Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΘΑΝΑΤΟΣ....ΑΡΓΟΣ

Φίλε μου γεια και χαρά σου, η χαρά μου θα είναι απερίγραπτη εάν καταφέρω να σε ωθήσω να σκεφθείς έστω για 60’’ δευτερόλεπτα της ώρας – πραγματικά όμως 60’’ δευτερόλεπτα!

Το δένδρο που βλέπεις στην εικόνα δεν είναι τίποτα περισσότερο από την ίδια την πατρίδα μας - την Ελλάδα - την οποία αιώνες τώρα αφαιμάζουν άλλα "έξυπνα κράτη" όπως στο παράδειγμά της φωτογραφίας - ο κισσός.

Είμαι βέβαιος πως δεν εστιάζεις στον κισσό γιατί σε τρομάζει! …μα εξακολουθείς να εστιάζεις στα ελάχιστα ελεύθερα κλαδιά του δένδρου. Σε πληροφορώ πως η ανάπτυξη του κισσού είναι ραγδαία επειδή ποτέ κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να τον απομακρύνει και να τον εξαφανίσει. Ακόμη λίγο και θα γίνει ο απόλυτος κυρίαρχος του δένδρου.

Ένα μόνον δεν γνωρίζει και ο ίδιος ο κισσός. Πως όταν απομυζήσει και τον τελευταίο χυμό του δένδρου – θα χαθεί μαζί με το δένδρο – γιατί ποτέ του δεν είχε μάθει να ζεί από μόνος του – παρά από τα έτοιμα των άλλων!

Έτσι ακριβώς δρα και λειτουργεί ο Καπιταλισμός. Εμένα όμως με "καίει" πρωτίστως για το δένδρο, δηλαδή την Πατρίδα μας. Στη συνέχεια θα δω τι θα κάνω και μ’ αυτόν.

Σκέψου πως αν ήσουν πουλί θα αναγκαζόσουν να μεταναστεύσεις σε άλλο δένδρο απαλλαγμένο από κισσό. Σ’ αυτό που οι πρόγονοί σου για αιώνες ζούσαν και αναπαράγονταν για να έρθεις εσύ – σε λίγο δεν θα υπάρχει! Μόνον σκέψου για 60’’ !!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου