Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Κυβερνήστε να ξεβρομίσει ο τόπος, αλλιώς…



  • Πίστευαν ότι με την διάλυση του κοινωνικού Κράτους, της Υγείας, της Ασφάλισης, με την ανεργία και τον εργασιακό μεσαίωνα, η Ελληνική κοινωνία θα στρεφόταν για λόγους βιολογικής επιβίωσης στην ιδιοτέλεια και τον κανιβαλισμό, αλλά αντι γι αυτό, τελικά ενέτειναν τον ταξικό ανταγωνισμό, αλλά επιτέλους εις βάρος τους.
  • Η Δημοκρατία ανέτρεψε το σχέδιο της διαπλοκής για την αριστερή παρένθεση, τώρα είναι η σειρά της δικαιοσύνης να αφαιρέσει τους θύλακες της μεταπολιτευτικής μολυνσης και να ξεβρομίσει ο τόπος, άμεσα όσο είναι νωπή η εκλογική νίκη, μετά θα είναι άργα. Το διακύβευμα είναι Κυβερνήστε και Τιμωρίστε, αλλιώς οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου θα είναι και οι τελευταίες, οι φαύλοι δεν θα επιτρέψουν στους Ελληνες να ξανασηκώσουν κεφάλι


Από τον netakias


Οι πόλεμοι – πραγματικοί και εικονικοί – και οι αγώνες για μια δίκαιη κοινωνία, ξεκινούν από τα συλλαλητήρια, τις προκηρύξεις, τα like στο φατσοβιβλίο αλλά κερδίζονται με Παιδεία, σκληρή δουλειά, ευθύνη, σοβαρότητα (οχι σοβαροφάνεια), δικαιοσύνη , αξιοκρατία και αναδιανομή.

Οι εκπρόσωποι της διαπλοκής Σαμαράς, Βενιζέλος και Θεοδωράκης ζητούσαν το καλοκαίρι από την κυβέρνηση να υπογράψει χωρίς καμία αντίρρηση, ενώ οι εκπρόσωποι της κάθε λογής πλατφόρμας να παραιτηθεί η κυβέρνηση πιστεύοντας ότι θα ήταν αυτό λύση, στέλνοντας εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων στα συσσίτια και την υπο δήμευση δημόσια περιουσια στο Ταμείο Σοιμπλε-Σαμαρα στο Λουξεμβούργο, απλά για χάρη μιας φαντασιακής ιδεοληπτικής «καθαρότητας».

Ακόμη κι ο Βαρουφάκης χθες επιβεβαίωσε ότι το σχέδιο του Σοιμπλε ήταν και παραμένει ο εξοβελισμός της Ελλάδας απο την Ευρωπαϊκή Ενωση. Μιας Ευρωπαϊκής ένωσης που όχι μόνον αποδέχθηκε το Πραξικόπημα του Πορτογάλου προέδρου, αλλά το επικρότησε γιατι το μεν πρωτο, αλλά μειοψηφικό κόμμα είναι πειθήνιο στα λόμπυ των Βρυξελλών.

Αποχαυνωμένη η κοινωνία, μετά από 40 χρόνια κακιστοκρατίας και τηλεοπτικής προπαγάνδας το 2010 ήταν απροετοίμαστη να αντιδράσει αποτελεσματικά, αλλά και το 2015, όταν πια χάρη κυρίως στην ενημέρωση του διαδικτύου αφυπνιστηκε από τον λήθαργο, ήταν απροετοίμαστη να πολεμήσει.

Πως να πολεμήσει κάποιος που έχει μάθει οτι κερδίζει πάντα «ο καλός» και μάλιστα «αναίμακτα» όπως στις Χολυγουντιανές ταινίες, όταν η πραγματικότητα είναι εκεί, ξεροκέφαλη και μη-λογική και κάθε νίκη προϋποθέτει θυσίες.

Ειτε είναι ο ελεύθερος χρόνος του διαβάσματος για τη μόρφωση, είτε είναι η κούραση κι ο μόχθος της εργασίας, είτε η πολύμηνη διαπραγμάτευση – για πρώτη φορά – που κατέληξε στο επώδυνο μεν συμβιβασμό, αλλά Ελληνικό συμβιβασμό καθώς η Ελλάδα ήταν ο συνομιλητής κι όχι απλά ο εκτελεστής αποφάσεων άλλων. Οπως είπε και στην ομιλία του ο Γάλλος Πρόεδρος François Hollande
«Υπερασπιστήκατε την Εθνική σας Κυριαρχία χωρίς να γίνετε εθνικιστές και προστατευσατε την Ευρώπη από αναταραχες απο αυτό που θα μπορούσε να συμβει»

Οι Ηγέτες δεν είναι θεοί ή ημίθεοι, δεν είναι οι αήττητοι ή αλάνθαστοι, είναι απλοί άνθρωποι που όμως μπορούν σε κάθε αντιξοότητα της ζωής να επανακάμπτουν και να συνεχίζουν.

Ναι, χάσαμε πολλά, αλλά κερδίσαμε την θέση μας που μας αξίζει στην διαπραγμάτευση, κάτι άλλαξε, δεν είμαστε πλεον μόνοι στην Ευρώπη, η Ελλάδα εγινε από παράδειγμα τρομοκρατίας των υπολοίπων Ευρωπαϊκών λαών, σε παράδειγμα Αγώνα, αποκτήσαμε συσχετισμούς δυνάμεων και θα αποκτήσουμε κι άλλους, γιατί στην πολιτικοί δεν υπάρχουν φίλοι, αλλά συμφέροντα

Η ελευθερία δεν είναι ένα στατικο γεγονός, είναι ένα συνεχές διακύβευμα πολυειδές και πολύχρωμο και δεν έχει καμία σχέση με τα ψευδοδιλλήματα χειραγώγησης πολιτών που χρησιμοποιεί η παρασιτική ολιγαρχία, όπως ΠΑΣΟΚ ή ΧΑΟΣ, ΕΥΡΩ ή ΔΡΑΧΜΗ που είναι απλά η φτηνή πραμάτεια που πουλάνε στο εκλογικό σώμα, καθως το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να εισπράττει τα διόδια συγκεκριμένος εργολάβος και να κερδίζει τους διαγωνισμούς η Siemens, σε όποιο νόμισμα κι αν επιλέξεις.

Τα προηγούμενα χρόνια, αφού τα παράσιτα της ολιγαρχίας μόλυναν όλη την δομή του Κράτους κι εκτίναξαν το Χρέος στα 300δις, όταν ήρθε ο λογαριασμός οι ξενιστές θυσίασαν το διεφθαρμένο Κράτος και το πολιτικό προσωπικό που τους έτρεφε, με αντάλλαγμα την επιβίωση τους μέσα από τις διεθνείς ολιγαρχικές δυνάμεις με τις οποίες πλεον ήθελαν να συνεχίσουν την νεοφιλελεύθερη αναδιανομή του όποιου εισοδήματος έχει απομείνει προς τα πάνω.

Ετσι για παράδειγμα οι «πατριώτες» που ψωνίσαμε από σβέρκο, έγιναν υπουργοι υγείας για να φέρουν επικίνδυνα αμφιβόλου ποιότητας γενόσημα αλλοδαπών εταιριών, όταν στην Ελλάδα υπάρχουν 2εκ άνεργοι, ή υπουργούς ανάπτυξης που κατάφεραν μαγειρεύοντας τους νόμος, γάλα γνωστών πολυεθνικών που έρχεται από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά να είναι φθηνότερο από το Ελληνικο.

Αυτή η συμπαιγνία αλλοδαπής και ημεδαπής διαπλοκής, δίνει και το θράσος στους διάφορους Σουλτς και Γιούνκερ να κάνουν υποδείξεις για τους συνδυασμούς των κομμάτων που θα ήθελαν αυτοί να συγκυβερνήσουν.

Αυτή η άνιση κατανομή της εξουσίας έχει χάσει πια την νομιμοποίηση της και η ελληνική κοινωνία δεν είναι πλεον εφικτό να εξαγοραστεί. Αυτό είναι το διακύβευμα. Πίστευαν ότι με την διάλυση του κοινωνικού Κράτους, της Υγείας, της Ασφάλισης, με την ανεργία και τον εργασιακό μεσαίωνα, η Ελληνική κοινωνία θα στρεφόταν για λόγους βιολογικής επιβίωσης στην ιδιοτέλεια και τον κανιβαλισμό, αλλά αντι γι αυτό, τελικά ενέτειναν τον ταξικό ανταγωνισμό, αλλά επιτέλους εις βάρος τους.

Η κοινωνία στράφηκε προς συλλογικότητα και αλληλεγγύη, από τα κοινωνικά παντοπωλεία, τα κοινωνικά ιατρεία, το κίνημα κατά των πλειστηριασμών και το δεν πληρώνω ήταν τα υγιή αντισώματα απέναντι στα παράσιτα και οι εκλογικές αναμετρήσεις μαζί με το δημοψήφισμα, ήταν το αντιβιοτικό που επέλεξε η συγκυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου και κέρδισε κατακράτος κόντρα σε όλα τα ΜΜΕ της φαυλοκρατίας.

Ο νεοφιλελεύθερος κανιβαλισμός πρέπει να σταματήσει εδώ και πληρώσουν οι έχοντες που μέχρι σήμερα «βάφτιζαν» προνομιούχους όσους έχουν ετήσιο εισόδημα €12.001 ωστε να αλληλοσφαγούν με όσους είχαν εισόδημα εως €12.000, φυσικά οι ίδιοι με τις offshore και τα πλυντήρια χρήματος στο Λουξεμβούργο μένουν μέχρι σήμερα στο απυρόβλητο

Η Δημοκρατία ανέτρεψε το σχέδιο της διαπλοκής για την αριστερή παρένθεση, τώρα είναι η σειρά της δικαιοσύνης να αφαιρέσει τους θύλακες της μεταπολιτευτικής μολυνσης και να ξεβρομίσει ο τόπος, άμεσα όσο είναι νωπή η εκλογική νίκη, μετά θα είναι άργα. Το διακύβευμα είναι Κυβερνήστε και Τιμωρίστε, αλλιώς οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου θα είναι και οι τελευταίες, οι φαύλοι δεν θα επιτρέψουν στους Ελληνες να ξανασηκώσουν κεφάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου