρω τι  ακριβώς φταίει
Το δίπολο μνημόνιο-αντιμνημόνιο κατά την γνώμη μου ήταν και η ταφόπλακα των κινημάτων

  • Ο ΣΥΡΙΖΑ πλέον έχει , αρέσει δεν αρέσει σε κάποιους, αποκοπεί οριστικά απ τα λεγόμενα «κινήματα» και το ποτάμι δε γυρίζει πίσω. Ας στήσει τα δικά του, γιατί η προσφυγική κρίση απέδειξε πως το μπορεί.


Χυδαία ρατσιστική συμπεριφορά αστυνομικού στο μετρό

                Ο ειδικός φρουρός ζήτησε από τον... τρομοκράτη να βγει από τον σταθμό του μετρό

Δεν είναι το θέμα ότι πρέπει να τιμωρηθεί ο ειδικός φρουρός...το θέμα είναι ότι δεν πρέπει να υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι σαν αυτόν.


  • Παρούσα στο περιστατικό ήταν και η επόπτρια του σταθμού, ενώ όταν ο Μανώλης ζήτησε από τον αστυνομικό που τον προσέβαλλε συνεχώς να του μιλάει στον πληθυντικό, ο ειδικός φρουρός απάντησε: «Είμαι αστυνομικός και μιλάω όπως θέλω! Αν θέλεις να μου κάνεις αναφορά».


Μειωμένος ή ίδιος ΕΝ.Φ.Ι.Α. για 7 στους 10 ιδιοκτήτες ακινήτων



* Το 34% των φυσικών προσώπων, δηλαδή πάνω από 2,4 εκατομμύρια φορολογούμενοι, θα πληρώσουν λιγότερο ΕΝ.Φ.Ι.Α. σε σχέση με πέρυσι.

* Το 35% των φυσικών προσώπων, δηλαδή πάνω από 2,5 εκατομμύρια φορολογούμενοι θα πληρώσουν ακριβώς το ίδιο με πέρυσι.

* Το 21% των φυσικών προσώπων, δηλαδή πάνω από 1,5 εκατομμύριο φορολογούμενοι, θα πληρώσουν επιπλέον ΕΝ.Φ.Ι.Α. έως 10 ευρώ.

* Το 5,8% περίπου των φυσικών προσώπων, δηλαδή πάνω από 420.000 φορολογούμενοι θα καταβάλουν επιπλέον ΕΝ.Φ.Ι.Α. από 10 έως 50 ευρώ.

* Το 3,8% περίπου των ιδιοκτητών, δηλαδή πάνω από 270.000 φορολογούμενοι θα πληρώσουν επιπλέον ΕΝ.Φ.Ι.Α. από 50 ευρώ και πάνω.


Πειθαρχική δίωξη σε Ντογιάκο και άλλους δυο εισαγγελείς για την δίκη Siemens



  • Ακόμη, κατά τις ίδιες πληροφορίες, τα τμήματα του βουλεύματος που είχαν ζητηθεί να μεταφραστούν δεν αφορούσαν τους συγκεκριμένους αλλοδαπούς κατηγορούμενους που είχαν ζητήσει να μεταφραστεί, αλλά αφορούσαν άλλον Γερμανό κατηγορούμενο, για τον οποίο έχει διαχωριστεί η δικογραφία, δηλαδή δεν θα δικαζόταν μαζί με τους υπόλοιπους.