Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

Ψυχάρης:Πήρα δάνειο 15 εκ. με "αέρα" (βίντεο)


Αξίζει να παρατηρήσετε τον Ψυχάρη ειδικά στο επίμαχο σημείο από το 8:30
Είναι πολύ απλά τα πράγματα.Ο τραπεζίτης που έδωσε το δάνειο με "αέρα" να πάει φυλακή...εκτός αν μας δώσει το ονοματάκι του πολιτικού που του είπε να δώσει το δάνειο
Αυτή η επιτροπή οφείλει να χώσει στην φυλακή μερικούς αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να ξαναγίνουν επιτροπές
Κατερίνα Μπρέγιαννη στην ΑΥΓΗ


Προκλητικός για το δημόσιο αίσθημα, ο κ. Παναγιώτης Ψυχάρης, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των ΜΜΕ., πήρε δάνειο 15 εκ. με εχέγγυο "αέρα" ενώ όπως είπε η υπογραφή του ήταν αρκετή για να το λάβει.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασής του από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτη Φάμελλο που υπέβαλλε ερωτήσεις με την ιδιότητα του μέλους της Εξεταστικής, ο κ. Ψυχάρης παραδέχθηκε τον τρόπο που δίνονταν τα δάνεια στα ΜΜΕ.

Αναλυτικά ο κ. Φάμελλος αφού συνόψισε ότι το άθροισμα που χρωστούν χρωστούν οι επιχειρήσεις του ΔΟΛ είναι 300 εκ. ευρώ και περιέγραψε την πορεία των δανείων που χρωστάει ΔΟΛ κατέληξε ότι «ο ΔΟΛ χρωστάει τα λεφτά που πήρε ο ιδιοκτήτης του για την αγοράσει» και εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο έγινε αυτό.

«Πήρε δάνεια 58 εκ. τα μετέφερε σε μια προσωπική επιχείρηση τη συγχώνευσε με το ΔΟΛ και ο ΔΟΛ χρωστάει τα δάνεια με τα οποία αγοράστηκε» υποστήριξε ο κ. Φάμελλος.

Ο Π. Ψυχάρης νωρίτερα είχε ισχυριστεί ότι από τη δουλειά του βιοπαλαιστή δημοσιογράφου πατέρα του έφτασε να κατέχει την ιδιοκτησία του ΔΟΛ. Εύλογη ήταν η ερώτηση που ακολούθησε από τον κ. Φάμελλο:

«Βγαίνουν τόσα κέρδη από τη δουλειά ενός μισθωτού δημοσιογράφου ώστε να κατέχει την ιδιοκτησία ενός ομίλου; Πως ο πατέρας σας σήμερα και η οικογένεια σας είναι ιδιοκτήτης του ομίλου χωρίς να έχει επιχειρηματική δραστηριότητα εκτός της δημοσιογραφικής του λειτουργίας».

«Μου ζητήθηκαν 15 εκ. εγγυήσεις και αναγκάστηκα να τις υπογράψω» με «αέρα» απάντησε ανερυθρίαστα και προκλητικά και επανέλαβε ότι η υπογραφή του και μόνο αποτέλεσε εχέγγυο για να λάβει το δάνειο ύψους 15 εκ. ευρώ.


Δείτε και αυτά τα βίντεο: