Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

ΠΟΛΩΣΗ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ



Βασίλης Φαναράκης

Κι όλα πια μπαίνουν στη θέση τους… Κανείς (ψηφοφόρος, μέλος, φίλος) του ΣΥΡΙΖΑ να μη διανοηθεί να νομίσει ότι ο Κυριάκος είναι  εύκολος αντίπαλος. Ο Κυριάκος είναι το τελευταίο χαρτί του λαβωμένου (αλλά όχι τελειωμένου ακόμη) Συστήματος που ρήμαζε κι έκλεβε τα τελευταία 40 χρόνια την Ελλάδα.
Είναι το αγαπημένο παιδί της Διαπλοκής , ο εκλεκτός της Μίζας και της Ρεμούλας που μας κυβερνούσαν, και θα στηριχτεί με κάθε βρώμικο τρόπο. Ιδιωτικά κανάλια , εφημερίδες, «έγκριτοι» αναλυτές θα σπεύσουν να στοιχηθούν πίσω του… Θα τον προμοτάρουν μέχρις αηδίας. Η προπαγάνδα των συστημικών μέσων υπέρ του «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα δε θα ναι τίποτα μπροστά σ αυτά που  θα δούμε τώρα. Ο Κυριάκος ο Τρισμέγιστος θα ναι ο μεγαλύτερος ήρωας απ τον εποχή του Κολοκοτρώνη ! Θα ναι ο Μέγας Αλέξανδρος που θα μας σώσει απ τον Κατηραμένο Όφι του Λαϊκισμού του Σατανά Τσίπρα ! Κάθε μέρα θα βγαίνουν οι δημοσκοπήσεις που  θα τον εμφανίζουν σα τον καταλληλότερο Πρωθυπουργό  και τον πιο σέξυ άντρα ανά την υφήλιο. Αυτός κι ο Μπραντ Πιτ…


 Και τώρα στα καθ ημάς..


Στη ζούγκλα της Διαπλοκής και των χονδρεμπόρων του Μητσοτακεικου νεοφιλελευθερισμού η Αριστερά δε μπορεί να συμπεριφέρεται σαν άοπλος ιεραπόστολος.
Αν οι απατεώνες και τα κλεφτρόνια που κατέστρεφαν συστηματικά  και με σχέδιο τη χώρα αυτή, ακονίζουν ήδη τα αχόρταγα δόντια και τα μακριά τους νύχια για τη ρεβάνς , μετά τρεις συνεχόμενες ήττες ,τότε ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει ΑΜΕΣΑ να περάσει στην ολοκληρωτική αντεπίθεση !
Ο Εχθρός  έχει  πλέον πρόσωπο και όνομα. Δε θα λέμε για την «ολιγαρχία» και την διαφθορά έτσι αόριστα. Έχουμε τώρα μπροστά μας τον απόλυτο εκπρόσωπο τους !
Το δίλλημα τίθεται πεντακάθαρο πια : Τσίπρας ή Μητσοτάκης ; Θέλετε αυτόν που επί επτά μήνες διαπραγμάτευσης τα δώσε όλα για να πετύχει το καλύτερο ή αυτόν ,τον εκπρόσωπο της μισητής οικογενειοκρατίας και του πιο αποτρόπαιου νεοφιλελευθερισμού που ναι έτοιμος να παραδώσει γη και ύδωρ σε όποιον ξένο του το ζητήσει;
Αν γίνει αυτό εμφατικά ξεκάθαρο στους πάντες:  στους απογοητευμένους (ειδικά τους πιο νέους) με την συμφωνία, στους δήθεν «προοδευτικούς κεντρώους» που «ταλαντεύονται» και όσους θέλουν να το παίζουν «καθαροί αριστεροί» ή και «κινηματικοί» .
ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ Ή ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ; ; ΦΕΡΝΕΤΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ !! Τόσο απλά… Δικαιολογίες και «θεωρίες» τέλος .
Ας διαλέξει στρατόπεδο ο καθένας να τελειώνουμε. Ας πέσουν όλες οι μάσκες ολονών ! Κανείς όπου ετάχθη κυρίες και κύριοι , συντρόφισσες και σύντροφοι.
Ο Λαφαζάνης , η Ζωίτσα , ο Κορωνάκης και οι λοιποί αν θέλουν δράσουν ως πράκτορες της οικογένειας Μητσοτάκη και στυλοβάτες  του παλαιοκομματισμού ας μας το πουν να το ξέρουμε. Ως τέτοιους θα τους στιγματίσουμε.
Αριστερά ή Δεξιά , Νεοφιλελευθερισμός ή κοινωνικό κράτος , Τσίπρας ή Μητσοτάκης ; Αυτά κρατάμε και λέμε προς τα έξω.
Πόλωση θέλουν τα λαμόγια ; Θα την έχουν !!

11 σχόλια:

  1. Εντάξει τον υπερτίμησες τον κ.ζήμενς.Δεν είναι και τίποτα φοβερό.
    Στα υπόλοιπα έχεις δίκιο.Τέρμα τα αστεία.
    Το ερώτημα να τίθεται ωμά και κυνικά σε Λαφαζάνηδες,Κουτσούμπες,Ζωές και δεν συμμαζεύεται.
    Τσίπρα ή Μητσοτάκη?.
    Και άστους μετά να τραβούν τις κωλοτριχές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αστικη ταξη και τα φερεφωνα της-Τσιπρας, Μητσοτακης κλπ, κλπ- η λαος και λαικη εξουσια, αυτο ειναι το πραγματικο διλημμα

    Ταξικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @6.05
    Λαική εξουσία όπως στον ''υπαρκτό''? Αυτή την ''λαική εξουσία'' εννοείς?
    Για σπάστα και ξαναρίχτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μητσοτάκης και Τσίπρας είναι το ίδιο πράγμα νεοφιλελεύθεροι, φανατικοί ευρωλάγνοι, οπαδοί των βιομηχάνων και των εργολάβων, φορομπήχτες, εχθροί του λαού ο Τσίπρας πολύ περισσότερο τι σας εμποδίζει λοιπόν να ενωθείτε σε ένα κόμμα και να συγκυβερνήσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μωρέ άσε τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη.Αυτοί είναι ότι είναι.
    Εσύ με ποιόν είσαι?
    Εκτός απο την ''λαική εξουσία'',την Δευτέρα Παρουσία,στον πλανήτη Αφροδίτη,στον Γαλαξία Ανδρομέδα,σήμερα τι προτιμάς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7:47 ενίσχυση της Λαικής Ενότητας για να μπει στην βουλή με όσο το δυνατό πιο ψηλά ποσοστά κατά τα άλλα όποιος και απο τους δυο βγεί πρωθυπουργός είναι γνωστό οτι δεν θα υπάρχει καμιά διαφορά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα καλά η λεγόμενη ΛΑΕ δεν μπήκε στην βουλή τον Σεπτέβρη?
    Ολόκληρο αγώνα εκανε ο Παναής με τις διερευνητικές εντολές ανα χείρας και τα σκατοκάναλα απο πίσω του για να σχηματίσει κυβέρνηση και να γίνει πρωθυπουργός,και δεν μπήκε?.
    Κρίμας το παλικάρι.
    Εσύ μπορεί να μην βλέπεις διαφορά,πάντως μια διαφορά 7 μονάδων την έδωσε ο λαός ανάμεσα στον Τσίπρα και στους Μητσοτακομειμάρηδες.
    Το δε μόρφωμα του αποστάτη το πέταξε στο 2.8 και το έστειλε για βρούβες...
    Λές να έκανε λάθος ο λαός?
    Σκατολαός τι περιμένεις παιδί μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το μόρφωμα του 2.99 ήταν τότε κόμμα ενός μηνός και ο λαός ήταν ακόμα παραλία, τους Μητσοτακομειμάρηδες δεν τους ψήφισε επειδή είναι το ίδιο με τον Τσίπρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για να λέμε πάντως τα του καίσαρος τω καίσαρι το οτι βγήκε Μητσοτάκης αντί Μειμαράκη σημαίνει οτι ο λαός αρχίζει σιγά - σιγά να γυρίζει την πλάτη στον τιτανοτεράστιο Αλέξη που υποστήριζε μουστακαλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το διασπαστικό μόρφωμα του Λαφαζάνη είχε ζωή πολλών χρόνων μέσα στον Σύριζα.
    Με τις οργανώσεις του,με τα στελέχη του σε συνδικαλιστικά πόστα,με ανθρώπους του στην Κ.Ε.και τις μυστικές του συγκεντρώσεις και μαζώξεις.
    Ενα κόμμα μέσα στο κόμμα και μια ύπουλη φράξια που υπονόμευε συνεχώς όποια προσπάθεια για κυβέρνηση της Αριστεράς.
    Το γεγονός πως η λεγόμενη ΛΑΕ ήταν έτοιμη να κυβερνήσει(με τις διερευνητικές εντολές ο Λαφαζάνης αυτό επιδίωκε),καταρρίπτει τον ισχυρισμό σου πως ήταν κόμμα ενός μηνός.Κανένα κόμμα ενός μηνός δεν έχει ούτε την δύναμη ούτε την φιλοδοξία να κυβερνήσει,ή έστω να συγκυβερνήσει.
    Την άλλη φορά θα φροντίσουμε να κάνουμε εκλογές χειμώνα για να μην είναι ο λαός παραλία.Αν και δεν νομίζω πως μπορεί να σώσει τίποτα το μόρφωμα του Λαφαζάνη απο την καταβαράθρωση.Σήμερα και μετά απο την απογοήτευση που φυσιολογικά επήλθε απο την συντριβή,η λεγόμενη ΛΑΕ έχει ποσοστά ΚΚΕ μλ.και ΕΠΑΜ.

    Δεν στά είπανε καλά με τον Μειμαράκη.Χέστηκε ο Τσίπρας για το ποιός θα έβγαινε πρόεδρος.Αλλη σκοτούρα δεν είχε.
    Και αυτούς τους δύο,αλλά και όλη την Ν.Δ την βάζει στο παπάρι του και την πάει βόλτα.
    Απο πότε η εκλογή προέδρου ενός κόμματος σηματοδοτεί το γύρισμα της πλάτης σε ένα άλλο?Αυτό που έγραψες είναι παγκόσμια πρωτοτυπία.
    Είπαμε η απουσία απο την βουλή και το φτύσιμο απο τον λαό βλάπτει σοβαρά τον λοβοτομημένο εγκέφαλο,αλλά όχι και έτσι μωρέ αδελφάκι μου!!!
    Εσύ κούφανες ΛΑΕ και νομισματοκοπείο μαζί!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το διασπαστικό μόρφωμα του Λαφαζάνη είχε ζωή πολλών χρόνων μέσα στον Σύριζα, σε αυτό φταίει ο Αλαβάνος που έδωσε το δαχτυλίδι απο το τίποτα, στον ανιψιό του Παττακού δεν έπρεπε να δώσει σε καμιά περίπτωση αριστερό κόμμα ήταν έγκλημα του Αλαβάνου αυτό τώρα το έχει μετανιώσει αλλά είναι πολύ αργά.
    Ενα κόμμα μέσα στο κόμμα και μια ύπουλη φράξια που υπονόμευε συνεχώς όποια προσπάθεια για κυβέρνηση της Αριστεράς ξέχασες να γράψεις οτι σε όλα αυτά πρωταγωνιστής ήταν πάντοτε ο ανιψιός του Παττακού.
    Δεν πειράζει πρώτη ήττα Τσίπρα θα ακολουθήσει και δεύτερη και τρίτη και τέταρτη αρκεί που ήρθε η πρώτη, εσύ Μειμαράκη δεν υποστήριζες γιατί το κρύβεις αφού έβγαλε ανακοίνωση και ο Καμμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή