Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Μεϊμαράκης: Η ΕΡΤ με έριξε… στο ύψος (βίντεο)




Ο Μουρούτης είναι φανερό ότι ήταν αυτός που πρότεινε να είναι όρθιοι στο ντιμπέιτ για να φανεί η διαφορά ύψους αλλά ούτε αυτό του έκαστε


τελικά έπρεπε να το φανταστώ...ποιος άλλος από τον Μουρούτη
Posted by Giannis Athanasios Papas on Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015





Από το TVXS

Παράπονα για την κάλυψη του ντιμπέιτ έκανε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εξερχόμενος από την ΕΡΤ, καταγγέλλοντας πως τον έδειχναν ισοϋψή με τον Αλέξη Τσίπρα.

Οι εκπρόσωποι της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης και Νίκος Καραχάλιος, κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ παραπονέθηκαν έντονα για το γεγονός πως οι Αλέξης Τσίπρας και Βαγγέλης Μεϊμαράκης φαίνονταν να έχουν το ίδιο ύψος, ενώ ο πρόεδρος της ΝΔ είναι πιο ψηλός. Τα πυρά δέχτηκε ο σκηνοθέτης Γιώρος Σιούλας, ένας από τους πιο έμπειρους σκηνοθέτες της ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tvxs.gr, από την ΕΡΤ τους εξήγησαν πως αυτό συμβαίνει στο διπλό πλάνο, με τα δύο παράθυρα. Η διαφορά ύψους, όπως τους σημείωσαν, θα μπορούσε να φανεί αν η κάμερα ήταν ευρυγώνια και εμφανίζονταν και οι δύο στο πλάνο.

Ο σύμβουλος του Βαγγέλη Μεϊμαράκη Γιώργος Μουρούτης προχώρησε και σε σχετική ανάρτηση στο Twitter:



Τελικά ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε για το ύψος και κατά τη διάρκεια του ντιμπέιτ. «Να πούμε στο σκηνοθέτη να διορθώσει το πλάνο, γιατί δείχνει τον κο. Τσίπρα πιο ψηλό;», είπε.





«Έχετε καταλάβει όλοι τι έγινε, πως συμπεριφέρθηκε η διοίκηση της ΕΡΤ. Ό,τι και να κάνει, η ΝΔ θα πάει μπροστά», δήλωσε εξερχόμενος. «Με το ύψος;», τον ρώτησε δημοσιογράφος για να απαντήσει ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης: «Όχι μόνο… Από το πρωί». «Τι έγινε με το ύψος;» συνέχισε ο δημοσιογράφος. «Εσείς καταλάβατε; Γιατί εγώ ενημέρωσα χωρίς να το πω δημοσίως. Νομίζω ότι έχει καταλάβει όλοι τι έγινε. Ό,τι και να κάνει η διοίκηση της ΕΡΤ η ΝΔ θα πάει μπροστά», απάντησε.


«Η ευτυχία μου, σκέφτομαι, θα ‘ναι ζήτημα ύψους», έγραφε ο Κώστας Καρυωτάκης.

1 σχόλιο:

  1. Ο.τι κι' αν κανει με το μποϊ , δεν μπορει να κανει τιποτα για το ... πολιτικό Αναστημα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή