Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΗ


Την Κυριακή 11 Νοέμβρη ΞΑΝΑ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ

E-mail Εκτύπωση PDF
Η οριακή υπερψήφιση του 3ου μνημονίου από το μαύρο μέτωπο της καταρρέουσας συγκυβέρνησης έδειξε την πλήρη απαξίωση του πολιτικού κατεστημένου, που έχει τεθεί απροκάλυπτα στην υπηρεσία των τραπεζών του κεφαλαίου και των δανειστών.
Η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ είναι πλέον, πολιτικά και κοινωνικά,  μειοψηφία και έρμαιο των εντολών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του ΔΝΤ.
Οι εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες,  που βγήκαν σε πλατείες και σε δρόμους στην Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις σε όλη τη χώρα, έχουν σπείρει τον τρόμο στην κυβέρνηση Σαμαρά και τους συμμάχους της.
Γι αυτό δεν αρκέστηκαν στα κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα και την καταρράκωση του συντάγματος αλλά επιτέθηκαν με βαρβαρότητα στο λαό που διαδήλωνε χρησιμοποιώντας τα ΜΑΤ, τις αύρες και τα δακρυγόνα.
Η προσπάθεια των συνέταιρων του Σαμαρά, ιδιαίτερα του «σύντροφου» Κουβέλη και της παρέας του, να κρύψουν τις πομπές τους με τα δήθεν «ηρωικά» παρόν, αυτοδιαψεύδονται την ίδια ώρα από τις δηλώσεις τους για την υπερψήφιση του μνημονιακού κρατικού προϋπολογισμού που αυτές τις μέρες συζητείται στη Βουλή.
Ο φετινός κρατικός προϋπολογισμός αποτυπώνει σε νούμερα την συνέχιση για 5ο χρόνο της ύφεσης στην οικονομία με αποτέλεσμα την εκτίναξη της ανεργίας πάνω από το 30%. Περιλαμβάνει τις αιματηρές παρεμβάσεις στα εργασιακά, τις μαζικές απολύσεις χιλιάδων υπαλλήλων, τις περικοπές στις συντάξεις και τα επιδόματα, την διάλυση της Δημόσιας Υγείας και Παιδείας, προδιαγράφει την νέα ληστρική φοροεπιδρομή.
Είναι ένα προϋπολογισμός που οδηγεί εκατομμύρια συμπολίτες μας στη φτώχια και την πλήρη εξαθλίωση, με αποτέλεσμα να οξυνθούν τα χαρακτηριστικά της ανθρωπιστικής κρίσης, με συνέπεια τον κίνδυνο  ολοκληρωτικής καταστροφής τους.
Η ανατροπή αυτών των πολιτικών είναι πλέον μονόδρομος.
Το συλλαλητήριο που οργανώνουν τα συνδικάτα την Κυριακή 11 Νοέμβρη στο Σύνταγμα είναι μια ακόμα μάχη στον πόλεμο διαρκείας που έχουμε κηρύξει όλοι οι εργαζόμενοι και ο λαός σε αυτές τις βάρβαρες πολιτικές με στόχο την ανατροπή τους και μαζί την εκδίωξη του μαύρου μετώπου της συγκυβέρνησης.
Κανένας δεν πρέπει να παραδώσει τα όπλα.
Την Κυριακή το Σύνταγμα πρέπει να πλημμυρίσει για μια ακόμα φορά από αποφασισμένους διαδηλωτές, η οργή και η αγανάκτηση να γίνει απόφαση για αγώνα μέχρι την ανατροπή.
Στο τέλος θα νικήσουν οι εργαζόμενοι και ο λαός μας
Όλοι την Κυριακή στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ στις 5 το Απόγευμα

Ραντεβού Αυτόνομης Παρέμβασης γωνία Αμαλίας και Όθωνος