Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Σ. Βούλτεψη: Δεν ψηφίζουμε το νομοσχέδιο για τα κανάλια (Video)


Εντωμεταξύ στην Βενεζουέλα ο Τσάβες δέχονταν ανελέητο πόλεμο από τα εκεί ΜΜΕ και η Βούλτεψη λέει τα δικά της.Αλλά ξέρει ότι το ακροατήριό της είναι κάφροι





Κατερίνα Μπρεγιάννη στην ΑΥΓΗ


Επίσημα η Ν.Δ., δια στόματος της εκπροσώπου της Σοφίας Βούλτεψη δήλωσε χθες στο Κόντρα ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να ψηφίσει το νομοσχέδιο για τις άδειες των καναλιών ευθυγραμμιζόμενη με τους καναλάρχες, καθώς όπως είπε το σήμα δεν είναι πλέον αναλογικό, αλλά ψηφιακό από το 2011.

Όταν ο Νίκος Φίλης της το θύμισε ότι η Ν.Δ. είχε αποκλείσει την ΕΡΤ, τη δημόσια συχνότητα από το διαγωνισμό για τον πάροχο, αρκέστηκε να απαντήσει ότι «η ΕΡΤ δεν μπορούσε να πάρει μέρος».

Ευρισκόμενη όμως σε δύσκολη θέση για το θέμα αυτό, καθώς αποτελεί αίτημα του κόσμου να πληρώσουν αυτοί ποτέ δεν πλήρωσαν το παραμικρό για την κρίση και ειδικά οι καναλάρχες για την χρήση των αδειών, βρήκε εύκολη διέξοδο χρεώνοντας «φασισμό» στο ΣΥΡΙΖΑ και στον Αλέξη Τσίπρα, που απ' ότι φαίνεται είναι στην πρώτη γραμμή των «επιχειρημάτων» της Ν.Δ.

Έτσι η Σ. Βούλτεψη διαπίστωσε ότι «είναι φασισμός να λέει κάποιος τη γνώμη του και όταν δεν μας αρέσει να την ταυτίζουμε με συμφέροντα» για να καταλήξει ότι «είναι γνωστό ότι είστε φασίστες» και ενθυμούμενη την αγαπημένη της Βενεζουέλα υπενθύμισε ηρωϊκά ότι «εδώ δεν είναι Τσάβες».

Επιπλέον επειδή η «μαγκιά» στη Ν.Δ. ξεχειλίζει και μιας και η κ. Βούλτεψη θεωρεί τη Ν.Δ. μια πολύ προσωπική της υπόθεση καθώς θίγεται προσωπικά όταν ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλ. Τσίπρας δηλώνει την αποφασιστικότητά του να χτυπήσει τη διαπλοκή, έφτασε στο σημείο να πει: «Εμένα ο γιος του εργολάβου για διαπλοκή με τους εργολάβους δεν θα με κατηγορήσει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου