Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Μετά τη δημιουργική ασάφεια ήρθε στη ζωή μας και η πολιτική ασάφεια!




Όταν στηρίζεις μια κυβέρνηση και όχι να ψηφίζεις σε κάποια νομοσχέδια δεν σημαίνει ότι δεν συμμετέχεις στην εφαρμογή τους.Το μνημόνιο-καρμανιόλα όπως ισχυρίζονται θα εφαρμοστεί από την κυβέρνηση που στηρίζουν.Οπότε τζάμπα μάγκες οι ΟΧΙ μεν αλλά ΝΑΙ ουσιαστικά.

Φυσικά και δεν είναι ασάφεια. Είναι πολύ σαφές το σχέδιο τους.
Να πάρουν αυτοί τον σύριζα και να κάνουν εκκαθαρίσεις ώστε να τον επαναφέρουν στην ιδεολογική καθαρότητα του 4%.Δρούσαν συνωμοτικά με τα δικά τους παραμάγαζα και βασίστηκαν στην μαλθακότητα του Αλέξη.Αυτή η μαλθακότητα διαβάστηκε πολύ καλά από τους δανειστές και ήταν η αιτία που δεν έφερε καλύτερη συμφωνία

Τάσος Παπαζαχαρίας στο mytripoli.gr


Μετά τη δημιουργική ασάφεια ήρθε στη ζωή μας και η πολιτική ασάφεια!

Αυτά που έζησε όλη η Ελλάδα χτες το βράδυ στη βουλή δεν έχουν προηγούμενο!

Βουλευτές υποτίθεται με Αριστερή κουλτούρα!
Με κάποιο επίπεδο υποτίθεται πολιτισμένης συμπεριφοράς!
Με κάποιο επίπεδο υποτίθεται συνεννόησης!
Με συνείδηση υποτίθεται δάσκαλου στη πολιτική και όχι μαθητευόμενου!

Κάνανε τη τρέλα τους σημαία και μάλιστα βαλθήκανε να φέρουν το πάνω - κάτω στη πολιτική συμπεριφορά στη χώρα μας, που ως τώρα γνωρίζουμε!

Φορώντας τον μανδύα του επαναστάτη χωρίς πρόταση, επέλεξαν όμως να υπάρχουν και να ζούνε πολιτικά, κάτω από τα φτερά του Τσίπρα, χρησιμοποιώντας τη καρδιά του και τα πνευμόνια του για την πολιτική τους ύπαρξη!

- Δεν φεύγουμε από το κόμμα!
- Δεν παραδίδουμε τη βουλευτική μας έδρα!
- Στηρίζουμε όμως τη Κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό!
- Δεν ψηφίζουμε τα νομοσχέδιά τους!
- Θα συμπορευόμαστε όπου μας αρέσει!
- Θα διαχωρίζουμε τη θέση μας από ότι δεν μας αρέσει!
- Θα παραμένουμε βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος με όλες τις σχετικές απολαβές στα εύκολα!
- Αλλά δεν θα είμαστε με το κυβερνόν κόμμα στα δύσκολα!


Αυτά είναι τα νέα δεδομένα που φέρνουν στη πολιτική ζωή του τόπου μας, οι 39 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που ισχυρίζονται ότι εκπροσωπούν το δίκιο του λαού σε συνάρτηση βέβαια με τις όποιες προσωπικές απολαβές και προσωπικά βολέματα, απορρέουν από το βουλευτιλίκι τους!

Οι γκουρού (όπως αποκαλούν τον εαυτό τους) της συνταγματικής και βουλευτικής συμπεριφοράς του τόπου μας, αποφάσισαν να διδάξουν νέα πολιτικά και κομματικά ήθη στη χώρα μας, με πρόσχημα πάντα την υπεράσπιση των συμφερόντων του λαού! αλλά κρύβοντας επιμελώς στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους, το «ιδεολογικό» τους συμφέρον, το οποίο γνωρίζουν μόνο όσοι ασχολούνται η παρακολουθούν από κοντά τη συμπεριφορά τους, στα μέρη της εκλογικής τους περιφέρειας!

Για να δούμε τι άλλο καινούργιο θα εισαγάγουν στη πολιτική ζωή της χώρας μας, οι Άνθρωποι αυτοί, οι εξειδικευμένοι πλέον στην περιτύλιξη του «ιδεολογικού» τους συμφέροντος με φιλολαϊκό περιτύλιγμα???

Τρίπολη 16-7-2015 Τάσος Παπαζαχαρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου