Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Κουίκ: Η Κωνσταντοπούλου κράτησε στο συρτάρι τη δικογραφία για τους 4 υπουργούς (video)



Κάποιοι επιλέγουν να πολεμάνε τον ΣΥΡΙΖΑ.
Κάποιοι άλλοι επιλέγουν να πολεμάνε την ΛΑΕ.
Και οι δυο βοηθάνε τον Μειμαράκη...(με διάθεση αυτοκριτικής)


Από το altsantiri.gr


Στην «κρυμμένη δικογραφία» που από το απόγευμα της Τετάρτης δημοσίευσε πρώτο το altsantiri.gr αναφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής ο πρώην υφυπουργός Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ, με συνέντευξή του στην ΕΡΤ1. «Επειδή πολύ μιλάμε για ισοδύναμα, ένα βασικό ισοδύναμο είναι αυτό που δεν πρόκειται ποτέ να βρει αυτό το δίπολο της εξουσίας που ήταν τόσα χρόνια στις κυβερνήσεις», είπε ο κ. Κουίκ απευθυνόμενος τους εκπροσώπους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο πάνελ της εκπομπής.





Ο Τέρενς Κουίκ τόνισε ότι αυτά τα δύο κόμματα δεν έκαναν τίποτα για την πάταξη της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής. «Προστατεύανε πάντοτε τους φοροφυγάδες και τους διαφθορείς. Όλους, όλους. Ακόμα και η κ. Κωνσταντοπούλου. Μέσα στο συρτάρι της βουλής έβαλε τη δικογραφία που αφορούσε τους 4 πρώην υπουργούς άμυνας με το θέμα των υποβρυχίων. Στις 3 Φεβρουαρίου διαβιβάστηκε στη βουλή η δικογραφία. Εστάλη από τον στρατιωτικό εισαγγελέα στον Άρειο Πάγο και μάλιστα υπάρχει και υπογραφή Ράϊκου. Εστάλη στη Βουλή για να κοιτάξει το κοινοβούλιο το θέμα των υποβρυχίων. Μπήκε στο συρτάρι. Δεν βγήκε να πάει για συζήτηση στη βουλή ως όφειλε ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι στην δικογραφία περιλαμβάνει βαριά ονόματα. «Ο ένας είναι στη φυλακή. Τσοχατζόπουλος, Παπαντωνίου, Βενιζέλος, Μεϊμαρακης. Για τα 105 εκατομμύρια που έδωσε χωρίς μάλιστα να υπογράψει η γερμανική εταιρεία. Μιλάμε για συμβάσεις 1 δις. Δεν μιλάμε για τσιχλόφουσκες. Γιατί λοιπόν η κ. Κωσνταντοπούλου έβαλε αυτό το πράγμα σε ένα συρτάρι και δεν το ξανάβγαλε ποτέ; Γιατί αυτό το θέμα δεν απασχόλησε τη Βουλή; Αν ήμουν εγώ μέσα, και ρωτώ τους συναδέλφους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, θα απαιτούσαν αυτό το θέμα να πάει στις επιτροπές και μετά στην ολομέλεια για να αρχίσει η διερεύνηση του θέματος;», διερωτήθηκε ο Τέρενς Κουίκ.

Ο πρώην υφυπουργός τόνισε μάλιστα πως «κανένα μέσο δεν ασχολείται με αυτό το θέμα και ότι αν στη δικογραφία υπήρχαν άλλα ονόματα θα είχε γίνει παντιέρα», ενώ απαντώντας στο ερώτημα, γιατί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν απαίτησαν κατά τη διάρκεια της προηγούμενης κοινοβουλευτικής περιόδου να βγει από το συρτάρι και να ξεκινήσει η διαδικασία διερεύνησης, ο ίδιος απάντησε: «Όποτε σηκωνόταν από το βήμα της βουλής να μιλήσει ο Πάνος Καμμένος, μίλαγε για αυτά τα θέματα. Και μάλιστα στις τελευταίες συνεδριάσεις που είπε ο Καμμένος στον Βενιζέλο πως ακόμα και να ψηφίσεις τη συμφωνία δεν θα τη γλυτώσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου