Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Η ΜΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ.

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης και οι απίστευτες συνωνυμίες στην λίστα Λανγκάρντ.

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Νοεμβρίου 7, 2012

Κάποιου του έδειχναν το φεγγάρι και αυτός κοίταζε τον …Τράγκα!


Αποκαλύπτει η Τρολυμπία

Είναι προφανέστατη η σκοπιμότητα της δημοσιοποίησης της λίστας. Εκτός από τον Τράγκα, όλοι οι άλλοι που αναφέρονται είναι συνωνυμίες. Είναι δηλαδή μία λίστα συνώνυμο της σκοπιμότητας, που σκοπό έχει να ενοχλήσει όλους αυτούς που μάχονται για την επιστροφή της Ελλάδας στην δραχμή μέσω της πιστής τήρησης του μνημονίου. Εκτός από την περίπτωση του Νικολάου Παπανδρέου που κάποιοι είχαν το θράσος να αμφισβητήσουν την συνωνυμία (σε λίγο θα μας πουν ότι ο αδελφός του πρωθυπουργού ασχολείται με πλαστά τιμολόγια, εμπόριο όπλων και άλλες αθλιότητες), χαρακτηριστικότερη όλων είναι η περίπτωση του Μανώλη Κεφαλογιάννη. Σε αυτό το σημείο πρέπει να συγχαρούμε και τα Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης που δεν έδωσαν δημοσιότητα στην υπόθεση που θα διαβάσετε, αφού οι συνωνυμίες είναι προφανείς και θα το αποδείξουμε.

Ο κύριος Μανώλης Κεφαλογιάννης λοιπόν, είναι παντρεμένος με την κυρία Graziella Grollo. Τους πάντρεψε σε μία σεμνή τελετή στο φανάρι, ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως, ενώ κουμπάρος ήταν ο ευεργέτης της Νέας Δημοκρατίας, ο άνθρωπος που την απάλλαξε από την τυραννία Καραμανλή, ο ευπατρίδης Δημήτρης Κοντομηνάς. Κάπου εδώ αρχίζουν οι φρικτές συνωνυμίες στην λίστα.

Στην θέση 128 της λίστας των Ελλήνων καταθετών, υπάρχει το ίδιο όνομα. Graziella Grollo.

Κάποιοι κακόπιστοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για την σύζυγο του Γραμματέα της ΝΔ, αγνοώντας επιδεικτικά το πόσο κοινό όνομα είναι το Graziella Grollo στην Ελλάδα. Στο Π. Ψυχικό, στο Π. Φάληρο, σε κάθε γωνιά της χώρας υπάρχει και μία Graziella Grollo που ασχολείται με επιχειρήσεις. Αλίμονο εάν όλες αυτές ήταν σύζυγοι του Μανώλη Κεφαλογιάννη:

Αφήστε που αυτές οι εταιρείες πρακτικά “δεν υπάρχουν”, οπότε είναι αδύνατον να παράγουν χρήμα ώστε να περισσεύει για να βγαίνει και στην Ελβετία.

Οι συνωνυμίες όμως δεν σταματούν εδώ. Η κυρία που αναφέρεται στην λίστα, όπως όλος ο κόσμος αφού η κλωνοποίηση ανθρώπων είναι ακόμα παράνομη (τώρα πως τόσοι πολιτικοί δρουν λες και βγαίνουν από “σωλήνα”, είναι άλλη συζήτηση), έχει μαμά. Η οποία λέγεται Ρεγκίνα Αμπουάφ από το όνομα του συζύγου της, Σεφαρδίτη προφανώς της Κωνσταντινουπόλεως.

Και όμως, το ίδιο όνομα υπάρχει στην λίστα! Όχι απλώς μία, αλλά δύο φορές! Τραγική σύμπτωση, που όμως ενδυναμώνει την θέση μας για συνωνυμία. Δύο Ρεγγίνες Αμπουάφ, μπορεί να υπάρχουν. Δυό μαμάδες όμως για το ίδιο παιδί, δεν γίνεται (για τους μπαμπάδες είναι άλλη συζήτηση).

Στις θέσεις 2 και 767.

Οι φοβερές συμπτώσεις όμως συνεχίζονται. Η κυρία Abouaf έχει και αυτή μία μαμά, γιαγιά παράλληλα για την κυρία Graziella Grollo. Την κυρία Κουμανιώτη Ελένη Σαφρά. Ε, μαντέψτε, είναι και αυτή στην λίστα!! Στην θέση 127, μία θέση πάνω από την εγγονή της!


Μετά από όλα αυτά, καταλαβαίνετε ότι κάποιοι κακόπιστοι άρπαξαν την ευκαιρία και άρχισαν να εκτοξεύουν ασύλληπτα νούμερα όσον αφορά τις καταθέσεις των ανωτέρω προσώπων. Μιλάμε για τεράστια ποσά που δεν τολμούμε να τα αναφέρουμε αφού οι συνωνυμίες των καταθετών σε συνδυασμό με το ήθος του τ. υπουργού που είναι συνώνυμο της σεμνότητας δεν μπορεί να έχουν την οποιαδήποτε διασύνδεση.

Τέλος, να δώσουμε συγχαρητήρια στην κυβέρνηση, το κράτος, την πολιτεία και το κοινοβούλιο που αντιλαμβανόμενα τις απίστευτες συμπτώσεις, επέλεξαν τον Μανώλη Κεφαλογιάννη ως μέλος της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της βουλής, που διερευνά και το θάψιμο της Λίστας Λανγκάρντ.

Νιώθουμε πλέον ασφαλείς ότι όλα θα βγούνε στο φως!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου