Πέμπτη, 3 Αυγούστου 2017

Ο Σκρέκας διόρισε την νύφη του και τον πατέρα της με υπέρογκους μισθούς στην ΛΑΡΚΟ (βίντεο)


Είναι αστείο αυτοί οι τύποι να μιλάνε για αριστεία και αξιοκρατία...λες και δεν τους ξέρουμε.

Μόνο την γιαγιά της νύφης του δεν διόρισε...ίσως γιατί θα την διόρισε άλλος


Από energospolitis.gr

Φωτιές στην οικογένεια Σκρέκα άναψε την Περασμένη Παρασκευή ο υπουργός Γιώργος Σταθάκης, μιλώντας στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής αναφερόμενος στους διορισμούς της νύφης Ειρήνης Καραγκούνη-Σκρέκα και του πατέρα της Βασίλειου Καραγκούνη, που έκανε ο τότε πρόεδρος της ΛΑΡΚΟ Θεόδωρος Σκρέκας

Αναλυτικά ο κ. Σταθάκης είπε: ««Ο κύριος Σκρέκας, τοποθετείται πρόεδρος του ΔΣ της ΛΑΡΚΟ στις 22/2/2008 με αμοιβή 7.000 ευρώ μηνιαίως η οποία αναπροσαρμόστηκε αμέσως μετά στα 9.000 ευρώ με αναδρομική ισχύ».

«Ένα μήνα αργότερα στις 2/6/2008, προσλαμβάνει τη νύφη του- δηλαδή τη γυναίκα του κυρίου Σκρέκα, η κυρία Ειρήνη Kαραγκούνη-Σκρέκα. Η κυρία Σκρέκα προσλήφθηκε αμέσως ως υποδιευθύντρια παρακάμπτοντας την ιεραρχία με τακτικές υποδοχές ύψους 4.219,35 ευρώ, ξεπερνώντας τους παλαιότερους διπλωματούχους μηχανικούς.

Επιπλέον ο κύριος Σκρέκας, στις 13/3/2008 προσέλαβε και τον συμπέθερο του, τον πατέρα της κυρίας Καραγκούνη-Σκρέκα ως διευθυντή ασφαλείας στο εργοστάσιο της Λάρυμνας με μισθό 2.700 ευρώ, ο οποίος ήταν απόστρατος ταξίαρχος της Χωροφυλακής.

Την ίδια περίοδο προσλαμβάνεται και η κόρη του υφυπουργού Τουρισμού κυρίου Λιάσκου Βουλευτή Ευβοίας, με σκοπό τη συγγραφή της ιστορίας της ΛΑΡΚΟ η οποία και δεν γράφτηκε ποτέ. Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ η εταιρεία επαναλαμβάνω καταγράφει μεγάλες ζημιές της τάξης των 100.000.000 το χρόνο», όπως κατήγγειλε ο υπουργός.

Δείτε το βίντεο από το 18΄- 19,20

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου