Παρασκευή 5 Μαΐου 2017

Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Αχαρνών συνελήφθη για τον βιασμό της ανάπηρης ανιψιάς του (βίντεο)




Η κοινωνία του πατρίς-θρησκεία-οικογένεια δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο


  • Θυμό, φρίκη και αηδία έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Αχαρνών η είδηση πως ένας "διακεκριμένος" δημότης, στέλεχος μεγάλου κόμματος και συνταξιούχος σε σώμα ασφαλείας συνελήφθη επ αυτοφώρω απο τους άντρες της ασφάλειας Αχαρνών να βιάζει την ανηψιά του η οποία μάλιστα ειναι και άτομο με ειδικές ανάγκες.



Διαβάζουμε στο acharnorama.gr

Θυμό, φρίκη και αηδία έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία των Αχαρνών η είδηση πως ένας "διακεκριμένος" δημότης, στέλεχος μεγάλου κόμματος και συνταξιούχος σε σώμα ασφαλείας συνελήφθη επ αυτοφώρω απο τους άντρες της ασφάλειας Αχαρνών να βιάζει την ανηψιά του η οποία μάλιστα ειναι και άτομο με ειδικές ανάγκες. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος άντρας με την πρόφαση πως πάει βόλτα την ανήψια του την έπαιρνε και την βίαζε. Οι γείτονες άκουγαν συχνά φωνές μέχρι την Κυριακή που κάλεσαν την αστυνομία και έπιασαν επαυτοφορω το ανθρωπόμορφο τέρας. Η άτυχη κοπέλα στη εικόνα των αστυνομικών φώναξε "σώστε με" και έπεσε στην αγκαλιά τους.
Ο δράσης συνελήφθη και σήμερα Τετάρτη οδηγήθηκε προφυλακιστέος στις φυλακές Τριπόλεος.

Διαβάζουμε στο Κουτί της Πανδώρας 

Αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση του βιασμού μιας κοπέλας με αναπηρία από τον θείο της, ο οποίος τυγχάνει στέλεχος της ΝΔ στις περιοχή των Αχαρνών. Ο, υπεράνω πάσης υποψίας άνδρας, συνελήφθη σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης το πρωί της Κυριακής 30 Απριλίου στο σπίτι του στις Αχαρνές, όταν πιάστηκε επ’ αυτοφώρω από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών και πριν από δύο ημέρες κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με όσα περιγράφουν τα Μέσα της περιοχής, ο θείος και στέλεχος της ΝΔ, εμφανίζεται να βίαζε την ανιψιά του κατ’ εξακολούθηση επί περίπου δύο χρόνια, ενώ οι Αρχές οδηγήθηκαν στη σύλληψή του, έπειτα από καταγγελίες γειτόνων οι οποίοι είχαν ενημερώσει πως άκουγαν φωνές και κλάματα από το σπίτι. Της σύλληψης του στελέχους της ΝΔ είχε προηγηθεί οργανωμένη και συστηματική παρακολούθησή του.

Πέραν της αποτρόπαιας πράξης, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως μέχρι σήμερα, έξι ημέρες μετά τη σύλληψη του δράστη, δεν έχει δοθεί εντολή δημοσιοποίησης των στοιχείων του όπως συνήθως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία της μη έκδοσης απόφασης δημοσιοποίησης των στοιχείων από την αρμόδια Εισαγγελία, είναι η καθυστέρηση αποστολής σχετικού αιτήματος από την Ασφάλεια. Το αίτημα, όπως πληροφορείται το koutipandoras.gr εστάλη σήμερα το πρωί και ως εκ τούτου αναμένεται η δημοσιοποίηση των στοιχείων του, ίσως και εντός της ημέρας.


Βράβευση...........

3 σχόλια:

  1. Τελικα ποιο ειναι το σωστο;ΣΥΡΙΖΑ η' ΝΔ.
    Παρακαλω διευκρινησθε για να ειστε
    εγκυρο blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το θέμα δεν είναι ποιο είναι το σωστό,το θέμα είναι ότι αν ήταν του ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν πρωτο θέμα παντού ενώ τώρα δεν το βγάζει κανείς

      Διαγραφή
  2. ΝΔ http://menidiatis.blogspot.gr/2015/11/blog-post_14.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή