Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Χέστηκε ο Λαζόπουλος...με τους εμπρησμούς στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων




..και επειδή εγώ δεν είμαι πεφτωσυννεφάκιας θυμάμαι πολύ καλά τι είπες Λάκη (δείτε ΕΔΩ)

Λοιπόν παιδάκια αρκετά με όλους τους πεφτωσυννεφάκηδες
Πρέπει να τα λέμε έξω από τα δόντια και ας στεναχωρήσουμε μερικούς.
Θυμάστε όταν κλείσατε τα αυτιά σας και ΔΕΝ ακούσατε τον Λαζόπουλο να λέει:
"χέστηκα αν είναι ακροδεξιοί πάνω στα τρακτέρ"
ΟΡΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΛΑΚΗ...ΧΕΣΕ!!!

"Πυρκαγιά ξέσπασε στο πρώην στρατοπέδο Φιλιππάκου στα Γιαννιτσά, το οποίο έχει επιλεγεί προκειμένου να φιλοξενήσει πρόσφυγες και μετανάστες. Την ίδια στιγμή «αγανακτισμένοι» κάτοικοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από την πύλη του στρατοπέδου διαμαρτυρόμενοι για την επιλογή της κυβέρνησης"
"Τα ίδια τρακτέρ το πρωί είναι στα μπλόκα. Οι χρυσαυγίτες των Γιαννιτσών και της Κρύας Βρύσης."

Τι φοβάστε και δεν λέτε ποιοι ήταν στα μπλόκα?
Δεν βλέπατε ότι τα αγροτικά μπλόκα είχε γεμίσει όχι μόνο από λαμόγια και τσιφλικάδες αλλά και από τον τον (εθνικό κορμό)...φασίστες κάθε φάρας,από οπαδούς του Σώρρας μέχρι ψεκασμένους φασίστες των καφενείων.
Όχι δεν ήταν μειοψηφία ή μερικοί ανεγκέφαλοι αλλά η πλειοψηφία...και όσοι δεν μιλούσαν αλλά στέκονταν πίσω τους είναι ηλίθιοι.

Εκεί στα μπλόκα η αγροτιά άφησε την αξιοπρέπειά της.

Υπεύθυνοι για τους εμπρησμούς δεν είναι οι ακροδεξιοί αλλά αυτοί που δεν τόλμησαν να τους καταγγείλουν όσο ήταν νωρίς αλλά αντίθετα τους έδωσαν δικαίωμα..ουσιαστικά τους παρότρυναν.




Διαβάστε από την Αυγή 

Φωτιά ξέσπασε στις δέκα και μισή το βράδυ του Σαββάτου στα μαγειρεία του στρατοπέδου 501 Φιλιππάκου στα Γιαννιτσά, το οποίο προορίζεται για κέντρο φιλοξενίας προσφύγων.

Στο σημείο έφθασαν άμεσα δύο πυροσβεστικά οχήματα και πέντε άντρες και που έσβησαν τη φωτιά.

Όπως ανέφεραν αξιωματικοί της πυροσβεστικής υπηρεσίας, η φωτιά δεν ήταν εκτεταμένη και στην περιοχή δεν υπάρχουν επικίνδυνα υλικά που θα μπορούσαν να την αναζωπυρώσουν.

Δεύτερη πυρκαγιά ξέσπασε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στα Γιαννιτσά, αυτήν τη φορά στο πρώην στρατόπεδο Καψάλη, σε κτίσμα εντός του χώρου.

Να σημειωθεί ότι το βράδυ της Παρασκευής και μετά την ολοκλήρωση έκτακτου δημοτικού συμβουλίου, πολίτες στο Δήμο Πέλλας συγκεντρώθηκαν έξω από το στρατόπεδο Φιλιππάκου για να διαδηλώσουν την ενάντια στους πρόσφυγες και την φιλοξενία τους. Κάποιοι απειλούσαν ακόμη και με κατάληψη του χώρου ώστε να το εμποδίσουν να συμβεί. Τις κινήσεις εναντίωσης στους πρόσφυγες στηρίζει το νεοναζιστικό κόμμα της Χρυσής Αυγής το οποίο έχει βγάλει και σχετικές ανακοινώσεις.

Για σήμερα έχει προγραμματιστεί νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το στρατόπεδο κατά της εγκατάστασης προσφύγων.

..καμάρωσε Λάκη τους ακροδεξιούς από το σαιτ της Χρυσής Αυγής (το παρακάτω άρθρο είναι από την ΧΑ)

Να επέμβει εισαγγελέας στα μπλόκα των χρυσαύγουλων και να απαγγελθούν κάθε είδους κατηγορίες του ποινικού κώδικα



Μετά το τέλος του έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου το βράδυ της Παρασκευής 26 Φεβρουαρίου αρκετοί πολίτες του δήμου Πέλλας, συγκεντρώθηκαν έξω από το στρατόπεδο Φιλιππάκου για να δηλώσουν την ξεκάθαρη, όπως είπαν, πρόθεση τους να πράξουν τα ανάλογα σε περίπτωση εγκατάστασης λαθρομεναταστών στο χώρο.

Οι ίδιοι τόνισαν ότι προκειμένου να αποτρέψουν τα σχέδια του Καμμένου και της κυβέρνησης θα κάνουν ”κατάληψη” του στρατοπέδου.



Θα φέρουν 100 - 200 άτομα; 500 - 1000; Άγνωστο! Ο δήμαρχος ο ίδιος στην εισήγηση του παραδέχτηκε πως όχι μόνο δεν γνώριζε, δεν ενημερώθηκε για τα σχέδια του υπουργείου και της κυβέρνησης, αλλά το πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ όπως είπε και μάλιστα σήμερα όταν έκανε προσπάθεια να έχει τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό δεν του απάντησαν καν!



Η χθεσινή απόφαση του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου Πέλλας εκτελείται κατά γράμμα, με περιφρούρηση και κόσμο συγκεντρωμένο, κάθε ώρα και πιο πολύ. Η αντίδραση των κατοίκων της περιοχής ήταν άμεση, όπως και ανθρώπων από την Τοπική Αυτοδιοίκηση και αγροτών που συνέβαλαν με τα τρακτέρ τους και έκλεισαν από όλες τις πλευρές το στρατόπεδο Φιλιππάκου στα Γιαννιτσά για μία πιθανή σύντομη άφιξη των λαθρομεταναστών. Έξω από το στρατόπεδο βρέθηκαν και αρκετοί συναγωνιστές, όπως και ο βουλευτής Πέλλας, Γιάννης Σαχινίδης.







Ώρες αγωνίας περνούν οι κάτοικοι όπως μας δήλωσαν, ιδιαίτερα αυτοί της περιοχής. Επιπλέον, επισημάνθηκε πως το ζήτημα είναι άκρως σοβαρό για όλους τους δημότες, αν αντιληφθούμε πως μέσα στο χώρο υπάρχουν τα υδραγωγεία που υδροδοτούν ολόκληρη την πόλη.


Με πληροφορίες από το logospellas.gr

Περισσότερες φωτογραφίες







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου