Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

Η Συγγρού (Μουρούτης) παραδέχεται ότι «στελέχη» του ΠΑΣΟΚ βοήθησαν στις εσωκομματικές της ΝΔ τον Σαμαρά!

Θέμα έχει δημιουργηθεί με την «απόφαση» του αναπληρωτή εκπροσώπου τύπου της ΝΔ, Γιώργου Μουρούτη να διορίσει ως σύμβουλο επικοινωνίας για τα Νέα Μέσα, την Δέσποινα Μπακάλη.
Η κ. Μπακάλη έχει ...


πλούσιο βιογραφικό (μπράβο της) και είναι σύζυγος του Άγη Τάτση, διακεκριμένου στελέχους του ΠΑΣΟΚ και πρώην γραμματέα διεθνών θεμάτων της νεολαίας ΠΑΣΟΚ, επί προεδρίας Τόνιας Αντωνίου.
Στη συνέχεια της αποκάλυψης (εδώ) κάποιοι από τη Συγγρού προσπάθησαν να μας “πείσουν” ότι έχει αποστασιοποιηθεί από το ΠΑΣΟΚ και μάλιστα διέρρεαν πως στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ το 2009, βοήθησε τον Α. Σαμαρά.
Panhellenic Socialist Movement
Πάντως και εδώ την πάτησαν επικοινωνιακά στη Συγγρού γιατί όπως μαθαίνουμε (εδώ) ο Άγης Τάτσης ήταν υποψήφιος στις δικηγορικές εκλογές με τον συνδυασμό που στήριζε το ΠΑΣΟΚ (Βερβεσός), ενώ είναι και νομικός σύμβουλος του Ιδρύματος Α. Παπανδρέου !...!
Είναι φανερή η παρασκηνιακή επικοινωνία μεταξύ των Συμφοιτητών. Προφανώς ο Γιώργος Μουρούτης, που έκανε την γκάφα, κλείνει υποχρεώσεις του αρχηγού του και δεν μπορεί να το παραδεχτεί δημόσια.
Γίνεται πλέον φανερός ο ρόλος που έπαιξε το Ίδρυμα Παπανδρέου και πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, στις εσωκομματικές της Νέας Δημοκρατίας.
Φυσικά και δεν έχουμε τίποτα με τις ικανότητες της κ. Δέσποινας Μπακάλη, την γνωρίζουμε εξάλλου και από το twitter.
Υπάρχει όμως πρόβλημα με την κρυφή πολιτική του Γ. Μουρούτη (προσωπικό φίλο του Αντώνη Σαμαρά) και αυτήν κατακρίνουμε!
http://www.periothiko.com/2012/02/blog-post_6845.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου