Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Υπάλληλος στα ΕΛΤΑ η Σοφία των #Παραιτηθειτε




Εύλογη η απορία πως καταφέρνει να στέλνει τα 3 κορίτσια της σε ιδιωτικό σχολείο και σε ιδιώτες γιατρούς.Υποπτεύομαι ότι στα ΕΛΤΑ την έβαλαν οι γνωριμίες που διαθέτει η οικογένειά της και για να έχει η οικογένειά της τις κατάλληλες γνωριμίες είναι από αξιόΠαστο τζάκι και επομένως έχει την απαραίτητη οικονομική άνεση.

Τώρα η κυρία Σοφία παλεύει να ρίξει την κυβέρνηση ώστε να έρθει ο Κούλης και να διορίσει τα κορίτσια της στο δημόσιο...




Σχόλιο του Pantelis Bagos
"Όταν η παραιτηθείτσα Σοφία, μια υπάλληλος των ΕΛΤΑ (ξαναλέω, των ΕΛΤΑ), που είναι ο ορισμός του κρατικοδίαιτου υπαλλήλου και πιθανότατα διορίστηκε και με βύσμα επί ΠΑΣΟΚ για να κολλάει σφραγίδες χωρίς να είναι πχ γιατρός, δάσκαλος κλπ, βγαίνει και απαιτεί περικοπές δαπανών παντού και εξαγριώνεται που το κράτος της παίρνει από τη δουλειά της για να τα δίνει στους φτωχούς κάνοντας κοινωνική πολιτική, καταλαβαίνουμε πόσο χυλός έχει γίνει το μυαλό ορισμένων από τον φιλελευθερισμό. Δεν περιγράφω άλλο, μιλάμε για το απόλυτο fail..."



1 σχόλιο:

  1. Are you in need of Urgent Loan Here no collateral required all problem regarding Loan is solve between a short period of time with a low interest rate of 2% and duration more than 20 years what are you waiting for apply now and solve your problem or start a business with Loan paying of various bills You have come to the right place just
    contact us abdullahibrahimlender@gmail.com
    whatspp Number +918929490461
    Mr Abdullah Ibrahim

    ΑπάντησηΔιαγραφή