Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Ο Φωτήλας του Ποταμιού προαναγγέλλει την ένταξή του στη ΝΔ (βίντεο)



Τις επόμενες μέρες περιμένουμε παρόμοια τοποθέτηση του Αμυρά.
Χλωμό βλέπω να φτάσει το ποτάμι στο συνέδριο του.
Όσο για το αστείο σχόλιο του γραφείου τύπου του Ποτάμι περί "άλλης μιας πρότασης στο τραπέζι" να υποθέσουμε ότι μια άλλη πρόταση είναι να πάνε στην Φώφη...και η αιρετική να πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ





Από την Εφημερίδα των Συντακτών


Μια «τίμια και δημιουργικά συνεργασία» με τη Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη προτείνει ο βουλευτής του Ποταμιού, Ιάσονας Φωτήλας, ανάβοντας εκ νέου «φωτιές» στη Σεβαστουπόλεως μετά και την κυριακάτικη συνέντευξη του Χάρη Θεοχάρη.

Ο κ. Φωτήλας, μιλώντας το πρωί της Τρίτης στο Mega, χαρακτήρισε τη Ν. Δ. του Κυριάκου Μητσοτάκη ως την «πολιτική δύναμη με τα περισσότερα και πιο έντονα μεταρρυθμιστικά χαρακτηριστικά αυτή με το πιο καθαρό ευρωπαϊκό προφίλ και πιο σαφή προσανατολισμό προς την αποτελεσματικότητα».

«Αυτό σημαίνει και θα το προτείνω είναι να συμπλεύσουμε, να ενισχύσουμε την προσπάθεια του Μητσοτάκη» δήλωσε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του Ποταμιού.

Αναλύοντας το σκεπτικό του, μπροστά στο έκπληκτο πάνελ, ο Ιάσονα Φωτήλς εξήγησε ότι αυτή η συνεργασία «δεν μπορεί να είναι ένας συνασπισμός. Το Ποτάμι θα υπάρχει δεν θα απορροφηθεί, αλλά πρέπει υπάρξει τίμια και δημιουργική συνεργασία σε βάση συγκεκριμένων προγραμματικών συγκλίσεων».

«Είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν» είπε συνεχίζοντας ο βουλευτής του Ποταμιού βγαίνοντας ξεκάθαρα εκτός... γραμμής, ενώ πρόσθεσε ότι «Δεν χρειάζονται κόκκινες γραμμές. Αυτή τη στιγμή με τον Κυριάκο υπάρχει μια δυναμική, έχει διάθεση, πρόθεση και βούληση να αλλάξει και το κόμμα του».



Υπογράμμισε ότι το Ποτάμι βρίσκεται σε μια εσωτερική συζήτηση και έναν προσυνεδριακό διάλογο και αυτή είναι μια από τις προτάσεις.

«Αν ήμουν ο Σταύρος Θεοδωράκης θα το σκεφτόμουν» δήλωσε και πρόσθεσε «Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον Σταύρο, αλλά θα μιλήσουμε στην πρώτη Κ. Ο. που θα γίνει και θα του το πω. Εγώ  δεν δημιουργώ αντάρτικα, κάνω μια πρόταση».

Συνεχίζοντας το... εγκώμιο προς τη Ν.Δ. σχολίασε ότι «η Νέα Δημοκρατία είναι ένα πολυτασικό κόμμα. Αυτό που το Ποτάμι πρέπει να βοηθήσει περισσότερο είναι να οριοθετήσουμε συγκεκριμένο διάγραμμα σχετικά με τα κατώτερα στρώματα»

Ερωτηθείς, πάντως, αν πιστεύει πως μετά από αυτές τις δηλώσεις θα είναι στην Κ. Ο. του κόμματος το μεσημέρι ο ίδιος απάντησε «γιατί το λέτε αυτό; πιστεύω πως θα είμαι».

Υπομονή...

Το Ποτάμι από την πλευρά του σχολιάζει τις δηλώσεις Φωτήλα σε ανακοίνωση μίας γραμμής.


«Άλλη μια πρόταση στο τραπέζι. Υπομονή μέχρι το Συνέδριο» αναφέρει η Σεβαστουπόλεως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου