Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Ο Ανεπάγγελτος Κυριάκος Μητσοτάκης υπέρ των απολύσεων στο Δημόσιο


Μιλώντας στο BHMA Fm ο βουλευτής της ΝΔ είπε χαρακτηριστικά: «Αν σπάσει το ταμπού των απολύσεων στο δημόσιο, η κυβέρνηση θα κερδίσει ένα σημαντικότατο διαπραγματευτικό όπλο, για να μπορέσει να πετύχει παρεμβάσεις και στη φορολογική πολιτική και σε ζητήματα που αφορούν την μεγαλύτερη πλειοψηφία των πολιτών όπως τα «κόκκινα δάνεια». Σε μία ουσιαστική διαπραγμάτευση δίνεις και παίρνεις» σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.(tsantiri.gr)
  Ο ανεπάγγελτος Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος προφανώς με μέσο τον ''μπαμπά'' δούλεψε μόνο για λίγους μήνες στην Εθνική Τράπεζα, προτείνει να απολυθούν δημόσιοι υπάλληλοι, να φθάσει σε νέα ιστορικά ρεκόρ η ανεργία στην χώρα, και μετά να κοιτάξουμε να γίνουν ρυθμίσεις για τα ''κόκκινα'' δάνεια, τα οποία εδώ και καιρό δεν πληρώνονται, λόγω αδυναμίας των δανειοληπτών. Ο γιός του μπαμπά, προσπαθεί τρόπο να εισπράξουν οι χρεοκοπημένες Ελληνικές τράπεζες.
  Τέτοιες βέβαια δηλώσεις, τυχαίες δεν είναι. Είναι γνωστή η μέθοδος που βάζουμε έναν ''λαγό'' να τρέξει μπροστά, για να προετοιμάσει το έδαφος. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, να προετοιμαστεί το κλίμα στην κοινή γνώμη, για την μαζική απόλυση δημοσίων υπαλλήλων.
  Απαράδεκτος, άθλιος, κοινωνικά ανάλγητος ο Μητσοτάκης, έμοιασε στον πατερούλη του βέβαια. Θα μας βρουν, αργά ή γρήγορα απέναντι τους!

http://airetikosonair.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου