Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013

ΜΠΑΜΠΗΣ.ΤΣΟΥΛΟ


"Εξερράγει" ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ, το βράδι της Τετάρτης με αφορμή την δημοσίευση φωτογραφίας από την βρετανική εφημερίδα Guardian που απεικονίζει δεκάδες ανθρώπους στη Αθήνα να τεντώνουν τα χέρια περιμένοντας να πάρουν μια σακούλα πορτοκάλια από την δωρεά διανομή που αποφάσισαν διαμαρτυρόμενοι αγρότες.
Πως είναι δυνατόν να δείχνουν τέτοιες φωτογραφίες διερωτήθηκε ο δημοσιογράφος που παρουσιάζουν μια αλλοιωμένη εικόνα της πραγματικότητας, κατηγορώντας φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφους ότι ψάχνουν να βρουν μόνο εικόνες που δυσφημούν τη χώρα και δεν δείχνουν την υπόλοιπη Αθήνα που προφανώς (κατά την γνώμη του) ευημερεί. Έχει δίκιο. Η ανεργία εξαλείφθηκε, η φτώχεια είναι μακρινό παρελθόν, η ανάπτυξη καλπάζει. Όπως και η φαντασία του.
athina_guardian
             Η φωτογραφία της Guardian που... εκνεύρισε τον Μ. Παπαδημητρίου
http://www.theinsider.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=24321%3Ampampis-papadimitrioy-vs-guardian-ma-ti-einai-ayta-poy-deixnete-fotografia&catid=104%3Amedia-stories&Itemid=159#.URK3pSiZuP8.twitter 

ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥς ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ.ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΩς ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΣΑΚΟΥΛΕΣ.
ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΣ..............