Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Ξηρός και Βαρδινογιάννης ετοίμαζαν πραξικόπημα.





Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τον Ξηρό τον πρόδωσε ένα τηλέφωνο που έκανε σε τοπική πιτσαρία.Η αντιτρομοκρατική ήξερε την αγάπη του Ξηρού για τις πίτσες και έτσι παρακολουθούσε όλα τα τηλέφωνα από τις πιτσαρίες.Ο Ξηρός αναγκάστηκε να παραγγείλει πίτσα γιατί στο ψυγείο του Βαρδινογιάννη είχε μόνο σούσι και χαβιάρι που τα αντιπαθεί και θα πέθαινε από πείνα.
Με μεγάλη έκπληξη διαπιστώθηκε ότι το τηλέφωνο ήταν από το εξοχικό του Βαρδινογιάννη και προς στιγμή φοβήθηκαν μήπως τον κρατάει όμηρο,γιαυτό ενέργησαν προσεκτικά για να μην έχουν αθώα θύματα.
Εδώ οφείλουμε να υμνήσουμε την παλικαριά και τον αλτρουισμό του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά που προσφέρθηκε,με κίνδυνο της ζωής του,να κάνει τον πιτσαδόρο που θα παρέδιδε την πίτσα(την συνταγή της οποίας ανέλαβε η ίδια η Μέρκελ).Φήμες λένε ότι μόλις ο Ξηρός αντίκρισε την αγέρωχη κορμοστασιά(που γέρνει) του Αντώνη χέστηκε από τον φόβο και παραδόθηκε με λυγμούς μετάνοιας.

Παράλληλα τα λαγωνικά του Δένδια θυμήθηκαν την επίσκεψη του δικηγόρου του Βαρδινογιάννη στις φύλακες για να δει τον Ξηρό.Σε χρόνο ρεκόρ κατάφεραν να ερμηνεύσουν την κρυπτογραφημένη συζήτηση τους και έμειναν άφωνοι από την αποκάλυψη του καταχθόνιου σχεδίου που ετοίμαζαν.

Ξηρός και Βαρδινογιάννης ετοίμαζαν πραξικόπημα.

Το σχέδιο αποκάλυψε ο ίδιος ο Ξηρός γιατί θύμωσε πολύ με το χαβιάρι και το σούσι καθώς και με την αθέτηση της υπόσχεσης που του είχε δώσει ο Βαρδινογιάννης ότι θα είχε στο εξοχικό του και την Κωνσταντία Σπυροπούλου.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Χριστόδουλου θα αναλάμβανε ο ίδιος να δολοφονήσει τον Σαμαρά.Η δολοφονία του κοσμαγάπητου Πρωθυπουργού θα ένωνε όλους τους Έλληνες και θα σχηματίζονταν κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με επικεφαλής τον Αλέξη Τσίπρα που θα καταδίκαζε την βία από που και αν προέρχεται.Όμως όπως είναι γνωστό σε όλους(ακόμη και σε έναν Πιτσιρίκο) πίσω από τον Αλέξη κρύβετε ο Βαρδινογιάννης,η Αμερική και οι Εβραίοι.
Έτσι με αχυράνθρωπο τον Τσίπρα θα έπεφτε η αριστερά που μας κυβερνά τόσα χρόνια και ήθελε να μας πάρει τα σπίτια και θα ελευθερώνονταν οι πολιτικοί κρατούμενοι της Χρυσής Αύγης σε ένδειξη της εθνικής ομοψυχίας.
Ευτυχώς όλα αυτά αποφεύχθηκαν με εντολή Σαμαρά.
Η Τρέμη και ο Πρετεντέρης μπορούν πλέον να κοιμηθούν ήσυχοι.

Fantomarimbaud

You might also like: