Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου 2016

ΠΟΛΩΣΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝΒασίλης Φαναράκης

Κι όλα πια μπαίνουν στη θέση τους… Κανείς (ψηφοφόρος, μέλος, φίλος) του ΣΥΡΙΖΑ να μη διανοηθεί να νομίσει ότι ο Κυριάκος είναι  εύκολος αντίπαλος. Ο Κυριάκος είναι το τελευταίο χαρτί του λαβωμένου (αλλά όχι τελειωμένου ακόμη) Συστήματος που ρήμαζε κι έκλεβε τα τελευταία 40 χρόνια την Ελλάδα.
Είναι το αγαπημένο παιδί της Διαπλοκής , ο εκλεκτός της Μίζας και της Ρεμούλας που μας κυβερνούσαν, και θα στηριχτεί με κάθε βρώμικο τρόπο. Ιδιωτικά κανάλια , εφημερίδες, «έγκριτοι» αναλυτές θα σπεύσουν να στοιχηθούν πίσω του… Θα τον προμοτάρουν μέχρις αηδίας. Η προπαγάνδα των συστημικών μέσων υπέρ του «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα δε θα ναι τίποτα μπροστά σ αυτά που  θα δούμε τώρα. Ο Κυριάκος ο Τρισμέγιστος θα ναι ο μεγαλύτερος ήρωας απ τον εποχή του Κολοκοτρώνη ! Θα ναι ο Μέγας Αλέξανδρος που θα μας σώσει απ τον Κατηραμένο Όφι του Λαϊκισμού του Σατανά Τσίπρα ! Κάθε μέρα θα βγαίνουν οι δημοσκοπήσεις που  θα τον εμφανίζουν σα τον καταλληλότερο Πρωθυπουργό  και τον πιο σέξυ άντρα ανά την υφήλιο. Αυτός κι ο Μπραντ Πιτ…


 Και τώρα στα καθ ημάς..


Στη ζούγκλα της Διαπλοκής και των χονδρεμπόρων του Μητσοτακεικου νεοφιλελευθερισμού η Αριστερά δε μπορεί να συμπεριφέρεται σαν άοπλος ιεραπόστολος.
Αν οι απατεώνες και τα κλεφτρόνια που κατέστρεφαν συστηματικά  και με σχέδιο τη χώρα αυτή, ακονίζουν ήδη τα αχόρταγα δόντια και τα μακριά τους νύχια για τη ρεβάνς , μετά τρεις συνεχόμενες ήττες ,τότε ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει ΑΜΕΣΑ να περάσει στην ολοκληρωτική αντεπίθεση !
Ο Εχθρός  έχει  πλέον πρόσωπο και όνομα. Δε θα λέμε για την «ολιγαρχία» και την διαφθορά έτσι αόριστα. Έχουμε τώρα μπροστά μας τον απόλυτο εκπρόσωπο τους !
Το δίλλημα τίθεται πεντακάθαρο πια : Τσίπρας ή Μητσοτάκης ; Θέλετε αυτόν που επί επτά μήνες διαπραγμάτευσης τα δώσε όλα για να πετύχει το καλύτερο ή αυτόν ,τον εκπρόσωπο της μισητής οικογενειοκρατίας και του πιο αποτρόπαιου νεοφιλελευθερισμού που ναι έτοιμος να παραδώσει γη και ύδωρ σε όποιον ξένο του το ζητήσει;
Αν γίνει αυτό εμφατικά ξεκάθαρο στους πάντες:  στους απογοητευμένους (ειδικά τους πιο νέους) με την συμφωνία, στους δήθεν «προοδευτικούς κεντρώους» που «ταλαντεύονται» και όσους θέλουν να το παίζουν «καθαροί αριστεροί» ή και «κινηματικοί» .
ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ Ή ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ; ; ΦΕΡΝΕΤΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !! Τόσο απλά… Δικαιολογίες και «θεωρίες» τέλος .
Ας διαλέξει στρατόπεδο ο καθένας να τελειώνουμε. Ας πέσουν όλες οι μάσκες ολονών ! Κανείς όπου ετάχθη κυρίες και κύριοι , συντρόφισσες και σύντροφοι.
Ο Λαφαζάνης , η Ζωίτσα , ο Κορωνάκης και οι λοιποί αν θέλουν δράσουν ως πράκτορες της οικογένειας Μητσοτάκη και στυλοβάτες  του παλαιοκομματισμού ας μας το πουν να το ξέρουμε. Ως τέτοιους θα τους στιγματίσουμε.
Αριστερά ή Δεξιά , Νεοφιλελευθερισμός ή κοινωνικό κράτος , Τσίπρας ή Μητσοτάκης ; Αυτά κρατάμε και λέμε προς τα έξω.
Πόλωση θέλουν τα λαμόγια ; Θα την έχουν !!