Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Η ΖΕΤΤΑ ΣΕ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ....

ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ Η ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ.
ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ...
ΑΙ ΚΙΟΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΡΑΔΙΚΙΟΥ!!!

Η ίδια, μιλώντας σήμερα στο ραδιόφωνο του Alpha 989 είπε:

«Ο Θανάσης ο Νάκος δε νομίζω ότι θα το επέτρεπε αυτό που έγινε. Το γύρισαν πίσω το στεφάνι που έστειλα, ζήτησα να ανάψω ένα κερί, με κόπο το κατάφερα και αυτό. Για έναν άνθρωπο που επί είκοσι χρόνια εκπροσωπούσε τον νομό είναι τουλάχιστον ύβρις να μην πήγαινα να τον αποχαιρετήσω».
ΝΑΙ ΖΕΤΤΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΕΠΕΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ!!!!!
ΛΙΓΕΣ ΦΩΤΟ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΜΠΟΤΟΞ.

 ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΗΘΩΡΟΥΣ
 

ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ.ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ
ΟΥΠΣ.......ΛΑΘΑΚΙ....
 

Διαβαστε κατι λιγο παλιο αλλα επικαιρο, για το τι εστι ζεττα.

Γιατί θα έπρεπε να ντρέπεται η Ζέττα Μακρή

Καλησπέρα Voliotaki,
Προβληματίστηκα πολύ πριν μπω στην διαδικασία να γράψω αυτές εδώ τις γραμμές κι αυτό γιατί προσπάθησα να σταθμίσω όλες τις παραμέτρους, ώστε να μην αδικήσω κανέναν.

Ήμουν κι εγώ ένας από τους δεκάδες αυτούς τρελούς που χθες το πρωί βρεθήκαμε στο Εκθεσιακό Κέντρο, για την κοπή της πίτας της αγαπημένης μας ομάδας. Εκείνης δηλαδή της ομάδας που σύσσωμος ο ντόπιος πολιτικός κόσμος έσπευσε να εκμεταλλευτεί άπειρες φορές, με πρώτους βέβαια τους εκάστοτε κομματάρχες ακόμα και Βουλευτές ή πολιτευτές του ΠΑΣΟΚ. Αυτός ήταν εξάλλου και ο λόγος που κανείς τους, πέραν του Αποστόλη του Παπατόλια, δεν τόλμησε να πατήσει το πόδι του στην εκδήλωσή μας. Πού να τολμήσει για παράδειγμα η Ροδούλα η Ζήση ή ο Γιάννης ο Στάμος ή ακόμα και ο Κώστας ο Καρτάλης, από τον οποίο μεταξύ μας προσωπικά δεν περιμένω και τίποτα, αντίθετα όμως με την Ροδούλα, η οποία έζησε, μεγάλωσε και έκανε πολιτική καριέρα και μάλιστα επί σειρά πολλών ετών στην πόλη μας.

Στην εκδήλωση ήταν και αρκετοί δεξιοί, όπως οι Βουλευτές Νάκος και Μαρκάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος ο Γιώργος ο Μουλάς, ο οποίος και αυτό πρέπει να το λέμε και δημοσίως, ήταν ο μόνος που στάθηκε δίπλα μας από την αρχή μέχρι και σήμερα, ήταν επίσης ο Τάσος ο Μπατζιάκας και φυσικά η Ζέττα η Μακρή.

Δεν θα σταθώ σε κανέναν από τους παραπάνω, παρά μόνο στην Ζέττα και αυτό γιατί λίγο πολύ, τόσο οι δύο Βουλευτές με ερωτήσείς τους στην Βουλή, όσο και ο Μπατζιάκας, κάτι έκαναν, φώναξαν, προσπάθησαν, άσχετα εάν δεν κατάφεραν τίποτα. Εδώ δεν κατάφερε η κυβερνητική Ροδούλα, ο Νάκος θα τα κατάφερνε;

Και ερχόμαστε στην κυρα-Ζέττα, η οποία μάλιστα χθες είχε και το θράσος να απαντήσει σε αναδημοσίευση, προσέξτε σε αναδημοσίευση του ρεπορτάζ του e-Volos.gr και όχι στο e-Volos.gr. Απάντησε λοιπόν στο blog Fimotro, το οποίο αναδημοσίευσε το χθεσινό ρεπορτάζ του e-Volos.gr, το οποίο κατέγραφε την πραγματική αλήθεια, ότι δηλαδή μας προκάλεσε με την "κόκκινη φορεσιά", που μόνο σαν υποκρισία φάνηκε στα μάτια μας και αρχίσαμε τα συνθήματα.

Γιατί διαψεύσατε κα Μακρή την αλήθεια του ρεπορτάζ; Φορέσατε την "κόκκινη φορεσιά" σας χθες και ήρθατε πρωί, πρωί στο Εκθεσιακό, ναι ή όχι; Η πρεμούρα σας ήταν αν βρίσαμε και το Νάκο, που στην τελική έκανε και μια ερώτηση στην Βουλή και όχι μόνο εσάς; Την προκλητική αντίθεση, με εσάς ντυμένη σωστό μοντελάκι, όταν από αυτή την ιστορία έμειναν δεκάδες άνεργοι της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, την υπολογίσατε πριν ακούσετε τα γαλλικά μας; Η πρεμούρα σας ήταν να μην μάθει η Συγγρού τα μαντάτα σας και χαλάσει το προφίλ σας στο Κολωνάκι; Δεν ξέρουν νομίζετε κα Μακρή στο Κολωνάκι πώς πολιτεύεστε; Γνωρίζουν μια χαρά, όσο γι' αυτό να είστε σίγουρη.

Τέλος, τί νομίζετε ότι είναι οι ομάδες κα Μακρή; Άλλο οι ποδοσφαιρικές ομάδες και άλλο οι δημοτικές. Ο Ολυμπιακός δεν είναι προεκλογικό χαράκωμα και εμείς, οι φίλοι του, δεν είμαστε αγριάνθρωποι και ανεγκέφαλοι μαλάκες, που αν φορέσετε τα χρώματα της ομάδας μας και έρθετε στις εκδηλώσεις μας, θα σας ψηφίσουμε. Εσείς δεν ήσασταν που κάποτε φορούσατε γαλάζια φορεσιά και τρέχατε στη Νέα Ιωνία;

Να γιατί θα έπρεπε να ντρέπεστε κα Μακρή, κυρίως επειδή μας θεωρείτε ΜΑΛΑΚΕΣ. Δεν είμαστε όμως και θα το διαπιστώσετε στην κάλπη.

Υ.Γ.: Γιώργο Μουλά, χθες έκοψες την πίτα. Μήπως πρέπει να αναλάβεις και την ευθύνη και να τρέξεις τις εξελίξεις στην δημοτική ομάδα της Ζέττας που συμμετέχεις και που τα έχει βρει με τον Σκοτινιώτη και έχουν καταντήσει το Δημοτικό Συμβούλιο παιδική χαρά;

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
 http://voliotaki.blogspot.gr/2012/02/blog-post_489.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου