Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Η Eldorado Gold πάει τουίτερ



Πολύς ντόρος για την ανακοίνωση της Eldorado Gold που δεν μου το βγάζετε από το μυαλό ότι ήταν προσυνεννοημένη ενέργεια ώστε να δώσει πάσα και επιχειρήματα στον Κυριάκο που να ακυρώνουν την ομιλία του Τσίπρα στην ΔΕΘ.
....πάντως μην ανησυχείτε,θα βάλουν στην θέση της την Eldorado Αυλωνίτου και Ζαχαριάδης......

"Αυτό είναι περισσότερο πολιτική, παρά επιχειρηματική τοποθέτηση" - Κάτια Μακρή!!!!

"Πιάσε μια El Dorado γιατί μας έχει πάει μονότερμα ο Τσίπρας μια βδομάδα με Μακρόν και ΔΕΘ" -  Παύλος Πολάκης


"Σύμφωνα με την τελευταία μέτρηση του ΣΚΑΪ, οι εργαζόμενοι της Eldorado Gold είναι πεντακόσιες εκατόν τριάντα πέντε χιλιάδες." - Yannis Androulidakis 












Yiannis Bournous:
Η Eldorado μέσα στο 2017 πάγωσε τις εργασίες της στην Τουρκία και τη Βραζιλία επικαλούμενη την χαμηλή τιμή του χρυσού, αλλά στην περίπτωση της Ελλάδας "έντυσε" το φαλιμέντο της με ακραία πολιτική-αντικυβερνητική ρητορική, εκφράζοντας επί της ουσίας τον διακαή της πόθο για μια μελλοντική κυβέρνηση Μητσοτάκη, που θα της επιτρέψει να διαλύσει ανενόχλητη το περιβάλλον στη Χαλκιδική.
Πρόκειται για άλλο ένα χαρακτηριστικό δείγμα χυδαίας πολιτικής προπαγάνδας της επιχειρηματικής διαπλοκής υπέρ της ΝΔ, με γραφείο τύπου -φυσικά- το ΣΚΑΙ.

Dimitris Chatzinikolaou:
Τον Ιούλιο 2012 η μετοχή της ELDORADO ήταν $14,00 και έπεσε στα $6,00 τον Ιούλιο 2013.
Από τότε πέφτει συνέχεια και έφτασε $2,50 σήμερα.
Έχει μεγάλο πρόβλημα διεθνώς και τα υπόλοιπα είναι μπούρδες.
Φέτος τον Ιούνιο μάλιστα ανακοίνωσε οτι ζητάει $4,4 δις ως αποζημίωση από την Ρουμανία γιατί η κυβέρνηση δεν της επιτρέπει να κάνει μιά επέκταση του εκεί ορυχείου της τάξεως των $2 δις.
Οι Ρουμάνοι θέτουν και εκεί περιβαλλοντικούς όρους που η ELDORADO δεν έχει καμμιά διάθεση να τους εκπληρώσει.
Η ELDORADO, αν και Καναδική επιχείρηση, υποχρεώθηκε, εδώ και χρόνια, να κλείσει όποιο ορυχείο είχε στον Καναδά γιατί δεν εκπλήρωνε τους αυστηρούς περιβαλλοντικούς όρους.
Έτσι, ανοίγει ορυχεία μόνο σε φτωχές χώρες ή τριτοκοσμικές ή σε χώρες όπως η Ελλάδα προηγουμένων κυβερνήσεων που αν μιζάριζες τους υπουργούς ή τον πρωθυπουργό, έκαναν τα στραβά μάτια.
Γιά περισσότερες πληροφορίες επ΄αυτού:
Γραφείο κ.Πάχτα, Χαλκιδική.
Αναλαμβάνει κάθε είδους εγκρίσεις.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου