Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015

Έξω ο Καλύβης για τα μάτια και το πολιτικό εκτόπισμα της Ραχήλ...Θα ήθελα να είμαι σε μια άκρη να παρακολουθώ τους αριστερούς με τα αριστερόμετρα να τρέχουν για την Ραχήλ.Αναρωτιέμαι τι θα τους λένε για τις θέσεις της στο μεταναστευτικό...εκτός αν αρχίσουν το ψάρεμα στους ακροδεξιούς.
Απλός στρατιώτης λοιπόν ο Καλύβης...


Από το matrix24.gr


Πρόκειται για στέλεχος που απολαμβάνει την αποδοχή όλων των «φυλών» της Αριστεράς, ενώ όσο ήταν στον ΣΥΡΙΖΑ είχε αποσπάσει θετικά σχόλια από όλες τις τάσεις και τις συνιστώσες της Κουμουνδούρου. 

Ενώ, λοιπόν, φαινόταν δεδομένο ότι ο Αλέκος Καλύβης θα βρισκόταν σε εκλόγιμη θέση στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Ενότητας, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης προτίμησε… την Ραχήλ Μακρή. 

Η Μακρή, η οποία δεν μπορούσε να κατέλθει υποψήφια στην περιφέρειά της, την Κοζάνη, γιατί θα εξοβέλιζε την στενή συνεργάτιδα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, Ευγενία Ουζουνίδου, τοποθετήθηκε στο ψηφοδέλτιο Αττικής, «τρώγοντας» την εκλόγιμη θέση από τον Αλέκο Καλύβη. 

Συγκεκριμένα, η Ραχήλ είναι δεύτερη στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής, κάτω από τον ίδιο τον επικεφαλής της ΛΑΕ, ο οποίος όμως δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την Β’ Πειραιά και αναμένεται να διαλέξει την παραδοσιακή του έδρα. Κατά συνέπεια, θα μείνει χώρος για την Ραχήλ στη Βουλή –ενώ ο Καλύβης φαίνεται πως περίσσευε…