Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Διέσυρε την χώρα ο Γεωργιάδης στο Delphi Forum και τώρα τρέχουν να ζητούν συγγνώμες για το Τσίρκο!


  • Στην ομιλία του στο Φόρουμ ο κ. Γεωργιάδης παρομοίασε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με την «Ωραία Ελένη» του Ομήρου,  τον αποκάλεσε  «τυχοδιώκτη», ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει απαξιωτικά και για το πρόσωπο της Τασίας Χριστοδουλοπούλου.





Από τον netakias.com

ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ 

ΜΕΤΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ



Αν είναι δυνατόν, σε γεγονός τέτοιας σημασίας να καλεί τον Γεωργιάδη για ομιλητή. Δεν ντρόπιασε μόνον το φόρουμ αλλά και την Ελλάδα. Όπως ήταν επόμενο, ο αντιπρόεδρος του Μητσοτάκη μετέτρεψε το φόρουμ σε τσίρκο με αποτέλεσμα να αποχωρήσει ο Αμανατίδης.
Δηλαδή τι παραπάνω κάνουν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην βουλή κύριε Τσομώκο;
Διαβάστε την απολογία Τσομώκου μετά το φιάσκο:

"Θέλω πραγματικά να απολογηθώ για χαρακτηρισμούς που ειπώθηκαν σήμερα σε αυτή την αίθουσα για τον πρωθυπουργό της χώρας και υπουργούς της κυβέρνησης, οι οποίοι δεν εκφράζουν το πνεύμα που διέπει τις αρχές του φόρουμ.
Το φόρουμ αυτό δεν κάνει πολιτική. Προσκαλεί όλες τις σκέψεις και απόψεις, με σεβασμό στις όποιες αντίθετες ιδέες και στην άσκηση πολιτικής στα δρώμενα της χώρας. Ήταν μια ατυχής στιγμή και απολογούμαι προσωπικά»,
δήλωσε ο πρόεδρος του Οικονομικού φόρουμ Δελφών Συμεών Τσομώκος."

Αποχώρησε ο Γ. Αμανατίδης από το φόρουμ των Δελφών


Αποχώρησε ακυρώνοντας τη συμμετοχή του, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης από το Οικονομικό Φόρουμ Δελφών, κατόπιν της ανοχής, η οποία, όπως σημειώνει, επιδείχθηκε από τους διοργανωτές στις προσωπικές, προσβλητικές και απαξιωτικές αναφορές κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και στελεχών της κυβέρνησης από τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Στην ομιλία του στο Φόρουμ ο κ. Γεωργιάδης παρομοίασε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με την «Ωραία Ελένη» του Ομήρου,  τον αποκάλεσε  «τυχοδιώκτη», ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει απαξιωτικά και για το πρόσωπο της Τασίας Χριστοδουλοπούλου.

2 σχόλια:

  1. Kαταπτυστος οπως παντα ο οχετος.Που ειναι το παραξενο ηθελα ναξερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό είναι το εναλλακτικό που προσφέρει η ΝΔ; Να τον χαίρονται αυτοί που τον ψήφισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή