Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015

Αλήτες παιδί μου, καθάρματα........


  • Μας έβγαλαν από το αποικιοκρατικό Αγγλικό δίκαιο
  • Μας γλύτωσαν 20 δις μέτρα 
  • Πέτυχαν να αναστείλουν την κατάργηση του ΕΚΑΣ.
  • Μας έφεραν το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση.

Φ.Α.Η στο .ksipnistere.com


Μας έβγαλαν από το αποικιοκρατικό Αγγλικό δίκαιο που μας είχαν παγιδεύσει οι προηγούμενοι με το Βερολίνο για να κατάσχουν όλη μας τη Δημόσια περιουσία και μας έβαλαν στο ευρωπαϊκό που δεν επιτρέπει κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων κράτους (μας ξαναέκαναν κυρίαρχο κράτος δηλαδή) διασφαλίζοντάς την.

Μας γλύτωσαν 20 δις μέτρα μόνο από τα χαμηλότερα πρωτογενή πλεονάσματα που πέτυχαν να συμφωνήσουν, μας γλύτωσαν κάπου 15 δις ακόμη από τα μέτρα που ειχε προσυμφωνησει ο Σαμαράς για την επόμενη τριετία.

Μας έφεραν το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση.

Έφεραν το νομοσχέδιο για την προστασία της Α κατοικίας των Ελλήνων.

Έφεραν το νομοσχέδιο για τις 100 δόσεις κι ανακούφισαν έναν ολόκληρο λαό.

Έφεραν το νομοσχέδιο για διαγραφή χρεών όσων χρωστούν μέχρι 20.000 ευρώ κι είναι άνεργοι και χωρίς ακίνητα (35.000 άνθρωποι!) για να τους σώσουν από τη φυλακή.

Aπαίτησαν ως ΑΝΕΛ και πέτυχαν να εφαρμοστεί η δική τους πρόταση στο μεταναστευτικό (να συλλέγονται οι μετανάστες από πλοία που πληρώνει η ΕΕ για να μην επιβαρύνεται καθόλου ο προϋπολογισμός του κράτους, να τους δίνουν χαρτιά και να τους διώχνουν στην Ευρώπη) αλλιώς θα πέρναμε από δυο ο καθένας μας αγκαλιά κάθε βράδυ για νανάκια.

Κατέθεσαν την τροπολογία για μείωση των αμοιβών των υπουργών-βουλευτών-διοικητών δημοσίων οργανισμών κατά 30%, πέτυχαν να επανέλθουν οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας.

Πέτυχαν να μη χρεοκοπήσει η χώρα ελαχιστοποιώντας τις απώλειες και πετυχαίνοντας για πρώτη φορά σε ελληνικό πρόγραμμα να μη δοθούν λεφτά μόνο για ανατροφοδότηση του χρέους αλλά και για εξόφληση των ανεξόφλητων οφειλών του Δημοσίου προς ιδιώτες που είναι κάμποσα δις που θα πέσουν στην πραγματική οικονομία.

Πέτυχαν να αναστείλουν την κατάργηση του ΕΚΑΣ.

Πέτυχαν να μη γίνουν νέες περικοπές μισθών και συντάξεων.

Πέτυχαν να μπουν στο νόμο Κατσέλη και οι ρυθμίσεις χρεών προς το Δημόσιο.

Η Ελλάδα στη νέα σύμβαση για πρώτη φορά ΔΕΝ παραιτείται από την ασυλία της.

Κατάφεραν να προστατεύσουν την ενέργεια που παραμένει υπό δημόσιο έλεγχο και δεν ιδιωτικοποιείται υπερασπιζόμενοι το Σύνταγμα της χώρας που δεν επιτρέπει την πώληση δημόσιων αγαθών κι οι προηγούμενοι είχαν κάνει κωλόχαρτο.

Πήραν 35 δις ευρώ αναπτυξιακό πακέτο αγύριστα για να ανασυστήσουν υγιώς την ελληνική κοινωνία και οικονομία.

Πέτυχαν να αποδείξουν σε όλο τον πλανήτη ότι η συμφωνία αυτή είναι προϊόν εκβιασμού κι ανα πάσα στιγμή μπορούμε να την ακυρώσουμε με βάση απόφαση του ΟΗΕ για τέτοιες περιπτώσεις...

Ολα αυτά καταφέρνοντας ταυτόχρονα, με μαεστρική διπλωματία να φέρουν και τη στήριξη των ΗΠΑ στις Ελληνικές θέσεις κόντρα στη Γερμανία και με τη βοήθεια του Ελληνικού λαού με το γενναίο "ΟΧΙ" του στο δημοψήφισμα, να ανοίξει για πρώτη φορά η συζήτηση για τη βιωσιμότητα του χρέους που είναι ΗΔΗ κερδισμένη αφού κανένας δε μιλά πλέον στον πλανήτη ΟΛΟΚΛΗΡΟ για παραμονή του Ελληνικού χρέους ως έχει, αλλά Ελλάδα-ΗΠΑ-ΔΝΤ ζητούν κούρεμα και οι Γερμανοί με το λόμπι τους έχουν ΗΔΗ υποχωρήσει σε αναδιάρθρωση και κάνοντας το μη βιώσιμο χρέος βιώσιμο θα φέρουν το τέλος των δανείων και των μνημονίων και θα έχουν σώσει την πατρίδα!

Αλήτες παιδί μου, καθάρματα...